En İyi 10 Saç Köpüğü Tavsiyesi

Saç köpükleri sayesinde hacimli ve bakımlı saçlara sahip olabilir ve aynı zamanda buklelerinizi belirginleştirmek veya sıkı at kuyrukları için kullanabilirsiniz. Saçlarınızın bakımlı ve gün boyu güzel görünmesini istiyorsanız bu yazımızı okumaya devam edin.

SıraMarkaEtkiSYblog Puanı
1L’Oreal Paris Bukle belirginleştirici10/9.9
2Morfose Bukle belirginleştirici ve hacim10/9.7
3Got2B Hacim verici10/9.6
4Urban CareHacim ve yumuşaklık verici10/9.6
5NiveaHacim verici10/9.7
6SyossCurl ControlHacim verici10/9.8
7Milkshake ChantillyHacim verici ve nemlendirici10/9.7
8Wella FlexHacim verici10/9.6
9Urban Care StyleUV koruma ve bakım10/9.7
10TaftBakım ve elektriklenme karşıtı10/9.8
Saç Köpüğü Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Saç Köpüğü

Sahip oldukları formüller sayesinde saçınızın hem elektriklenmesini hem de kabarmasını engelleyen saç köpüklerini sizler için listeledik.

İşte saça hacim kazandıran en iyi saç köpükleri…

L’Oreal Paris Elnett Belirgin ve Dolgun Bukleler için Köpük

Özel içeriği sayesinde saçlarda yağ hissi bırakmayan bu ürün, gösterdiği etkiyle ön plana çıkıyor.

Bakım yapmaFiyat
Elektriklenme önleme

Ürün Detayı

Adını tüm dünyaya ürünleri ile duyurmuş olan L’Oreal Paris, listemizde bu sefer de saç köpüğü ile yer alıyor. Kremsi dokusu ve hoş kokusuyla yağlı bir his bırakmadan saçlarda gün boyu belirgin buklelere sahip olmanızı sağlıyor.

EtkiBukle belirginleştirici
Ebat200 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKrem

Kullanıcı Yorumları

👤 L* F: Ürün şimdiye kadar kullandığım en iyi bukle köpüğü, fiyatı keşke biraz daha uygun olsa, uygun fiyatlı olduğunda stokluyorum
 
👤 D** İ**** :  Ürün güzel saçlarım dalgalı ve kuru .Yalnız saçınız nemliyken kullanın yani kurumasın. Hatta ben ıslakken kullanıyorum kendi kendine kuruyor ve şekil alıyor.


Morfose Saç Köpüğü Ultra Strong Turuncu

Genellikle tüm kuaförlerde görebileceğiniz bir ürün olan Morfose, ultra tutucu özelliğiyle fark yaratıyor.

KullanımYok
Ultra tutucu
Bukle belirginleştirici

Ürün Detayı

Kuaförlerin sıklıkla tercih ettiği saç köpüğü Morfose, tüm saç tiplerinin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. Ultra tutuculuğu sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarıyor ve gün boyu bakımlı saçlara sahip olmanıza yardım ediyor.

EtkiBukle belirginleştirici, hacim verici
Ebat350 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 E* A***” : Duştan sonra ıslak saça, tarak yardımı ile uyguluyorum. Saçlarımı doğal ve parlak gösteriyor. Saçlarda ki kabarıklığı alıyor. Şuana kadar kullandığım en iyi köpük.
 
👤 D* G**”: Köpüğün özelliğini anlatacak söz bulamıyorum vigo ile kurutmamama rağmen o kadar güzel sabitledi ki. İlk defa almış biri olarak şimdiden stoklayacağıma eminim.


Got2B Volumanıac Köpük

Saçlarınızı gün boyu dilediğiniz şekilde kalmasını sağlayan Got2B, elektriklenmeyi önleyerek saçlara hacim kazandırır.

Ultra tutuşFiyat
Hacim verme

Ürün Detayı

Saçlarınızın hacim kazanması ve belirgin buklelere sahip olmak için kullanabileceğiniz en iyi saç köpüklerinden biri olan Got2B Volumanaic saç köpüğü, gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Seyrek ve hacimsiz saçlarınız varsa veya aşırı kabaran saçlara sahipseniz iki türlü de derdinize deva olacaktır. Saçlardaki elektriklenmeyi önleyerek sağlıklı gözükmesine yarıyor, seyrek saçlara da ultra hacim katarak daha gür gözükmesini sağlıyor.

Etkihacim verici
Ebat250 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 Z* N****  : kıvırcık saçların aşık olacağı bir ürün. 10. şişemi az önce bitirdim.
 
👤 Y* Ö : Bende gerçekten anlatıldığı gibi boyutu büyük saçı çok sert tutuyor zaten saçlarımda dalgalı olduğu için benim saçlarıma çok iyi şekil verdi.


Urban Care Shake N Repair 7/24

Özel formülü sayesinde saçınızı sertleştirmeden doğal gözükmesini sağlayan Urban Care Shake N Repair, tüm saç tiplerine uygundur.

OnarıcıFiyat
Elektriklenme karşıtı
Hacim verme

Ürün Detayı

7/24 elektriklenmeyi önleyen Urban Care, hoş kokusu ve özel formülü ile saçı ağırlaştırmadan bakım yapıyor. Saçı sertleştirmeyen yapısından dolayı doğal bir görünüm elde etmenizi ve gün boyu sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

EtkiHacim verici, yumuşaklık verici
Ebat150 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 H** K** : Saçınız dalgalı ve elektrikliyse çok ıslak saça uygulayıp daha sonra kurutun hayat kurtarıyor. Yıllarca nasıl kullanmam gerektiğini bilmeden kullanmışım ama şimdi harika bir ürün stokluyorum.
 
👤 Y D** :Çok başarılı bir saç köpüğü, saçı yapıştırmıyor, ağırlaştırmıyor yok gibi ama gayet başarılı bir tutuşu var bittikçe yerine yenisini alıyorum stokladım. Teşekkürler.


Nivea Hacim Veren Extra Strong Saç Köpüğü

Saçlarınıza hacim kazandırırken aynı zamanda onaran Nivea saç köpüğü, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

OnarıcıYok
Fiyat
Hacim verme

Ürün Detayı

Nivea saç köpüğü, buklelerinizi belirginleştirirken aynı zamanda saçlarınızı ısıya karşı korumanıza yardımcı olur ve gün boyu süren bakım sağlar. Daha dolgun, hacimli ve belirgin buklelere sahip olmak için tek yapmanız gereken ürünü ıslak veya nemli saçlarınıza uygulamak.

EtkiHacim verici
Ebat150 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 T**R**: Daha önce de kullanmıştım tekrar aldım. Saça gayet güçlü tutuş veriyor çok fazla sürerseniz sertleştiriyor.

👤 M* E** ”: Dalgalı saçlı arkadaşlar saçınızı düzleştirip kullanın ardından fön çekin çok güzel hacim veriyor, rüzgarda düşmüyor.


SyossCurl Control- Bukle Belirginleştirici Köpük

48 saat boyunca süren etkisiyle fark yaratan SyossCurl Control, en çok beğenilen ürünler arasında.

OnarıcıYok
Bakım Yapıcı 

Ürün Detayı

48 saat boyunca belirgin buklelere sahip olmanıza yardımcı olan Syoss cura control saç köpüğü, dalgalı ve kıvırcık saçların istediği hacimli ve bakımlı saçlara sahip olmasını sağlıyor.

EtkiHacim verici, onarıcı
Ebat250 ml
Saç tipleriDalgalı ve kıvırcık saçlar
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 A H* : sürekli kullandığım bir ürün gönül rahatlığıyla alabilirsiniz saçlarıma yapışıklık hissi vermiyor ve kokusu efsane bütün syoss ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum
 
👤 T H* : İlk defa denedim Çok beğendim bukleler belirgin ve jel gibi sertleştirme yapmıyor yumuşak ve doğal duruyor üstelik hacimi kaybolmuyor iki gün kullanabilirsiniz. İndirime girdiğinde 3 adet stokladım başka başka ürün deneyip saçımı deneme tahtasına çevirmek istemiyorum.


Milkshake Chantilly Nemlendirici Saç Köpüğü

Kokusuyla kendisini sevdirmeyi başaran Milkshake Chantilly, nemlendirici etkisiyle dikkat çekiyor.

Hacim vermeFiyat
Bakım Yapıcı 

Ürün Detayı

Kadınların ve erkeklerin yıllardır severek kullandığı Milkshake Chantilly saç köpüğü, saçlarınızı dipten uca besleyerek belirgin buklelere sahip olmanızı sağlıyor. Harika kokusu sayesinde de saçlarınızda parfüm etkisi yaratıyor.

EtkiHacim verici , nemlendirici
Ebat150 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 M** d*: Kokusu ve verdiği yumuşaklık hissi çok iyi. Zaten senelerdir severek kullandığım memnun kaldığım bir ürün. İndirimdede görünce stoklamak istedim.

👤 Ü* G** : Saçlarımı yumuşacık yapıyor, saçlarım kuruduktan sonra elektriklenmeyi alsın diye de kullanıyorum. Duştan sonra biraz sürüyorum yumuşacık yapıyor.


Wella Flex Saç Köpüğü

Tüm saç tiplerinin kullanabileceğini Wella Flex, saçlarınızı besler ve hacim kazandırmaktadır.

Hacim vermeYok
Tutucu
Fiyat

Ürün Detayı

Wella Flex saç köpüğü, az kullanımda bile saçlarınıza yetecek ve istediğiniz belirgin buklelere, hacimli ve bakımlı saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

EtkiHacim verici
Ebat200 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 A R**”: İlk defa aldım kullandım, hafif dalgalı saçım var. Ve gerçekten hacimlendirdi ve ertesine güne kanarıklığı kaldı. Bir kere kullanıp hemen indirimdeyken stok yaptım
 
👤 D T**”: Benim saçlarımın mimarı diyebilirim. İnce telli saçlarınız varsa , dalga-fön kalıcılığında sorun yaşıyorsanız mutlaka deneyin derim. Çevremde herkese aldırıyorum. Ürünü uygularken en iyi performansı, duş sonrası havlu bile sarmadan çok ıslak saça uygulayıp, kurutarak alıyorum. Sertleşme sorunu yaşayanlar bunu deneyebilirler. Ben yaşamıyorum, uygulama şekli veya saç ile de alakalı olabilir.


Urban Care Style Guide Elastic Curl

Saçlarınızı zararlı güneş ışınlarından koruyan Urban Care, tüm saç tiplerine uygundur.

UV KorumaFiyat
Bakım yapma

Ürün Detayı

UV filtresi ile güneş ışınlarından saçlarınızı korumayı hedefleyen, Urban Care saç köpüğü saçınızı ağırlaştırmadan harika bukleler yaratmanızı ve gün boyu süren bakım yapmanızı sağlar.

EtkiUV koruma, bakım ve esneklik sağlama
Ebat200 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 S** A***” : Saçlarım permalı her köpük güzel olmuyor yapmacık duruyor ama bu köpük bir efsane asla sert yapmıyor ve mis gibi kokuyor

👤 O Y** : Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Duştan çıktıktan sonra ıslak saça uygulanıyor. Kıvırcık saçlarımın kabarıklığını aldı ve güzel şekil veriyor. Tavsiye ederim.


Taft Power Kaşmir Köpük

Yüksek tutuş özelliği olmasına rağmen saçları sertleştirmeyen Taft Power, kullanıcılar tarafından fazlasıyla seviliyor.

KullanımFiyat
Performans

Ürün Detayı

Güçlü tutuş sağlayan Taft saç köpüğü, ultra tuşuna rağmen saçları sertleştirmiyor. Bakım yapan özel formülü ile de uzun, kuru ve yıpranmış saçlar dahi rahatlıkla kullanabiliyor ve saç köpüğünden alınabilecek en yüksek performansı alıyorlar.

EtkiBakım, elektriklenme karşıtı
Ebat150 ml
Saç tipleriTüm saç tipleri
FormKöpük

Kullanıcı Yorumları

👤 N* N” : benim saçlarım zaten dalgalı uçları bukle bukle biraz hacim katması için aldım ve öyle de oldu zaten daha önce de kullanıyordum ama hafif sertlik var o yapisini sevmiyorum onun dışında güzel tutuculuğu da güzel teşekkürler.
 
👤 T B*’: Ürün yaz aylarında ıslak saça 3 veya 4 numara ile beraber uyguladığım saçı tutuculuğu güzel ürün ancak direkt 5 numara oldukça sert bilgilerinize


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi saç köpükleri hangisi?

Tavsiye edilen en iyi saç köpüğü markaları arasında: L’Oreal Paris, Morfose, Got2B, Urban, Nivea, Syoss, Milkshake, Wella, Taft elektriklenme önleme, belirgin bukleler, onarıcı ve saçı ağırlaştırmama özellikleriyle kullanıcıların memnun kaldığı ve kuaförlerin sıkça önerdiği en iyi saç köpükleri arasında yer alıyor.

Saç köpüğü nedir, ne işe yarar?

Saç köpüğü çevresel faktörler sebebi ile saçlarınızın elektriklenmesini ve kabarmasını önlerken aynı zamanda dalgalı veya kıvırcık saçlara sahipseniz buklelerinizin belirgin olmasına yardımcı olur.

Saç köpüğü nasıl kullanılmalı?

Saç köpüğü yanlış kullanıldığında saçta yağlı ve sert bir görüntü oluşmasına neden olabiliyor. Bu yüzden az miktarda alacağınız saç köpüğünü saçlarınıza masaj yaparak iyice yedirmelisiniz ve çok fazla ürün kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın