En İyi 10 Saç Kremi Tavsiyesi

Özellikle çevresel faktörler yüzünden saçlarımız ihtiyaç duyduğu nemi alamayabilir. Bu yüzden de kuruluk, yıpranma ve zor tarama gibi problemler ortaya çıkmaya başlar. Saç kremleri içerisindeki yoğun nem veren bileşenleri sayesinde saçlarımızın kuruluğunu üzerinden alıyor. Böylelikle yıpranma ve zor tarama gibi problemler ortadan kalkıyor. Bu içeriğimizde saçlarımızı daha kolay kontrol edebilmemizi sağlayan saç kremlerini bir araya getirdik. Ayrıca içeriğimizde bukle belirginleştirici modeller de bulunuyor.

SıraMarkalarSaça EtkisiSYblog Puanı
1Diamond HairBesleyici10/9.9
2OGX Argan Oil of MoroccoNemlendirici10/9.7
3John Frieda Frizz Ease Dream CurlBukle Belirginleştirici10/9.6
4Urban Care Twisted CurlsCanlandırıcı10/9.8
5Farmasi Naturelle ZeytinyağlıBesleyici, Nemlendirici10/9.7
6Okay Keratin SmoothOnarıcı, Bakım Yapıcı10/9.6
7Revox At Kuyruğu ÖzlüKabarma Önleyici10/9.8
8Syoss Curl MeBukle Belirginleştirici10/9.9
9DP Hindistan Cevizi YağıBakım Yapıcı10/9.8
10Elseve Mucizevi KremŞekil Verici10/9.9
Saç Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Saç Kremi Önerisi

Her saç tipine uygun modele sahip olmaları sayesinde herkes tarafından kullanılabilen bakım kremleri, uzun saça sahip kişilerin bir numaralı yardımcısı oluyor. Kadın veya erkek fark etmeden herkesin kullanabildiği bu kremlerin en iyilerini araştırarak bir liste haline getirdik. Bu listeyi hazırlarken ürünlerin özelliklerinden, yorumlarından, artı ve eksi yönlerinden faydalandık.

İşte 2024 yılının en iyi saç kremleri:

DIAMOND HAIR Saç Kremi

İçerisinde yoğun miktarda bulunan keratin ve kolajen özleri sayesinde saçın tüm ihtiyacını karşılayan ürün, bu sayede en iyi saç kremlerinden birisi olmayı başarıyor.

Paraben İçermezDüşük Hacim
Saçın Bakımını Yapıyor
Saçın Besin İhtiyacını Karşılıyor

Ürün Detayı

İçerisindeki keratin özleri sayesinde saçlarınızı güçlendiren krem, kısa süre kullanımlarda bile daha dolgun saçlara sahip olmanızı destekliyor. Formülündeki yoğun kolajen sayesinde saçın besin ihtiyacını karşılayan ürün, tüm saçlar için uygun yapısıyla öne çıkıyor. Son olarak bu kremin paraben ve SLS gibi saça zarar veren herhangi bir maddeyi içermediğini söyleyelim.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiBesleyici
Hacim350 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 Z** Ö*; “3 tane almıştım bugün ilk kutu bitti. Diğer saç kremleri ile farkı ne derseniz kesinlikle yumuşatıyor. Eskişehir’in bol klorlu suyuyla hangi saç kremini kullansam saçlarım keçe gibi kalıyor. Bunu çok beğendim. Teşekkürler”

👤 A* B*; “Kesinlikle saçlarımı yumuşatıyor ve daha hızlı uzatıyor. Tavsiye ederim.”


OGX Argan Oil of Morocco Saç Bakım Kremi

İçerisindeki doğal bileşenler sayesinde saçınıza nem takviyesi yapan krem, bu sayede daha canlı ve güzel gözüken saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

Saçı CanlandırırFiyat
Yıpranmış ve Kuru Saçlara Uygun
Sülfat İçermez

Ürün Detayı

İçerisinde bulunan yoğun miktardaki Argan yağı sayesinde saçın besin ihtiyacını karşılayan krem, ilk kullanımdan itibaren saçlarınızı nemlendiriyor. Böylelikle kuruluk yüzünden hassaslaşan ve kırılan saçlarınız canlanıyor. İpek proteinleri ile güçlendirilmiş formülüyle saç tellerinizi onaran ürün, düzenli kullanımlarda daha sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiNemlendirici, Canlandırıcı
Hacim385 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç* K*; “Şampuan yerine kullanıyorum, saçları resmen ipekleştiriyor. Biraz pahalı olmasına rağmen kalitesinden dolayı kesinlikle almaya değer, tavsiye ederim. Deneyin, siz de saçlarınızdaki farkı göreceksiniz zaten.”

👤 M* Y*; “Saçlarımı yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor. Beğendim, başarılı bir ürün. Ben aylardır kullanıyorum”


John Frieda Frizz Ease Dream Curl

Özel formülü sayesinde oldukça etkili bir şekilde bukleleri belirginleştiren ürün, bu sayede en çok tercih edilen saç kremlerinden birisi olmayı başarıyor.

Bukleleri BelirginleştirirFiyat
Saçın Kolay Taranmasını Sağlar
Verilen Şekli Muhafaza Eder

Ürün Detayı

İçerisindeki Habeş yağı sayesinde saçlarınızı nemlendirerek yumuşatan krem, daha kolay kontrol edilebilir saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Saçınızın günlük besin ihtiyacını karşılayarak ihtiyaç duyduğu bakımı yapan ürün, kabaran ve elektriklenen saçlarınızı yatıştırıyor. Ayrıca kusursuz bukleler için kıvrımlarınızı belirginleştiren kremin boyalı saçlarda da kullanılabileceğini söyleyelim.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiBukle Belirginleştirici
Hacim250 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 B** G*; “Bukleleri ciddi anlamda belirginleştiriyor, kesinlikle tavsiye ederim”

👤 G* B; “Ürünü kullanmaya yeni başladım. Kokusu çok güzel, dalgalı saça ilk kullanımda etkisi de oldukça iyi. Düzenli kullanımda da iyi olacağını düşünüyorum.”


Urban Care Twisted Curls

Özel olarak geliştirilmiş içeriği sayesinde bukleleri belirginleştiren, elektriklenmeyi ve kabarmayı önleyen ürün, bu sayede en iyi saç kremleri listemize girmeyi başarıyor.

Elektriklenmeyi AzaltırDüşük Hacim
Saçın Besin İhtiyacını Karşılar
UV Filtresi Var

Ürün Detayı

A ve C vitaminleri bakımından zengin içeriği sayesinde yoğun besleyici olan krem, saçınızın nem ihtiyacını karşılayarak yumuşaklığını arttırıyor. Bu sayede kabaran ve elektriklenen saçlarınızı daha rahat kontrol edersiniz. Saçtaki nemi hapsederek gün boyunca kalıcı buklelere sahip olmanızı sağlayan ürün, UV filtresi sayesinde saçınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Ayrıca silikon ve paraben içermeyen bakım kreminin yüksek antioksidanlar sayesinde saçınızı sakinleştirdiğini belirtelim.

Saç TipiDalgalı ve Kıvırcık Saçlar
Saç Bakım EtkisiBukle Belirginleştirici
Hacim175 ml
KullanıcıKadın

Kullanıcı Yorumları

👤 S* A*; “Ürünün kokusu çok güzel. Dalgalı saçlarım var. Daha belirgin yaptı gerçekten ve saçı ağırlaştırmıyor. Memnun kaldım. Uzun süre yeter.”

👤 N** A*; “Saçlarım kıvırcık ve kalın telli. Boyadığım için kıvırcıklığı azalmıştı. Duştan sonra nemli saçlarıma sürüp, üstüne kuru penye ile suyunu alıp, saç kurutma makinesi ile kurutuyorum. Gerçekten çok güzel kıvırcık oluyor, kesinlikle öneriyorum.”


Farmasi Naturelle Zeytinyağlı Saç Kremi

İçerisindeki zeytinyağı ve bitkisel proteinler sayesinde saçlarınızı derinlemesine besleyen krem, bu sayede saçlarınızın doğal güzelliğine kavuşmasına yardımcı oluyor.

Doğal İçerikBukleleri Belirginleştirmez
Saçlarınızı Ağırlaştırmaz
İpeksi Görünüm Kazandırır

Ürün Detayı

Özel olarak geliştirilmiş formülüyle saçın nem ihtiyacını karşılayan krem, kuru saçlarınızı derinlemesine besleyerek kırılma ve dökülme gibi problemleri ortadan kaldırıyor. Nem ihtiyacını karşılaması sayesinde saçlarınızı daha canlı ve ipeksi yumuşak yapan ürün, silikon içermemesiyle saçınızı ağırlaştırmıyor. Böylelikle saç kreminin en büyük eksisi olan ağırlaştırma problemini dert etmenize gerek kalmaz.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiBesleyici, Nemlendirici
Hacim375 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 N* K*; “Zeytinyağı kokusunu saç ürünlerinde hep sevmişimdir. Bu ürünü duyuyordum fakat ilk defa kullanma fırsatım oldu. 3 yıldır boyalı olan saçlarımda mecbur olarak saç kremi kullandım. Fiyatına göre başarılı buldum. Kokusu zaten güzel, açılmayan saçlarım yumuşacık oldu”

👤 D* K*; “Uzun süredir kullandığım hem içerik hem kullanım olarak çok beğendiğim bir ürün. Tavsiye ederim.”


Okay Keratin Smooth

Özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde yıpranmış saçlara etkin bakım uygulayan krem, yenileyici ve koruyucu etki göstererek saçlarınızın eski sağlığına kavuşmasını destekliyor.

Hasar Gören Bölgeleri OnarırDüşük Hacim
Saçı Yumuşatır
Hoş Kokusu Var

Ürün Detayı

İçeriğinde yer alan mineraller sayesinde saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bileşenleri sağlayan krem, hasar gören bölgeleri yeniden yapılandırıyor. Bu sayede saçlarınız eskiden olduğu gibi daha güzel ve sağlıklı yapıya kavuşur. Yoğun keratin içeren formülüyle kırılan ve yıpranan saçları onaran ürün, bu sayede kısa süre kullanımdan sonra saçlarınıza hacim katıyor. Ek olarak bu ürünün durulanmadığını belirtelim.

Saç TipiÇok Kuru ve Yıpranmış Saçlar
Saç Bakım EtkisiOnarıcı, Bakım Yapıcı
Hacim100 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 P* S*; “İlk kullanımda farkı hissettim. Yanında şampuan da almıştım. Tavsiye ederim ikisini de.”

👤 M* P*; “Çok işime yarayan bir krem oldu. Çok teşekkür ederim. Tavsiyemdir.”


Revox At Kuyruğu Özlü Saç Bakım Kremi

İçerisinde yoğun miktarda at kuyruğu özü içeren Revox krem, saçları kökten uca kadar nemlendirerek daha güçlü ve sağlıklı yapıya kavuşmalarını sağlıyor.

Saça Zarar Veren Madde İçermezOnarıcı Değil
Taramayı Kolaylaştırır
Elektriklenmeyi Önler

Ürün Detayı

Bitki özlü yapıya sahip olması sayesinde saça zarar veren herhangi bir maddeyi içermeyen krem, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstererek saçlarınızın yumuşaklığını arttırır. Bu sayede saçlarınız kırılmaz ve daha kolay kontrol edilebilir hale gelir. Saça ihtiyaç duyduğu bakımı uygulayarak daha esnek olmasını sağlayan ürün aynı zamanda saçların uzama hızını arttırır. Böylelikle saçlarınız düzenli kullanımlarda daha uzun ve kolay şekil alabilir yapıya kavuşur.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiKabarma Önleyici, Besleyici
Hacim250 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** Ş****; “Şampuanıyla birlikte kullandığınızda kokusu güzel. Erkek saçında kullanıyorum saçım uzun, rahatsız edici parfümsü ağır bir kokusu yok. İyi durulamanız gerekiyor, saçınızda kalıntı olarak bırakmayın. Yumuşak ve ipeksi bırakıyor. Bu sayede taraması kolay oluyor.”

👤 D**** Ü****; “Ürünü kendi şampuanıyla birlikte kullanıyorum. Hem saç dökülmesini ciddi oranda azaltıyor hem de saçlarım yumuşak, dolgun ve parlak görünüyor.”


Syoss Curl Me

Dalgalı ve kıvırcık saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülüyle saçı besleyen krem, bu sayede saçlardaki elektriklenmeyi önleyerek bukleleri belirginleştiriyor.

Paraben İçermezKuru Saçlara Uygun Değil
Saça Hacim Katar
Bitkisel İçerik

Ürün Detayı

Amino Complex içeriği sayesinde saçın ihtiyaç duyduğu bakımı yapan krem, bu sayede saçlarınızın daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlıyor. Soya proteini içeren formülüyle saçlarınızı nemlendiren ürün, buklelerinizi belirginleştirerek mükemmel dalgalar elde etmenize yardımcı oluyor. Son olarak elektriklenmeyi önleyen saç kreminin silikon, paraben ve koruyucu madde içermediğini belirtelim.

Saç TipiDalgalı ve Kıvırcık Saçlar
Saç Bakım EtkisiBukle Belirginleştirici
Hacim500 ml
KullanıcıKadın

Kullanıcı yorumları

👤 N* K*; “Sürekli kullandığım ürün. Şampuanıyla birlikte kullanıyorum, buklelerim harika oluyor”

👤 R* K*; “Ürünü şampuanı ile birlikte kullanıyorum. Şimdiye kadar bir çok ürün kullandım. Kıvırcık saçlarım için Syoss Curl Me serisinden daha iyisi olmadı. Mükemmel. “


DP Hindistan Cevizi Yağı Saç Bakım Kremi

İçerisinde yoğun miktarda Hindistan cevizi yağı bulunan saç kremi, saçlarınızı besleyerek daha canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Saçı BeslerKuru Saçlara Yeteri Kadar Nem Sağlamaz
Saçı Ağırlaştırmaz
Hasar Gören Bölgeleri Onarır

Ürün Detayı

Özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde saçın besin ihtiyacını karşılayan krem, saçlarınıza yumuşaklık kazandırarak daha kolay kontrol edilebilir olmasını sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteren ürün, keratin içeren formülü sayesinde saçın ihtiyaç duyduğu vitaminleri karşılıyor. Böylelikle kırılan ve hasar gören bölgelerdeki saçlar eski güzelliğine kavuşuyor.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiBesleyici, Bakım Yapıcı
Hacim500 ml
KullanıcıKadın, Erkek

Kullanıcı Yorumları

👤 A* Ş*; “Yeni tanıştım DP ile ama vazgeçilmezim oldu. İstediğim yumuşaklık ve mis kokusu var. Tavsiye ederim.”

👤 N** A*; “Ürün çok güzel yumuşatıyor. Benim saçlarım aşırı kuru ve benim isteklerimi karşılayan bir kremi uzun zamandır bulamıyordum. Saç kuruluğu şikayeti olmayanlar için çok az miktarda bile yeterli olacaktır.”


Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

İçerisinde bulunan 6 değerli çiçek özü sayesinde saçlarınıza ipeksi yumuşaklık ve göz alıcı parlaklık katan ürün, bu sayede en iyi saç kremlerinden birisi olmayı başarıyor.

Güzel KokuBukleleri Belirginleştirmiyor
Taramayı Kolaylaştırır
İpeksi Yumuşaklık Katar

Ürün Detayı

Saçlarınızı kökten uca kadar besleyerek nem katan krem, daha parlak ve yumuşak saçlara sahip olmanızı destekliyor. Özel formülü sayesinde saçlarınızı 230°C sıcaklığa kadar koruyan ürün, böylelikle saçlarınızın kırılmasını ve hasar görmesini engelliyor. Son olarak saçın daha kolay şekil almasını sağlayan kremin bu özelliği sayesinde çok sevildiğini söyleyelim.

Saç TipiTüm Saçlar
Saç Bakım EtkisiBesleyici, Şekil Verici
Hacim150 ml
KullanıcıKadın

Kullanıcı Yorumları

👤 E* E*; “Ürün gayet kaliteli bir ürün. İlk denemede sonuç veriyor. Yorumları okuyarak aldım ve gerçekten doğru sonuç verdi. Mükemmel ötesi, elektriklenme yapmıyor ve harika bir kokusu var. Teşekkürler.”

👤 C** U*; “Saçlarınız kıvırcık ve çok çabuk kuruyup dağılıyorsa, üstelik birde kopuyorsa çare olarak mutlaka denmeniz gereken bir ürün.”


Sıkça Sorulan Sorular

Saç kremi saça ne yapar?

Saç kremleri yoğun nem veren formülleri sayesinde saçlarınızı yumuşatır. Bu sayede saçlarınız daha kolay taranır ve rahat şekil alır. İçerisindeki mineraller sayesinde saçlarınızın besin ihtiyacını da karşılayan bakım ürünleri, bu sayede saçlarınızın güçlenmesini sağlar.

Saç kremi kullanmak zararlı mı?

Piyasada bulunan bazı saç kremleri içerisinde yoğun miktarda kimyasal madde içeriyor. Bu kimyasal maddeler yüzünden o saç kremleri saçlara zarar verebilmektedir. Bu sebeple saç kremi alırken doğal içeriğe sahip olanları tercih etmenizi öneriyoruz. Eğer bu ürünleri tercih ederseniz saç kremleri zararlı değildir.

Erkekler saç kremi kullanmalı mı?

Saç kremlerinin herhangi bir kullanıcı kitlesi yoktur. Bu yüzden kadın veya erkek fark etmeden herkes saç kremi kullanabilir. Özellikle uzun saçlara sahip biriyseniz bu kremler saçlarınızın daha kolay şekil almasına büyük fayda sağlayacaktır.

Önce şampuan mı saç kremi mi?

İlk öncelikle şampuan kullanmanız gerekiyor. Daha sonra saçlarınızın uçlarına kremi sürün ve tarakla yukarıdan aşağıya doğru dağıtın.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın