Tavsiye Edilen En İyi 10 Kolajenli Cilt Serumu

Hepimizin istediği, yaş aldıkça cildimizde oluşabilecek problemlerin önüne geçmek ve daima genç ve sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olabilmek. Tabi ki bu isteklerimizi gerçekleştirebilmek her zaman kolay olmuyor. Çünkü cildimizdeki kolajen üretimi sigara içmek, sağlıksız beslenmek ve yaştan kaynaklı azalıyor. Bu yüzden de cildimizde belli yaşlılık belirtileri ortaya çıkmaya başlıyor. Peki bu yaşlılık belirtilerinin önüne geçmemiz ve biraz da olsa zamanı durdurabilmemiz mümkün değil mi? İşte şimdi sizlere harika bir haberimiz olacak.

Kolajen içerikli serumlar cildin derin katmanlarına kadar ulaşarak, ciltte oluşan kırışıklık, elastikiyet kaybı ve matlık gibi yaşlanma belirtilerinin azalmasını sağlıyor. Bu sayede cildimiz daha parlak, genç ve dolgun gözükebiliyor. Bizde tüm bu söylediğimiz etkileri alabileceğiniz, birbirinden kaliteli içeriklere sahip en iyi 10 kolajenli serumu listeledik.

SıraMarkaEbatSYblog Puanı
1Murad30 ml10/9.9
2Bebak30 ml10/9.8
3Duaderm30 ml10/9.9
4Mizon30 ml10/9.8
5Dear Klairs20 ml10/9.7
6Derminix30 ml10/9.8
7Sinoz30 ml10/9.7
8Skin Master20 ml10/9.7
9Revolution30 ml10/9.8
10It’s Skin30 ml10/9.8
Kolajenli Serum Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kolajenli Serum Markası

Cildinizi serbest radikallere karşı koruyarak, sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmanızı sağlayacak olan en iyi 10 Kolajenli serumu sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi kolajenli serum markaları…

Murad Kolajen Serumu

İlk kullanımdan itibaren cildinizdeki etkisini görebilecek ve daha genç bir cilde sahip olabileceksiniz.

Elastikiyet artırıcıFiyat
Onarıcı
Nemlendirici

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Murad kolajen serumu, hızlı etki eden formülü ile cildinizi anında onarmaya başlayarak, daha sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Üstelik tüm bunları içerisinde bulunan kolajen ve amino asitin birleşimi ile sağlıyor. Böylelikle kısa sürede ince çizgi görünümünden uzaklaşarak, istediğiniz cilt görünümüne sahip olabilmenizi sağlıyor.

Cilt tipiTüm ciltler
EtkiNemlendirme, kırışıklık görünümünü azaltma, elastikiyeti artırma

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: İşe yarayan bir ürün.Tavsiye ederim.

👤 E** B**: Sürdüğüm zaman ince kırışıklıklar kayboluyor


Bebak Pharma Intensive Anti-Aging 

Kaliteli içerik listesi ile cildinize ihtiyacı olan anti-aging bakımı yapıyor.

Kırışıklık görünümünü azaltmaYok
Dolgunlaştırma
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Bebak yaşlanma karşıtı bakım serumu, ciltteki kırışıklar ile mücadele eder ve genç bir cilt görünümüne kavuşmanıza sizlere yardımcı olur. İçerisinde bulunan üç farklı seramid, kolajen ve hyalüronik asit ile hücre oluşumunuzu hızlandırır, derinlemesine nemlendirerek ince çizgileri açar ve cilt bariyerinizi güçlendirerek çevresel faktörlerden korur. Tüm bu özellikler sayesinde daha sağlıklı ve ışıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz.

Cilt tipiHassas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiYaşlanma karşıtı, pürüzsüzleştirici, nemlendirici

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : İlk izlenimim olumlu. Açıkçası Bebak Pharma serisi bende merak uyandırdı çünkü içeriğini çoğu yüksek fiyatlı ürünlerden daha güzel bu yüzden etkili olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gözle görülür aydınlanma ve toparlanma olduğunu görüyorum yüzümde. Uzun süreli kullanımda tekrardan yorumumu güncelleyeceğim.

👤 Z** B**: Bebek gibi yaptı cildimi.


Duaderm Collagen Sıkılaştırıcı Serum

Cildinize kaybettiği canlılığı geri kazandırırken, aynı zamanda çevresel faktörlere karşı koruma sağlıyor.

Tüm ciltlerin kullanımına uygunFiyat
Canlılık verme
Aydınlık görünüm

Ürün Detayı

Duaderm Collagen sıkılaştırıcı serum ilk kullanımdan itibaren cildinize etki ederek, daha sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlıyor. İçerisinde bulunan kolajen ve E vitamini ile; cildi sıkılaştırıyor, serbest radikallere karşı koruyor ve cildinizin taze, pürüzsüz ve sıkı bir görünüm elde etmesini sağlıyor. Bu sayede hem cildinize bakım yaparken hem de cildinizde yeni cilt hücrelerinin oluşmasına katkıda bulunuyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiOnarma, cildin elastikiyetini artırma, kırışıklıkları açma, çevresel faktörlere karşı koruma sağlama, aydınlatma

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Yaklaşık 20 gundur sabah aksam kullaniyorum, etkilerinden çok memnunum.

👤 E** B**: Merhabalar Cildin normalde solgun cansız görünüyordu. ilk kullanımdan itibaren yumusaklığı parlaklığı hissedebiliyorsunuz.


Mizon Akan Collagen 100

Cilt sıkılaştırıcı destek sağlayan ampül, cildin kaybettiği canlılığı geri kazandırır.

Uzun süreli kullanımFiyat
Kırışıklıklara karşı etkili
Derinlemesine nemlendirme
Işıltı katma

Ürün Detayı

Mizon Akan Collagen 100 cilt serumu içerisindeki marina kolajen ile cildinizin ihtiyacı olan bakımı yaparak, elastikiyetini korumasına ve artmasına yardımcı olur. Böylelikle ince kırışıklıklar giderilir ve yorgun cilt görünümünden uzaklaşmanız sağlanır.

Cilt tipiKuru, hassas, normal, karma ve yağlı
EtkiDerinlemesine nemlendirme, kırışıklık görünümünü azaltma, elastikiyet artırma

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : ürünü çok beğendim bariyer onarıcı bütün cilt bakımı içeriği üreticiler de öneriyor zaten kesinlikle alınmalı ben indirimde aldim kollajen açısından da harika bir ürün tavsiye ederim kesinlikle

👤 N** M** : Ürünü bir haftadır kullanıyorum cildimde iyileşme var ancak daha uzun sürede etki edeceğini düşünüyorum boyut olarak ideal


Dear Klairs Midnight Blue

%95 anti aging etkisi ile cildinizi güçlendirmeye ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Kırışıklıkları azaltırFiyat
%95 oranında anti aging etkili
Nemlendirir ve cildi onarır

Ürün Detayı

Düzenli kullanımda cildinizdeki kırışıklık görünümünü azaltacak olan Dear Klairs Midnight Blue, %95 oranında anti aging etkili doğal madde içeriyor. Cildin kaybettiği elastikiyet, canlılık ve genç görünümü ilk kullanımdan itibaren sağlayarak güneş ışınları, soğuk hava gibi çevresel faktörlere karşı da cildinizi koruyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiSakinleştirici, nemlendirme, antioksidan etkili

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Düzenli kullanımda faydasını gördüğüm bi ürün oldu çok beğendim.

👤 A** K**: Kore cilt bakımımda vazgeçilmezim indirime girince kaçırmayın.


Derminix Kolajen + C Vitamini Serum 

Uygun fiyatı ve ciltteki etkileri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Cilt dokusunu yenilemeYok
Kaliteli içerik
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Kaliteli içerik listesi ve uygun fiyatı ile her anlamda beğenileri kazanmayı başaran Derminix serum, C vitamini ile cildinize canlılık vererek leke görünümünüzü azaltırken, kolajen ile de yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırıyor. Böylelikle hem serbest radikallere karşı savaşıyor hemde cildinizdeki hücre yenilenmesini artırarak, genç ve sağlıklı gözüken bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiNemlendirme, sıkılaştırma, dolgunlaştırma, leke giderici, çevresel faktörlere karşı koruma

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Işıl ışıl çok canlı bir cilde sahip olmak isterseniz alın ve aldırın diyorum sadece..ilk kullanımda bile inanılmaz fark gördüm tek kelimeyle muhteşem!!!!!

👤 B** E** : Ürünü çok sevdim, bu serumu 2. kullanmışım ben çok memnun kaldım benim cildine iyi geldi.


Sinoz 24K Altın Parçacıklı Serum

Hücre yenilenmenizi artırarak, cildin bağ dokusunu destekliyor.

İçerik listesiYok
Nemlendirme
Onarma
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Sinoz 24K serum, içerisinde bulunan kolajen ve altın parçacıkları ile cildiniz güzellik sırrı oluyor, beğenilerinizi kazanmayı başarıyor. Cildinizdeki bağ dokusunu yenileyerek cildinizi onarmaya yardımcı oluyor ve aynı zamanda elastikiyetini korumasına ve daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Kaliteli içerikleri ile aydınlık, pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşabiliyorsunuz.

Cilt tipiHassas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiHücre yenilenmesini sağlama, parlaklık kazandırma, koyu leke görünümünü azaltma, sakinleştirme ve nemlendirme

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Sanırım artık vazgeçilmez bir cilt bakım ürünüm olacak.. her gece yatmadan tertemiz cildime sürüyorum sabah uyandığımda parlak pürüzsüz ve yumuşacık ciltle uyanıyorum.. hiçbir sivilce yapmadı.. Cildim karma/Hassas sorun yaşamadım.. Bence temiz içerik cilde verdiği etki çok güzel hemen emiyor ve yağlandırma yapmıyor.. düşünmeden alın fiyatları da çok çok uygun.. yanında da denemelik maske ve saç bakım yağı göndermişler teşekkürler..

👤 M** A** : Acayip güzel bi ürün 2 kullanımda belli ediyo cildinize ışıltı veriyo yumuşacık pürüzsüz oluyo indirimde kaçırmayın bol bol stoklayın


SkinMaster Kolajen Serum

Daha sıkı, pürüzsüz ve genç görünen bir cilt için!

DolgunlaştırmaYok
Canlılık kazandırma
Uygun fiyat
Kırışıklık azaltma

Ürün Detayı

SkinMaster serum, cildinize sağlamlık, güç ve parlalık vererek yaşlanma belirtilerini hafifletiyor, daha canlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Tabi ki sadece bu özellikleri ile kalmayarak cildinize ihtiyacı olan tüm nemi sağlıyor, yenilenmiş bir cilde sahip olmanıza ve çevresel faktörlere karşı cildinizi korumanız için de katkıda bulunuyor. Böylelikle her daim ışıl ışıl ve pürüzsüz bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiIşıltı katma, dolgunlaştırma, canlılık kazandırma

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: İkinci şişemi satın aldım.Tek kelimeyle harika bir ürün.İnce kırışıklıkları açmada da başarılı olduğunu düşünüyorum.Bunların yanısıra hassas ve sivilcelenmeye meyilli cildimde herhangi bir sorun yaşamadım.Cildim yazın yağlı kışın karma.Nemlendirici özelliği ağır gelmedi.Hyal asit ürün ile birlikte kullanmalısınız.Etkisi böyle daha iyi anlaşılıyor.Sadece boyutları oldukça küçük.

👤 E** A**: 21 yaşındayım kullandığım bir akne kremiyle cildim çok kurumuştu hemen toparladı onunla birlikte kullanıyorum cildi yumuşacık yapıyor 2 haftadır kullanıyorum


Revolution Kolajen Serum

Cildinize kolajen desteği sağlayarak, ince çizgi görünümünüzü azaltıyor.

Yoğun nemlendirmeYok
Vegan
Parlaklık ve genç görünüm kazandırma

Ürün Detayı

Revolution kolajen serum, cildinize ihtiyacı olan kolajen desteğini sağlayarak; cilt bariyerinizi onarıyor, lekeleri hafifletiyor ve ince kırışıklıkları açarak genç görünen bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Bu sayede ihtiyacınız olan tüm bakımı sizlere yapıyor.

Cilt tipiHassas, kuru, normal, karma ve yağlı
EtkiKuruluk ve matlık giderme, ince çizgi görünümünü azaltma, nemlendirme

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Cildimi yumuşacık ve parlak yaptı güzel ürün teşekkürler.

👤 Z** E** : Her akşam cildimi temizledikten sonra kullanıyorum. Benim cildim kuru sivilcelenme vs yapmadı.


It’s Skin Power 10 Serum Collogen

Cildinize kolajen takviyesi sağlayarak, cildinizin kaybettiği ışıltıyı yeniden kazanmasına yardımcı oluyor.

Kırışıklık karşıtıFiyat
Nemlendirme
Parlaklık kazandırma

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan It’s Skin Power 10 serum, kolajen desteği ile yaşlanma belirtilerini tersine çevirir ve genç bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda nemlendirme özelliği ile kuruluğu giderir ve cildin elastikiyetini geri kazanmasını sağlar.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
EtkiNemlendirme, kırışıklık açma, canlandırma

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok memnun kaldım su gibi değil daha tok yumuşacık yapıyor cildimi, çok güzel.
 
👤 B** A**: Sabah akşam kullanıyorum. Daha 3 gün oldu ve çok memnunum.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kolajenli serum markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi kolajenli serum markaları arasında; Murad, Bebak, Dauderm, Mizon, Dear Klairs, Derminix, Sinoz, Skin Master, Revolution, It’s Skin ince kırışıklıkları giderme, cildin kaybettiği elastikiyeti geri kazandırma ve sağlıklı bir cilt görünümü elde edebilme özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen kolajen serumları arasında yer alıyorlar.

Cildimizde kolajen üretimi ne zaman azalmaya başlar?

Kolajen üretimi 25 yaşına kadar artarken, 25 yaşından sonra azalmaya başlar. Tabi ki azalmasını sağlayan faktörler de bulunmaktadır. Sigara ve alkol tüketimi, sağlıksız beslenme gibi etkenlerde kolajen üretiminin azalmasına neden olmaktadır.

Kolajen cilt lekelerine iyi gelir mi?

Evet, kolajen cilt lekelerinize iyi gelir. Çünkü kolajenler cildin cildin alt katmanlarına inerek hücre yenilemesini başlatır. Bu sayede de lekeler zamanla azalır.

Cildimizdeki kolajen seviyesini artırmak için ne yapmalıyız?

Kolajen seviyesini artırmak istiyorsanız eğer; soya ürünler, omega 3, yumurta akı, yeşil sebzeler ve antioksidan içeren sebze, meyveler, et gibi ürünlerin kullanımını artırmalı ve mutlaka öğünlerinize dahil etmelisiniz. Bunun haricinde de sigara ve alkol kullanımını bırakmalısınız.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın