En İyi 10 Kedi Yatağı Tavsiyesi

Minik dostlarınızın rahatı ve uyumayı ne kadar sevdiğini biliyorsunuz. Kendilerine rahat uyuyacakları yerler bulmakta oldukça ustalar ve günde yaklaşık 18 saat uyuyacak kadar uykuya aşıklar. Onları mutlu edebilmeniz ve huzurlu olmalarını sağlamanız adına sizlere en iyi 10 kedi yatağını listeledik.

SıraMarkaMalzemeSYblog Puanı
1CatMozzElyaf10/9.9
2BeyzatexYumuşak10/9.8
3ATA HOMEAhşap10/9.6
4PetsnowElyaf10/9.7
5SdypetPoplin kumaş10/9.5
6Alas ShopYumuşak polar10/9.6
7CatHouseTay tüyü10/9.8
8Nohov Premium Tay tüyü10/9.7
9PetsnowKoltuk kumaşı10/9.7
10WeblonyaPp10/9.6
Kedi Yatağı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kedi Yatağı Modeli

Yumuşak ve konforlu yapısı sayesinde kedinizin mışıl mışıl uyumasını sağlayacak en iyi kedi yatağı modellerini sizler için inceledik.

İşte kedilerin en sevdiği yatak modelleri…

CatMozz Kare Silinebilir Kedi Yatağı

Kolay temizlenebilir yapısıyla farkını ortaya koyan Catmozz kedi yatağı, en çok tercih edilen modellerin başında geliyor.

YıkanabilirYok
Kolay temizlenme
Tüy tutmaz
Fiyat

Ürün Detayı

CatMozz kedi yatağı, kedilerinizin rahat uyumasını sağlayacak şık ve konforlu bir tasarıma sahip. Tüy tutmayan ve kolay yırtılmaz dış malzemesi ile oldukça dayanıklı olan yatağı dostlarınız çok sevecek. Üstelik uygun fiyatı ve yıkanabilme özelliği sayesinde kedi sahipleri de sıklıkla tercih ediyor.

Ebat60x50x17cm
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
Malzemeİç malzeme elyaf

Kullanıcı Yorumları

👤 B* L* : Çok büyük değil. İdeal boyutta. Yavru kedim bayıldı hep üzerinde uyuyor. Kumaşı yumuşacık bayıldım. Kesinlikle tavsiye ederım.

👤 D** İ* :  Ürünün kalitesini oldukça beğendim. Kumaş çok yumuşak ve kaliteli bir dokusu var. Bence boyut olarak da ideal, kedim şu an 3 aylık ama büyüdüğünde de rahatlıkla sığacak gibi duruyor.


Beyzatex Gri Renk Kedi Yatağı Yuvası

Üstü kapalı bir tasarıma sahip olan Bezatex kedi yatağı, dostlarınızın kendisini daha güvende ve huzurlu hissetmesine yardımcı oluyor.

YıkanabilirFiyat
Yumuşak doku
Boyut

Ürün Detayı

Miamor ödül maması, krem forma sahip ve lezzeti ile patili dostlarımızın çok sevdiği ödül mamaları arasında. İçeriği sayesinde mide de tüy topaklanmasını önlüyor ve sindirime yardımcı oluyor. Düşük kalorisi ile de kısır kedilerin kullanımına oldukça uygun.

Ebat40x45x40 cm
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
MalzemeYumuşak dış doku

Kullanıcı Yorumları

👤 K* B***” : Fotograftaki ile ayni degil ama yorumlara koyulanların aynisi zaten tek farklari yandaki kumaş deseni ve ponponun uzunluğu. İnce bir yatak degil kaliteli duruyor boyutu da gayet yeterli
 
👤 D* H**”: Kumaş kalitesi olsun dikiş kalitesi olsun gercekten guzel bir urun kizimin da benim de cok hosuna gitti saticiya da teşekkür ediyoruz gayet hisli bir sekilde ulasti.


ATA HOME Cama Asılan Kedi Yatağı Vantuzlu

Sahip olduğu vantuzlar sayesinde cam üzerinde kullanılabilen ATA HOME kedi yatağı, kalitesiyle kullanıcılardan tam not alıyor.

EbatFiyat
Özellik

Ürün Detayı

Ata Home kedi yatağı, vantuzu sayesinde cama yapıştırılabiliyor. Konforundan ödün vermeyen minik patiler ister üstünde uyuyor isterlerse dinlenirken camdan dışarıya izleyerek kendilerini oyalıyorlar. Son zamanlarda kedilerin favori yataklarından olan ürün, 10kg ağırlığına kadar kedi taşıma kapasitesine sahip.

Ebat45x30x20cm
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
MalzemeAhşap olarak 1.sınıf dekoratif huş kullanılmıştır

Kullanıcı Yorumları

👤 B** G*** : BA YIL DIK. Inanilmaz guzel ve saglam bir urun. Ayrica satici montaj parcalarindan birer tane yedek yollamis, bu cok tatli bir jest. Ve en onemli nasil yapilacagini gosteren bir nasil yapilir kagidi da var. 5 uzerinden yildizli 5!! Asla pisman olmayacaginiz, hem sizin hem de tuylu dostlarinizin bayilacagi bir urun kesinlikle.
  
👤 N* N****  : Cama iple tutturulanlardan daha sağlam. 3-4 kilo aralığında kediler rahat sığar. Benim kedim 6-7 kilo civarı. Kedimi taşıyor yatak ama biraz küçük kalıyor. Büyük kedileri de düşünerek biraz daha büyük ebatlarda yapsanız çok iyi olur.


Petsnow Kedi Gri Plus Yatak Diş Geçmez Tırnak Geçmez Kumaş

Geniş bir alana sahip olan Petsnow kedi yatağı, dostunuzun rahat bir uyku çekmesine yardımcı oluyor.

EbatYok
Fiyat
Diş ve tırnak geçirmez

Ürün Detayı

Petsnow kedi yatağı, özel kumaşı sayesinde diş ve tırnak geçirmez, yırtılmalara karşı dayanıklıdır. Gayet geniş olan kedi yatağı, iki kediniz varsa da sığabilecekleri büyüklükte olup, kedileriniz için biçilmiş kaftandır. Yumuşak yüzeyi ile kedilerinize konfor sağlarken fiyat performans olarak da sizleri mutlu edecektir.

Ebat60×75 cm
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
MalzemeDiş ve tırnak geçirmez, su tutmaz, iç malzeme elyaf

Kullanıcı Yorumları

👤 A** K** :  Rengini seçme imkanım yoktu sanırım gri istiyordum ama açık bir renk geldi. Yine de gerçekten gönül rahatlığı ile alabilirsiniz boyutu mükemmel büyük.
 
👤 D Y** :Çok güzel, Tarkan’ımız da bayıldı, uzun bir süre yatağından kalmadı baya rahat galiba 🙂 Ve fiyatı da bu büyüklükte bir yatak için gayet uygun.


Sdypet Çift Taraflı Kedi Yatağı Ispanyol Model

Konforlu yapısıyla kedinizin üzerinden kalkmak istemeyeceği Sdypet çift taraflı yatak, %100 elyaf kullanılarak üretilmiştir.

EbatFiyat
Konfor
Kolay temizlenme

Ürün Detayı

Sdypet kedi yatağı, kedilerinize rahatlık ve konfor sağlamak adına yumuşak malzemeden ve %100 elyaftan üretilmiştir. Ayarlanabilir yapısı sayesinde ister yavru ister yetişkin kedinizin uzunluğuna veya kilosuna göre boyut değişikliği yapabilirsiniz. Üstelik çift taraflı kullanım özelliği sayesinde evinize de farklı bir hava ve şıklık katacak.

Ebat45×45 açık durum, 80×80 cm genişlik
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
MalzemePoplin kumaş, %100 elyaf

Kullanıcı Yorumları

👤 O** m: Aldığım yataklar içinde en iyisi şüphesiz. Boyut ayarlama, çift yönlü kullanım.. Bence gayet güzel. Makineden yıkanabilme özelliği var mı dikkat etmedim lakin olmasa dahi yenisini sipariş verecek kadar iyi ürün bence.
 
👤 E** R** : bebeğimiz severek kullaniyor, tasarımı mükemmel, yastık çok iyi düşünülmüş, dokusu yumuşacık, tavsiye edilir.


Alas Shop Beyaz Yumuşak Polar Kedi Yatağı – Köpek Yatağı Minder

Diğer modellere göre çok daha rahat bir yapıya sahip olan bu kedi yatağı, fazlasıyla ilgi görüyor.

EbatYok
Fiyat

Ürün Detayı

Alas kedi yatağı, ekstra rahatlık sağlaması adına yumuşak polardan üretilmiştir. Patili dostlarınızın tüm vücudunun rahat edebileceği yatak, minderli veya mindersiz şekilde kullanılabilmektedir. Üstelik kolay temizlenme ve yıkanabilme özelliği ile kedilerinizin ve sizin favori yatağınız haline gelecektir.

Ebat55×20 cm
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
MalzemeYumuşak polar

Kullanıcı Yorumları

👤 R** T**”: Kesinlikle bayıldım, çok kaliteli bir ürün. Boyutu gayet büyüktü. Herkese tavsiye ediyorum.
 
👤 R Y* : Yeni Kedim ve köpeğim için almıştım ve çok beğendiler söylemesi ayıp 170 liraya bir yatak almıştım onu bunun kadar sevmediler. Mışıl mışıl uyudular ve yıkamasıda inanılmaz kolay. Ben kişisel olarak sadece altının tül gibi olmasını sevmedim. Onun dışında çok güzel.


CatHouse Kahverengi Kedi Mağara Yıldız Ev Yuvası Mağara

Farklı çeşit renkleriyle her göz zevkine hitap eden Cathouse kedi yatağı, yumuşak dokusuyla konforlu bir kullanım sunuyor.

EbatFiyat
Malzeme
Yumuşak doku

Ürün Detayı

CatHouse kedi yatağı, bir çok farklı renk seçeceği ve deseni ile hem kedilerinize hem evinize hitap edecek. Yumuşak dokusu ile minik dostlarınızın cildini tahriş etmeyecek ve yuva tipi olmasıyla da konforlu uykular ile onları buluşturacaktır. Üstelik yatak içerisindeki minderi kedinizin sevip sevmemesine göre çıkartabilir ve farklı bir köşede de kullanabilirsiniz.

Ebat47x40x38 cm
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kedilere uygun
MalzemeTay tüyü

Kullanıcı Yorumları

👤 K* t: bu aldığım 2. yatak herkese hediye ediyorum ve çok hızlı geldi benim kedim çok iri ve uzun olmasına rağmen sığıyor çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim

👤 Z** A**: ürün çok güzel, hafif bir kokusu var. onun dışında boyutları güzel. bizim kedi baya sevdi içinde uyumayı 🙂


Nohov Premium Lux Seri İç Mekan Fermuarlı Yıkanabilir Kedi Yatağı

Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla uzun kullanım ömrü sunan Nohov Premium, aynı zamanda kolayca yıkanabiliyor.

EbatFiyat
Temizlenebilme ve yıkanabilme
Leke tutmaz

Ürün Detayı

Tay tüyü kumaştan elde edilmiş Nohov premium kedi yatağı, evcil dostlarınıza rahat bir yaşam alanı sağlıyor. Büyük boyuta sahip lüks yatak uzun ömürlü ve az bakım gerektirmesinin yanı sıra kolay yıkanabilme ve temizlenebilme özelliği ile de kedi sahiplerinin favori yataklarından biri olarak listemizde yer alıyor.

Ebat80×100 cm
CinsTüm kedi cinsleri
Türyetişkin kedilere uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 S** N**”: Yavru köpeğimiz bayıldı. Otur, gel, pati ver gibi konutları öğretirken verdim ve gayet işe yaradı, yetişkin köpekler için uygun olduğunu söylemişler fakat ben 7 aylık olan kızıma veriyorum çok sert olmadığı için zorlanmadan çiğneyebiliyor.
 
👤 A K**”: Tüm çeşitleri inanılmaz arasında seçim yapılamıyor teşekkürler Petvital


Petsnow Kedi Kolay Kullanım Çadır

Tasarımıyla oldukça şık görünen Petsnow kedi yatağı, hem kedinizin hem de sizin seveceğiniz bir ürün.

EbatFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Petsnow, içerisindeki yastık ve yumuşak yatak ile kedilerin çok seveceği ve vakit geçireceği çadır tasarımına sahip bir kedi yatağı modeli. Koltuk kumaşından elde edilen yatak, kolay yıkanabilme ve şık tasarımı ile evinize ve kedinize çok yakışacak.

Ebat50×60 cm
CinsTüm kedi cinsleri
Türyetişkin kedilere uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 F** H***” : Ürün hızlı ve sağlam paketlenmiş bir halde elime ulaştı fakat beyaz renkte olduğunu düşünürken krem rengi geldi onu belirtseydiniz daha memnun kalırdım. Kedim kapalı yerlerde uyumayı sevdiği için çadırda hoşuna gitti umarım sıkılmaz.
 
👤 A** T**”:ürün çok güzel fakat içindeki yastık çok yer kaplıyor kedim için almıştım. ilk başlarda hiç girmiyordu sonra bir gün tesadüfen yastığını çıkardığımda içeri girdi ve şuan çok seviyor. korktuğu zaman sığındığı bir sığınak, bazen oyun oynamak için bir eğlence alanı, bazen de yatak. içinde yatmayı az tercih ediyor. Ama kesinlikle çok tatlı bir ürün. alt tabanı düz kumaş olmasa içinde daha çok yatıcağını düşünüyorum.


Weblonya Kedi Yuvası

Özellikle sokak kedileri için tasarlanan Weblonya kedi yuvası, soğuk kış günlerinde bir nebze de olsa dostlarımızın daha rahat etmesini sağlıyor.

EbatYok
Kullanım
Fiyat

Ürün Detayı

Listemizin son ürünü olan Weblonya kedi yuvası, özellikle kedi severlerin sokakta yaşayan canların yaz kış kullanabilmesi ve içerisinde konforla uyuyabilmeleri adına tercih ettikleri bir ürün. Ürün dış veya iç mekanda kullanıma uygundur. İster evdeki minik kediniz isterseniz de bahçenizde veya sokakta baktığınız kedileriniz için alabilirsiniz.

Ebat35x47x52 cm
CinsTüm kedi cinsleri
Türyetişkin kedilere uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 N* K: Kurulumu biraz yordu sadece. Geçme yerlerini bantla kapattım Bi katta muşambayla kapladım üstünü hava ve yağmur giremez. Çocuklarım güvenle uyur umarım.
 
👤 Y* I: Bekledigimizden daha kaliteli cikti evler. Sayenizde mahallemizin kedileri ev sahibi oldu


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi  kedi yatakları hangisi?

Tavsiye edilen en iyi kedi yatak markaları arasında: CatMozz, Beyzatex, Ata Home, Petsnow, Sdypet, Alas Shop, CatHouse, Nohov, Weblonya kedilerin rahat ve konforlu uyumasını sağlama, vakit geçirme alanları, huzurlu ve sakin hissettirme özellikleriyle kedi sahiplerinin memnun kalarak sıkça önerdiği kaliteli kedi yatakları arasında yer alıyor.

Kediler, kedi yatağına nasıl alıştırılır?

Kedileri kendi yataklarına alıştırmanın en kolay yolu oyuncaklarından ve sevdiği eşyalardan yararlanmanızdır. Oyuncağı belli bir süre düzenli olarak kedi yatağının içine bırakın ve kedinizin orada vakit geçirmesini sağlayın. Belli bir süre sonra kendi gidip yatağına yatmaya ve orada vakit geçirip uyumaya başlayacaktır.

Kedi Yatakları hangi malzemeden üretiliyor?

Kedi yatakları çoğunlukla kedilerin ısırması ve tırmalamasıyla zarar görmeyecek kaliteli malzemelerden üretiliyor. Üstelik çoğu kolay yıkanabilme ve leke tutmama özelliğine sahip şekilde üretilerek sürekli kullanım ve kedi sahipleri için de kolaylık sağlıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın