Tavsiye Edilen En İyi 10 Yağlı Cilt Serumu

Cilt tipiniz ne olursa olsun, cildinize gerekli bakımı yapmalısınız. Kurudan karmaya, hassastan yağlı cilt tiplerine kadar her cildin bakıma ve nemlendirilmeye ihtiyacı var. Nasıl ki kuru ciltler doğru ve düzenli nemlendirilmeye ihtiyaç duyuyorsa aynı şey karma ve yağlı ciltler için de geçerli oluyor. Yağlı cildinizi nemlendirmediğiniz takdirde cilt kendini nemlendirmek ve yenilemek için ekstra sebum üretmeye başlıyor. Haliye bu da gözenek ve sivilce gibi problemlerin oluşmasına neden oluyor.

Yağlı cilt tipine sahip olan biri olarak, doğru ürünleri ve temiz içerikleri bulmak için epey yol kat ettim ve bu yolculukta öğrendiğim en önemli şey yağlı ciltlerin de düzenli bakıma, temizlenmeye ve nemlendirilmeye ihtiyacı olduğuydu. Şimdi sizlere de oldukça güzel içerik listelerine sahip birbirinden güzel serumları listeledim. Kendiniz için doğru olan serumu bulduktan sonra cildinizdeki gözenek, sivilce, siyah nokta ve leke problemlerinizle uğraşmanıza gerek kalmıyor ve istediğiniz sağlıklı cilde kavuşmuş oluyorsunuz.

SıraMarka EtkiSYblog Puanı
1La Roche Posay Leke karşıtı bakım10/9.9
2Yves RocherDengeleyici10/9.8
3BebakGözenek sıkılaştırıcı10/9.9
4DarphinDengeleyici10/9.8
5Bade Natural Akne karşıtı10/9.7
6CyreneAkne karşıtı10/9.8
7The Purest Solutions Akne ve siyah nokta karşıtı10/9.7
8DucraySiyah nokta ve kırışıklık önleyici10/9.7
9iUNIKDengeliyici10/9.8
10CliniqueLeke karşıtı10/9.8
Yağlı Cilt Serumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yağlı Ciltler İçin Serum Markası

Yağlı cildinize doğru ürünleri kullandığınız takdirde, bir çok cilt probleminden kurtulmuş ve daha sağlıklı bir cilde sahip olmuş oluyorsunuz. Bende bunun için sizlere birbirinden kaliteli en iyi 10 yağlı cilt serumunu listeledim

İşte 2024 yılı için en iyi yağlı cilt serumu markaları…

La Roche Posay Effaclar Peeling Etkili Serum

Akneye eğilim gösteren ciltler için özel olarak formüle edilmiş serum, leke ve gözenek problemlerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

DengeliyiciFiyat
Leke karşıtı bakım
Kaliteli içerik listesi

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan La Roche Posay Effaclar peeling serum, tıkanmış gözenekleri arındırarak cildinizi pürüzsüzleştiriyor. İçerisinde bulunan glikolik, salisilik ve niacinamide ile kimyasal peeling etkisi yaratarak, tıkanmış gözeneklerinizi temizliyor, nemlendiriyor ve leke görünümünün azalmasını sağlıyor. Bu sayede de gözenek görünümünden sivilceye, siyah noktadan beyaz noktaya kadar tüm cilt problemlerinden yavaş yavaş kurtularak, sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Kullanım amacıTıkanmış gözenekleri temizler
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Siyah noktalarda azalma gözlemledim ve leke görünümüm soluklaştı. Şu an kullanalı bir buçuk ay oldu ama bu kadar sürede cildimin bu kadar aydınlık görüneceğini düşünmemiştim. Kesinlikle kullanmaya devam edeceğim bir ürün olacağını söyleyebilirim. Benim gibi sivilce ve leke problemi yaşayanlar hiç düşünmeden alıp düzenli bir şekilde kullanmaya başlasın.

👤 E** B**: Ürünü çok beğendim. Reng tonunu eşitliyor ayrıca sivilce lekelerimi hem açıyor hem de yeniden oluşmasını engelliyor. Yağlı bir cildim var. Hem yüz yıkama jelini hem de nemlendiricisini kullanıyorum. İlk haftada 2-3 kez kullandım şu an her akşam ihtiyaca göre kullana biliyorum.


Yves Rocher Sebo Vegetal

%97 oranında bitkisel içeriğe sahip olması ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

ArındırıcıYok
Mineral yağ içermez
Komedojenik değildir

Ürün Detayı

Gözenek görünümünü azaltmayı sağlayan Yves Rocher Sebo Vegetal, yağlı cilt dokusunu arındırarak temizlenmiş bir cilde sahip olmanızı yardımcı oluyor. Komedojenik olmayan yapısı sayesinde gözeneklerinizin içini tıkamıyor ve sivilce, siyah nokta oluşumunu engelleyerek, pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Kullanım amacıDengeliyici
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : bayıldımmm hemen ciltte emiliyor kokusu harikaa parlaklık verdı yumuşacık oldu cıldım yağlanma problemı yuzunden almıstım sabah kalktım kargom gelmişti yuzumu ılk once temizledim maske yaptım sonrasında bu serumu kullandım yagı guzel arındırdı gun boyu da yağlanmadı tekrar tabıkı uzun surelı kullanımda etkısını gorecegım ama ınanılmaz guzel urunler

👤 Z** B**: Ürün harika tek kelime ile yüzümde sivilce kalmadı resmen ürünü sabah akşam kullanıyorum akşamları yıkama jeli ve serum sonrası kullanıyorum sabahları sadece serum ile kullanıyorum gün boyu ışıl ışıl cildim denemediğim ürün kalmadı tüm samimiyetim ile akne sorunu olan herkes düzenli kullanırsa benim gibi faydasını görecektir yaklaşık bir aydır kullanıyorum sonuç almayı bekledim


Bebak Pharma Pore Tightening

Cildinizi sıkılaştırarak, gözenek görünümünün azalmasını sağlıyor.

Gözenek görünümünü azaltmaYok
Esneklik kazandırma
Cildi sıkılaştırma

Ürün Detayı

Bebak Pharma Pore Tightening serum ile cildiniz hem genç hemde pürüzsüz gözüküyor. Nasıl mı? İçerisinde bulunan çinko ve niacinamide ile gözeneklerinizin içine nüfus ederek bakterileri yok ediyor ve sivilce oluşumunu önlüyor. Aynı zamanda etken maddelerinden biri olan seramidler ile de cildinizin elastikiyetini artırarak, ince kırışıklıkları açıyor ve daha genç gözüken bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Kullanım amacıGözenek sıkılaştırıcı
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Erkek arkadaşım için aldım. Saç diplerinde kabuklanma sorunu var ama saçı çabuk yağlanıyor. İyi geldiğini ve kabuklanmanın azaldığını söyledi

👤 E** B**: Eşim için aldım mükemmel çok beğendi ben bu markayı 15 senedir bi fiil kullanıyorum çok ama çok memnunum fakat son zamanlarda aşırı pahalandı sorun yok yinede severek kullanıyorum firmaya böyle bir ürünü halk ile buluşturduğu için gerçekten minnettarım umarım hep toniguy süreklilik sağlayarak bizleri kendinden o hoş kokusundan mahrum etmez kolay gelsin teşekkürler.


Darphin Niaouli Aromatic Care Purifying 

Lekeli ve yağlı cilt görünümünden sizleri uzaklaştırarak, ışıl ışıl bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

SakinleştirmeEbat
Sebum dengelemeFiyat
Canlılık kazandırma

Ürün Detayı

Darphin  Niaouli Aromatic Care cilt serumu, cildinizin nem dengesini koruyarak ekstra yağ oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Tüm bunları içerisinde bulunan selvi, limon, niaouli, biberiye ve lavanta yağlarından elde edilen karışım ile yapabiliyor. İlk kullanımdan itibaren cildin matlık, berraklık ve canlılık kazanmasını sağlıyor.

Kullanım amacıDengeliyici
Ebat15 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Cook memnunum sivilce yapmiyo asla ama cok kucuk bir de damllik yok o yuzden bazen elimin ayari kaciyo fazla suruyorum e urun biraz hizli bitiyo bu yuzden ilk bunu suruyorum sonra darphinin nemlendiricisi bebek gibi oluyo suratim

👤 N** M** : Karma bir cikdim var bu serum enfeeees. serumu düzenli bir şekilde kullandığınız da iyi bir sonuç alırsınız benden geçerli not aldı.


Bade Natural Çay Ağacı Yağı

Akneye en iyi gelen yağlardan biri olan çay ağacı ile sivilceli cildinize elveda diyebilirsiniz.

Sivilce karşıtıYok
Gözenekleri temizliyor
%100 saf uçucu yağlardan elde edilmiştir

Ürün Detayı

Eğer ki sivilceler ile uğraşmaktan bıktıysanız ve temiz bir cilde sahip olmak istiyorsanız Bade Natural çay ağaçlı serum, sağlıklı cilt görünümü ile sizleri buluşturuyor. %100 saf uçucu yağlardan elde edilen serum, cildinizi nemlendirerek ekstra sebum üretimini engelliyor ve üzüm çekirdeği, çay ağacı, defne gibi bir çok yağdan elde edilen formülü ile cildinizdeki bakterileri yok ediyor. Bu sayede gözenekleriniz sivilce ve siyah nokta oluşuşumun engelleyerek, temizlenmiş bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Kullanım amacıAkne karşıtı
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Çok memnun kaldım.Cildim hemen emiyor.

👤 A** K**: Tek kelımeyle bayıldım. yüzünüze sürdüğünüz zaman cilt parlıyor ve renk tonu esıtlıyor resmen çok begendım 2 günde elıme ulaştı karşılaması ayrı güzeldi teşekkürler bade Natural.


Cyrene Abc Serum

Cyrene Abc serum ile hem cilt lekelerinize hem de sivilcelerinize veda ediyorsunuz.

Sivilce ve leke karşıtıYok
Dengeleyici
Kaliteli içerik listesi

Ürün Detayı

Cyrene Abc serum, üç farklı mekanizma ile çalışan özel bir formüle sahiptir ve sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. %10 oranında C vitamini ile lekelerinizin rengini açarak, renk tonunuzu eşitler, %5 oranındaki glikolik asit ile cildinizi kirden, bakteriden arındırarak gözeneklerinizi temizler ve ölü hücreleri yok eder. Son olarak da %1 oranında salisilik asit ile cildin yağ dengesini sağlayarak, sivilceleri yok eder. Yani dememiz o ki tek bir ürün ile birden çok etki yaratabilir ve cilt problemlerinizi önleyebilirsiniz.

Kullanım amacıAkne karşıtı
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Sabahları uyandığımda yumuşak bir cilt ile uyanıyorum.serum uzun vadede cilde ışıltı vericegini düşünüyorum suanlik memnunum sivilce çıkartmadı cildim daha eşit ve aydınlık.

👤 B** E** : Çok başarılı bir serum severek kullanıyorum.


The Purest Solutions 

Akneye meyilli ciltlerdeki yağı dengesini sağlayarak, sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelliyor.

Temizleme özelliğiYok
Yağı dengeleme
Canlandırıcı etkili
Akne karşıtı

Ürün Detayı

The Purest Solutions gözenek karşıtı serum, yağ dengeliyici özelliği ile gözenek görünümünü azaltmanızı sağlıyor. İçerisinde bulunan niacinamide ve çinko ile beraber, gözeneklerinizin içini bakterilerden arındırarak sivilce oluşumunu engelliyor ve tüm bunları yaptıktan sonra gözeneklerinizi küçülterek yeniden kir dolmasının önüne geçiyor. Bu sayede canlı, sağlıklı ve arınmış bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Kullanım amacıAkne karşıtı
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Etkisi inanılmaz ilk başta beğenmedim ten rengimi koyulaştırdığını sandım kesinlikle gece kullanılmalı ve ben çok sürüyormuşum max4 damla yeter hergün temizlenmiş cildime sürüyorum ve gözeneklerim küçüldü sivilce yapmadı bütün gün cildimi nemli tutuyor hatta hayatımdan asla çıkarmam artık purestı keşke daha önce tanısaydım 3ürününü kullanıyorum hepsi çok başarılı

👤 M** A** : Üç kullanımda gözle görülür bir etkisi oldu gerçekten cildim pürüzsüzleşti düzenli kullanmayı hedefliyorum..tester hediyeniz için de çok teşekkürler.


Ducray Keracnyl Serum 

Konsantre yapısı sayesinde leke görünümü ve sivilce görünümü azaltıyor.

Gözeneklerinizi temizlerYok
Siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller
Lakeleri azaltır

Ürün Detayı

Ducray Keracnyl serum, akneye eğilimi yetişkin ciltlerin kullanımına uygun şekilde formüle edilmiştir. Ciltteki lekeleri ve gözenek görünümünü hafifletirken, kırışıklık ve ince çizgi gibi yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırıyor. Bu sayede hem pürüzsüz hemde genç bir cilt görünümüne sahip olabiliyorsunuz.

Kullanım amacıSiyah nokta ve kırışıklık önleyici
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Ürün düzenli kullanıldığında sivilceli ve lekeli bölgelerin tedavisi için çok başarılı. Uygun fiyat, hızlı teslimat ve küçük hediyeleri için firmaya ayrıca teşekkür ederim. Alacak olanlara kesinlikle öneriyorum.

👤 E** A**: Yapısı ince, jel ile krem arası; akneli ve gözenekli bir cildim var özellikle sonbahar ve kış aylarında kullanıyorum. 3. şişeye başladım ciltte mucizeler yaratmıyor ancak orta ölçüde gözle görülür bir canlılık veriyor.


iUNIK Tea Tree Relief Serum

Cildinizde birden çok etkiyi görebileceğiniz cilt serumu ile cildiniz çok sağlıklı gözüküyor.

BeslemeFiyat
Sakinleştirme
İyileştirme
Akne bakımı

Ürün Detayı

iUNIK Tea Tree Relief serum, patentli filiz özleri ile cildinizi nemlendirirken besliyor. Aynı zamanda içerisindeki niacinamide, çay ağacı yağı ve adenosine ile cilt tonunuzu aydınlatmayı ve sivilce bakımı yaparak, cilt problemlerinizden uzaklaşmanızı sağlıyor.

Kullanım amacıDengeliyici
Ebat50 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Her zaman kullandığım ürün asla vazgeçemiyorum

👤 Z** E** : Çok beğendim sürekli kullanıyorum


Clinique Leke Karşıtı Yenileyici Cilt Serumu

Özel formülü sayesinde cilt yüzeyindeki yağlanmayı kontrol altına alıyor ve anti aginig bakım yapıyor.

İnce yapılıYok
Yağlanmayı dengeler
Anti aging etkili

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Clinique cilt serumu, yağlı ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. İçerisindeki maddeler ile anti aging bakım yapara, ince kırışıklıkların açılmasını sağlar ve yağ dengeleme özelliği ile de sivilce oluşumunu engeller. Aynı zamanda ince formülü ile kolay bir şekilde emilerek yağlı bir doku bırakmıyor ve kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Kullanım amacıTıkanmış gözenekleri temizler
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Bundan sonra favorim budur. Severek kullanıyorum.
 
👤 B** A**: Çok güzel.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi yağlı ciltler için serum markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi yağlı cilt serumu markaları arasında; La Roche Posay, Yves Rocher, Bebak, Darphin, Bade Natural, Cyrene, The Purest, Ducray, İUNIK, Clinique cildinizdeki yağ seviyesini dengeleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelleme özellikleri ile sıklıkla tercih edilen yağlı ciltlere özel serumlar arasında yer alıyor.

Yağlı cilde sahip kişiler nasıl beslenmeli?

Eğer ki yağlı bir cilde sahipseniz, aşırı yağlı besinlerden ve işlenmiş şekerden uzak durmanız en doğrusu olacaktır. Sivilce, siyah nokta ve gözeneğe yatkın olan cildiniz, tükettiğiniz yağlar nedeni ile ekstra yağlanacak ve siyah nokta oluşumuna sebep olacak.

Yağlı ciltler yaşlanır mı?

Cildin yağ dengesinden dolayı, diğer cilt tiplerine göre yağlı ciltler daha geç kırışırlar. Çünkü sebum üretimi cildin dokusunu ve doğal ışıltısını korur.

Yağlı ciltler cildini günde kaç kez yıkamalı?

Yağlı ciltler de diğer cilt tipleri gibi yüzünü günde iki kez yıkalamalıdır. Daha fazla yıkandığı takdirde cilt nemini kaybetmeye ve daha fazla sebum üreterek ekstra yağlanmaya neden olmaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

“Tavsiye Edilen En İyi 10 Yağlı Cilt Serumu” üzerine 2 yorum

  1. Alüminyumsuz deodorantlarda sürekli kararsız kalıyordum guzel ve bilgilendirici olmuş kozmatik ürünlerini daha fazla görmek isterim şahsım adına elinize saglık

    Cevapla
  2. La roshe ve the purest solution ı kullandım baya iyiler ama belli başlı lekeler hep kalıyor galiba. Şimdi bakıp başka serum alıcam çok teşekkürler takipteyim.

    Cevapla

Yorum yapın