Tavsiye Edilen En İyi 10 Projeksiyon Perdesi

Evinizde veya iş yerinizde bir projeksiyon makinesine sahipseniz, ihtiyacınız olan bir diğer ürün de projeksiyon perdesi olacaktır. Projeksiyondan yansıyan görüntülerin daha kaliteli ve net olması için ihtiyaç duyacağınız projeksiyon perdelerini dilerseniz evinizde yüksek çözünürlükte  film izlemek için veya iş yerinizdeki sunumlarınız için kullanabilirsiniz. Böylelikle evinizde sinema keyfi yaşarken, iş yerinizde de toplantılarınızın kalitesini yükseltebilirsiniz. 

Sıra MarkaBoyutSYblog Puanı
1Gamma Secreens 240×200 cm10/9.9
2LiteOut180×180 cm10/9.9
3Varian200×200 cm10/9.8
4Codegen180×180 cm10/9.9
5Gölge Stor150×160 cm10/9.8
6Everest180×180 cm10/9.7
7Axino180×180 cm10/9.8
8Feta175×175 cm10/9.7
9XBlack180×180 cm10/9.8
10Sopar240×180 cm10/9.8
Projeksiyon Perdesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Projeksiyon Perdesi

Evinizde ve iş yerinizde projeksiyonunuza var ise görüntüleri en net şekilde yansıtabilmeniz için bir projeksiyon perdesine de ihtiyacınız var. Bizde sizlere en iyi 10 projeksiyon perdelerini listeledik.

İşte en iyi projeksiyon perdesi markaları…

Gamma Screens Storlu Projeksiyon Perdesi

Dalgalanma veya potluk önleyici özel kumaşı sayesinde yüksek kaliteli sunumlar yapabilir, dizi veya film izleyebilirsiniz.

Kaliteli kumaşYok
Pratik

Ürün Detayı

Gamma Screens projeksiyon perdesi, Gain yüzeyi sayesinde projeksiyondan yansıyan görüntüleri canlı ve parlak şekilde sizlere sunuyor. Üstelik özel katmanlı kumaşı mekanizması ile asla dalgalanma ve potluk oluşmadan izlemelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

4K projeksiyonlarla uyumlu olan ürün 3D performansıyla evinizde sinema keyfi yaşayabilmenizi sağlıyor. Böylelikle her çıkan filmi hemen izlemek isteyecek, akşamlarınızı daha keyifli hale getirebileceksiniz.

Ürün Özellikleri

MekanizmaManuel Storlu
KumaşMatte White
Gain1,2
Format4:3
ÇerçeveSiyah kontrast çerçeve

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Büyüklüğü ve kalitesi çok güzel teşekkür ederiz.

👤 E** B**: Ürün mükemmel ev için ideal boyutdijital 1 gün sonra,kargo ile teslim etti içinden çıkan çengel dübeller çok sağlam değil ben çelik dübelli çengel ile yaptım el ile inip kalktığından gevşeme olur diye çok daha sağlam oldu teşekkür ediyorum


LiteOut Storlu Manuel Projeksiyon Perdesi

Slaytların, sunumların, videoların ve filmlerin keyfini çıkartmanızı sağlayacak, kalitesi ile sizleri etkileyecektir.

Kaliteli kumaşYok
Yüksek kalite

Ürün Detayı

Evinizde, okulda veya iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz LiteOut projeksiyon perdesi, mükemmel görüntüler ile sizleri buluşturuyor. İster sunum yapın isterseniz de evinizde film izleyin, geniş görüş açısıyla daha kaliteli bir izleme deneyimi yaşamınıza yardımcı oluyor. Böylelikle hem evde hem iş yerinizde geçirdiğiniz vakitlerin daha verimli olmasını ve gününüzü keyifli geçirebilmenizi sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat180×180 cm
KumaşMat beyaz
Uyumlu Projeksiyon4K UHD

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Ürün beklediğimden kaliteli çıktı.İlk defa böyle bir ürün aldığım için detaylı yorumlayamam ama beklentimi karşıladı.Perdenin arkasının siyah olması çok iyi.

👤 Z** B**: Mekanizma şimdilik güzel çalışıyor fiyatına göre iyi bir ürün.. kasa pvc olduğu için hafif ikea nın 190cm lik rafının altına astım boyutu tam oldu ama tavan veya duvara daha sağlıklı olur


Varian Screens Projeksiyon Perdesi

Işığı geçirmeyen kumaşı sayesinde gece gündüz rahatlıkla kullanım gerçekleştirebilir ve izlemek istediklerinizi izleyebilirsiniz.

PratikYok
Kaliteli kumaş

Ürün Detayı

Işığı geçirmeyen kumaşa sahip Varian Screens projeksiyon perdesi, gece ve gündüz kullanımlara uygun şekilde tasarlanmıştır. Güç ışığında dahi netlik, yüksek kontrast ve çarpıcı renkler ile sizleri buluşturarak, gerek dizi film izleme gerekse sunumlarınıza eşlik edebilmektedir. 

Tavana ve duvara monte edilebilme kolaylığı sayesinde ev, ofis, toplantı odaları ve okul gibi birçok alanda kolaylıkla kurulumunu gerçekleştirebilir ve kullanıma başlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ebat200×200 cm
KumaşArka fonu siyah ön taraf cam tozlu beyaz kumaş
Gündüz kullanıma uygunEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Üründe hiç bir hasar yoktu elimize ulaştığında denedim de gayet güzel.

👤 E** B**: Fiyat olarak uygun, gündüz tv izlemek için dahi kullandığımda üstün netlik veriyor, geceymiş gündüzmüş hiç fark etmiyor o yüzden çok sevdim.


Codegen AX-18

Doğru perde kullanımıyla izleme deneyiminizi en keyifli şekilde yaşayabilirsiniz.

KaliteliYok
Konforlu kullanım
Pratik

Ürün Detayı

Codegen AX-18 ile projeksiyondan açtığınız her şeyi en net hali ile görebilir ve yüksek çözünürlüğü sayesinde kaliteli izleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Evinize gelen arkadaşlarınızla büyük ve görüntü kalitesi yüksek bir perdeden fifa oynayabilir, kız arkadaşınızla izlemek istediğiniz bir filmi izleyebilir veya çocuğunuza en sevdiği çizgi filmi açabilirsiniz. Üstelik bunları yapmanız için akşam olmasını beklemenize gerek yok. Çünkü Codegen özel ışık geçirmez kumaşı sayesinde saat dilimi fark etmeksizin izleme deneyimi elde etmenizi sağlıyor. 

Ürün Özellikleri

Karartma arka yüzEvet
ÇerçeveSiyah kontrast çerçeve
Görüş Açısı160 derece
Ebat180×180 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Gidipte en ucuzundan seçince beklentim iyice düşüktü ama gayet kaliteli hatta fazla kaliteli geldi. Sarma mekanizması çok iyi çalışıyor yatak odamda tavana monte ettim. Duvara da monte edilebilecek vida girişi var. Kutusu da çok iyi. İçinden vida ve dubelde çıktı. Teşekkürler

👤 N** M** : Ürün elime ulaştı ve kullanışlı pratik mekanizması iyi iş çıkarıyor güzel iş çıkarıyor teşekürler


Gölge Stor

Pratik kullanımı ile kısa sürede dilediğiniz filmi izlemenin keyfini çıkartabiliyorsunuz.

PratikYok
Kaliteli kumaş

Ürün Detayı

Yansımayı, parlamayı önleyen mat kumaşı ile listemizde yerini alan Gölge Stor, günün her saati kullanıma uygun oluşuyla kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Dilerseniz iş yerinizde dilerseniz de evinizde kullanabileceğiniz perde, kirlense dahi kolayca silinerek temizlenebiliyor. Böylelikle izlediklerinizi veya sunduklarınızı her zaman temiz bir perdede ve günün dilediğiniz zamanı yapabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

KumaşAntibakteriyel, parlama ve yansıma önleyen özellik
SilinebilirEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: Kullanımı cok pratik.

👤 A** K**: Üründen çok mmemnum kaldım. Tasarımı da çok güzel her anlamda başarılı bence.


Everest Pseb90

Sahip olduğu kaliteli mat beyaz kumaş, yansıttığınız görüntüleri en yüksek kaliteyle sizlere sunuyor.

PratikYok
Kaliteli

Ürün Detayı

Everest Pseb90, 180×180 cm’lik boyutu ile tüm alanlara uygun kullanım imkanı sunuyor. Evinizden iş yerinize, toplantı odanızdan okula her yerde kullanabiliyor ve yaptığınız her işin yüksek çözünürlükte olmasını sağlayabiliyorsunuz. 

Ürün Özellikleri

Ebat180×180 cm
KumaşMat beyaz

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 B** E** : Bu ebatlarda en ucuz ve en kalitelisini burada bulduk. şimdi evde sinema izlemeye doyamıyoruz. artık evimizin bir odası sinema odası oldu. tabiiki maç izlemek içinde ideal . teşekürler


Axino Projeksiyon Perdesi

Her türlü mekâna ve ışığa uyum sağlayan mat beyaz kumaşıyla, birçok alanda kullanım gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

KaliteYok
Uzun süreli kullanım
Uzun ömürlü

Ürün Detayı

Evinizde sinema keyfi yaşamak istiyorsanız ve izlediğiniz filmleri yüksek kalitede izlemeyi seviyorsanız, Axino projeksiyon perdesi sizleri tatmin ve memnun etmeyi başaracaktır. Hafif tasarımı duvara veya tavana kolayca monte ederek kısa sürede kullanım gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Üstelik motorlu yapısı ile perdenin açılıp kapanma işlemlerini oturduğunuz yerden kumanda ile gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Ürün Özellikleri

Cihaz UyumluluğuTüm projeksiyonlara uygun
Ebat180×180 cm
KumaşMat beyaz

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Gayet kullanışlı ve pratik, mekanizması da uzun ömürlü olursa tadından yenmez 🙂

👤 M** A** : Bu fiyata süper, teşekkür ederim.


Feta Duvara Monte Projeksiyon

Dilediğiniz yerde sinema keyfi yaşayabilir ve filmlerin içindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz.

KaliteliYok
Sağlam ve dayanıklı

Ürün Detayı

Sinemayı evinize taşıyabilir ve akşamları kendinizi aksiyon filmlerinin içindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Nasıl mı? Feta projeksiyon perdesi, kaliteli kumaşıyla projeksiyondaki görüntüleri net şekilde sizlere sunuyor. Böylelikle yüksek kalitede izleme deneyimi elde edebiliyor ve film, dizi izlemenin keyfini en çok siz çıkartmış oluyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat175×175 cm
Garanti Süresi1 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Ürün öncelikle çok hızlı elime ulaştı.Ürünün  performansı çok iyi.

👤 E** A**: Ürünü oturma odama aldım, gayet memnun.


XBLACK XGS-180

Gün ışığı geçirmeyen özel mat kumaşı ile ister gündüz ister gece evinizi sinema salonuna çevirebiliyor ve saat fark etmeksizin kalitenin farkında varabiliyorsunuz.

TasarımYok
Kaliteli kumaş

Ürün Detayı

XBLACK XGS-180, yan kısmında sahip olduğu stor ipi ile kolayca açıp kapatabiliyor ve istediğiniz şeyi yüksek kalitede izlemenin keyfini çıkartabiliyorsunuz. Duvara ve tavana monte edilebilen hafif yapısı ile evin tüm odalarında rahatlıkla kurulumunu yaparak, izlemeye başlayabiliyorsunuz. Üstelik gün ışığı geçirmeyen kumaşı ile günün her saatinde yüksek kontrast ve canlı renklerle sizleri buluşturmayı da başarıyor.

Ürün Özellikleri

KumaşMat beyaz
ÖzellikBlackout perde

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Nihayet bol bol kullanmaya başladım. Gayet memnunum. Fiyat performans ürünü. Kilit mekanizması kafasına göre takılıyor, kurtuluyor ama duruyor sonunda.

👤 Z** E** : Çok teşekkür ediyorum.Hiçbir aksaklık sorun ile karşılaşmadım.


Sopar Storlu Projeksiyon Perdesi 

Kolay kurulumu ile kısa sürede duvarınıza veya tavanınıza monte ederek kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

PratikYok
Kaliteli

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Sopar projeksiyon perdesi, sinema keyfini evinize taşıyor. 240×180 cm’lik ebatları ile dilediğiniz odaya kolayca kurabilmenizi veya kolay çıkarıp takılabilen ayaklarıyla uzun yıllar dilediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat240×180 cm
MonteDuvar veya ayaklı tasarım

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Beklentimi karşıladı. Açık alanda kullanacaksınız mutlaka en az 2.40 ölcülerindekini almalısınız. Fiyat olarak da diğerlerine göre uygun.
 
👤 B** A**: Memnun kaldık.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi projeksiyon perdesi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi projeksiyon perdesi markaları arasında Gamma, LiteOut, Varian, Codegen, GölgeStor, Everst, Axino, Feta, XBlack, Sopar taşınabilir olmaları, kaliteli kumaşları, ideal boyutlara sahip olma özellikleriyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen projeksiyon perdeleri arasında yer alıyor. 

Projeksiyon perdesi nasıl olmalıdır?

Projeksiyon perdeniz beyaz ve açık gri renklerinde, mat bir yüzeye sahip olmalıdır. Böylelikle ışığı yansıtmaz ve net bir görüntü elde edebilmenize yardımcı olur.

Projeksiyon perdesi yerine ne kullanılabilir?

Duvarınız açık renkte ise projeksiyonu duvara yansıtabilir veya karartma stor perdeye sahipseniz de kullanım gerçekleştirebilir, dilediğinizi izleyebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın