En İyi 10 Aksiyon Kamerası Tavsiyesi

2022’de satın alabileceğiniz en iyi aksiyon kamerası modelleri listemize hoş geldiniz. Yüksek görüntü kalitesi, dayanıklı malzemesi, uzun pil ömrü ve daha birçok farklı özelliğiyle ön plana çıkan en iyi aksiyon kamerası modellerini sizler için inceledik, test ettik ve bir araya getirdik. Kullanıcıların yorumlarını ve ürün özelliklerini dikkate alarak hazırladığımız bu listede bütçeniz ne olursa olsun size uygun bir aksiyon kamerası bulabilirsiniz.

SıraModellerÇözünürlükSYblog Puanı
1GoPro Hero10 Black4K10/9.9
2Sjcam SJ40001080P10/9.8
3Dji Osmo Action4K10/9.7
4Bood B-941080P10/9.8
5GoPro MAX 3605K10/10
6Insta360 ONE R1080P10/9.7
7Aee Lyfe Silver S914K10/9.8
8MF Product Fit N Joy4K10/9.8
9GoPro HERO 94K10/9.9
10GoPro Hero 8 Black1080P10/9.7
En İyi Aksiyon Kamerası Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin 10 En İyi Aksiyon Kamerası Önerisi

Kompakt tasarım, dayanıklı malzeme ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken en iyi aksiyon kamerası modelleri, kaliteli video ve fotoğraf çekimi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bütçenizi sarsmadan, açık hava gezilerinizde yaşadığınız maceraları kayıt altına almanızı sağlayacak en iyi aksiyon kamerası önerilerini sizler için sıraladık.

İşte 2024 yılının en iyi aksiyon kamerası modelleri:

GoPro Hero10 Black

4K çözünürlüğü ile açık havada yaşadığınız maceraları kayıt altına almanızı kolaylaştıracak en iyi aksiyon kameraları arasında yer alan GoPro Hero10 Black 5GPR ile her anınızı kaydetmenin keyfini süreceksiniz.

ArtılarıEksileri
Görüntü KalitesiŞarj Süresi
DayanıklılıkFiyat
Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

Arttırılabilir hafıza kartı desteği ile daha uzun süre çekim yapabileceğiniz kamera, fotoğraf çekimi özelliği ile hem kayıt hem de anı dondurma ayrıcalığı sunuyor. Kamp yaparken ya da doğa yürüyüşüne çıkarken kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz GoPro Hero10 ile maceralarınızı ölümsüzleştirmenin keyfini süreceksiniz.

Çözünürlük4K
Fotoğraf ÇekimiVar
Su Geçirmezlik10 M
WirelessVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Kamil Özen; “Ürün tek kelime ile Perfecto👌”

👤 Ercan Öztürk; “Çok kaliteli çekime sahip 2K çekerseniz ısınma pilde olmuyor. 4-5K çekimlerde 23 dakikayı gördüm. Teşekkürler🙂”


Sjcam SJ4000

16 MP sensör, 1800p video kaydetme özelliği ile tercihleriniz arasına alabileceğiniz en iyi aksiyon kamerası modellerinden biri olan Sjcam SJ4000 ile doğa gezilerinizi ölümsüzleştirmeye hazır olun.

Artıları Eksileri
Su Geçirmezlik Açılma Süresi
Hareket Algılama
Üstün Görüntü Kalitesi
Video Kaydetme

Ürün Detayı

Şık tasarımı ve 30 metreye kadar su geçirmez özelliği ile birçok maceranızı kayıt altında tutmanızı sağlayan kamera, hafif ve ergonomik tasarımı ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir model olacak. Birçok yönden segmentindeki diğer aksiyon kamera modellerine göre daha esnek çözümler sunan Sjcam SJ4000, beklentileriniz en iyi şekilde karşılayacak seçeneklerden biridir.

Ölçüler 5.92 x 2.98 x 4.1 CM
Wi-Fi DesteğiVar
Sensör Tipi CMOS
Etkin Piksel 16 MP
Batarya Kapasitesi 900 mAh
Ekran Boyutu 2″

Kullanıcı Yorumları

👤 Yılmaz Bey: “Şahsi görüşürüm fiyatının üstünde kaliteye sahip. kaska takip video aldım görüntü çok iyi. Resim çekmesi de güzel. Ayrıca telefonunuza bağlayıp telefonunuzu monitör ve kumanda olarak kullanabilme izle ayrı güzel.”

👤 Alper Bey: “Bu model ürünlerinin içerisinde performansı en yüksek, fiyatı en düşük ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatı 40-50 Euro bandında, normalde bu fiyata Rollei yada Gopro gibi markaların yedek parçalarını alabilirsiniz. Kutu içeriği tüm ihtiyacı karşılıyor. Ben genelde 720p 30 yada 60fps çekim yapıyorum. Batarya 1 saat gidiyor.”


Dji Osmo Action

Tek bir düğme ve ikili ekran özelliği ile doğa çekimlerini ya da kendi öz çekimlerinizi kolaylıkla kayıt altına almanızı sağlayan bir aksiyon kamerası arıyorsanız kesinlikle tercihleriniz arasına Dji Osmo Action kamera modelini almanızı öneririz.

Artıları Eksileri
Uygun Fiyat Sarj Süresi
Kullanışlı Ön Ekran RockSteady Aktifken Ekran gecikmesi
MicroSD Kart Desteği
4K – 60 Kare Video Kayıt
Kaliteli Stabiliazyon

Ürün Detayı

Kararlı ve sarsıntısız görüntü almak istediğinizde profesyonel anlamda çekim yapmanızı sağlayacak kamera, en iyi aksiyon kamera modelleri arasında en çok tercih edilenidir. Isıya dayanıklı, 1080p çözünürlüğü, 240 fps ile 8 slow motion özelliğine sahip olan Dji Osmo Action, açık hava çekimlerinde, sualtı çekimlerinde ve daha birçok zorlu koşullarda yanınızdan ayıramayacağınız bir aksiyon kamerasıdır.

Su Geçirmezlik11 M
UHD Fotoğraf Kalitesi4K60P
Video 4K HDR Video
Çözünürlük 1080p

Kullanıcı Yorumları

👤 Seda Hanım: Hero 9 dan vazgeçip almıştım iyiki öyle yapmışım. 4k kullanmıyorum çok yer kaplıyor. Dahili mikrofon, hdr çekimi, wifi bağlantısı ile görüntüleri anında telefona indirebilme, sesli komut ,çift ekran ,11 mt ye kadar su geçirmez özellikleri hoşuma gitti.

👤 Mehmet Bey: “Malzeme kalitesi olarak gopro serisi ile karşılaştırılınca bu cihaz mükemmel kaliteli. Görüntü kalitesi olarak gopro9 black alacak bütçeniz yoksa kesinlikle bu cihazı öneririm ki gopro9 ile tek fark gece çekiminde ve hdr çekimin 4K 60fps çekimde çok az bir farkla öne geçmesidir.”


Bood B-94

İstediğiniz her alanda çekim yapabileceğiniz 4K çekim özelliğine sahip aksiyon kamerası ile doğanın en zorlu şartlarında bile çekim yapmaktan geri durmayacaksınız.

Artıları Eksileri
Video Kaydetme Hareketli Ekran Yok
170 Derede Görüş Açısı GPS Yok
Otomatik Odaklama

Ürün Detayı

Aksiyon halinde iken kamerayı kendinize çevirerek çekim yapabileceğiniz, doğanın her türlü koşuluna ayak uyduran özellikleri ile segmentinin içinde en iyilerden seçilen Bood B-94 Aksiyon Kamerası, kullanıcı yorumlarında da son derece etkili olduğu görülen bir modeldir.

Pil performansı 900 mAh
Görüş alanı açısı 170
En boy oranı 16:9
Dahili hafıza kartı boyutu 64 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Banu Hanım: “Minimal yapısı ve son derece hafif tasarımı ile bu ürün gerçek bir mucize. Bisiklet sürerken, doğada gezinirken, kayak yaparken ve özellikle su altındaki dalışlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü sizler de bayılacaksınız.”

👤 Emel Hanım: “Eşimle birlikte dağlara tırmanmayı ve denizin derinlerine dalmayı sevdiğimiz için bu anlarımızı ölümsüzleştirecek bir kameraya ihtiyacımız vardı. Uzun bir araştırma Bood B-94 modelini gördük. 4K çözünürlükte çekiyor olması bizi çok cazip etti. Görüntü kalitesinin yüksekliği gerçekten de harika. İstediğimiz her yerde çekim yapabiliyoruz. Makineden çok memnun kaldık.”


GoPro MAX 360° 16 MP 5K VR

Doğa maceralarında yanınızda olması gereken en temel araçlarından biri aksiyon kamerasıdır. Özellikleri ve kolay taşınabilir, şık tasarımı ile her anınızı kaydetmenize olanak sağlayan Gopro MAX 360 ile tüm beklentilerinizi en iyi şekilde elde edebilirsiniz.

Artıları Eksileri
Uzun Pil Ömrü Bilgisayar Uyumluluğu Sorunu
Güçlü Mikrofon
Sesle Kontrol

Ürün Detayı

HERO stili fotoğraf ve video çekebileceğiniz, güçlü mikrofon performansı ile doğanın görüntüsünü alırken sesini de kaydedebileceğiniz en iyi aksiyon kamerası modelleri arasında yer alan Gopro MAX 360, 4 lens özelliği ile en iyi bakış açısını yakalayabileceğiniz bir modeldir.

Ölçüler6.4 x 6.9 x 4 CM
Wi-Fi Desteği Var
Sensör Tipi CMOS
Etkin Piksel 16 MP
Batarya Kapasitesi 1600 mAh
Gece Görüşü Var
Ağırlık 163 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Mehmet Bey; “Kesinlikle tavsiye ederim çok araştırdım muazzam bir görüntü kalitesi ve şarj süresi çok iyi 👍”

👤 Zehra Hanım; “İyi ki almışım dediğim ender parçalardan. Anılarınızı ölümsüzleştiren çok güzel bir cihaz. GoPro farkı gene kendini ortaya koyuyor.”


Insta360 ONE R Twin Edition 360

Yaratıcı video ve fotoğraflar çekmenize olana sağlayan, doğanın zorlu koşullarına karşı uzun süre dayanıklı özellikleri ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz Insta360 ONE R Twin Edition 360 ile her açıdan doğanın maceralarını kaydedeceksiniz.

Artıları Eksileri
Su Geçirmez Yüksek Fiyat
Çözünürlük
Otomatik Odaklama
Flowstate Stabilizasyonu

Ürün Detayı

Üstün performansı ve sunduğu çözümleri ile kullanıcılarının da son derece beğenisini kazanmayı başaran kamera, en iyi aksiyon kamerası önerileri arasında yer almaktadır. 4K aksiyonları kesintisiz ve sarsılmadan çekebileceğiniz, gizli selfie çubuğu ile dronea ihtiyaç duymadan yukarıdan görüntü alabileceğiniz Insta360 ONE R Twin Edition, beklentilerinizin çok daha ötesinde sonuç almanızı sağlayacaktır.

Lens 5.7K Çift Lensli 360 Yapı ve 4K Geniş Açılı Yapı
Su Geçirmezlik 5 M
Akış Durumu 2.0 stabilizasyonu
Çerçeve Özelliği Otomatik Çerçeve, Zaman Kaydırma ve Düzenleme

Kullanıcı Yorumları

👤 Burak Bey: “Çift Lensli 360 Mod, ayrıntıyı korumak ve çekimlerinizi pop yapmak için H.265 kodlama, gelişmiş görüntü işleme ve AI destekli bir sonlandırma algoritması kullanarak Super 5.7K çözünürlükle çıtayı yükseltiyor.”

👤 Sena Hanım:” Yeni bir sahne algılama algoritması sayesinde, çekimleriniz düşük ışıkta bile net ve sabit bırakıyor.”


Aee Lyfe Silver S9

4K çekim kalitesi ile her anı kaydetme ayrıcalığı sunan bir kamera arıyorsanız, kesinlikle tercihleriniz arasına, en iyi aksiyon kamerası önerileri arasında da yer alan Aee Lyfe Silver S91 4K Aksiyon kamerasını eklemenizi öneririz.

Artıları Eksileri
Geniş Lens AçısıPlastik Malzeme
ÇözünürlükDahili Hafıza Yok
Full HD

Ürün Detayı

30 metreye kadar su geçirmez özelliği sayesinde sualtı çekimlerinizi kolaylıkla yapabilir, 170 derece geniş açı lens özelliği ile sabit pozisyonda birçok kareden görüntü alabilirsiniz. 2 in LCD ekranı ile çekimlerinizi daha profesyonelce yapmanıza yardımcı olan aksiyon kamerası, doğa gezilerinizde en yakın dostunuz olacak.

Ekran ÖzelliğiTFT
Boyut52 x 26 x 40 mm
Ağırlık67 gr
Pil TipiLithium-ion
Kamera Çözünürlüğü16 MP
Video Çözünürlüğü3840 x 2160
Ekran Boyutu1.8 inç

Kullanıcı Yorumları

👤 Bahadır Bey: “4k çekim yapmayacaksanız ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Batarya ömrü güzel. Su altı performansı başarılı. Ses özellikleri daha iyi olabilirdi. Mikrofonunu başarısız buldum. Muadillerinden tasarım olarak daha başarılı. Fiyat/perdormans.”

👤 Fatma Hanım: “Malzeme kalitesi çok iyi, tasarımı çok güzel. dokunduğunuzda üst düzey bir kamera hissi veriyor. özeliklerine gelecek olursak; en olumsuz özelliği 4K videoları 10fps çekebilmesi. en az 60fps olması gerekir, yani bu kamerada 4K ile hareketli çekimler yaptığınızda görüntü akıcı olmaz. daha çok gün batımı gibi manzaraları 4K çekebilirsiniz. “


MF Product Fit N Joy 0272

Minimal ölçüleri ve hafif tasarımı ile macera çekimlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olacak MF Product Fit N Joy 0272, 170 derece geniş açılı çekim özelliği ile doğa yürüyüşlerinde ya da parkur gezilerinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir arkadaşınız olacak.

Artıları Eksileri
Su Geçirmez Türkçe Menü Yok
Full HD Gece Görüşü Yok

Ürün Detayı

Suya ve toza dayanıklı güçlü kasa ile tasarlanan aksiyon kamerası, en zorlu koşullarda bile fotoğraf ve video çekimi yapabileceğiniz en iyi aksiyon kameraları arasında yer almaktadır. Kullanıcılarının son derece memnun kaldıkları, hafif ve esnek tasarımı ile yanlarından ayırmak istemedikleri MF Product Fit N Joy 0272 aksiyon kamerasını siz de çok seveceksiniz.

Arttırılabilir HafızaVar
Çözünürlük4K
Dahili HoparlörVar
Dahili MikrofonVar
Hareket AlgılamaVar
Su Geçirmezlik10 M

Kullanıcı Yorumları

👤 Fatih Bey: “170 derece geniş açılı lens, çekim kalitenizi artıran performansı ile muhteşem görüntüler elde etmenize yardımcı oluyor. Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim.”

👤 Zehra Hanım: “Koruyucu kılıf olmadan bu aksiyon kamerasını, su altında 10 m’ye kadar sorunsuz çalışıyor. Çok güzel çekimler yapabilirsiniz. “


GoPro HERO 9

Doğanın her koşuluna uygun video çekimleri yapmanızı kolaylaştıran bir aksiyon kamerasına ihtiyacınız varsa ve fiyatının da uygun olmasına özen gösteriyorsanız, en ucuz aksiyon kamerası modelleri arasında yer alan GoPro HERO9 tam size göre.

Eksileri
Dokunmatik EkranYüksek Fiyat
Ufuk Düzleştirme
Genişletilebilir Mod Sistemi

Ürün Detayı

20 MP etkin piksel özelliği, 5K video çözünürlüğü, 30 fps video kare hızı ile her anınızı kaydetmenizi kolaylaştıran kamera, zorlu doğa koşullarında, tüm çekimlerinizi profesyonelce yapabileceğiniz bir aksiyon kamerasıdır. Segmentindeki diğer kameralara göre çok daha hafif tasarımı ile dikkat çeken GoPro HERO9, macera dünyasına adım atarken yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir parça olacak.

Görüntü İşlemcisiGoPro GP1
Sensör TipiCMOS
Etkin Piksel20 MP
Sensör Formatı1/2.3 İnç
Sensör Boyutu6.17x 4.62

Kullanıcı Yorumları

👤 Emel Ökten; “Büyük kolaylık sağlıyor. fiyatına göre çok güzel bir ürün”

👤 Burak Karadan; “Haritalama özelliği yok ama tam bir fiyat performans ürünü. Kesinlikle işinizi görüyor. 👍🏼”


GoPro Hero 8 Black

Sarsılmaz HyperSmooth 2.0 stabilizasyonu ve dahili montaj aparatı ile doğanın en zor koşullarında bile profesyonel çekim yapmanıza yardımcı olacak GoPro Hero 8, aksiyon kamerası önerileri arasında en çok önerilen modellerden biridir.

Artıları Eksileri
Görüntü KalitesiDüşük Pil Kapasitesi
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Yaratıcılığınızı ateşleyecek özellikleri ve şık tasarımı ile zorlu doğa koşullarında her anı kaydetmenin keyfini sürebileceğiniz aksiyon kamerası, otomatik hız seçimi ve manuel hız ayarlama özelliği ile birçok açıyı ve anı istediğiniz şekilde kayıt altına alabilirsiniz.

EkranLCD
Canlı Yayın1080p
KameraFotoğraf 4K, Video 12 MP
Dahili HafızaArtırılabilir
Su Geçirmezlik10 M

Kullanıcı Yorumları

👤 Serdar Bey: “Anlatmaya gerek yok piyasadaki en iyi aksiyon kamerası 😅 ben nasıl bir gaza gelip aldım halen çözemedim. Ama mükemmel.”

👤 Ra Hanım: “Gerçekten bu cihaz bi başka. Daha önce GoPro 4 kullanıcısı olarak içim rahat bir şekilde sipariş verdim. Hiçte pişman olmadım. Kaliteli görseller istiyorsanız hemen alın.”


Sıkça Sorulan Sorular

Aksiyon kamerası alırken nelere dikkat edilmeli?

Aksiyon kameraları, profesyonel ya da amatör doğa çekimlerini yapmak, sualtı görüntülerini elde etmek ve aynı zamanda video kaydı yapmak için kullanılan kameralardır. Diğer sıradan kameralara göre hem daha uzun süre pil ömrüne sahip aksiyon kamerası seçerken, doğa koşullarına ayak uydurmasına, su geçirmez özelliğe sahip olmasına, darbelere karşı dayanıklı olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Bana uygun aksiyon kamerasını nasıl seçerim?

Aksiyon kameraları, profesyonel ya da amatör doğa çekimlerini yapmak, sualtı görüntülerini elde etmek ve aynı zamanda video kaydı yapmak için kullanılan kameralardır. Diğer sıradan kameralara göre hem daha uzun süre pil ömrüne sahip aksiyon kamerası seçerken, doğa koşullarına ayak uydurmasına, su geçirmez özelliğe sahip olmasına, darbelere karşı dayanıklı olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Kamera çekimi yaparken sabit durmak zorunda kaldığınız anlarda sarsılmaz özelliğe sahip bir aksiyon kamerası, çekimlerinizin daha kaliteli şekilde yapılmasını sağlar. bu çerçevede bir aksiyon kamerası seçmeniz ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacaktır.

Hangi aksiyon kamerası en iyi?

Kullanıcı yorumlarıyla da kalitesini kanıtlayan, performansı ve özellikleri ile maceralı anları kaydedebilen ve özellikle de pil ömrü uzun olan en iyi aksiyon kamerası önerileri almak için pazaryerlerini ya da markanın kendi web sitesini takip ederek kullanıcıların görüşlerini değerlendirerek karar vermeniz en sağlıklısı olacaktır. Sizlere sunduğumuz en iyi aksiyon kamerası modellerini değerlendirerek maceralı anlarınızı daha kolay ölümsüzleştirebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın