En İyi 10 Webcam Modeli Tavsiyesi

Webcam, masa üst bilgisayarlarda ya da ek kamera gerektiren laptoplarda kullanılır. Özellikle online eğitime geçiş yapılmasından sonra webcam ihtiyacı daha fazla duyulmaya başlandı. Bu yazımızda, kullanabileceğiniz en iyi web camera modelleri hakkında derlediğimiz bilgileri sizlere sunarak ihtiyacınızı daha kolay temin etmenize yardımcı olacağız.

SıraModelÇözünürlükSYblog Puanı
1Logitech C270HD10/9.9
2Everest Original SC-HD03Full HD10/9.9
3Logitech C310 HDHD10/9.9
4Dahua Dh-Uz3Full HD10/9.9
5Anker PowerConf C300Full HD10/9.9
6Piranha 9635Full HD10/9.9
7Trax TWC1080PFull HD10/9.9
8Everest SC-HD01Full HD10/9.9
9ASUS C3Full HD10/9.9
10DEEP BLUEHD10/9.9
Webcam Kamera Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Webcam Modeli

Online görüşmelerinizi daha sağlıklı yapmak, görüntü kalitesinde sorun yaşamadan kullanabileceğiniz bir webcam seçmek için aşağıda sizlere önerdiğimiz modellere göz atabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi webcam modelleri…

Logitech C270 HD

Kolay kurulum ve taşınabilir özellikleri ile en iyi webcam modelleri arasında yer alan Logitech C270 HD 720p, kullanıcı deneyimi en başarılı ürünler arasında yer almaktadır. Klipsli olması sayesinde ister monitöre isterseniz de laptopunuzun ekranına bağlayarak kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kurulum gerektirmediği için tak kullan özelliğine sahip web kamera, sınıfının en iyileri arasındadır.

Görüntü kalitesiKamera açısı
Ses kalitesi

Ürün Detayı

55° diyagonal görüş alanı ve otomatik ışık düzeltme gibi özelliklerle donatılan Logitech C270 HD 720p webcam, HD 720p/30 FPS görüntü kalitesine sahip bir modeldir. Konferans görüşmeleri için ideal, aydınlatma özelliği ve mikrofon özelliği ile tüm görüşmelerinize beklediğinizden daha iyi performans elde edebilirsiniz.

Özellikleri
Windows 7 veya üzeri
Dahili gürültü önleyici mikrofon
1,5 metre ses mesafesi

Kullanıcı Yorumları

👤 EI: “Ürün CANAVAR arkadaşlar. Ben bu ürünle beraber bir tane de kondenser mikrofon siparişi etmiştim ve pişman oldum diyebilirim çünkü webcam daha erken geldi ve kendi mikrofonu gerçekten muhteşem. Görüntü kalitesinden ziyade ben mikrofondan etkilendim.”

👤 ME: “Bu fiyata alınabilecek en iyi kamera. Otomatik kazanç, otomatik netleme ve otomatik beyaz dengesi çabuk tepki veriyor ve gayet başarılı. Bu fiyata yakın marka olmayan birkaç kamera denedim bu kalitede değil. Profesyonel bir amaç ile kullanmayacaksanız fazla bile derim.”


Everest Original SC-HD03 1080P

Online toplantılarınızda kullanabileceğiniz en iyi webcam modelleri arasında yer alan Everest SC-HD03 1080P, full hd kalitesi ile beklentilerinizi elde edebileceğiniz en iyi seçeneklerden biridir. Görüntü kalitesi ve ses kalitesi ile her ortamda net sonuçlar alabileceğiniz web kamera, fiyat açısından ve özellikleri bakımından beklentilerinizi karşılayabilecek bir modeldir.

Kurulum gerektirmezSes kalitesi
Görüntü kalitesi

Ürün Detayı

2 MP görüntü kalitesi ile online görüşmelerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz Everest SC-HD03 1080P webcam, ses kalitesinde sunduğu performansı ile memnun kalabileceğiniz bir üründür. 3,6 LM lensi, ½,7” 2MP resim sensörü ile görüşmeleriniz çok daha profesyonel geçecek.

Özellikleri
2 MP
3,6 LM Lens
USB Web cam

Kullanıcı Yorumları

👤 AM: “F/P ürünü. Görüntü ve ses kalitesi gayet güzel, tak çalıştır özelliği sayesinde kuruluma gerek kalmıyor. Görüntü ayarı ve farklı denetimler için maalesef bir ayar yazılımı yok. Ama çoğu uygulama artık kendi ayar panosunu açtığından gerekte yok.”

👤 HA: “Dershanenin online dersi için aldık, çok memnun kaldık. Kesinlikle kasma donma olmuyor. Tavsiye ederim. Paketlenmesi, kargo süresi de çok iyiydi. Güzel bir alışveriş oldu. Herkese teşekkürler.”


Logitech C310 HD

Okul derslesiniz için ya da online toplantılarınız için kullanabileceğiniz en iyi webcam modelleri arasında yer alan Logitech C310 HD 720p web kamerası ile beklentilerinizden çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Görüntü ve ses kalitesi ile her ortamda kolaylıkla iletişimde kalabileceğiniz kamera sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır.

Kurulum gerektirmezMonitör aparatı
Ses kalitesi

Ürün Detayı

Maksimum çözünürlük sağlayarak görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayan Logitech C310 HD 720p webcam, 60 derece diyagonal görüş alanı sunmaktadır. Aydınlatma özelliği ile detaylandırılan web kamera, 1,5 metre mesafeye kadar sesi algılama kapasitesine sahip bir üründür.

Özellikleri
1,5 metre uzunluğunda kablo
Dahili gürültü önleyici mikrofon
Tak çalıştır kamera

Kullanıcı Yorumları

👤 UG: “Ürünü kızımın online dersleri için almıştım. Siz de sırf bu amaç için alacaksanız bence bu kadar para vermeyin. Daha ucuz alternatifleri düşünebilirsiniz, hatta düşünmelisiniz. Görüntü ve ses fena değil ama bu kadar para verince insan ekstra bir şeyler bekliyor doğrusu.”

👤 FG: “Ürünü yeni aldım, 720p görüntü kalitesi bayağı iyi kesinlikle çok memnun kaldım. Odanız çok karanlık değilse çok iyi sonuç alırsınız. Karanlık ortamda da gayet başarılı. Kendi içinde mikrofon olması çok iyi zaten bu nedenden dolayı tercih ettim.”


Dahua Dh-Uz3

Ses ve görüntü kalitesi ile beklentileri en iyi şekilde karşılayan Dahua Dh-Uz3 2mp, ergonomik tasarımı sayesinde her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz en iyi webcam modelleri arasında yer almaktadır. Kompakt tasarımı ve maksimum performansı ile ister masaüstü bilgisayarda ister laptopta kolaylıkla kullanabileceğiniz bir üründür.

Kullanım kolaylığıKalite
Kurulum gerektirmez

Ürün Detayı

97 mm x 57 mm x 33 mm boyutlarında tasarlanarak ideal bir kullanıma sahip hale getirilen Dahua Dh-Uz3 2mp webcam, tüm online görüşmelerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz şekilde tasarlanmış bir üründür. 0-360 derece arasında eğim yapabilen kamera, ses ve görüntü kalitesi ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacaktır.

Özellikleri
Ayarlanabilir açı
Dayanıklı malzeme
Mavi ışık tasarımı

Kullanıcı Yorumları

👤 PB: “Ürünün kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Yayın için düşünüyorsanız başlangıç için ideal. Obs ayarlarından birkaç ayar ile çok iyi sonuç alabilirsiniz.”

👤 EE: “Ürünü videolara ve yorumlara kanarak aldım. Dış görünüş ve malzeme kalitesi güzel. Renkleri çamur gibi ve çözünürlük iyi değil. Fakat ucuz fiyatlı web camler arasında alınabilecek bir ürün.”


Anker PowerConf C300

Profesyonel online görüşmeleriniz için tercih edebileceğini en iyi webcam modelleri arasında yer alan Anker PowerConf C300, akıllı özellikleri ile aradığınızdan çok daha fazlasını bir arada bulabileceğiniz ürünlerden biridir. Tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile görüşmelerinizde beklediğinizden daha iyi performans alabilirsiniz.

Taşınması kolayFiyatı
Kurulum gerektirmez

Ürün Detayı

Akıllı çerçeveleme, akıllı renk ayarı, akıllı pozlama gibi birçok özelliğe sahip olan Anker PowerConf C300 web kamerası, yapay zeka destekli özellikleri ile sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Renk ayarı, ışık ve diğer tüm özellikleri yapay zeka ile çalışan kamera ile görüşmeleriniz çok daha keyifli ve kaliteli geçecek.

Özellikleri
Tak çalıştır kullan
Gizlilik kapağı
Birden fazla montaj şekli

Kullanıcı Yorumları

👤 MM: “ürünü monte ettik ve kullanmaya başladık, ürün hem görüntü ve ses olarak gayet iyi ve kaliteli, daha önce aldığımız pahalı üründen çok daha iyi.”

👤 AA: “Fiyatı biraz yüksek ama diğer kameralara göre çok kaliteli. Daha önce denediğim için aldım, pişman etmedi.”


Piranha 9635

Okul derslerini yapmak için ya da iş görüşmelerini sorunsuz bir şekilde çevrimiçi tamamlamak için ihtiyacınız olan kamerayı tüm özellikleri ve performansı ile sunan Piranha 9635 1080p, sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Hem fiyat uygunluğu hem de kalitesinin olması, kullanıcılarından olumlu yorum almasını etkilemektedir.

Görüntü kalitesiMalzeme kalitesi
Kurulum gerektirmez

Ürün Detayı

1920 x 1080 piksel yüksek çözünürlüğü ile görüşmelerinizi en net şekilde yapmanızı sağlayacak Piranha 9635 1080p, ses kalitesi ile de beklediğinizden daha iyi bir web kamerasıdır. Full HD çözünürlüğü sayesinde görüşme kalitesinde beklediğinizden daha fazlasını elde edebileceğiniz webcam, fiyat açısından da sınıfındaki diğer ürünlerden çok daha iyidir.

Özellikleri
Tak çalıştır kullan
1920 x 1080 piksel çözünürlük
2 – 4.9 MP kamera kalitesi

Kullanıcı Yorumları

👤 NN: “Kamerayı bilgisayara taktığımda arada bir görüntü gidiyor gibi hissiyat veriyor, onun dışında görüntü fiyatına göre çok net, görüşmeler vs. için rahatlıkla kullanılabilir.”

👤 ZD: “laptopun bozulan kamerası için acil çözüm olarak sipariş verdik. Görüntü kalitesi tabi ki son teknoloji değil. Fiyatı kalite olarak iş gören ve pratik bir ürün.”


TRAX TWC1080P

İş görüşmeleri, EBA ve diğer görüntülü görüşme ihtiyaçlarınızda kullanabileceğiniz en iyi webcam modelleri arasında yer alan TRAX 2,0 kalitesi ve performansı ile aradığınız özellikleri en iyi şekilde bulabileceğiniz seçeneklerden biridir. En iyi web kamerası modelleri arasında yer alan ürün, kullanıcı deneyimi yüksek modellerden biridir.

Görüntü kalitesiSes kalitesi
Fiyatı

Ürün Detayı

Video akışında sunduğu kaliteli görüntüsü ve ses akışında sunduğu mükemmel kalitesi ile sınıfının en iyileri arasında yer alan TRAX 2,0 webcam, kolay kurulum ve dayanıklı malzemeleri ile kullanabileceğiniz en iyi web kamerası modelleri arasında yer almaktadır. Dahili gürültü azaltma, yüksek hassasiyetli lens ve tüm masaüstü monitör ve laptoplara uygun şekilde tasarlanmıştır.

Özellikleri
Tak çalıştır kullan
720X1280 çözünürlük
30 FPS odak uzaklığı

Kullanıcı Yorumları

👤 HÇ: “Kameranın görüntüsü gerçekten mükemmel beni çok şaşırttı bu derece net kaliteli görüntü beklemiyordum . Işıkta hele 4 k sanırsın.”

👤 YS: “görüntü gayet iyi mikrofonu henüz test edemedim ancak bu fiyata bu ürün çok iyi bence. Güncelleme: mikrofon kötü. Yine de pişman değilim iş görüyor.”


Everest SC-HD01

Görüşmelerinizde beklentilerinizden daha iyi performans almak için tercihleriniz arasına alabileceğiniz Everest SC-HD01 webcam, en kaliteli ve görüntü netliği en yüksek ürünlerden biridir. Fiyat performansı bir ürün olarak kullanıcılarından da olumlu dönüşler aran web kamerası, hem masaüstü hem de laptoplar için ideal bir seçenektir.

Ses performansıGörüntü kalitesi
Fiyatı

Ürün Detayı

1920X1080 çözünürlüğünde tasarlanan ve ses kalitesi açısından da ideal bir seviyede olan Everest SC-HD01, okul ödevleri için ya da iş toplantıları için kullanılabilecek en ideal web kamerası modelleri arasında yer almaktadır. USB bağlantı arayüzü ile hem masaüstü hem de laptopunuza kolaylıkla bağlayabileceğiniz Everest SC-HD01 ile görüşmelerinizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Özellikleri
Görüntü Sensör Tipi. CMOS
Bağlantı Arayüzü USB
Çözünürlük. 1920 x 1080

Kullanıcı Yorumları

👤 ES: “Tam fiyat performans ürünü. Ucuz olsun fakat kötü bir kamera olmasın istiyorsanız bu kamerayı alabilirsiniz. Rahatlıkla yayın yapabilirsiniz.”

👤 NN: “Ürün güzel ses özelliği olması ürüne artı bir özellik katmış sadece görüntü kalitesi biraz düşük ama iş görüyor.”


ASUS C3 Webcam

Görüntülü görüşmelerde beklediğinizden daha iyi performans elde edebileceğiniz bir webcam arıyorsanız kesinlikle tercihleriniz arasına ASUS C3 web kamerasını da almanızı öneririz. Fiyat performansı bir ürün, ses kaliteli ve görüntü kalitesi ile sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır.

Görüntü kalitesiSes kalitesi
Fiyatı

Ürün Detayı

Kullanım kolaylığı sağlayan ASUS C3 webcam, kurulum gerektirmeyen, tak kullan özelliğe sahip bir kameradır. 30FPS kayıt özelliği ile ister video çekimlerinde ister online görüşmelerde kullanabileceğiniz web kamerası, sunduğu performansı ile beklentilerinizi en iyi şekilde elde edebileceğiniz seçeneklerden biridir.

Özellikleri
C3 1080p 30 fps kayıt
90° derece eğilebilen ayarlanabilir klips
360° derece dönebilen mekanizma

Kullanıcı Yorumları

👤 FG: “Bu modelde driver yok. Yani uygulamasını yükleyip renkleri ile oynayım yapamazsınız. Anca kullanacağınız uygulama ile olabilir ve birde tek olumsuz tarafı ortamdaki renge göre diyaframını sürekli değiştirme çabasına giriyor. Bu iki durum dışında kesinlikle fiyatına göre epey kaliteli bir görüntü elde edebiliyorsunuz.”

👤 AO: “Daha kullanmaya başladığım ilk gün bozuk görüntü vermeye başladı. Sorun bendeymiş kabloyu çıkartıp takınca oldu.”


DEEP BLUE Mikrofonlu Hd Webcam Kamera

En iyi webcam modelleri arasında yer alan ve fiyat performansı bir ürün olarak kullanıcı değerlendirmesi alan DEEP BLUE Mikrofonlu Hd Webcam, okul derslerinizi yapmak ya da yakın sevdiklerinizle görüşme yapmak için tercih edebileceğiniz ideal bir kameradır.

Görüntü kalitesiSes kalitesi
Odak uzaklığı

Ürün Detayı

Dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda kullanımı uygun şekilde tasarlanan DEEP BLUE Mikrofonlu Hd Webcam ile görüşmelerinizi kaliteli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. 720*1280 dinamik çözünürlüğü ve 30 FPS odak uzunluğu ile ses kalitesinin birleştirildiği kamera, fiyatına gören en güzel webcam modelleri arasında yer almaktadır.

Özellikleri
720X1280 çözünürlük
30 FPS odak uzaklığı
Tak çalıştır

Kullanıcı Yorumları

👤 İÖ: “Fiyat performans ürünü kablosu biraz kısa ayarlarla oynamanız gerekiyor yoksa 144p.”

👤 HE: “Ürün çok iyi parasına göre, görüntü kalitesi, paketleme falan güzel alacak kişiler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.”


Sıkça Sorulan Sorular

Webcam nasıl seçilir?

Satın almadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz, webcam seçimi için daha ideal olacaktır. Özellikle görüntü kalitesi ile ses kalitesine dikkat ederek seçim yapmanızı öneririz.

En iyi webcam markası hangisi?

Her marka ve modelin özellikleri birbirinden farklıdır. Ancak en iyi webcam markaları; Everest, Logitech, Asus gibi markalardır.

En iyi webcam önerisi

Kullanıcı deneyimi yüksek, performanslı bir webcam seçmek için pazaryerlerinde kullanıcı deneyimlerini inceleyebilir en iyi webcam önerisi alabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın