Tavsiye Edilen En İyi 10 Kuru Şampuan

Saçlarınızı her gün yıkasanız da ertesi güne yağlı ve hacimsiz saçlar ile uyanıyorsanız eğer, kuru şampuanları hayatınıza katmanızın vakti gelmiştir.

Eskiden kepek problemleri için kullanılan kuru şampuanlar, şimdi ise tempolu geçen günlerde bakımsız olan saçları canlandırmak ve volum vermek için tercih ediliyor. Bu sayede saçlarınız gün içerisinde hem güzel kokarken hem de kirli durmuyor.

SıraMarkaEtkiSYblog Puanı
1BatisteCanlandırıcı10/9.9
2Urban CareArındırıcı10/9.8
3NiveaArındırıcı10/9.9
4WatsonsArındırıcı10/9.8
5Got2BCanlandırıcı10/9.7
6Ashley JoyHacimlendirici10/9.8
7MorfoseCanlandırıcı10/9.7
8Bee BeautyHacimlendirici10/9.7
9L’Oreal ParisHacimlendirici10/9.8
10Syoss30 ml10/9.8
Kuru Şampuan Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kuru Şampuan Markası

Saçlarınızın kaybettiği hacmi geri kazandırmayı başaracak olan en iyi 10 kuru şampuanı sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi kuru şampuan markaları…

Batiste Orijinal Kuru Şampuan

Saçlarınızı daha temiz ve ferah hissedeceksiniz!

CanlandırıcıFiyat
Ferahlatıcı

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Batiste kuru şampuan, nişasta bazlı olduğu için kolay bir şekilde uygulanabiliyor ve uygulandığı anda saç diplerinizdeki yağı silip atıyor.

Saç tipiYağlı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Yağlı bir saç yapım var 3.güne asla çıkamadım şimdiye kadar. Şimdi 3.günde bunu sıkıyorum dursam 5 güne kadar götürür. Asla beyazlık bırakmıyor saçlar yeni yıkanmış gibi görünüyor ve temiz kokuyor. Her yıkamadan sonra düzleştiriyordum. Bu işlemler de azaldığı için saçlarım daha az yıpranıyor. Çok araştırmıştım alırken beklentim de çok düşüktü inanılmaz memnunum olmazsa olmaz bir ürün oldu benim için

👤 E** B**: Ben çok beğendim. Yağlı saçları hacimli yapıyor. Kurtarıcı bir ürün. Kargo da çok hızlıydı. Teşekkürler.


Urban Care Hacimlendirici Kuru Şampuan

Saçlarınızın yıkanmış gibi durmasını sağlıyor.

ArındırıcıFiyat
Ferahlatıcı
Kolay uygulama

Ürün Detayı

Saçlarınızda duştan yeni çıkmış etkisi yaratan Urban Care, tazelenmiş ve hacimlenmiş saçlar ile sizi buluşturuyor. Bu sayede hareketli geçen gününüzde oldukça bakımlı ve güzel kokan saçlara sahip olabiliyorsunuz.

Saç tipiYağlı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : İki günde bir banyo yapmama rağmen saçlarım çok sık yağlanıyor. Bu ürün baya işime yaradı çok kullanışlı. Kurtarıcı bir ürün.

👤 Z** B**: Kullandığım en güzel şampuan, bayıldım alıp stoklayacağım


Nivea Kuru Şampuan 

Duş almaya vakti olmayanların kurtarıcısı oluyor!

Hacim kazandırmaYok
Canlılık verme

Ürün Detayı

Harika kokusu ile temiz saçlara sahip olabileceğiniz Nivea kuru şampuan, tüm saç tiplerine uygulanabiliyor. Aynı zamanda hacim kazandırarak, duştan yeni çıkmışsınız hissi yaratıyor.

Saç tipiOrta renk saç tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Şuana kadar aldığım en en iyi kuru saç şampuanı, bir çok marka denedim ama bunun kadar güçlüsü yok . Kahküllü bir kadın olduğum için gün içerisinde hafif yağlanıyor ve sıktığım anda hemen yağını alıyor ve gün içerisinde de aynı kurulukta kalmasını sağlıyor. Kokusuda çok güzel asla rahatsız etmiyor

👤 E** B**: Çok iyi ya gerçekten harika


 Watsons Kuru Şampuan Volumizer 

Temizleme etkisi ile saçlarınızı yeni yıkamışsınız hissi yaratıyor.

Taze ve temiz görünümYok
Yağı yok etme
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Watsons kuru şampuan, saçlarınızı yeni yıkamışsınız gibi temizliyor ve harika kokusu ile gün boyu yoğun temponuzda bakımlı saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Aynı zamanda uygun fiyatı ile de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Saç tipiTüm saç tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Beğendim,beyaz leke bırakmıyor ve işe yarıyor.hızlı geldi teşekkürler

👤 N** M** : Istediğiniz sonucu almak için örneğin sıcak günlerdeyseniz evden çıkmadan önce temiz saça sıkın. akşam duş aldıktan sonra öğlen olana kadar saçım yağlanırdı. Şimdi işe giderken temiz saçıma sıkıyorum sabahtan, akşam eve geliyorum 1 gr yağ yok. Harika kesinlikle alın


Got2B Fresh It Up Texture

Saçlarınızı hızlıca temizleyerek, canlandırmaya yardımcı oluyor.

Beyaz kalıntı bırakmazYok
Ferahlatır
Temizler

Ürün Detayı

Got2B Fresh It Up Texture kuru şampuan, saçlarınızı yıkamanıza gerek kalmadan, canlandırmanıza yardımcı oluyor. Beyaz kalıntı bırakmayan formülü ile saçınızdaki yağı temizlemeyi başarıyor.

Saç tipiTüm saç tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Yıllardır kuru şampuan kullanırım bunu şans eseri aldım, kullanmadan değerlendirmek istemedim çünkü gerçekten kötü kuru şampuanlar var, 2 gün önce denedim gerçekten çok iyi, iki gündür saçım tertemiz görünüyor, beyazlıkta bırakmıyor gerçekten bu kadar iyi olmasını beklemezdim.. stok yapacağımmm

👤 A** K**: Güzel kullanışlı


Ashley Joy  Volumizing 

İnce telli saçlara hacim kazandırarak, dolgun görünmelerini sağlıyor.

Hacim vermeFiyat
Temizleme
Dolgunluk kazandırma

Ürün Detayı

Ashley Joy Volumizing kuru şampuan, ince telli saçlar için özel olarak üretilmiştir. Hem saçınızdaki yağı temizlerken hemde ince telli saçlarınıza hacim kazandırarak, bakımlı saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Bu özellikleri sayesinde de ince telli saçlara sahip olan kullanıcıların favori kuru şampuanı olmayı başarıyor.

Saç tipiİnce telli saçlar

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Eşimin saçı çok çabuk ve çok yaglaniyor bir kez denedik daha ama ilk ixlenime göre çok güzel performansı. Eşim pek kokularını sevmez kuru sampuanlarin ama bu çok güzel kokuyor bir şampuan gibi kokusu daha çok. tavsiye ederim.

👤 B** E** : Kokusu ve performansı mükemmel.


Morfose Kuru Şampuan

Yağı emen formülü ile saçlarınızın temiz olmasına yardımcı oluyor ve beyaz kalıntı bırakmıyor.

Temizleme özelliğiYok
Yağı yok etme
Canlandırıcı etkili
Koruyucu

Ürün Detayı

Bir iki dakika salladıktan sonra kullanıma hazır hale gelen Morfose kuru şampuan, saçlarınızı yağdan arındırıyor ve kaybettiği hacmi geri kazandırıyor. Bu sayede hem temiz hemde dolgun gözüken saçlar ile kendinize güveniniz gelerek, günün yoğun temposuna ayak uydurabiliyorsunuz.

Saç tipiTüm saçlar

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Her zaman severek kullandığım bir ürün. Kuru şampuanlarda Morfose’dan iyisi yok.

👤 M** A** : Çok severek kullanıyorum. Yağı hemen emiyor ve çok güzel kokuyor.


Bee Beauty Extra Volume Kuru Şampuan

Saçlarınızdaki fazla yağı, yıkamanıza gerek kalmadan gidererek, dakikalar içerisinde temiz saça kavuşmanızı sağlıyor.

DolgunlaştırmaYok
Canlılık kazandırma
Temizleme

Ürün Detayı

Bee Beauty kuru şampuan, dakikalar içerisinde saçınızdaki yağı tamamen emerek, temiz saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda saç diplerinize hacim katarak, yeni yıkamışsınız hissiyatını ve görüntüsünü de sizlere sunuyor.

Saç tipiTüm saç tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Sonunda işe yarar bir kuru şampuan bulabildim.Diğerleri gibi bembeyaz yapmıyor çok çok yakından sıkmayınca.Ayrıca dolgunluk sağlıyor kokusu güzel çok beğendim

👤 E** A**: Harika,etkisini hemen gösteriyor,bayıldım! Teşekkür ederim


L’Oreal Paris Görünmez Kuru Şampuan

Saçta kalıntı bırakmayan formülü ile temiz saçlara dakikalar içerisinde sahip olabiliyorsunuz.

Kalıntı bırakmıyorYok
Yağı temizliyor
Ferahlık ve hacim veriyor

Ürün Detayı

L’Oreal Paris kuru şampuan, beyaz kalıntı bırakmayan özel formülü ile suya ihtiyaç kalmadan saçlarınızı temizlemenize yardımcı olur. Aynı zamanda saçta ferahlık verirken, hacim kazandırır. Bu sayede gün boyu bakımlı saçlar sizinle birlikte olur.

Saç tipiTüm saçlar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Herzaman kullandığım ürün asla vazgeçemiyorum

👤 Z** E** : Çok beğendim sürekli kullanıyorum


Syoss Fresh & Uplift Köpük Kuru Şampuan 

Köpük formu sayesinde az miktarda kullansanız dahi saçlarınızı temizliyor ve hacim kazanmasına yardımcı oluyor.

Sülfat içermezYok
Kolay uygulama
Derinlemesine temizlik

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Syoss Fresh Syoss Fresh & Uplıft kuru şampuan, köpük formülü ile karşımıza çıkıyor. Köpük formu sayesinde az miktarda dahi saçlarınıza uygulayıp taradığınızda, saçtaki yağı tamamen emiyor ve hacim kazandırıyor. Aynı zamanda kokusu ile de kullanıcıları mest etmeyi başarıyor.

Saç tipiTüm saç tipleri

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Daha önce sprey kuru sampuanlari kullanmış biri olarak kopuk kuru şampuan çok aşırı rahat az miktarda uygulayin tarayın ve bir süre sonra yağdan yapışmış saçtan eser yok. ayrıca diğer kuru şampuan Lara göre kokusuda yok bundan sonra favorim budur. vede yanında gönderdiğiniz hediye içinde ayrıca teşekkürler.
 
👤 B** A**: Ürün elime çok kısa sürede ulaştı tskr edrm kullandım harika bişey diğer kuru şampuanlar gibi değil saçı çok doğal ve yumuşak yapıyor çok memnun kaldım tavsiye edrm


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kuru şampuan markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi kuru şampuan markaları arasında; Batiste, Urban Care, Nivea, Watsons, Got2B, Ashley Joy, Morfose, Bee Beauty, L’Oreal Paris, Syoss derinlemesine temizleme, saçlarınıza hacim ve dolgunluk kazandırma özellikleri ile sıklıkla tercih edilen kuru şampuan markaları arasında yer alıyor.

Kuru şampuanlar nasıl kullanılmalı?

Kuru şampuanınızı yaklaşık bir dakika salladıktan sonra 15 cm uzaklıktan saç diplerinize sıkın. Daha sonra ise dağıtabilmek için parmaklarınızla masaj yapın ve saçlarınızı elleriniz yardımı ile havalandırarak hacim kazanmasını sağlayın.

Kuru şampuanı ne zaman kullanmalıyım?

Kuru şampuanınızı dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Saçlarınıza sinen yemek kokularından dolayı kokuyorsa, saçlarınızın güzel kokması için sıkabilir veya saç dipleriniz yağlanmış ve duş almaya vaktiniz yoksa kolay bir şekilde kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın