En İyi 10 Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi

Her yaştan insan için en keyifli anların vazgeçilmezi olan müzik, bugün artık akıllı telefonlar sayesinde her an hayatımızda. Dilediğimiz zaman ister kulaklık kullanarak ister telefonun kendi sesiyle yetinerek müzik dinlemek mümkün. Ses kalitesi konusunda daha yüksek beklentisi olan dinleyicilerin favorisi ise elbette Bluetooth hoparlör kullanmak.

Teknoloji harikası akıllı telefonlar, oldukça güçlü hoparlörler ve ses sistemleriyle satışa sunuluyor. Durum böyle olsa da müziği yüksek volümde dinlemek veya ortamdaki insanlarla paylaşmak isteyenlerin öncelikli tercihi Bluetooth hoparlörler oluyor.

SıraModellerÇalma SüresiSYblog Puanı
1JBL Go 25 Saat10/9.7
2Anker SoundCore Motion12 Saat10/9.6
3Xiaomi Kablosuz Mini 26 Saat10/9.9
4Ultimate Ears Wonderboom10 Saat10/9.8
5Oppo Bluetooth Hoparlör8 Saat10/9.7
6Harman Kardon Onyx Studio 68 Saat10/9.8
7Lenovo L0228 Saat10/9.6
8Grundig Solo Bt20 Saat10/10
9Philips BT110B8 Saat10/9.8
10Marshall Acton II6 Saat10/9.6
Bluetooth Hoparlör Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Bluetooth Hoparlör Önerisi

Taşınabilir olmaları sayesinde telefonun bir aksesuarı gibi yanımızda bulundurabildiğimiz Bluetooth hoparlörler, kapasite ve fiyat aralığı açısından kullanıcıya çok sayıda seçenek sunuyor. Bundan dolayı en iyi Bluetooth Hoparlör tavsiyeleri listemiz güncel modelleriyle popüler olan ve fiyat/performans açısından kullanıcısına avantaj sağlayan ürünlerden oluşuyor.

İşte yüksek ses gücüne sahip en iyi Bluetooth hoparlör tavsiyeleri listemiz:

JBL Go 2

Oldukça kompakt tasarıma sahip olan JBL Go 2, dahili gürültü önleyici mikrofon sayesinde uzaktan telefon görüşmesi yapmaya imkan tanıyor. Ayrıca su geçirmez özelliği ile istenilen yerde rahatça kullanılabiliyor.

Kompakt TasarımÇoklu Bağlantı
Su Geçirmez Özelliği
Dahili Mikrofon

Ürün Detayı

12 farklı renk seçeneğine sahip olan JBL Go 2, su geçirmeyen özelliği ile kullanıcılarını sevindiriyor. Yağmurlu havalarda ve havuz kenarında rahatlıkla kullanılabilecek olan bu hoparlör, 1 m derinlikte bile 30 dakika performansından ödün vermeden çalışıyor. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar gibi kablosuz bağlantı yapılan cihazlara bağlanabilen ürün, aynı zamanda kablolu cihazlara da bağlanabiliyor. Bluetooth 4.1 desteği veren bu hoparlör, 2,5 saat şarj ile 5 saat aralıksız çalışabiliyor. Kompakt tasarımı sayesinde her yere kolayca sığabilen bu küçük hoparlör, boyutuna göre fazla işlev gördüğü gibi kauçuk ayakları sayesinde konulan yerde sabit kalarak müzik keyfini üst düzeyde yaşatıyor. Tüm bunların yanında bu cihaz, gürültü geçirmeyen dahili mikrofon sayesinde uzaktan bile olsa kaliteli telefon konuşmaya yardım ediyor.

Su GeçirmezlikVar
Ağırlık184 g
Şarj Süresi2.5 saat
Müzik Çalma Süresi5 saat
Boyut71,2 x 86,0 x 31,6mm

Kullanıcı Yorumları

👤 Z** Y* ”Ürün tahmin ettiğimden çok daha iyi. Bası çok dengeli veriyor. Ürün paketlemesi de iyiydi. Bu zor zamanlarda dahi çok hızlı geldi. Paketlemesi iyiydi.”

👤 Sinan Y**** ”Bu ürünü almadan önce çok çok daha ucuz 2 farklı ürün aldım. Uzatmadan söyleyebilirim ki elinizde aldığınız anda kaliteyi hissediyorsunuz. Son ses dinlemek ev ortamında zor. Baslar çok iyi, tizler de aynı şekilde. Son ses de cızırtı yapmıyor, sesi bozmuyor. Ufacık bir üründen bu kadar sesin çıktığına şaşıracaksınız.”


Anker SoundCore Motion B

12W’lık ses gücüne sahip iki adet bas radyatörü bulunan Anker Soundcore, müzikleri daha yüksek seste dinlemeye yardım ediyor. Üstelik bu cihaz tek şarj ile 12 saat aralıksız çalışabildiğinden müzik zevki hiç kesilmiyor.

Bas RadyatörüYakın Alan İletişimi
Su Geçirmez Özelliği
Pil Süresi

Ürün Detayı

Şarkı dinlemekten vazgeçemeyenlerin seveceği Anker SoundCore, tek şarj ile 12 saat aralıksız çalışarak müzik zevkini yarıda kesmiyor. Siri ve Google asistan ile uyumlu olan bu ürün, her cihazla kablosuz bağlantı kurabiliyor. 2 adet 12W değerinde bas radyatörüne sahip olan bu hoparlör, ses konusunda oldukça fazla performans gösterdiği gibi su geçirmez özelliği sayesinde de yağmur, kar gibi hava koşullarında ve havuz kenarı gibi ıslak ortamlarda rahatça kullanılabiliyor. Üstelik ıslak olsa bile sezgisel gücü sayesinde bağlantı kurabiliyor ve düğmeler ile komut vermenize yardım ediyor.

Su GeçirmezlikVar
Müzik Çalma Süresi12 saat
Ses Çıkışı12W

Kullanıcı Yorumları

👤 G* Ö* ”Baya ağır, kaliteli malzemeden üretilmiş, çok şık. Sesi tok, eşleşme ve bağlantı sorunu yaşamıyor, çok pratik.”

👤 M** E**** ”Görsellerden tahmin ettiğinizden daha küçük bir ebatta. Fakat kesinlikle ses olarak tatmin ediyor. Sesler çok net. Şarj konusunu tam deneyemedim. İçindeki şarjı daha bitmedi ama vaat edilen oranda olduğunu düşünüyorum.”


Xiaomi Kablosuz Mini 2

Kompakt tasarımlı olmasına rağmen 10 metre uzaklıkta bile olsanız kesintisiz çalışan Xiaomi, ses seviyesinden ve performansından ödün vermiyor. Üstelik bu cihaz, müziğin arkasında bulunan gürültüleri yok ederek sadece şarkıyı duymanızı sağlıyor.

Kompakt TasarımDahili Wi-Fi
10 M MesafeÇoklu Bağlantı
Arka Plan Özelliği

Ürün Detayı

Küçük tasarımlı yüksek performanslı Xiaomi, her yere kolayca taşınabilen ve oldukça hafif olan bir ürün. Küçük olmasına rağmen ses performansı yüksek olan bu cihaz, 10 metre uzaklıkta bile bağlantıyı koparmadan yüksek kalitede çalışmaya devam ediyor. Üstelik şarkının arka planında var olan sesleri kaldırarak müzik zevkini en kaliteli şekilde yaşamaya yardım eden bu hoparlör, tek şarj ile 6 saat kesintisiz çalışabiliyor. Kolayca bütün cihazlara bağlanabileceğiniz bu ürün, darbelere karşı dayanıklı olduğundan uzun yıllar kullanılabiliyor.

Kullanım Mesafesi10
Müzik Çalma Süresi6 saat
Batarya Kapasitesi480 mAh
Ağırlık540 g

Kullanıcı Yorumları

👤 F* O** ”Ürün gayet güzel. Boyutu minicik işlevi kocaman 😀 Ses kalitesi çok iyi. Ben arabamda kullanmak için aldım benim için yeterli performans gösteriyor 👍”

👤 E* Ş** ”Sesi boyutuna göre inanılmaz güzel. Gören arkadaşlarımda çok beğendi. Şarjı ses seviyesine göre değişiyor ama yeterli ve gayet uzun gidiyor. Çok memnunum.”


Ultimate Ears Wonderboom

30 m uzaklıkta olunsa bile kesintiye uğramayan Ultimate Ears Wonderboom, 360 derece ses sistemi özelliği sayesinde bulunduğu ortama eşit dağılım sağlayarak herkesin aynı zevki yaşamasını sağlıyor.

Çoklu BağlantıKablolu Bağlanamama
30 M Mesafe
Suya Dayanıklı
360 Derece Ses Sistemi

Ürün Detayı

Parti ortamları için oldukça ideal olan Ultimate Ears Wonderboom, 360 derece ses yayma özelliği sayesinde bulunduğu ortama eşit derecede müzik sunuyor. Bu sayede müzik her noktadan aynı şekilde duyulduğu için herkes rahatlıkla dinleyebiliyor. Suya dayanıklı olan bu ürün; plaj, havuz kenarı gibi sulu ortamlarda rahatlıkla kullanılabildiği gibi yağmur ve karlı havalarda da performansını düşürmeden çalışıyor. Tek şarj ile 10 saat kesintisiz çalışan bu cihaz, 30 metre mesafeden bile bağlantıyı koparmadan kesintisiz şekilde şarkı dinlemeye yardım ediyor. Çoklu bağlantı özelliğine sahip olan bu hoparlör, aynı anda 2 cihaza bağlanarak sorunsuz çalıştığı gibi toza karşı dayanıklı olduğundan uzun yıllar kullanılabiliyor.

Kullanım Mesafesi30
Ses ÇıkışıStereo
Güç KaynağıUSB
Ağırlık430 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Bora G**** ”Klasik müzik eğitimi almış bir profesyonel bir müzisyen olarak, Müzik öğretmeni eşim için aldık. Tiz ve bas dengesi gayet güzel. Ne varsa onu sunan bir ürün. Ses gücü gayet iyi ve başarılı. Sınıf ortamında ve dışarıda 360° müzik dinletmek ve dinlemek şahane. Ürün çok kibirli ve öz güvenli 🙂 Bluetooth dışında bağlantı şekli yok 🙂 Aşırı Bas aşığı olanlar bakmasın, müzikte detay ve denge isteyenler kaçırmasın…”

👤 B* S* ”Geçen üzerine ayran döktüm, bir su döktüm sıfır gibi oldu. Ses kalitesi standartların çok üzerinde keyif içinde dinlersiniz. Sonuna kadar açamıyorum, şarjı gayet yeterli. Ben antrenman için kullanıyorum avuç içi kadar Ipad’imin sesi çok yeterli ama yine de bunu her yere yanımda taşıyorum.”


Oppo W/Clock OBMC03

Sürekli açık olmayan LED saat göstergesi hoparlör açılırken ve açma kapama düğmesine aynı anda basıldığında zamanı kontrol etmeye yardım ediyor. 160 gr ağırlığında olan Oppo, şık ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor.

Saat GöstergesiÇoklu Bağlantı
AğırlığıSu Geçirmez Özellik
Boyutu

Ürün Detayı

Tek şarj ile 8 saat aralıksız çalışan Oppo, sade ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Saat göstergesi bulunan Oppo, sadece ürün açılırken ve açma kapama tuşuna aynı anda bastığınızda zamanı gösteriyor. Bu sayede saati kontrol etmeye yardım eden bu ürün, 160 gr ağırlığı ile kolayca her yere taşınabiliyor. 2 farklı renk seçeneği ile satılan bu ürün, kolayca kablosuz bağlantı yapmaya yardım ettiği gibi ses kalitesinde bozulmalara sebep olmuyor.

Batarya TürüLi-İon
Boyut10x6x8 cm
Çalışma Süresi8 Saat
Ağırlık160 g

Kullanıcı Yorumları

👤 K* K** ”Orijinal bir ürün malzeme kalitesi güzel saat göstergesi gayet hoş duruyor. Ses kalitesi de yerinde ancak ses seviyesi biraz az kalıyor. Evde kullanım için yeterli olabilir. Tavsiye ederim.”

👤 Ö* Y*** ”Tek kelime ile efsane. Bu boyuttaki bir cihazdan böyle temiz ses çıksın ve bu cihaz kablosuz 8 saat çalışabilsin hem de saati göstersin gerçekten müthiş ihtiyaç dahilinde alınacak ilk cihaz bu tavsiye ederim.”


Harman Kardon Onyx Studio 6

Aynı anda iki farklı cihaza bağlanabilen Harman Kardon Onyx Studio 6, tek şarjla 8 saat aralıksız çalışabiliyor. Aynı zamanda daha yüksek ses istendiğinde iki adet Harman Kardon Onyx Studio 6 cihazları birbirine kablosuz olarak bağlanabiliyor.

Çift Bağlantı ÖzelliğiKablolu Bağlantı Özelliği
İki Hoparlörü Bağlama
Su Geçirmez Özellik

Ürün Detayı

Alüminyum ve kumaş kaplama olarak üretilen Harman Kardon Onyx Studio 6, iki farklı cihazı aynı anda bağlayabilme imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra daha yüksek ses istendiğinde iki Kardon Onyx Studio 6 cihazına kablosuz bağlanabilen bu ürün, tek şarj ile 8 saat aralıksız çalışıyor. Su geçirmez özelliği sayesinde her koşulda gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu ürün, tutma kulpu sayesinde kolayca istenilen her yere taşınabiliyor.

Batarya TürüLi-İon
Boyut284 mm x 291 mm x 128 mm
Çalışma Süresi8 Saat
Ağırlık2940 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Yücel Ö*** ”Evde temiz üst frekanslar ve abartısız derin alt frekansları dinleyebileceğiniz düşük/orta şiddetli volüme de çok tatminkar bir hoparlör. Klasik müzik, caz ve yaylılar gibi türküleri dinlemesi çok keyifli. Berrak ve abartısız bir karakteri var. Ev kullanımı için fazla fazla yeterli. Tavsiye ediyorum.”

👤 SAFEMOD E**** ”Öncelikle Harman Kardon dünyaca ünlü en iyi ses kalitesine sahip hoparlörü diyebilirim. Exclusive araçların, ev sinema sistemlerinde de kendini kanıtlamış bir firma. Daha önceki serilerine sahip olup deneyimleyen biri olarak, tasarımı ağırlığı ve en önemlisi ses kalitesi tartışılmaz. Onyx Studio 6 da harika bir hoparlör. Hepsiburada ekibine hızlı gönderimi içinde ayrıca teşekkür ederim.”


Lenovo L022

Çok işlevli olan Lenova L022 hoparlör olarak kullanımının yanı sıra; saat kontrol edilebilir, alarm kurulabilir ve radyo dinlenebiliyor. LED ekranı aynı zamanda ayna olabilen bu ürün, çift bası sayesinde oldukça etkili ses çıkartıyor.

Alarm AyarlamaSuya Dayanıklılık
Aynalı LED EkranTürkçe Dil Desteği
Radyo Dinleme

Ürün Detayı

Bluetooth hoparlör için oldukça fazla işlevi bulunan Lenova L022, aynalı LED ekranında saati kontrol etmeye olanak tanıdığı gibi alarm kurmaya da yardım ediyor. Radyo dinleme olanağı tanıyan bu ürün, aynı zamanda bağlantıda olunan akıllı cihaza gelen aramaları açarak kesintisiz ve yüksek ses kalitesinde konuşma yapmayı sağlıyor. İki tane bas bulunan bu cihaz, yüksek oranda ses kalitesi sunarken aynı zamanda Bluetooth 5.0 sürümünü içeriyor. Bluetooth bağlantısının yanı sıra hafıza kartı takarak kullanılabilecek bu ürün, dekoratif olarak çok şık görünüyor.

Batarya TürüLi-İon
Boyut192 mm x 60 mm x 45 mm
Çalışma Süresi8 Saat
Sarj Süresi2 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 S** V** ”Ürün muhteşem lakin gece en kısık ışıkta bile odayı aydınlatıyor çözüm olarak önüne 2 numara araba cam filmi çektim şimdi daha iyi 🙂 ses muhteşem net.”

👤 S** G** ”Net ve tok sesi var alınır yalnız Çince ve İngilizce açıklama var Türkçe yok bir eksiklik.”


Grundig Solo Bt

Tek şarj ile 20+ saat çalışabilen Grundig, TWS özelliği bulunduğundan iki farklı hoparlör birbirine bağlanabiliyor. Bu ürünün Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 30 m uzaklıktan bile bağlantı kesilmeden kullanılabiliyor.

Su Geçirmez ÖzellikÇoklu Bağlantı
Bluetooth 5.0 Teknolojisi
Çalışma Süresi

Ürün Detayı

IPX5 özelliği ile suya dayanıklı olan Grundig, her hava koşulunda ve sulu ortamda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 30 metre uzaklıktan bile kesilmeden aynı performansı sunan cihaz, bu özelliği ile kullanıcılarından tam not alıyor. Yüksek ses kalitesi sunan bu ürün, 20+ saat aralıksız çalışarak müzik keyfini bölmüyor. Pasif bas radyatörü teknolojisi sayesinde konser alanında gibi müzik dinleme deneyimi sunan bu ürün, kompakt tasarımı ile her yere kolayca taşınabiliyor. Üstelik bu cihaz, bağlanılan telefonla rahatlıkla görüşme yapabilmeyi sağlıyor.

Ağırlık200 g
Boyut3.6 cm x 9 cm x 7.2 cm
Çalışma Süresi20+ Saat
Sarj Süresi3 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 T* B** ”Şahane bir ürün ben mutfakta yemek yaparken yüksek sesle müzik dinlemeye bayılırım. Diğer odada farklı marka uzun ses sistemi var ama mutfağa ses gelene kadar çevreyi rahatsız ediyordum. Şimdi sayesinde kimseyi rahatsız etmeden filmimi de izliyorum müziğimi de dinliyorum. Küçük ama cep herkülü ❤️”

👤 İ** Ş** ”Çok beğendik ses sistemi çok iyi! Alacak olanlara tavsiye edilir.”


Philips BT110B Pixelpop

Gürültü önleme özelliği ile müziğin alt fonunda yer alan sesleri yok ederek saf ve kaliteli şarkı dinlemeye yardım ediyor. 300 mV ve 1000 mV aralığında giriş sinyallerini kabul eden bu ürün, gürültü nedeniyle zarar görmeyi engelliyor.

Gürültü Önleme FonksiyonuÇoklu Bağlantı
Kompakt Tasarım
Su Geçirmez Özellik

Ürün Detayı

Suya dayanıklı olan Philips, dış mekanda her türlü hava koşulunda ve sulu ortamda kullanılabiliyor. Bluetooth özelliği sayesinde kolayca başka cihazlara kablosuz bağlanabilen bu ürün, uzun süre giden şarjı sayesinde de kesintisiz müzik dinlemeye yardım ediyor. Bağlı olan akıllı cihaza gelen çağrıları açarak yüksek kalitede rahatça telefon konuşması yapabilen bu ürün, kompakt tasarımı ve ince askısı sayesinde istenilen her yere taşınabiliyor.

Çıkış Gücü4W
Boyut98x35x77 mm
Çalışma Süresi8 Saat
Pil TipiLityum

Kullanıcı Yorumları

👤 K* K** ”Çok memnun olduğum bir ürün, bir arkadaşıma hediye olarak aldım… Kolay bağlantı, hafif, ses kalitesi, uzun pil ömrü…”

👤 D** B**** ”On numara. Kendi küçük marifeti büyük. Şarjı da uzun gidiyor.”


Marshall Acton II

Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 30 metre uzaklıktan kolayca çekebildiği gibi hiçbir kesintiye uğramadan çalışabilen Marshall, ikonik görüntüsü ile her ortamda şık duruyor.

İkonik TasarımSu Geçirmez Özellik
Bluetooth 5.0 Teknolojisi
30 M Mesafe

Ürün Detayı

Her ortama ayak uydurabilen ikonik tasarımı ile dekoratif amaçlı kullanılabiliyor. Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 30 m uzaklıktan bile çekebilen bu ürün, müzik kesintisi yaşamadan dinleyebilmeyi sağladığı gibi aynı zamanda kablosuz olarak istediğiniz cihaza bağlanıyor. Ses yüksekliği oldukça fazla olan bu hoparlör, bas ve tiz ayarı yapabilmeye olanak tanıyor.

Ses Yüksekliği98 dB
Boyut260x160x150 mm
Ağırlık2.85 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Z** ”Oldukça başarılı bir ürün benim için ses sistemi ideal.”

👤 İ** A*** ”Sesi çok güzel, şık, evde kullanacaksanız pilli bt hoparlörlerle uğraşmayın. Harika bir sistem bt 5 ve 3.5 mm jack var Marshall kalitesi temiz 10 yıl kullanırsınız.”


Sıkça Sorulan Sorular

Bluetooth hoparlör alırken nelere dikkat etmeli?

Her an müzik dinlemeyi sevenlerin kurtarıcısı olan Bluetooth hoparlörler, küçük boyutta ve taşınabilir özellikleri ile oldukça fazla tercih ediliyor. Telefondan veya kulaklıktan müzik dinlemek tatmin etmediğinde yüksek seslere sahip olan bu ürünler tercih ediliyor. Birçok marka ve modelde bulunan bu ürünleri tercih ederken ise ilk önce ses kalitesine bakmak dinlenilen müziğin keyfine varmayı sağlıyor. Ardından taşınabilir özelliği bulunan ürünler göz önüne alındığında ise istenilen her yerde kullanabilmeyi sağlıyor. Bunların dışında ise suya ve darbelere olan dayanıklılık, ürünü uzun yıllar kullanmanız için avantaj sağlıyor.

Bluetooth hoparlör nasıl çalışır?

Bluetooth teknolojisini kullanarak dalga boyu frekansıyla cihazlar arası iletişim kuran hoparlörler, bir başka cihaza kablosuz bağlanabiliyor. Bu sayede hiçbir kablo olmadan rahatça kullanım imkanı sunan bu ürünler, Bluetooth sürümüne göre 30 m mesafeye kadar uzaklıktan çekebiliyor.

En iyi Bluetooth markaları nelerdir?

En çok tercih edilen Bluetooth hoparlör markaları genellikle taşınabilen ve açık alanda da iyi performans sağlayan modelleriyle öne çıkıyor. Müzik dinlemeyi ve dinlediği müziği yanındakilerle paylaşmayı sevenlerin en çok kullandığı aksesuar olan minik Bluetooth hoparlörler, pantolon kemerlerine asılarak dahi kolaylıkla taşınabiliyor. En iyi hoparlör araba ya da evde fark etmeksizin müzik dinlemek istediğiniz an elinizin altında oluyor.
En iyi hoparlör markaları olarak öne çıkan;
Mikado,
JBL,
LG,
Sony,
MF Product,
Marshall,
Bose,
Mediacholic,
Powerway,
Philips,
Ultimate Ears,
Xiaomi,
Anker,
Bang&Olufsen,
Harman Kardon,
Polosmart,
Goldmaster,
Tronsmart,
Syrox gibi markalar, kullanıcının ihtiyacını karşılamak üzere çok sayıdaki Bluetooth hoparlör modelleri ile piyasada yer alıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın