En İyi 10 Karartma Perde Tavsiyesi

Blackout adını alan karartma perdeler, dokuma tekniği ve kumaş türü özel olarak üretildiği için, ışığın odaya girmesini tamamen engelliyor. Gündüz uyumayı sevenler, migren hastaları, sinema tutkunları ve hasta kişiler için çok büyük bir keyif ve kolaylık sağlayacak blackout fon perdeler, hem çok işlevsel hem de evinizin şıklığını tamamlayacak bir tasarıma sahip. Işık ve ses geçirmeyecek, en kaliteli en dekoratif en iyi 10 karartma perdeyi sizler için listeledik. 

SıraModelKumaşSYblog Puanı
1Taç Blackout Fon Perde Pamuk10/9.9
2Vagonik BlackoutBlackout  10/9.8
3Fushia BlackoutSaten10/9.8
4Brillant BlackoutPolyester10/9.7
5Demor Home BlackoutPolyester10/9.6
6Gravel Fon PerdeKoton10/9.8
7Home Color Home Fon PerdeKadife10/9.7
8Lüks House BlackoutPolyester10/9.7
9Pierre Cardin Blackout  Pamuk10/9.6
10Belenay Fon Perde  Koton10/9.8
Karartma Perde Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Karartma Perde Modeli 

Isı ve ışık geçirmeyen özelliğiyle çok işlevsel bir kullanım sağlayan fon perdeler ses geçirmeyen diğer bir özelliğiyle de en çok tercih edilen perd modelleri arasında. Bugün sizler için birbirinden şık ve kaliteli karartma perdeleri bir araya getirdik. 

İşte 2024 yılı için en iyi 10 karartma perde…

Taç Blackout Fon Perde

Modern tasarımıyla şık görüntüyü evlerinize getirecek Taç Blackout fon perde, çok satanların arasında yer alıyor.

PamukFiyat
Ekstraforlu

Ürün Detayı

Desensiz ve parlak kumaştan oluşan yumuşak dokulu Taç Blackout fon perde, ince işleme detayıyla ışık geçirmiyor. Pilesiz düz dikime sahip olan bu fon perde, ekstrafordaki ipler çekildiğinde istenilen pile görüntüsüyle sizleri buluşturuyor. Seçimleri sadece sizin tercihlerinize bıraktığı için gönül rahatlığıyla alabileceğiniz Taç Blackout fon perde, nemli bir şekilde asıldığında ütü gerektirmez.

Kumaş DokumasıPamuk
Kumaş TürüPamuk

Kullanıcı Yorumları

👤 K** k: “Bence süper ama mutlaka duvardan duvara sıfır olmalı ben yeter cami kapasin dedim ama ışık giriyor kenardan fotoğraflarda net belli”

👤 G h**: “İki günde elime ulaştı. Ürün gerçekten kaliteli ve güzel. Ben sabah güneş ışığını engellemek icin almıştım. 👍👍👍”


Vagonik Blackout Karartma Fon Perde

Farklı renk çeşitleri ile tercihi size bırakan Vagonik Blackout Karartma Fon Perde, her eve lazım.

Renk SeçeneğiFiyat
Şık

Ürün Detayı

Blackout Karartma kumaş türü sayesinde ışığın içeri girmesini tamamen önleyen Vagonik Blackout Karartma Fon Perde, açık mavi renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. 150 cm uzunluğa sahip bu fon perde, pileli kullanıma uygun şekilde dikiliyor. Kolay temizliğe sahip olmasının yanında güneşte solma yapmıyor ve kaliteli bir kullanım sağlıyor. Şık tasarım sevenlerin ilk tercihi bu fon perdeyi çok seveceksiniz.

Ölçüleri150×250 cm
Kumaş TürüBlockout

Kullanıcı Yorumları

👤 L** ö: “Perdeleri cam balkon için almıştım. Rengi, kumaşı ve ölçüsüyle tam istediğimiz gibi. Dikişleri de gayet düzgün. Karartma için kullanılacak bir perde.”

👤 K n**: “Çok beğendim fiyatına göre harika bence alınmalı kumaş kalitesi süper bir tek dikişleri de bazı yerlerde hata var ama göze çarpan yerlerde olmadığı için kalitesi beni cezbetti”


Fushia Blackout Karartma Güneşlik Fon Perde

8 farklı renk seçeneği ile tüm dekorlara uygun renkler barındıran Fushia Blackout Karartma Fon Perdeyi çok beğeneceksiniz. 

Renk SeçeneğiFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Korniş tokaları pliseli kullanıma uygun bir şekilde dikilen Fushia Blackout Karartma Fon Perde, ithal Pietra kumaşının güzelliğiyle evlerinize çok yakışacak. Kalitesiyle kendinden söz ettiren bu fon perde, saten kumaşıyla yumuşak ve uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Yıkadıktan sonra kurumasını beklemeden asabileceğiniz Fushia Blackout Karartma Fon Perde, hem çok şık hem de çok kaliteli.

Ölçüleri150×250 cm
Kumaş TürüSaten

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: ““Ürün tam fiyat performans ürünü çok beğendim güzel paketlenmiş eksiksizdi ölçülerde tam böyle satıcılar hep varolsun 👏🏻Karartmasıda süper gece gibi”

👤 H k**: “Ne yırtık ne sökük nede dikiş hatası gordum daha uzun surer dıkılp giderilmesi sanıyordum ama hızlı geldı satıcıya cok tesekkur ederim”


Brillant Siyah Renk Blackout Fon Perde

Siyahlığın asilliğiyle odanıza çok şık bir görüntü verecek Brillant Blackot fon perde, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. 

TasarımFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Güneş ışığını tamamen kesen ve odanın içine hiç aydınlık vermeyen Brillant Blackout Fon perde, dışarıdan gelen sıcak havayı içinde tutar ve ortamı soğuk tutar. Güneş ışığından rahatsız olan, bebek ve yatak odaları ve projeksiyon kullanılan ortamlar için çok kolaylık sağlayan bu ürün, hazır ütülenmiş ve dikilmiş olarak geliyor.

Kumaş DokumasıPolyester
Kumaş TürüBlockout

Kullanıcı Yorumları

👤 K** y: “3 gün önce kızımın odasına da aldım tek kanat olarak 1.50×2.60 şimdi de Kendi ebeveyn odasına sipariş verdik ve ürünümüz geldi ışığı %95 başaralı şekilde kesiyor. teşekkürler. İlk siparişim 2 günde geldi bu siparişim 4 günde geldi hızlı kargo için teşekkürler.”

👤 A s** “Tek kelimeyle harika,dikişler/kıvrımlar çok güzel. 2 parça da aynı siyah tonlarda. Kumaş kalitesi çok iyi. Hızlı kargo için ayrıca teşekkürler.”


Demor Home Kadife Dokulu Blackout Fon Perde

29 farklı renk seçeneğiyle açık ve koyu olmak üzere her tonda seçim yapabileceğiniz Demor Home Blackout fon perde, kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Renk SeçenekleriFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Yüksek kalite standartlarında üretildiği için uzun yıllar kullanabileceğiniz Demor Home blackout fon perde, farklı renk seçenekleri ve şık tasarımıyla tüm odalara çok yakışıyor. Şık ve fonksiyonel bir kullanım ile sizleri buluşturan bu fon perde, kadife dokulu polyester bir kumaşa sahip. Özellikle koyu renk seçeneklerinde ışığın içeri girmesine izin vermemesinin yanında ekstrafor özelliğiyle de fonksiyonel bir kullanım sağlıyor.

Kumaş DokumasıPolyester
Ölçüleri100×260 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: “Perdeler bugün ulaştı, beklediğimizden çok daha kaliteli kumaşı var. Kadifemsi bir görünümü var. Dikimi çok güzel, pileli değil, ama isterseniz pileli hale getirebilirsiniz. Odamızın havasını değiştirdi.”

👤 H v**: “Gerçekten bayıldım rengi tam istediğim gibi geldi dokusu dikişleri çok düzgün kalitesi süper hiç şüphesiz alabilirsiniz satıcı çok ilgili onun içinde ayrıca teşekkür ederim”


Gravel Tek Parça Fon Perde

Evlerinizin şık görüntüsünü sağlamak istiyorsanız bu ürün tam olarak size göre.  

Renk SeçenekleriFiyat
Şık Tasarım

Ürün Detayı

Panama kumaşından üretilen, su ve leke iticilik özelliğine sahip Gravel fon perde, kalitesiyle kendinden söz ettiriyor. %60 koton, %40 polyester kumaşıyla yıkanabilir ve ütü gerektirmez. Panama kumaşı adı verilen, kaliteli ve uzun ömürlü kumaş türüne sahip Gravel fon perde, 16 adet renk seçeneğiyle tercihlerinize önem veriyor.

Kumaş DokumasıKoton, Polyester
Kumaş TürüPanama

Kullanıcı Yorumları

👤 K** p: “Gerçekten ödediğim paraya değecek bir ürün geldi . Hatta beklentimin üstünde desem abartmış olmam.”

👤 H s**: “Bu satıcıdan 3. Siparişim kalitesi hızı mükemmel ürünün boyutları kalınlığı ve yumuşaklığı çok çok iyi o kadar para verip fon diktirmek çok gereksiz”


Home Color Home Petek Fon Perde

Perdelere en çok yakışan dokulardan biri olan kadife, Home Color Petek fon perde de karşımıza çıkıyor. 

KaliteliFiyat
Kadife Doku

Ürün Detayı

Ekstrafor özelliğiyle rahat ve geniş bir kullanım alanı sunan Home Color Petek fon perde, 270 cm düz dikişiyle tüm pencerenizi kaplayacak bir boyda. Mikro petek kumaş dokumasıyla uzun yıllar kullanabileceğiniz Home Color fon perde, istediğiniz her rengi bulabileceğiniz bir renk skalasına sahip. Çok satanlarda ilk sıralarda yer alan bu fon perdeyi kaçırmayın.

Kumaş DokumasıPetek
Ölçüleri150×270 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b: “Urunu cok begendim.kumas cok guzel, renk koyu pudra guzel bir ton, utu istemiyor, dikisler muntazam, tesekkur ederim, iyi ki tercih etmisim.”

👤 K b**: Gayet güzel kumaşı biraz ince ama don perde olduğundan önemli değil dokusu rengi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim”


Lüks House Karartma Perde Blackout Fon Perde Gül Kurusu

Dikim tarzlarından, düz dikime sahip olan Lüks House Karartma Perde, gül kurusu rengiyle evlerinize ferahlık katıyor. 

RenkFiyat
Kullanışlı

Ürün Detayı

Gramajı ağır ve kaliteli blackout kumaşından üretilen Lüks Home fon perde, dayanıklı yalıtım kumaşları sayesinde kolay bir şekilde ısıyı içeriye almıyor. Gündüz uyumayı tercih edenlerin ve hastaların rahat bir şekilde uyumasını sağlayacak bu fon perde, içeriye iç ışık geçirmiyor. Polyester bir kumaşa sahip olan Lüks Home Karartma perde, çok kullanışlı.

Kumaş DokumasıPolyester
Ölçüleriİsteğe Göre Dikilebilir

Kullanıcı Yorumları

👤 I** Ürün kumaşı çok güzel. Kısa istediğim için verdiğim ölçüde kesilmiş ve dikişleri gayet güzel. Karartmasi da gayet iyi. Beklentimi karsiladi.”

👤 S k**: ” İki adet olarak satın aldım bugün elime ulaştı gerçekten perdeler kaliteli misler gibide kokuyor satıcıya teşekkür ediyorum kargoda hızlıydı tereddüt etmeden sipariş verin”


Pierre Cardin Blackout Güneşlik ve Fon Perde

Işık geçirmeme özelliğiyle öne çıkan Pierre Cardin fon perde, listemizin en kaliteli ürünlerinden biri. 

RenkFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Desensiz ve parlak türüne sahip Pierre Cardin Blackout fon perde, dokusunun çok yumuşak olmasıyla kendini sevdiriyor. Profesyonel bir işçilikle yapılan bu fon perde, çok kolay bir temizlik sunuyor. Kolayca yıkayıp, ütüsüz bir şekilde kullanabileceğiniz Pierre Cardin fon perde, kalitesini pamuğun yumuşak dokularından alıyor. En favori ürünler arasında yer alan bu fon perde, evinde şık ve kaliteli perde arayanların birinci tercihi.

Kumaş DokumasıPamuk
Ölçüleri150×250 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Harika kumaşı var. İstenilen ölçüye göre,hızlı teslimat yaptılar. Teşekkürler”

👤 O** p: Tek kelime ile harika kalite,harika urun. Kumasi tok bir kumas gunesi tamamen kesiyor.”


Belenay Fon Perde

Leke tutmayan kumaş özelliği sayesinde çok kolay bir temizlik sağlayan fon perde, makinede yıkanabiliyor.  

TasarımFiyat
Kalite

Ürün Detayı

%65 pamuk, %35 polyester kumaşından üretilen Belenay fon perde, ekstrafor özelliği ile pliseli ya da düz kullanma imkanı sağlıyor. 270 cm boyu ile tüm pencereyi kaplayan uzunlukta olan bu fon perde, düz bir temaya sahip. 5 farklı renge sahip Belenay fon perde, kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Kumaş DokumasıTerry Cotton
Ölçüleri170×270 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 V** b* h-“Çok iyi rengi çok güzel bir gri antrasite de benziyor. kumaş harika”

👤 K* h* d*- “Kumaşı cok güzel Gercekten almak isteyenlere tavsiye ederim fiyatida gayet uygun teşekkürler”


Sıkça Sorulan Sorular

Açık renkli karartma perdeler de koyu renkli olanlar kadar etkili olur mu?

Gerçek karartma kumaşıysa açık renk olsa bile, ışıkları içeriye geçirmez, dokuma ve kaplama teknolojisiyle üretilen tüm karartma perdeler renk fark etmeksizin ışık geçirmez.

Blackout perdelerde renk ve desen seçenekleri geniş midir?

Listemizde de bahsettiğimiz kumaş kabartmaları ve renk seçenekleriyle oldukça geniş bir yelpazede seçim yapabileceğinizi gösteriyor.

Karartma perdeler ısı ve ses yalıtımı yapar mı?

Kullanım amacı ışığı önlemek olsa da, kaliteli bir fon perde ısı ve ses yalıtımı konusunda da çok etkili. Sıcak havayı içine hapsettiği için odaya serinlik katıyor, sokaktaki gürültünün eve girmesini oldukça yüksek bir şekilde engelliyor.  

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın