Kalın Telli Saçlar İçin Tavsiye Edilen Şampuanlar

Saçlarınızı ne kadar çok sevseniz de eğer ki kalın telli ve gür saçlara sahipseniz, zaman zaman saçınıza şekil vermek bir o kadar zor olabiliyor. Çünkü kalın telli saçlar en ufak bir nemde, damlada kabararak parlaklığını yitiriyor ve ortaya mat ve bakımsız gözüken saçlar çıkmasına sebep olabiliyorlar. Bu yüzden de kalın saça sahip kişiler saçlarına ekstra zaman harcamak durumda kalabiliyorlar.

Kalın telli ve gür saçlara sahip biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum! Kendi saçlarım için deneyimlediğim etkisini gördüğüm, kokuları ile mest olduğum şampuanları sizlere de tavsiye etmek istedim. Böylelikle hep beraber kalın telli saçlarımızı zapt edebilir ve sağlıkla ışıldayan saçlara sahip olabiliriz.

SıraModelEbatSYblog Puanı
1OGX Biotin & Kolejen385 ml10/9.9
2Kerastase Specifique Bain 250 ml10/9.8
3Dermoskin Biotin200 ml10/9.9
4Bonacure Keratin250 ml10/9.8
5 Schwarzkopf Oil Ultime 300 ml10/9.7
6Insight Anti Frizz 900 ml10/9.8
7Kerastase Nutritive 250 ml10/9.7
8Vichy Dercos Densi250 ml10/9.7
9Schwarzkopf Fibre Clinix 300 ml10/9.8
10Ashley Joy Antıfrızz 400 ml10/9.8
Kalın Telli Saçlar İçin Şampuan Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kalın Telli Saç Şampuanı

Saçlarınıza saatler harcayıp yine de bir türlü bakımlı gözükmesini sağlayamıyorsanız eğer, kabarıklığını alacak ve derinlemesine bakım yapacak en iyi 10 kalın telli saçlara özel şampuanı sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi kalın telli saçlara özel şampuan markaları…

OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen 

Saçı nazikçe temizlerken aynı zamanda saçın onarımını da gerçekleştiriyor.

FiyatYok
İçerik listesi
Besleyici

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan OGX biotin ve kolejen içeren şampuan ile ilk kullanımdan itibaren kabaran saçlarınız yatışıyor. Üstlelik sülfat içermeyen formülü ile saçlarınızı nazikçe yağ ve kirden arındırıyor, ihtiyacı olan onarımı saçlarınıza sağlıyor. Bu sayede hem sağlıklı hem de canlı saçlara sahip olabiliyorsunuz.

Ebat385 ml
EtkiOnarma, canlandırma, besleme, yatıştırma

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünü gerçekten çok beğendim indirimli uygun bir fiyata aldım.İlk yıkamadan itibaren saçlarım yumusacık oldu. Aldıgı parayı hakediyor

👤 E** B**: Ürün elime sağlam bi şekilde ulaştı ve 1 haftadır kullanıyorum saçlarımı asla sertleştirmedi ve diğer tuzsuz şampuanlara göre çok iyi köpürüyor. Saçlarıma iyi geldiğini düşünüyorum parladı ve daha az dökülüyor


Kerastase Specifique Bain Prevention

İlk kullanımdan itibaren ışıldayan saçlara sahip olacak ve dikkatleri üzerinize toplayacaksınız!

KaliteliYok
Doğal içerik

Ürün Detayı

Mat ve cansız görüntüyü geride bırakmanızı sağlayacak olan Kerastase Specifique şampuanı, saç köklerini uyarıcı içerikleri ile ilk kullanımdan itibaren sağlıklı uzayan saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Silikon içermeyen formülü ile saçlarınızı yumuşacık yaparken canlılılığını ve hacmini saça geri kazandırıyor.

Ebat250 ml
EtkiParlaklık kazandırma, onarım, besleme

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Saçlarımın dökülmesini durduran tek ürün. Çok memnunum. Kalın telli saçlarımı da yatıştırdığını düşünüyorum, herkes fark ediyor.

👤 Z** B**: Yıpranmış saclar için olanını kullanıyordum bir süredir, resmen sacıma hacim geldi çok memnun kaldım bir de bunu denemek istedim boyayı tutma özelliği var bence bundan da memnun kaldım.


Dermoskin Biotin Şampuan

Sağlıkla ışıldayan saçlar ile her daim canlı ve güzel gözükün!

KaliteliYok
Fiyat
Besleyici

Ürün Detayı

Gerek cilt bakımında gerekse saç ürünlerinde kendini kanıtlamış olan Dermoskin biotin içeren şampuanı, içeriğinde bulunan aktif maddeler ile saç derinize ihtiyacı olan bakımı yaparak saçlarınızın sağlıklı ve parlak bir şekilde uzamasını sağlar.
Üstelik çay ekstraktı, kafein ve steoller gibi güçlü bitki özleri ve antioksidanlar ile saçlarınızı dış etkenlerden koruyarak, yıpranmalarını da önler. Bu sayede her zaman parlak ve canlı saçlara sahip olmanızda sizlere yardımcı olur.

Ebat200 ml
Etki Çevresel faktörlere karşı koruma sağlama, besleri canlandırır, sağlıklı uzamasını sağlar

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Miktarı az koyun. Çünkü küçük tüpün içinde geliyor ve ayrıca hemen köpürüyor. Kesinlikle.Alabilirizsiniz.

👤 E** B**: Güzel bir ürün, severek kullanıyorum saçlarım artık kabarmıyor denebilecek kadar az kabarıyor.


Bonacure Keratin 

Saçlarınıza dilediğiniz bakımı tek. bir şampuan ile yapabilirsiniz.

Zengin içerikFiyat
Pürüzsüzlük sağlar
Nazik temizleme

Ürün Detayı

Saçlarınızı nazikçe ve yormadan temizleyen Bonacure saç şampuanı, içerisindeki keratin ile saçlarınızı yatıştırırken, aynı zamanda kolay şekil verebilmenize yardımcı olmaktadır. Bu sayede saçlarınızda daha pürüzsüz bir görünüm elde edebilir ve kabarmayan, bakımlı saçların keyifini çıkartabilirsiniz.

Ebat250 ml
EtkiSaçı besler, kabarmayı önler, uzun süreli düzlük sağlar

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Yıllardır kullandığım şampuan, Keratin ve Nem arasında zaman zaman değişim yapıyorum. Asla başka Şampuan kullanmıyorum. Saçlarınız belli bir kullanım süre sonrası Saç kremine ihtiyaç duymuyor.
 
👤 N** M** : Saçlar yumuşacık en iyisi


Schwarzkopf Oil Ultime 

Argan yağı ile sağlıkla ışıldayan saçlar sizinle.

Saçı beslerFiyat
Işıltı kazandırır
Yatıştırır

Ürün Detayı

Kabaran ve bakımsız gözüken saçları yatıştırmanın, canlandırmanın en iyi yolu bakım yağlarından geçiyor. İhtiyacımız olan bakımı Schwarzkopf saç şampuanı bizler için düşünmüş ve argan yağı ile harmanlamış. Argan yağı yıllardır güzellik ürünlerinin içerisinde yer alan, canlandırıcı, parlaklık kazandırıcı ve onarıcı etkileri ile bilinen yağlardan biri. Bu şampuanla birlikte de saçlarınız nazikçe temizlenirken, kaybettiği canlılığı geri kazanıyor ve elektriklenme problemi gideriliyor. Bu sayede tek bir ürün ile dilediğiniz bakımı saçlarınıza sağlayabiliyor ve sağlıkla ışıldayan saçların keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Ebat300 ml
EtkiOnarma, canlandırma, besleme, yatıştırma

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Yıllardır kullanıyorum özellikle röfleli saçlar için mükemmel.

👤 A** K**: Yıllardır kullanıyorum hatta çevremdeki herkese de önerdim.


Insight Anti Frizz 

İnsight anti frizz saç şampuanı ile kabaran saçlara son!

Elektriklenme önleyiciFiyat
Ebat
Hacimlendirici

Ürün Detayı

Elektriklenen saçlara bir çözüm bulmak istiyor fakat bir türlü bulamıyorsanız eğer Insight Anti Frizz, imdadınıza yetişiyor. Yüksek derecede nemlendirme özelliği ile saçlarınıza gerekli nem takviyesini yaparak, onarım sağlıyor. Bu sayede nemlenen ve onarılan saçlar elektriklenmiyor ve canlılığını geri kazanıyor.

Ebat900 ml
EtkiHacim verme, nemlendirme, elektriklenme karşıtı

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ç**: Hep kullandığım ürün çok memnunum özenli paket doğru ürün…
 
👤 B** E** : Daha önce den kullandığım bir ürün ben çok memnunum tavsiye ederim.


Kerastase Nutritive

Kerastase Nutritive, saçlarınıza dipten uca bakım yapıyor ve saçlarınızı yatıştırıyor.

Hacim kazandırmaFiyat
Derinlemesine bakım

Ürün Detayı

Saç bakım ürünlerinde kalitesini kanıtlamış ve herkesin banyosunda yerini almış olan Kerastase saç şampuanı, saçın tamamını besleyerek ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. İçerisinde bulunan glusidler, lipidler, proteinler ve iris rhizome özleri ile saçları oksidasyonlara karşı koruyarak düzenli ve devamlı olarak besliyor. Beslenen saç telleri onarılarak güçleniyor ve bu sayede elektriklenme ve matlık görümü zamanla kayboluyor.

Ebat250 ml
EtkiHacim kazandırma, derinlemesine onarım

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Mükemmel ürün.

👤 M** A** : Çok güzel kokuyor mükemmel


Vichy Dercos Densi-Solutions

Saçları sağlığına kavuştururken, aynı zamanda kabarmasını da önlüyor.

Saçları güçlendirirFiyat
Derinlemesine bakım yapar
Dolgunluk verir

Ürün Detayı

Yıpranmış ve hacmini kaybetmiş saçları düzenli kullanımda dolgunlaştıran Vichy Dercos Densi saç şampuanı, saç telleri incelmeye başlayan, kalın telli saça sahip kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği şampuanlardan biri. Saçlardaki onarımı hızlandırarak zayıflayan ve kopmaya başlayan saç tellerini çepçevre sararak, kalkan oluşturuyor ve saçları eski güçlü yapısına geri döndürüyor.

Ebat250 ml
EtkiYıpranan boyalı saçları onarma

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: İndirimdeyken almıştım, doktor tavsiye etmişti. Gerçekten çok faydalı buldum, saçlarım daha dolgun gözüküyordu

👤 E** A**: Az kullanımda bile çok başarılı ve güzel kokuyor


Schwarzkopf Fibre Clinix Tame

Kalın telli saçlara özel formülü ile saçlarınızı neme doyuruyor ve kabarmasını önlüyor.

Kaliteli içerikFiyat
Derinlemesine bakım ve onarım

Ürün Detayı

Özel olarak formüle edilip üretilen Schwarzkopf Fibre Clinix Tame şampuan, bakımsız gözüken saçlarınıza derinlemesine bakım yapıyor ve duş sonrası oluşabilecek kabarmaları önlüyor. Bu sayede artık saçlarınızı kurutmaktan ve taramaktan korkmanıza gerek kalmıyor ve her zamankinden daha bakımlı saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Ebat300 ml
EtkiSaçı temizler, güçlendirir, onarım sağlar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : İlk defa bir şampuandan bu kadar fazla etki aldım ve saçlarımı kabartmadı. Severek kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim

👤 Z** E** : Çok güzel tam vaktinde geldi bakalım saçlarımda etkisi ne olucak


Ashley Joy Antifrizz 

Avokado yağı ile güçlendirilmiş formülü ile saçlarınız her zamankindenden daha parlak ve sağlıklı!

KaliteliFiyat
Kolay Kullanım
Hacim kazandırıyor

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Ashley Joy Antıfrızz saç şampuanı, içeriğindeki avokado yağının gücü ile saçlarınızın son derece bakımlı olmasını sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren saçlarınızı onarıyor, elektriklenmesini önlüyor, saç tellerinizi ve saç köklerinizi güçlendiriyor. Bu özellikleri sayesinde de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilip, dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Ebat400 ml
EtkiSaçların elastikiyetini artırır, parlak ve bakımlı olmasını sağlar, elektriklenmeyi önler

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Yağlı saç tipim var. Sülfatsız olduğu için bu ürünü kullanıyorum. Hiç yağlandırmıyor. İndirimler oldukça stokluyorum.
 
👤 B** A**: Dünyanın en iyi renk koruyucu şampuanı olabilir. En çok akan renk kızıl olmasına rağmen saçımı fazla akıtmıyor.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kalın telli saç şampuan markaları hangisi?

Kolay şekil alabilen saçlara sahip olmanız için özel olarak üretilen en iyi kalın telli saç şampuan markaları arasında; OGX, Kerastase, Dermoskin, Bonacure, Schwarzkopf, Insight, Vichyi Ashley, saçlardaki elektriklenmeyi önleme, canlandırma, nemlendirme, onarma ve parlaklık kazandırma özellikleriyle kullanıcılar tarafından tavsiye edilen şampuanlar arasında yer almaktadırlar.

Kalın telli saçların kabarmaması için ne yapılmalı

Saçlarınızın kabarmasından şikayetçiyseniz eğer ilk yapmanız gereken kalın telli saçlara özel bakım ürünlerini hayatınıza sokmanız olacaktır. Daha sonra ise, saçlarınızı düzenli olarak kestirmeli, geniş kıllara sahip bir fırça kullanmalı ve ara ara argan, tatlı badem, susam yağı gibi yağlarla derinlemesine nemlendirmelisiniz. Böylelikle neme doyan saçlar daha az kabaracaktır.

Kalın telli saçlar nasıl kurutulabilir?

Özellikle kabarmaya daha yatkın olan kalın telli saçların kurutulmasına oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir. Saçlarını taradıktan sonra ısıya ve kabarmaya karşı bir sprey kullanın ve daha sonra ise kurutma makinesi ile yukarıdan aşağıya hava verecek şekilde kurutma işlemine başlayın. Bu sayede saçlarınız daha az kabaracaktır.

Kalın telli saçlar nasıl taranmalı?


Saçlarınızı kuruyken taramayı tercih ederseniz, saçınızın tüm şekli bozulacak ve kabaracaktır. Saçlarınızı kabartmadan taramak istiyorsanız eğer ıslakken saçlarınızı geniş aralıklara sahip bir fırça ile taramalısınız böylelikle daha az kabaracaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın