En İyi 10 Göz Kremi Tavsiyesi | 2024

Sabah uyandığınızda yorgun, nemsiz ve koyu halkalarla kaplı bir göz çevresine sahip olmamanız adına, harika bir konuya değindik. Göz kremleri, oldukça hassas olan göz altlarımıza gerekli bakımı sunmak için özel olarak formüle edilen ürünlerdir. Bu ürünler, nem dengesini düzenleme, onarıcı özellikleri, gerginliği azaltma, renk eşitsizliklerini giderme ve ince kırışıklıklara olan etkileriyle bilinmektedirler. Düzenli kullanımda, sağlıklı, canlanmış ve daha genç görünen bir göz çevresi elde edebilirsiniz. Bizde bu nedenle, göz çevreniz için özel bakım yapmak istersiniz diye düşünerek sizlere en iyi 10 göz kremini listeledik.

SıraGöz KremiEbatPuan
1Dermoskin Peptit Kompleks15 ml10/9.9
2Cyrene Multivitamin15 ml10/9.8
3Kiehl’s Creamy14 ml10/9.8
4La Roche Posay Toleriane20 ml10/9.8
5L’Oreal Paris Yaş Uzmanı15 ml10/9.7
6Origins Ginzing15 ml10/9.9
7Clinique All About Eyes15 ml10/9.8
8Missha Vitalizing Eye Cream 30 ml10/9.7
9Benton Fermentation30 gr10/9.9
10Celenes By Sweden15 ml10/9.8
En İyi Göz Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Göz Kremi Detaylı İncelemesi

Göz çevrenize gerekli bakımı yapabileceğiniz ve daha sağlıklı bir görünüm elde edebileceğiniz en iyi 10 göz kremini sizler için listeledik.

İşte en iyi göz kremi önerileri:


Dermoskin Be Bright Göz Çevresi Peptit Kompleks 

En İyi Yanı
İnce kırışıklıklara etkili
Canlandırıcı, renk eşitleyici
Yüksek kalitedeki içeriği

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 15 ml
  • Cilt Tipi: Hassas
  • Özellik: İnce kırışıklıkları açma, nemlendirme

Dermoskin Be Bright Göz Kremi, C, A, E vitamini, hyaluronik asit ve peptitlerin birleşimiyle özel olarak elde edilmiştir. Dermoskin’in içerisindeki C vitamini ciltteki doğal elastikiyeti artırarak kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur ve aynı zamanda güçlü bir antioksidan kaynağıdır. A vitamini, ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltarak daha genç bir göz çevresi sağlar. E vitamini ise, nem dengesini düzenleyerek ciltteki kuruluk ve gerginlik hissini azaltır. Hyaluronik asit ve peptitler ise, bu etkileri sürdürür ve vitaminlerin etkisini artırarak, genç ve canlanmış bir göz çevresi sağlar. Bu ürünü kullandığınız zaman, etkilerini hızlı bir şekilde görebilir ve istediğiniz göz çevresi görünümünü haftalar içinde elde edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: 26 yaşındayım ve göz altlarımda kuruluktan olacak sanırım, ince çizgiler belirmişti bikac gün içinde, ne sürsem nemlenmiyordu ve gittikçe çizgiler artıyordu bu yaşta. bu kremi keşfettim ve aldım, yaklaşık 4 gündür kullanıyorum ve inanın resmen daha da gençlestim. O kadar iyi nemlendiriyor ki. Çizgilerim hemen hemen yok oldu diyebilirim. Ayrıca göz kapaklarıma da çok iyi geldi. Sonuna dek 5 yıldızı hak ediyor. Satıcı da çok hızlıydı ve kargolama çok sağlamdı. Teşekkürler Dermoskin

👤 E** B**: Ben böyle harika bir krem görmedim denemek için aldım ve keşke stok yapsaydım çok güzel nem veriyor ve sağlık gösterdi göz altlarımı.


Cyrene Multivitamin Extra Firming Eye Treatment

En İyi Yanı
Nemlendirici etkili
Doygun ve daha canlı bir göz çevresi görünümü

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri
  • Ebat: 15 ml
  • Özellik: Nemlendirme, canlandırma, ince çizgileri açma

Cyrene Multivitamin Extra Firming Eye Treatment, ciltteki nem dengesini düzenlemek ve yaşlanma belirtilerini azaltmak için E, C, A vitaminlerinin birleşiminden elde edilmiştir. Elastikiyet artıcı, nemlendirici ve gerginlik azaltıcı özellikleriyle popülerliğini koruyan Cyrene, özellikle genç görünümlü göz çevresi isteyen kullanıcıların tercihi oluyor. Üstelik hızlı emilen formülü sayesinde gündüz ve gece kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Retinollü güzel bir göz kremi. Her gün kullanım için uygun değil Ben iki güne bir kullanıyorum. Göz çevresindeki ince kırışıklıkları iyileştirmek ve yenilerinin oluşumunu önleyebilir adına güzel bir krem.

👤 Ö** C**: Çok çok beğendim. Fresh gösteriyor gözaltını.


Kiehl’s Creamy Eye Treatment

En İyi Yanı
Avokado yağlı özel formül
Nemlendirme etkili
Şişlik görünümünü azaltma ve aydınlatma

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 14 ml
  • Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri
  • Özellik: Aydınlık görünüm kazandırma, nemlendirme, şişlik azaltma

Kiehl’s Creamy Eye Treatment, göz çevresi için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Kiehl’s ciltteki nem dengesini düzenleyerek, ciltteki kuruluk ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca içerisinde bulunan avokado yağı sayesinde de şişlik görünümünü %32 azaltırken, %11 oranında da aydınlık bir göz çevresi görünümünü sizlere sunar.

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: Bu göz altı kreminin abartıldığını düşünüyordum önce mağazadan testerını alıp denedim ilk sürmemde girip sipariş verdim. Bu kadar kadifemsi his uzun süreli nemlendirme beklemiyordum mükemmel bir krem.

👤 M** A**: Kremi hemen denedim ilk kullanımda farketmez dedim ama inanılmaz nemlendiriyor kuru cildime nerdeyse kullanmadığım göz kremi kalmamıştı ama iyi ki bu ürünle tanıştım inanılmaz etki etti ve gün içinde de ara ara kontrol ediyorum nemli ve yumuşacık herkese tavsiye ediyorum alın aldırın.


La Roche Posay Tolerıane Dermallergo Yeux

En İyi Yanı
Katkı maddesi içermiyor
Paraben, alkol, parfüm, ve renklendirici içermiyor.
%100 doğal

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 20 ml
  • Cilt Tipi: Hassas
  • Özellik: Nemlendirme, yatıştırma, şişlik azaltma

Göz çevrenize hassas bakım yapacak olan La Roche Posay Toleriane Dermallergo Yeux, paraben, alkol, parfüm ve renklendirici içermeyen bir formüle sahiptir. Bu nedenle de hassas göz çevresi dahil olmak üzere tüm ciltler için uygun bir seçim olabilir. Üstelik göz çevrenizde ilk kullanımdan itibaren nem dengesini düzenleyerek, şişlik görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve yatıştırıcı etkisiyle var olan kızarıklık görünümünü azaltır.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Kuru göz altlarını harika nemlendiriyor. Zamanında ve iyi paketlenmiş olarak teslim edildi.

👤 E** B**: Ürün güzel nemlendiriyor faydasını gördüm.


 L’oréal Paris Yaş Uzmanı

En İyi Yanı
40’lı yaşlar için uygun
Kırışıklık azaltma
Sıkılaştırma

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 15 ml
  • Cilt Tipi: Hassas
  • Özellik: Kırışıklık azaltma, sıkılaştırma

40’lı yaşlarındaysanız ve etkili bir göz kremi arayışındaysanız sizlere harika bir önerimiz olacak! L’oréal Paris Yaş Uzmanı, 40’lı yaşlar için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Göz çevresindeki nem dengesini düzenleyerek, kuruluk ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olur. Aynı zamanda içerisindeki Pro-Retinol, A vitamini ve kafein ile kan dolaşımını hızlandırarak kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur ve göz çevresindeki sıkılaştırma etkisi sayesinde, daha genç görünümlü bir cilt elde edebilmenizi sağlar.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G**: Çok güzel bir göz kremi bana iyi geldi hafif ışıltı veriyor.

👤 A** Ç**: Paketlemesi mükemmeldi üründe gayet güzel teşekkür ederim.


Origins GinZing 

En İyi Yanı
Yenilenmiş göz çevresi
Koyu halkaları azaltma
2 farklı ton seçeneği

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 15 ml
  • Cilt Tipi: Hassas
  • Özellik: Kırışıklık azaltma, sıkılaştırma

Göz çevrenizde daha canlı ve genç bir görünüm elde etmenizi sağlayan Origins GinZing Göz Kremi, düzenli kullanımda kırışıklıklarınızı büyük oranda azaltıyor. İçerisindeki C vitamini ve niasinamide sayesinde hem doğal bir ışıltı kazanmasına hem de koyu halkalardan, ince çizgilerden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Üstelik Origins GinZing Göz Kremi, iki farklı ton seçeneğine sahip. Bu sayede, cilt tonunuza en uygun olanını seçerek renk eşitsizliğini de ortadan kaldırabiliyor ve aydınlık bir görünüm elde edebiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Çok güzel kapatıcılık beklemeyin daha çok aydınlatıcı ve fresh bir görüntüsü oluyor. Makyaj öncesi kullanıyorum

👤 E** B**: Gözaltını harika nemlendiren ve aydınlatan bir nemlendirici. Her indirim döneminde yedekliyorum. Bir kutusu uzun süre yetiyor. Göz çevresinde herhangi bir yap kitlesi oluşturmadı.


Clinique İnce Çizgi ve Koyu Halka Karşıtı Göz Bakım Kremi

En İyi Yanı
Hafif formül
İnce kırışıklara etkili

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 15 ml
  • Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri
  • Özellik: Kırışıklık azaltma, sıkılaştırma

Nem verme özelliği ile bilinen Clinique Göz Kremi, ilk kullanımdan itibaren göz çevrenizdeki gerginliği azaltmayı hedefliyor. Aynı zamanda ince çizgileri açarak ve koyu halkaları yok ederek daha canlı, aydınlık bir göz çevresi görünüm ile sizleri buluşturuyor. İnce formülü sürdüğünüz anda emiliyor. Bu sayede makyaj altına da rahatlıkla kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Çok çok güzel bir göz kremi… Yağlı his bırakmıyor yumuşacık yapıyor.

👤 E** B**: indirimde stokyaptığım krem harika nemlendiriyor.


Missha Ginseng İçeren Göz Kremi

En İyi Yanı
Kırışıklık azaltma
Nemlendirme
Koyu halkaları yok etme

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 ml
  • Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri
  • Özellik: Kırışıklık azaltma, sıkılaştırma, koyu halkaları giderme

Missha Göz Kremi, ginseng gibi doğal bileşenleri içererek göz çevrenizi nemlendirir ve canlılık sağlar. Aynı zamanda göz çevresindeki kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olurken, derinlemesine nemlendirir ve sıkılaştırır. Missha Göz Kremi, keçiboynuzu ve reishi mantarı ile göz çevrenizde aydınlık bir görünüm elde etmenizi sağlayarak koyu halkaların uzaklaştırır. Böylelikle daha canlı ve genç görünüme sahip bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: 29 yaşındayım ama oldukça kuru göz altlarım var ne yaparsam yapayım göz altı kapatıcılarım pulpul duruyordu. Akşamları bu kremi kullanmaya başladım nem vermesi bana oldukça iyi geldi uzun süredir ilk defa göz altlarım nemli hissediyorum Çok sevdim

👤 T** S****: Daha önce bir kutu bitirdim. Kalitesinden memnun kaldığım için ikinci kutuyu da stokladım. Verilen parayı hak ediyor.


Benton Fermentation Eye Cream

En İyi Yanı
Deniz suyundan elde edilmiştir
Tıkanıklığı önler
Doğal içerikli

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 gr
  • Cilt Tipi: Tüm ciltler

Benton Fermentation Eye Cream, doğal bileşenleri içerir ve göz çevresini nemlendirip, canlılık katarken kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. İçerisinde yer alan seramid, cilt bariyerini onarıp cildi nemlendirir ve yumuşatır. EGF yani epidermal büyüme faktörü, cilt hücrelerinin büyümesini ve yenilenmesini destekleyerek ciltteki ince çizgilerin azalmasını sağlar. Hyaluronik asit ise cildi nemlendirir ve göz çevresini sıkılaştırarak, genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Nemlendirici gayet iyi yumuşaklık kalıyor bütün gün gözleriniz krem diğer özellikleri için zaman gerekli tabi tek başına bir kremle olmaz indirimde gidince stoklamak için aldım.

👤 E** B**: Çok beğendim.


Celenes by Sweden Thermal Göz Kremi

En İyi Yanı
Nemlendirici etkili
Kolay emilen formül
Koyu halkaları azaltma

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 15 ml
  • Cilt Tipi: Tüm ciltler

Listemizin son sırasında yer alan Celenes By Sweden Termal Göz Kremi, derinlemesine nemlendirme özelliği ile göz çevresinde gerginlik yaşayan kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Krem göz çevrenizle buluştuğu anda kuruluğu giderir, aydınlatır ve yorgun görünümü siler atar. Üstelik jel formülü sayesinde göz altlarınız tarafından hızlıca emilerek, kısa sürede etki eder.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : 3 gündür kullanıyorum yüz yıkama jelinide aldım göz altlarım çok kuru onun için almıştım sürdükten sonra hiç bir şekilde ağırlık yapmıyor krem sürmüş hissiyatı vermiyor ve çok güzel nemlendiriyor.

👤 E** B**: Celenes severek ve beğenerek kullandığım bir marka. güneş kremini yüz temizleme jelini ve misel suyunu kullanıyorum.bu ürünü ilk kez kullanacağım ama Celenes markası her ürünüyle beğenimi kazandı o yüzden pek bir tereddütüm yok kargo ve paketleme de gayet başarılı teşekkürler.


Göz kremi alırken nelere dikkat edilmeli?

Göz altlarınız için özel olarak hazırlanan göz kremleri, koyu halkalar, kırışıklıklar ve kuruluk gibi problemleri ortadan kaldırmanıza yardımcı oluyor. Böylelikle daha sağlıklı ve canlı gözüken göz çevresine sahip olabiliyorsunuz. Peki göz kremi tercihinizde nelere dikkat etmelisiniz veya dikkat etmeniz gereken noktalar var mı, gelin onlara bakalım.

İhtiyacınıza Yönelik Olması

Göz kremi seçerken ilk dikkat etmeniz gerek özellik, cilt tipinize uygun olup olmalıdır. Eğer ki kuru göz altlarına sahipseniz nemlendirici etkili, kızarıklık ve kaşıntı gibi problemleriniz var ise de yatıştırıcı özellike sahip göz kremlerinden faydalanabilirsiniz.

İçerik

Göz kremi seçerken bir diğer etmeniz gereken nokta ise içerisinde parfüm olmaması. Oldukça hassas olan göz çevreniz parfümden dolayı tahriş olabilir ve kaşıntı gibi reaksiyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden alacağınız ürünün parfümsüz olması veya parfümün en alt sıralarda olmasına dikkat etmelisiniz.

Fiyatı

Piyasada pahalı göz kremleri bulunsa da neredeyse yarı fiyatlarına da oldukça kaliteli içeriklere sahip göz kremleri bulabilirsiniz. Bu yüzden göz kremi almadan önce bütçenizi belirleyip, ona göre seçimler yapmalısınız. Böylelikle kendiniz için en doğru ürünü bulabilirsiniz.

2024’ün tavsiye edilen en iyi göz kremi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen göz kremi markaları arasında: Dermoskin, Cyrene, Kiehl’s, La Roche Posay, L’Oreal Paris, Origins, Clinique, Missha, Benton, Celenes yer alıyor. Hızlı emilen formüle sahip bu kremler, göz çevrenizi derinlemesine nemlendirerek, aydınlık bir görünümle buluşturuyor.

Göz kremi nasıl uygulanır?

Göz altlarınıza noktalar şeklinde göz kremi uygulayın ve daha sonra nazik hareketlerle yedirin. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, bazı kremler göz kapaklarında kullanmak için uygun değildir ve kullanıldığı takdirde göz kapağınızda hassasiyet ve kızarıklığa neden olabilir.

Göz kremi ne zaman kullanılmalı?

Yoğun içeriklere sahip olan göz kremlerinin gece kullanılması daha etkili olacaktır. Eğer ki elinizdeki ürün hafif yapıda ve kolay emiliyorsa gündüz kullanım gerçekleştirebilir, yoğun kremi gece kullanabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Yorum yapın