En İyi 10 Saç Serumu Tavsiyesi

İmajına önem veren kadın ve erkekler için en önemli konuların başında saçlar geliyor. Hangi yaşta olursak olalım saçlarımızın bakımlı ve güzel gözükmesi kendimize olan güvenimizi de yükselterek tarzımızı tamamlıyor.

Ne kadar önem verirsek verelim gün boyunca saçın maruz kaldığı etkiler, sık yıkama, yanlış bakım ürünleri kullanımı, aşırı işlem uygulama gibi pek çok neden saçlarımızın zayıf düşerek yıpranmasına neden olabiliyor. Durum böyle olduğunda da saç serumları imdadımıza yetişiyor.

Hızlı etkileri ve kolay kullanımlarıyla oldukça pratik çözümler sunan saç serumları hakkındaki bu yazımızın devamını okuyarak hem bilgi alabilir hem de en iyi saç serum markaları hakkındaki tavsiyelerimizi görebilirsiniz.

SıraMarkalarHacimSYblog Puanı
1Botanica Comfort100 Ml10/9.8
2Diamond Hair Serum15 Ml x 1510/9.9
3Kerastase Blond Absolu150 Ml10/9.8
4Morfose Keratin Saç75 Ml10/9.7
5Avon Techniques Fas30 Ml10/9.7
6Daimon Keratin Saç100 Ml10/9.8
7Pantene Argan Yağlı100 Ml10/9.7
8Bioxcin Serum15×6 Ml10/9.8
9Elseve Saç Bakım Yağı100 Ml10/9.7
10Ossion Saç Serumu100 Ml10/9.6
Saç Serumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Saç Serumu

En iyi saç serumları tavsiyeleri başlımızda sizin için hem fiyat/fayda oranı makul, hem de başarılı ürünleri seçmeye özen gösterdik. Gerçek kullanıcı yorumlarını da baz alarak derlediğimiz yazımızda yer alan markaları özellikle kullanıcıyla marka sadakati olan ürünler arasından seçmeye özen gösterdik.

Yıpranmış, cansız, dökülen saçlarınız için en iyi bakımı sunabilecek saç serumu markalarının en iyi saç serumları tavsiyeleri listemizde hem saçınıza hem bütçenize uygun olan ürünü bulabileceğinizi düşünüyoruz.

İşte 2024 yılının en iyi saç serumları…

Botanica Comfort Keratin Bakım Yağı

Kadınların en çok kullandığı, uygun fiyatıyla çokca tercih edilen ürün, saçlarınızı kısa süre içerisinde sağlıklı bir yapıya kavuşturur. Parlak ve ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar.

Uygun FiyatKüçük Şişe
Güzel Koku

Ürün Detayı

Özellikle saç dökülmelerine ve yıpranmış saçlara karşı etkili saç bakım serumu olan Botanica Comfort kadınlar tarafından kullanılması için üretilmiş bir serum. 4 farklı etkiyle saçınızı besleyen serum saç dökülmesini engellemeye yardımcı olurken saçları çevresel faktörlere karşı da koruyor. Aynı zamanda saçlarınızın daha hızlı ve güçlü uzamasını sağlıyor.

Saça EtkisiYıpranmış Saçlar için Yağ
Saç TipiAşırı Yıpranmış Saçlar
Hacmi100 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** P**; “Efsane harika çok çok çok beğendim ağırlaştırmadan yatıştırdı yok gibi saçımda ama etkisi büyük olumsuz yorum yapanları anlayamadım gerçekten bundan sonra hep kullanırım artık fiyatının çok çok üstünde bir ürün.”

👤 N** O**; “Saçlarımı yumuşacık yapıyor ve parlaklık veriyor. Hafif ve güzel bir kokusu var ben beğendimm. Tavsiye ederim. Fiyatı düştüğünde almıştım kullanıyorum.”


Diamond Hair Saç Serumu

Diamond Hair saç serumu, dökülmeleriniz varsa tamamen ortadan kaldırır, saçını besler ve uzatır. İçeriğinde bulunan badem, zeytinyağı, susam yağı, avokado, ceviz yağı ve daha birçok saça faydalı yağları sayesinde saçınız eskisinden daha parlak ve canlı gözükür.

Saçları ParlatmasıYok
Saçları Hızlı Uzatması
Kısa Sürede Etkisini Göstermesi
Güzel Koku

Ürün Detayı

Aşırı işlem gören saçlarda iyileşme sağlayan güçlü serumlar arasında yer alan Diamond Hair saç serumu, özellikle kırılma karşıtı etkisiyle çok beğeniliyor. Saçların onarılmasına yardımcı olurken aynı zamanda saçın 12 kat daha güçlü görünmesini sağlıyor.

Saça EtkisiUzatır, Parlatır ve Dökülmesini Durdurur
Saç TipiTüm Saçlar için
Hacmi15+15 tüp

Kullanıcı Yorumları

👤 S** K**; “Ürünü iki sene önce kullanmıştım seyrek saçlarımı dolgunlaştırdı. Boyadan dolayı yıpranan saçlarımı canlandırdı ve uzattı . Saçım artık dolgun ve parlak çok memnunum . Ayrıca saçlarımı sık düzleştirdiğim halde çok fazla kırılma yaşamıyorum. Şiddetle Tavsiye edilecek ürün.”

👤 Y** E**; “Yağın kokusu güzel. İçinde biberiye var sanırsam. Saçı yatıştıran türde bir yağ. Şampuanı hafif yapılı, uygulanan yağı tamamen saçınızdan götürmüyor gibi hissediyorsunuz. Bence güzel zira kendi şampuanınızı kullanirsaniz duştan sonra saçınız hiç yağ kullanmamişsinz gibi kuru kalıyor. İkisini birlikte düzenli kullanın.”


Kerastase Blond Absolu Cicaplasme

Kerastase Blon Absolu Cicasplasme serum, zarar görmüş saçınızın tabakasını yeniden yapılandırır, meydana gelen kırılmaları ve kopmaları engeller. Pürüzsüz saçlara Kerastase saç serumu ile kavuşun.

Saçları ParlatmasıPahalı Fiyat
Saçları Yumuşacık Yapması
Güzel Koku

Ürün Detayı

Kerastase Blond Absolu açma işlemi uygulanmış ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş bir saç bakım serumu. Saçı nemlendirip canlandıran ürün aynı zamanda saçta yarattığı parlaklıkta sarı ve turuncu yansımaları nötralize ederek doğal bir görüntü sağlıyor. Derinlemesine besleyici etkisiyle hassaslaşan saç tellerine güç kazandırıyor.

Saça EtkisiSaç Liflerini Korur
Saç Tipiİşlem Görmüş ve Röfleli Saçlar için
Hacmi150 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** N**; “Çok etkili bir ürün mü emin değilim. Bunun yerine alt segment bir markanın yağ kürünü düzenli kullansanız, daha iyi sonuç alırsınız. Fiyatının hakkını veren bir ürün değil bence.”

👤 S** D**; “Ürün cok geç geldi ancak ısı koruyucu etkisi mükemmel normalde sacımı düzleştirirken yanık kokuyordu ancak ürünü kullandıktan sonra hiç koku olmadı.”


Morfose Keratin Saç Serumu

Saçları ağırlaştırmadan kırıkları onarma gücü olan serum, aynı zamanda saçınızı ısıdan koruyarak her gün ısı görse dahi zarar görmemesini sağlıyor.

Saçları Kolay Tarama İmkanıSaçlarda Ağırlık Yapması
Yumuşak ve Parlak Yapması

Ürün Detayı

Yüksek memnuniyet yaratan ürünlerden biri olan Morfose Keratin Hair saç serumu, saç ucundaki çatallaşmaların önüne geçen ekonomik fiyatlı saç serumu hafif kokusu ve konsantre yapısıyla birlikte durulanma da gerektirmiyor. Yumuşacık saçlar için her gün kullanabilirsiniz.

Saça EtkisiSaça Parlaklık Katar
Saç TipiKırılan Saçlar için
Hacmi75 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 S** C**; “Harika bir ürün beklentimin çok üzerinde, tek damlası saçı yumuşatıyor, parlaklık veriyor, nemlendiriyor, yıpranmış ve kuru saçlar için birebir, onarıcı ve düzleştirmede etkili, tavsiye ederim.”

👤 D** A**; “Kokusu çok güzel fazla sürmemek lazım saçı yağlı görünümlü gösteriyor avuç içine fındık büyüklüğü sıkmak kafi saç yumuşacık ve parlak oluyor.”


Avon Advance Techniques Fas Argan Yağı

Argan yağıyla saçları besleyen ürün, kuru ve yıpranmış saçları kısa süre içerisinde eski haline getirir. Üst düzey nemlendirici etkisine sahip Avon Advance serum, Fas argan yağı, provitamin B5 ve E vitamini içermektedir.

Besleyici OlmasıKüçük Olması
Ucuz Fiyat

Ürün Detayı

Onarıcı etkisiyle yıpranmış saçlarınızda hızlı bir toparlanma yaratmayı başarabilen Avon Advance saç serumu, saçınızda mevcut kırıkları tamir ederken tekrar oluşumunu da engelliyor. Yumuşak ve parlak saçlar yaratan ürün aynı zamanda yüksek ısıya ve neme karşı saçlarınızı koruyor. İçeriğindeki yağlar ile saçlarınızı yenileyip korunmasını sağlayan Avon Advance serum, Paraben veya alerjen maddeleri içermiyor.

Saça Etkisiİpeksi Yumuşaklığa Kavuşturur
Saç TipiKuru ve Hasar Görmüş Saçlar
Hacmi30 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** Y**; “Kesinlikle çok güzel bir yag saçlarım kuru ve kalın telli olduğu için her yag saçıma gelmiyor bir sürü pahalı markanın denedim onlarda iyiydi ama bu yag fark attı avonun ürünlerini çok seviyorum ama fiyatından dolayı fazla bir beklentim yoktu beklentimin çok çok üstünde bir etki gördüm fiyatı yükselmeden bir kaç tane daha almayı düşünüyorum.”

👤 Z** C**; “Bu fiyata çok iyi çünkü çok az kullanılan mucizesi büyük olan gayet bereketli bir yağ.”


Daimon Keratin Saç Bakım Yağı

Daimon ile daha parlak ve daha güçlü saçlar artık sizin olacak! Gözle görülür bir şekilde saçlarınızın değiştiğini gözlemleyeceksiniz. Daimon saç bakım yağı, zayıf kalmış, yıpranmış ve işlem görmüş saçları en kısa sürede eski haline getirir.

Hızlı OnarımKabartma için Etkili Olmaması
Güzel Koku
Saçta Ağırlık Yapmaması

Ürün Detayı

Aşırı yıpranmış saçlarda dahi olumlu bir tablo yaratmayı başaran Daimon Keratin saç bakım yağı, onarıcı etkisiyle saçınızı besleyip değiştiriyor. Saç derisi ve köklerini besleyen ürün yıpranmış sacınıza parlaklık ve canlılık kazandırırken aynı zamanda görüntüsünde de gözle görülen bir iyileşme sağlıyor.

Saça EtkisiSaçları Onarır, Parlak ve Pürüzsüz Gösterir
Saç TipiYıpranmış ve İşlem Görmüş Saçlar
Hacmi100 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** T**; “İlk kullanımda dahi hemen etkisini gösteriyor, gerçekten saçı yumuşatıyor ve yatıştırıyor. kabarmayı önlüyor. kokusu da çok hafif ve hoş.”

👤 S** C**; “Bence mükemmel bir yağ duştan sonra ıslak saçıma sürüp tarıyorum hem inanılmaz güzel kokuyor hem saça parlaklık veriyor hem kabarıklığını alıyor birde yumuşacık yapıyor daha ne olsun.”


Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir

Cansız ve zayıf kalmış saçlarınızı anında onaran ürün saçı derinlemesine arındırır ve nemlendirir. Bu da saçlarınızın parlak ve canlı gözükmesini sağlar.

Yağlı Görünüm VermemesiKapağın Sağlam Olmaması
Saça Yumuşaklık Hissi Vermesi
Uygun Fiyat

Ürün Detayı

Zayıflamış, yıpranmış ve mat saçlar için geliştirilmiş Pantene Pro-V Yağ Terapisi Elixir Argan Yağı Saç Bakım Serumu saçınızda pürüzsüz bir doku yaratıyor. Canlanan saçlarınızdaki elektriklenmeyi göle görülür şekilde ortadan kaldıran ürün saçınıza yumuşaklık kazandırıyor. Durulama gerektirmeyen serum günlük kullanım için de uygun.

Saça EtkisiSaçlarınız için Güç ve Gözle Görülür Parlaklık Sağlar
Saç TipiZayıf, Cansız ve Yıpranmış Saçlar için
Hacmi100 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 A** A**; “Severek kullanıyorum acıl fiyatınım düsmesını bekliyorum kı yenıden alayım.. Saclarımı duzlestımeden once mutlaka kullanıyorum yumusacık yapıyor.”

👤 E** U**; “Bugüne kadar aldığım en güzel saç bakım yağı bu oldu saçı yağlandırmıyor doğal bir parlaklık veriyor çok güzel.”


Bioxcin Quantum Saç Serumu

Islak veya kuru saça uygulandığında yoğun bir şekilde saçı besleyen ürün, saçı 230 derece ısıya karşı korur. Saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırır, kusursuz bir şekillendirme sağlar.

Kolay Tarama İmkanıHızlı Bitmesi
Dökülmeyi Engellemesi

Ürün Detayı

Zayıf, cansız ve dökülmekte olan saçlarınızı canlandırmak için destek olarak kullanabileceğiniz bu güçlü bitkisel içerikli serum saç dökülmelerini önlüyor. Aynı zamanda dolgunluk kazandıran ürün saç tellerinizi güçlendirerek derin bir bakım sağlıyor. Nemlenen saçlarınız parlak ve bakımlı bir görüntüye kavuşuyor.

Saça EtkisiSaçlarınızın Dökülmesini ve Kırılmasını Durdurur
Saç TipiDökülen Saçlar için
Hacmi15×6 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** Ö**; “Mükemmel bir ürün, bir kaç denemede etkisini gösterdi, aşırı dökülmeyi durdurdu kesinlikle tavsiye ediyorum…”

👤 E** N**; “Üçüncü paketten sonra etkisini görmeye başladık. Aynı zamanda şampuanıni da kullanmak gerekiyor. Saçları çıkarmaya başladı ve kalınlaştırdı. Çok teşekkürler.”


Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı

Birçok kadın tarafından önerilen Elseve saç bakım yağı, 6 değerli çiçek özü yağı ve zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçı derinlemesine besler, saça ipeksi yumuşaklık verir.

Saçları BeslemesiKokusu Yoğun
Saçlara Parlak Görünüm Katması

Ürün Detayı

Saç bakımında öncü markalardan biri olan Elseve’in üretmiş olduğu mucizevi saç bakım yağı, saç diplerine etki ederek tüm ölü hücrelerin yenilenmesini sağlar. Yeniden kök oluşumu ve saç köklerinin canlanmasını sağlayan bu serum, yeniden oluşumun yanı sıra diğer saç tanelerinin de canlanmasını ve güçlenmesini sağlar.

Saça EtkisiYıpranmış Saçları Onarır
Saç TipiYıpranmış Saçlar için
Hacmi100 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 M** K**; “Çok iyi saçları hem besliyor hem parlak görünmesini sağlıyor fiyatı da uygun.”

👤 T** A**; “Kesinlikle çok iyi bir bakım yağı kırıkları önlüyor saçı sağlıklı yapıyor sürekli kullandığım bir ürün bir hayli saça yumuşaklık ve parlaklık sağlıyor teşekkürler L’Oreal elseve.”


Ossion Saç Serumu

Formülünde bulunan amber çiçeği, şeftali çiçeği ve vanilya gibi doğal notalarla hem parlak hem de güzel kokan bir saç oluşturan serum hem kuru hem de nemli saça uygulanabiliyor.

Güzel KokuKüçük Boyut
Saça Muazzam Parlaklık Vermesi
Saçı Ağırlaştırmaması

Ürün Detayı

İncelmiş ve cansız saçlar için özel olarak formüle edilen Ossion saç serumu, saçınızı çevresel faktörlerin zararlı etkilerinden koruyor. Bileşenleri arasında özel maddeler bulunduran serum, saçları güçlendirmeye yardımcı olurken aynı zamanda hacim de kazandırıyor.

Saça EtkisiSaçları Parlak ve Canlı Gösterir
Saç TipiYıpranmış, Sert Saçlar için
Hacmi100 Ml

Kullanıcı Yorumları

👤 B** G**; “Etkisini gözle görülür göremedim ama kokusu on numara ben beğendim. Fiyatı bence ucuz diğer ürünlere göre.”

👤 O** İ**; “Serumun kokusu saça verdiği yumuşacık his ve fiyatının bu kadar uygun olması tek kelime ile efsane.”


Sıkça Sorulan Sorular

Saç Serumu Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Yıpranmış, cansız, dökülen ve bakıma ihtiyacı olan saçlar için yüksek etki gösteren saç serumları hemen herkes tarafından tercih ediliyor. Genel olarak silikon içeren bakım serumları, saçınıza ve derisine işleyerek dipten uca besleyici bir etki gösteriyor.

Sağlıklı, parlak, canlı ve bakımlı saçlarla görüntünüzden emin olabilmenize imkan sunan saç serumları günlük yaşamın yıpratıcı etkileriyle de mücadele ederek saçınızı koruyor. Güneş, toz, hava kirliliği veya rüzgar gibi etkenlerle birlikte yıkama ve kurutma sürecinde oluşabilecek hasarları da engelleyen serumlar yarattıkları bu güçlü etki sayesinde büyük ilgi görüyor.

Saç Serumu Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İyi bir saç serumu kullanarak bakımlı, sağlıklı ve kolay uzayan saçlara ulaşmak kolay. Ancak bu etkileri alabilmek ve saçın dipten uca güçlenmesini sağlayabilmek için saç serumu kullanırken dikkat edilmesi gerekenler oldukça önemli.

Saçınızın istediği bakımı alabilmesi için öncelikle neye ihtiyacı olduğunu ve saçınızın tipini belirlemiş olmalısınız. Aldığınız sonucun başarılı olması için ilk kriter bu.

Kullanacağınız ürünün kullanım şekline kesinlikle uymalısınız. Durulama gerektiren ürünleri saçınızda gerekenden fazla tutmamalı, uygun dozu ve sıklığı mutlaka ürünün kullanma talimatına göre belirlemelisiniz.

Serum seçerken en ideal olanı şampuan ve kreminiz ile aynı markanın ürünlerini kullanmak olsa da çoğu kullanıcı bu konuda bir standarttan hoşlanmıyor ve her ürünü farklı markalardan seçebiliyor. Bu durumda ürünlerin birbirinin etkilerini ortadan kaldırmayacak özellikte olmasına dikkat etmenizi öneriyoruz.

Çok nemli, kirli veya aşırı kuru saçlara serum uygulanmasının önerilmediğini unutmayın. Bir havluyla fazla nemini aldığınız saç, serum uygulamak için en ideal saçtır. Tabii ürün aksini gerektirmiyorsa…

Serumu saçınıza iyice yedirmek için masaj yaparken yumuşak hareketler yapın. Sert ve hızlı, hırçın uygulamalar saçın kırılarak yıpranmasına neden olacaktır.

Elbette en önemlisi serumunuzu düzenli olarak uygulamayı unutmayın.

Saç Serumu Saç Çıkarır mı?

Saç serumları, saç çıkarmaya yardımcı olmaktadır. Saç çıkaran serumların içeriklerinde doğal bileşenler bulunduğu için saçlarınızın çıkmasını sağlayabilmektedir. Eğer saçınız az çıkıyorsa, duştan sonra nemli saçınıza saç çıkaran serumu düzenli olarak uygulayarak hayal ettiğiniz saçlara kavuşabilirsiniz!

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Saç Serumu Tavsiyesi” üzerine bir yorum

  1. Saç çıkaran binox serum listeye muhakkak eklenmeli binlerce sonuç veren kullanıcı resimleri var nette

    Cevapla

Yorum yapın