En İyi 10 Dış Mekan Hoparlörü Tavsiyesi

Seslendirme sistemleri ve hoparlörler sınıfında yer alan dış mekan hoparlörü, kendi arasında kullanım alanına ve yerine göre özelliklerde üretilmektedir. Duvar hoparlörü, tavan hoparlörü, cami hoparlörü, stüdyo monitör hoparlörü gibi çeşitler dış mekan hoparlörleri arasında yer alıyor. Kullanım yerine göre hoparlörlerde farklı özelliklere ihtiyaç duyulur. Yangına, ısıya, suya dayanıklılık da bu alanlarda tercih edilir. Sizler için en iyi dış mekan hoparlörü modellerini inceledik.

SıraMarkaÜrün TipiSYblog Puanı
1YamahaDuvar10/9.8
2Xiaomi MiTaşınabilir10/9.8
3Good Shop Taşınabilir10/9.7
4DeweiqiBisiklet10/9.9
5Huawei Nov Taşınabilir10/9.6
6Sunlink Taşınabilir10/9.7
7Digital Home Taşınabilir10/9.7
8Good Shop Taşınabilir10/9.8
9iHome Taşınabilir10/9.8
10Digital Home Taşınabilir10/9.6
Dış Mekan Hoparlörü Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Dış Mekan Hoparlörü Modeli

Dış mekan hoparlörü, iklim koşullarına dayanıklı olarak üretilmektedir. Birlikte kullanılacağı ses sistemlerine göre trafolu ya da trafosuz olarak tasarlanıyor. Dış mekan denildiğinde bu gruba, okul dış mekan hoparlörü, belediye anons hoparlörü ve bahçe hoparlörü de girmektedir. Dekorasyon amaçlı üretilenler, ortama şıklık katarken, kalitesi ile de güzel ses yansıtmayı destekler. Kaya görünümlü, kütük görünümlü, doğal malzemelerden oluşan tasarımlı ürünler tercih edilen modellerdendir. Usb, bluetooth ve Sd Kart gibi depolama ve bağlantı yöntemleri ile ses yayını yapılabilmektedir. Sizin için araştırdığımız modellere bir göz atalım:

İşte 2024 yılının en iyi dış mekan hoparlörleri…

Yamaha Duvar Tipi Dış Mekan Hoparlörü

Yamaha hoparlörler, her ortamda kendini belli eder. Yaşadığınız her yerde kendinizi çok daha verimli ve kaliteli ses işitiyor hissedebilirsiniz. Müzik böylece yaşamınızın içinde yer alır.

KaliteliFiyat
Uzun Ömürlü
Dayanıklı

Ürün Detayı

Tüm şarkıları rahat bir şekilde dinletmeyi amaçlayan ürün, yıllar geçse de kalitesinden asla taviz vermeden üretilmektedir. Başarılı performansıyla dış mekanda müzik keyfini sonuna kadar yaşatan ve özel günlerde verimli bir müzik performansı elde etmenizi destekleyen ürün sayesinde açık havada partilerde eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. Ruhsal olarak rahatlamanızı destekleyen bu hoparlör, hem bedenen hem de mental mutluluk verir.

RenkBeyaz
Güç ( Watt )100 W
Hoparlör TipiDuvar

Kullanıcı Yorumları

👤 YÖ: Zamanında ve hızlı kargo için teşekkürler. Paket zaten orijinaldi ve üzerinde de ayrıca özel koruma sarılmıştı.

👤 KD: Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün. Kalitesi mükemmel.


Xiaomi Mi Taşınabilir Dış Mekan Hoparlörü

16 Watt yüksek kalite sistemi ile dizayn edilmiş olan Xiaomi Mi Taşınabilir Dış Mekan Hoparlörü, alanında en iyi modellerin başında geliyor.

KaliteliYok
Su Geçirmez
Dayanıklı

Ürün Detayı

Kablosuz ara bağlantı teknolojisi sayesinde kendi ses deneyiminizi oluşturmanıza izin veren iki hoparlörün seri bağlantısını destekler. IPX7 su geçirmez özelliği sayesinde yağmurda bile harika melodilerin tadını çıkarabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden yapılmış bu su geçirmez yapı, havadan su sıçramaları ile kolayca başa çıkar.

RenkSiyah
Boyut21.3 cm x 7.4 cm x 7.4 cm
Pil Kapasitesi2600 mah
Şarj Süresi4 saat
Su Geçirmez DereceIPX7

Kullanıcı Yorumları

👤RA: Ürünün sesi süper. Piknikte veya ona benzer açık alanlarda net kullanılabilir. Sesini %50, %60’tan sonra kullanırsanız şarj çok hızlı bitebiliyor. Ama bas sesi muhteşem.

👤 FŞ: Fiyat performans ürünü. Oldukça güçlü ve güzel ses çıkışı var. Ağırlığı da 750 gram civarında. Tavsiye edilir.


Good Shop Bluetooth Uyumlu Dış Mekan Hoparlörü

Bluetooth uyumlu dış mekan hoparlörü, cep telefonu ve tabletten yönetilebilir. Dahili anteni mevcuttur. RM radyo olarak kullanılabilir. Kanalları otomatik olarak tarar.

El feneri olarak kullanılabilirYok
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Yüksek ses sistemine sahiptir. DSP gürültü önleyici mikrofona sahiptir. İki hoparlör TWS kablosuz olarak bağlanır. Surround ses, sağ ve sol kanallardın bağımsız çıkışı için gerçekleştirilir. Taşıması kolay bir ipi mevcuttur. Aynı zamanda el feneri özelliği de vardır. Üzerindeki M tuşu ile müzik değiştirilebilir. Yalnızca bluetooth uyumu yoktur, aynı zamanda 32 GB’a kadar micro SD, TF Kart ile de müziğin keyfini çıkarmayı destekler.

Bluetooth Sürüm5.0
Boyut194,8 mm x 60,2 mm x 79.4 mm
Pil Kapasitesi500 mah
Şarj Süresi 2-3 saat
Net Ağırlık405g

Kullanıcı Yorumları

👤 SS: Parasının hakkını veren bir cihaz.

👤 KR: 5 yıldızı sonuna kadar hak etti. Severek taşıyıp kullanıyorum.


Deweiqi Bisiklet Dış Mekan Hoparlörü

Zengin bas ve yüksek sesli özelliği sayesinde bisiklete montaj edilebilen Deweiqi marka dışa mekan hoparlörü, markalı korna ve çipi ile de harika sesin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Su GeçirmezYok
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Müziğin bası, en çok tercih edilen çekirdek teknolojisi ile düşük ses seviyesinde bile geliştirilmiştir. Dahili şarj edilebilir lityum pili vardır. %60 ses seviyesinde kullanılarak yaklaşık 10 saate kadar, tam ses seviyesinde kullanılarak ise 7 saate kadar çalma süresi vardır. Elektrikli bisiklet, kargo bisikleti, bebek arabası, koşu bandı, scooter türleri, motosiklet gibi dış mekanda kullanılacak araçlara takılabilir. IPx/ teknolojisi ile suya dayanıklı üretilmiştir. Aynı zamanda üründe sarsıntı önleyici mevcuttur.

Depo Kapasitesi8000 şarkı
Micro SD/TF Kart DesteğiVar
Bağlantı TipiKablosuz
Su Geçirmez DereceIPX7

Kullanıcı Yorumları

👤 TY: Oğluma hediye olarak aldım. Çok kullanışlı ve iş gören bir hoparlörmüş. Teşekkürler.

👤 DS: Dışarıda vakit geçirmeyi sevenlerin mutlaka tercih etmesi gerekir. Fiyatı da uygun.


Huawei Nova Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

Kompakt gövde tasarımı, kolay taşınabilir olması açısından mini boyda üretilmiştir. Gittiğiniz her yerde sizi takip edebilecek örgü kordonu mevcuttur.

Su GeçirmezFiyat
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Taşınabilir hoparlör, monokromatik renkleri ile daha çekici hale getirilmiştir. Elde tutması ve kavraması kolaydır. Su ve tere karşı dayanıklıdır. Böylelikle yağmurlu günlerde yürüyüş yaparken ya da banyoda duş alırken bile bu ürünü yanınızdan ayırmadan keyifli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Dahili mikrofonla donatılan tam frekanslı bu ürün, sesli aramayı da destekler.

Ürün TipiKablosuz Hoparlör
Ağırlık112 gr
Boyut50 mm x 56 mm
Güç3W
Su Geçirmez DereceIPX7

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞF: Gerçekten anlatıldığı gibi, su geçirmez özelliğine bayıldım.

👤 GR: Müzik dinlerken çok iyi bir akustik sağlıyor. Tavsiye ederim.


Sunlink Dış Mekan Hoparlörü

Yepyeni teknoloji ile üretilen dış mekan hoparlörü, yüksek kalite ses sistemine sahiptir. Hoparlör tozdan, sudan korumalı üretilmiştir. Aynı zamanda darbelere karşı da dayanıklıdır.

FiyatYüksekliği az
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Her iki tarafta iki bas diyaframlı 5 watt gücü mevcuttur. Müzik çalarken titreşim gelmektedir. Silindirik, ergonomik şekli, sahili sağ ve sol kanalı 360 derece stereo sunar. Gürültü önleyici sistemi vardır. Arama işlevi sayesinde, telefonunuza ulaşmadan da aramaları yanıtlayabilirsiniz. FM alıcı sayesinde radyoyu özgürce dinleyebilirsiniz. Dilerseniz USB flash disk kullanabilir ve harici MP3/ MP4/ bilgisayar girişlerinden ses giriş fonksiyonlarını ayarlayabilirsiniz. Kontrol etmesi kolay bir cihazdır. Üzerinde açma kapama düğmesi, oynatma, duraklatma, mod değiştirme, ses değiştirme ve şarkı atlama için tuşlar mevcuttur.

Ürün TipiKablosuz Hoparlör
Şarj Süresi2-3 saat
Dinleme/Konuşma süresi6-8 saat
Pil Kapasitesi1200mAh
Su Geçirmez DereceIPX5

Kullanıcı Yorumları

👤 TRE: Hızlı kargo için teşekkürler. İhtiyacımızı karşılayabilecek türde bir ürün.

👤 PL: Arkadaşıma hediye olarak aldım, çok memnun kaldık.


Digital Home Taşınabilir Dış Mekan Hoparlörü

Hafif, taşınabilir olarak tasarlanan Digital Home Dış Mekan Hoparlörü, tam bir tasarım harikasıdır. Bulunduğu mekanda hem kalitesi hem de görünümüyle dikkatleri üzerine çeker.

KaliteliFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

Çift yönlü ses dönüştürme sisteminden oluşmaktadır. İthal olarak getirilen bu ürün, güçlü bir kaynağa sahiptir. Üzerinde bulunan stereo bölümlerinden renkli ışıklar gelmektedir. Silindir formatıyla kolaylıkla kullanılabilir.

Ürün TipiKablosuz Hoparlör
Güç KaynağıPil
Ses DönüştürmeÇift Yönlü
Çıkış gücü10W
Bluetooth Sürümü5.0

Kullanıcı Yorumları

👤 OU: Ürün fiyat performans yönünden eşit sayılır. Basları dinlerken yeterli geliyor. Teşekkürler.

👤 ST: Hoparlör anlatılan tüm özelliklerini karşılıyor. Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.


Good Shop Taşınabilir Dış Mekan Hoparlörü

Yepyeni özelliklerle donatılarak geliştirilen Good Shop Dış Mekan Hoparlörü, toz, su ve şoktan korunmalı örgü kılıfı ile birlikte sizlere sunuluyor.

KaliteliFiyat
Dayanıklı
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Gürültü önleyici mikrofon ve çağrı fonksiyonu, aramaları telefonunuza ulaşmadan cevaplamanızı destekler. FM alıcı sayesinde istediğiniz zaman radyo dinleyebilirsiniz. MP3, WMA, FLAC, APE ve WAV formatındaki müzik dosyalarını destekleyebilirsiniz. Cihazın her iki tarafında iki bas diyaframlı 5W x 2 büyük güç mevcuttur. Tam şarj ile 2-3 saat arası çalışma kapasitesi vardır. Üzerinde açma kapama düğmesi, oynatma, duraklatma, mod değiştirme, ses değiştirme ve şarkı atlama için tuşlar mevcuttur. Ürüne sadece bir bluetooth hoparlör değil aynı zamanda bir radyo ve bas kutusu da diyebilirsiniz.

Ürün TipiKablosuz Hoparlör
Pil Kapasitesi400mAh
Şarj Süresi1-2 Saat
Su Geçirmezlik SeviyesiIPX5
Dinleme/Konuşma Süresi2-5 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 YU: Ailecek memnun kaldığımız bir ürün. Her an yanımızda.

👤 TF: Fiyatına göre performansı harika. Herkes tercih edebilir.


iHome Taşınabilir Dış Mekan Hoparlörü

Ergonomik tasarımı ve kolay kullanım özelliği ile en çok tercih edilen dış mekan hoparlörlerinden bir tanesidir. Güçlü, taşınabilir ve kullanımı kolay bu ürünü denemediniz mi?

KaliteliFiyat
Dayanıklı
Su Geçirmez

Ürün Detayı

USB bağlantı noktalarına ek olarak bluetooth da üründe mevcuttur. Geniş depolama kapasitesine sahip bu ürün sayesinde yüzlerce şarkıyı dinleme deneyimi kazanabilirsiniz. Su geçirmez özelliği ile dış mekanda kötü hava şartlarında bile kullanıma uygundur.

Ürün TipiKablosuz Hoparlör
Frekans Aralığı80 Hz / 18 KHz
Çıkış Gücü50 W
Sinyal Gürültü Oranı>90 DB
Geniş Depolama64 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 ED: Ses kalitesi güzeldi. Dinlenilecek kaydın kalitesine göre de değişim gösteriyor. Ses çıkışı fiyatına göre gayet iyiydi. Ayrıca iyi paketlenmiş ve kargo yapılmış.

👤 FR: Eski hoparlörüm bozulduğu için internetten araştırarak bu ürünü satın aldım. Memnun kaldım.


Digital Home Dış Mekan Hoparlörü

Digital Home yaratıcılığı ile üretilen bu model, retro sevenlerin vazgeçilmez seçimleri arasında yer alıyor. Bahçede, ofiste, evde, dilediğiniz her yerde retro esintileri eşliğinde müzik dinlemenin keyfini çıkarın.

KaliteliFiyat
Dayanıklı
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Küçük ama bir o kadar da güçlü performansı ile sizlere eşlik edecek olan bu model sayesinde kesintisiz bir müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Hem kalitesi hem de tasarımı ile sıklıkla tercih ediliyor. Bu üründen ço daha fazlasını bekleyin. Bluetooth özelliği sayesinde telefonunuzda aranızdaki engeli kaldırın. Uzun mesafe kesilmeyen müzik ile eğlencenin keyfini çıkarmaya hazır olun. Gelişmiş bas deneyimi sağlayan özelliği sayesinde kendinizi konserde hissedebilirsiniz.

Ürün TipiKablosuz Hoparlör
Ses DönüştürmeÇift Yönlü
Çıkış Gücü10 W
Subwoofer Gücü5 W
SubwooferVar

Kullanıcı Yorumları

👤 FÖ: Ses çalarken cihaz yanında konuşmak mümkün olmuyor. O derece güçlü bir sese sahip. Şarjı da gayet güzel gidiyor. Biz çok memnunuz.

👤 KT: Hoparlör fiyat performans açısından güzelmiş, basları yeterli geldi. Sesi oldukça kuvvetli. Bağlantıları hızlıca algılayabiliyor. Açılma ve kapanmada da sıkıntı yaşamadık. Ürünü kullanmanızı tavsiye ederim.


Sıkça Sorulan Sorular

Dış Mekan Hoparlörü Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Dış mekan hoparlörünün nerede kullanılacağına dikkat edilmelidir. Bir hoparlörden neler beklenildiği de önemlidir. Beklenti ve ihtiyaçlar doğrultusunda bir ürün seçmek çok daha doğru olacaktır. Güvenilir sitelerden, orijinal, faturalı ve garantili ürünlerin satın alınması gerekir.

Dış Mekan Hoparlörü Fiyatı Nedir?

Piyasada birbirinden çok farklı dış mekan hoparlörü fiyatı mevcuttur. Ürünlerin markası, modeli, ses kalitesi, dış mekan hoparlörünün üretildiği malzemenin kalitesi, üretim menşei, ürünlerin ek özellikleri, güç özellikleri ve hatta rengi bile fiyatı etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. Rekabet ortamının etkisi de fiyatı etkiler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın