En İyi 10 Lifting Etkili Cilt Ürünü Tavsiyesi

Zamanla yaşlanan cilt hücreleri kendini yenileyemediğinden kırışıklık, sarkma ve yaşlılık lekesi gibi problemler ortaya çıkıyor. Sıkılığını ve elastikiyetini kaybeden cilt daha fazla yer çekimine meydan okuyamayarak sarkıyor. Bu durum özellikle kadınların canını çok fazla sıktığı için kozmetik dünyasında lifting etkili çok fazla ürün bulunuyor. Bu içeriğimizde ise sizleri bu durumdan kurtaracak en etkili lifting ürünleri bulunuyor.

SıraModellerHacimSYblog Puanı
1L’Oreal Paris Revitalift Lazer50 Ml10/9.9
2Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı30 Ml10/9.8
3Caudalie Resveratrol Face Lifting50 Ml10/9.7
4La Roche Posay Hyalu B530 Ml10/9.8
5Nivea Hyaluron Cellular Fıller30 Ml10/9.9
6Murad Age Reform30 Ml10/9.7
7Nuxe Merveillance Expert Lifting30 Ml10/9.7
8Babe HealthyAging+ Multi Protector50 Ml10/9.6
9Yves Rocher Lifting Vegetal30 Ml10/9.8
10Origins Plantscription Powerful Lifting75 Ml10/9.8
Lifting Etkili Cilt Ürünü Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Lifting Etkili Cilt Ürünleri

Cildimiz fazla stres ve yaş almaya bağlı olarak yer çekimine daha fazla meydan okuyamıyor ve sarkıyor. Kozmetik dünyası buna benzer sorunlardan kurtarmak için lifting etkili ürünler çıkarıyor. Bu içeriğimiz ise bu ürünler arasından en etkililerini içeriyor.

İşte 2024 yılının lifting etkili en iyi cilt ürünleri:

L’Oreal Paris Revitalift Lazer Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi

2 ayda gözle görülür fark yaratan L’Oreal Paris Revitalift, cilt tabasına derinlemesine etki ederek yılların getirmiş olduğu kırışıkları yok ediyor. İçerisinde barındırdığı hyaluronik asit sayesinde cildi derinlemesine nemlendiriyor.

Hyaluronik Asit İçermesiParfüm İçermesi
Kokusu
Kolay Emilim Sağlaması

Ürün Detayı

L’Oreal Paris Revitalift Lazer Yaşlanma Karşıtı gündüz kremi, yılların getirmiş olduğu kırışıklıkları düzenli kullanımda yok ediyor. Cildin derinliklerine etki eden bu ürün, hasar gören dokuları onararak daha genç bir görünüm sağlıyor. İçerisinde barındırdığı hyaluronik asit sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi sağlayan bu ürün, bu sayede çöken cilt dokusunu doldurduğu gibi aynı zamanda daha canlı görünüm sağlıyor. Sarkan cilt derisini sıkılaştıran ürün, bu sayede yüz hatlarını yeniden şekillendirerek daha belirgin olmasını sağlıyor.

Hacim50ml
Cilde EtkisiYaşlanma Karşıtı
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Ç** ”Uzun zamandır kullanıyorum uygun fiyat tavsiye ederim etkili.”

👤 M** D** ”Her zaman kullandığım bir ürün. Ben beğenerek kullanıyorum. Ciltte kadifemsi bir his uyandırıyor.”


Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum

İçerdiği C vitamini sayesinde yaşlılıktan dolayı oluşan cilt lekelerini gideren Vichy Liftactiv Supreme, çöken dokuları dolgunlaştırıyor.

Hyaluronik Asit İçermesiDamlalık
C Vitamini İçermesi
Volkanik Su İçermesi

Ürün Detayı

İçerdiği hyaluronik asit ile çöken cilt dokularını dolgunlaştıran Vichy Liftactiv Supreme, düzenli kullanımda %47 oranında kırışıklık görünümünü yok ediyor. Barındırdığı C vitamini ile oluşan yaşlılık lekelerini gidererek tek ton bir görünüm sunan bu ürün, içerdiği volkanik su rahatlama sağlıyor. Günde iki kere kullanılan bu serum, cildin sıkılaşmasını sağlıyor.

Hacim30ml
Cilde EtkisiKırışıklık Karşıtı
Cilt TipiNormal ve Karma Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 N* Y ”Tabi ki Vichy her zamanki gibi yapmış yapacağını. Alın ve aldırın.”

👤 D* Ö** ”Daha ilk haftada etkisini görmeye başladım kesinlikle öneririm.”


Caudalie Resveratrol Face Lifting Soft Cream

Cildin yeniden yapılanmasını sağlayan Caudalie, hücrelerin canlanmasına yardım ediyor. Cildin daha sıkı olmasına yardım etmenin yanı sıra içerdiği hyaluronik asit ile elastikiyet sağlıyor.

Hyaluronik Asit İçermesiYağlı His Bırakması
Hücre Yenilemesi
Peptit İçermesi

Ürün Detayı

Cildi yeniden yapılandıran Caudalie Resveratrol Face Lifting Soft Cream, içerdiği hyaluronik asit sayesinde cilde yoğun nem sağlıyor. Bu sayede cildin elastikiyet kazanmasını sağlayan bu ürün, ayrıca cildin doğal hyaluronik asidini üretmesine yardım ediyor. Cilt dokularını onarırken hücreleri yenileyen krem, sarkan cildi toparlayarak daha sıkı ve genç görünmesine yardım ediyor.

Hacim50ml
Cilde EtkisiLifting Etkisi
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş** P** K** ”Anneme almıştım peptit içerikli bir ürün olgun ciltler için uygun annem çok memnun kaldı nemlendirmesi çok başarılı.”

👤 E** D** ”Harika bir ürün nem özelliği çok çok iyi.”


La Roche Posay Hyalu B5

Dermatologlar tarafından en çok tavsiye edilen La Roche Posay Hyalu B5 Serum, saf hyaluronik asit içerdiğinden oluşan kırışıkları yok ederek daha pürüzsüz görünmeye yardım ediyor.

Madecassoside İçermesiParfüm içermesi
2 Çeşit Hyaluronik Asit İçermesi
B5 Vitamini İçermesi

Ürün Detayı

Dermatologlar tarafından en çok önerilen La Roche Posay hyalu B5 Serum, hassas ciltler için geliştirilmiş. İçerisinde barındırdığı saf hyaluronik asit sayesinde çöken hücreleri dolgunlaştıramaya yardım ediyor. İçerisinde yer alan B5 vitamini sayesinde de cilt hasarını onarıyor. Ayrıca madecassoside içeriğiyle B5 vitamini ve hyaluronik asidin etkilerini arttırmak için çalışıyor. Bu sayede cildin daha genç ve sıkı görünmesine yardım ediyor.

Hacim30ml
Cilde EtkisiKırışıklık Karşıtı
Cilt TipiHassas Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 C*** S*** ”3 günlük kullanımda bile gün boyu süren harika bir nemlendirme sağladı. Elimi yüzüme her götürdüğümde sağladığı nemi ve yumuşaklığı hissettim. İlk başta hafif bir yapışkanlık hissi var ancak nemlendirme başarısı için hiç sorun değil. Yoğun kıvamlı olduğu için yüz bölgesine 2-3 damla rahatlıkla yetiyor. Ben çok kuru ellerime bile kullanıyorum. Biraz yoğun olmakla birlikte bence gayet hoş bir kokusu var. Kesinlikle tekrar alırım.”

👤 H**** O*** ”Bu ürüne 5 yıldız yetmez. Bin yıldız olmalı. Mükemmel bir ürün. Yüzüm inanılmaz değişti. La roche posay ürünlerini gözüm kapalı herkese tavsiye ederim. 👍”


Nivea Hyaluron Cellular Fıller

İçerdiği inci teknolojisi sayesinde hücreleri aktifleştirerek çöken dokuları dolgunlaştıran Nivea Hyaluron Cellular Filler, ciltte bulunan kolajen sentezini arttırıyor.

İnci Özleri İçermesiParfüm içermesi
Hyaluronik Asit İçermesi
Kolajen Sentezini Arttırması

Ürün Detayı

İnci taneleri kullanılarak ortaya çıkarılan Nivea Hyaluron Cellular Filler, aktif olmayan hücreleri harekete geçirerek yenilenmesine yardım ediyor. Cildin kendi kolajen sentezini arttıran bu ürün, içerdiği hyaluronik asit sayesinde nem sağlıyor. Hassas ciltler için özel geliştirilen formülü ile hiçbir tahrişe sebep olmayan bu ürün, cildin daha dolgun ve yüz hatlarının daha belirgin olmasını sağlıyor. Ürün düzenli kullanımda cildin daha aydınlık ve canlı görünmesine yardımcı oluyor.

Hacim30ml
Cilde EtkisiYaşlanma Karşıtı
Cilt TipiHassas Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 F** İ** ”Nemlendirme olarak güzel ciltte yağlı his bırakmıyor.”

👤 M** Y** ”Çok teşekkür ederim kesinlikle harika bir ürün bütün herkese tavsiye ederim.”


Murad Age Reform

Dünyaca ünlü marka olan Murad’ın Age Reform Serumu, etkileri bakımından oldukça hızlı bir ürün. Kullanıldığı andan itibaren anında kırışıkları dolgunlaştıran bu ürün, daha genç bir görünüm sağlıyor.

Glikolik Asit İçermesiFiyatı
Linoleik Asit İçermesi
Durain Meyve Özü İçermesi

Ürün Detayı

Fiyat olarak rakiplerine oranla daha pahalı olan Murad Age Reform, anında etki etmesinden dolayı kullanıcılar tarafından sevilen bir ürün. Cilde lifting etki yaparak anında kırışıkları gideren bu ürün; içerisinde glikolik asit, linoleik asit ve Durain meyve özü içeriyor. Cildin derinlerine etki ederek onarım sağlayan bu ürün, daha genç ve canlı görünüm sağlıyor.

Hacim30ml
Cilde EtkisiKırışıklık Karşıtı
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 T** K** ”Gerçekten İlk Kullanımda kırışıklıkları geçiriyor fakat fiyat olarak aşırı pahalı olduğundan sürekli kullanamıyorum.”

👤 F** A** ”Orijinal ürün tavsiye ederim. Yarattığı etkilere gelecek olursak oldukça etkili fiyatını hak ediyor.”


Nuxe Merveillance Expert Lifting ve Sıkılaştırıcı Etkili Cilt Bakım Serumu

Hafif yapısı sayesinde cilde kolayca emilim sağlayan Nuxe, hücrelerin onarılmasına yardım ediyor. Tüm ciltler için uygun olan bu ürün, cildin sıkılaşmasına yardım ediyor.

Konstantinopolis Mimozası İçermesiFiyatı
Fındık Yağı İçermesi
Nemlendirme Özelliği

Ürün Detayı

İçerdiği fındık yağı ve Konstantinopolis mimozası sayesinde cilt dokularını onaran ve hücreleri yenileyen Nuxe, sıkılığını kaybeden cildi hızlıca onarıyor. Ayrıca yoğun nem sağlayan bu serum, cilt yüzeyinde koruyucu bariyer oluşturarak cildi dış etkenlerden gelecek zarara karşı koruyor. Bu sayede cilt her zaman pürüzsüz, sıkı ve genç görünüyor.

Hacim30ml
Cilde EtkisiSıkılaştırıcı
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 *** **** ”Harika yıllardır kullanıyorum ❤️”

👤 Gülşah U**** ”Gergin bir his bırakmıyor yüzde. Milimetrik bir toparlama yardımcısı.”


Babe HealthyAging+ Multi Protector Krem

İçerdiği SPF30 sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlayan Babe, bu sayede cildin daha hızlı yaşlanmasına engel oluyor. Ürün cilde yoğun etki ederek sıkılaştırma etkisi bulunduğundan düzenli kullanımda daha genç bir görünüm sağlıyor.

Hyaluronik Asit İçermesiZor Emilim
Kolajen İçermesi
Allantoin ve Pantenol İçermesi

Ürün Detayı

Gündüz kullanımına uygun olan Babe Healthy Aging Multi Protector, SPF30 içeriği sayesinde cildi güneşin etkilerine karşı etkili bir şekilde koruyor. PH seviyesi 5.5 olan bu ürün, cilt tabakasına zarar vermeden gerekli onarımları sağlıyor. Ciltte meydana gelen ekspozom hasarını onaran bu ürün, 24 saat nemlendirme özelliği sayesinde cildin daha canlı görünmesini sağlıyor. Zengin içeriğe sahip olan bu ürün; hyaluronik asit, E vitamini, kolajen, allantoin ve pantenol içeriyor.

Hacim50ml
Cilde EtkisiSıkılaştırıcı
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 F** Ö** ”Hediye için teşekkürler, Babe markanın kalitesi tartışılmaz ve diğer kremleri kullandıktan sonra gözlerimde batma kuruluk oluyor ama Babe öyle değil yıllardır bütün ürünlerini kullanırım ve memnuniyet zirvede🥰”

👤 I*** G*** ”Çok güzel bir ürün.”


Yves Rocher Lifting Vegetal

İçerisinde bitkisel kolajen barındıran Yves Rocher Lifting Vegetal, hücrelerin yenilenmesine yardımcı oluyor. Ürün, bitkisel içeriği sayesinde veganların ilk tercihi oluyor.

Vegan OlmasıParfüm İçermesi
Bitkisel Kolajen İçermesi
Cildi Sıkılaştırması

Ürün Detayı

Zengin içeriğe sahip olan Yves Rocher Lifting Vegetal, yenilenen formülü sayesinde yoğun etki ederek cildi sıkılaştırıyor ve dolgunluk kazandırıyor. İçerdiği bitkisel kolajen sayesinde cilt dokularını onaran bu ürün, aynı zamanda doğal kolajen üretimini arttırdığından yaşlılık belirtilerini sıfırlıyor. Vegan içeriği sayesinde vejeteryanların rahatlıkla kullandığı bu ürün, cildin olduğundan daha genç ve güzel görünmesini sağlıyor.

Hacim30ml
Cilde EtkisiSıkılaştırıcı ve Yaşlanma Karşıtı
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 C** G** ”Çok güzel bir serum çok etkili ve kokusu harika.”

👤 *** *** ”Beğendim tavsiye ediyorum.”


Origins Plantscription Powerful Lifting Overnight Mask

Hücrelere derinlemesine etki yaparak sarkmaları onaran Origins, yüz hatlarının daha belirgin ve cildin daha genç olmasına yardım ediyor.

Tatlı Badem İçermesiFiyatı
Kırmızı Alg İçermesi
Nemlendirmesi

Ürün Detayı

Hızlı emilen jel formu sayesinde kullanıcılarından tam not alan Origins Plantscription Powerful Lifting Overnight Mask, cilde yoğun nem sağlayarak çöken dokuları nem ile dolgunlaştırıyor. Düzenli kullanımda kırışıklık ve sarkmaları yok eden bu ürün, daha gergin bir cilde kavuşmanız için yardım ediyor. Bu sayede cilt daha genç ve sağlıklı görünüyor. Tüm bunların yanı sıra içeriğinde tatlı badem ve kırmızı alg barındırıyor.

Hacim75ml
Cilde EtkisiYaşlanma Karşıtı
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 Y* S** ”Gece sürüyorum sabaha kadar cildimi onarıyor harika bir ürün.”

👤 A* U** ”Cildimi çok güzel toparladı şimdi daha sıkı ve daha güzel. Herkese tavsiye ederim.”


Sıkça Sorulan Sorular

Lifting etkili cilt bakımı nedir?

Zamanla cildimiz kolajen eksikliğinden ve yaş almaya bağlı olarak yer çekimine yenik düşüyor. Bu noktada devreye lifting cilt bakımı giriyor. Güzellik merkezlerinde en çok uygulanan cilt bakımı özelliğine sahip olan lifting, ameliyat olmadan cildin sıkılaşmasına ve gerilmesine yardım ediyor. Özel ipleri cilde enjekte ederek sarkan dokuları birbirine sabitleyerek yukarı kaldıran bu teknik, birkaç saat içerisinde ağrısız bir şekilde cilde uygulanıyor.

Radyo frekanslı yüz liftingi nedir?

Teknolojik gelişmelerle birlikte cilt bakımında da çağ atlanıyor. Cilde elektromanyetik veren bu uygulama ağrısız ve en etkili yöntemler arasında bulunuyor. Bu dalgalar sayesinde cildi sıkılaştıran ve dokuları onaran bu uygulama, en çok tercih edilen lifting bakımlarından birini oluşturuyor.

Cilt bakımında lifting ne işe yarar?

Yaşlanan ve sarkan cildi hızlıca toparlayan lifting bakım, daha genç görünüm elde etmek isteyenlerin başvurduğu ilk yöntemler arasında yer alıyor. Cildin dokularını ve bağlarını onaran bu bakım türü, cilde elastikiyetini geri kazandırırken sarkmaları birkaç saate yok ediyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın