En İyi 10 CC Krem Tavsiyesi | 2024

CC kremler, ciltteki renk eşitsizliğini gidermek ve daha sağlıklı bir cilt görünümü elde edilebilmesi adına özenle formüle edilmiş ürünlerdir. Fondötene kıyasla daha hafif içeriklere ve hızlı emilebilen formüle sahiptirler. Bu sayede gözeneklerinizi tıkamadan cildinizin gün boyu nefes alabilmesine ve sağlıkla ışıldamasına yardımcı olmaktadırlar.

SıraCC KremPuan
1Chanel CC Cream Complete Correction 10/9.9
2La Roche Posay Rosaliac10/9.8
3Erborian CC Family10/9.8
4Estee Lauder Revitalizing Supreme 10/9.8
5Darphin CC Cream10/9.7
6Clinique Moisture Surge10/9.9
7PURE BEAUTY CC Cream 10/9.8
8Flormar Kızarık Görünüm Karşıtı10/9.7
9Farmasi CC Krem10/9.9
10Bee Beauty Kusursuzlaştırıcı CC Krem10/9.8
CC Krem Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi CC Krem Detaylı İncelemesi

Cildinizdeki kusurları gizleyebileceğiniz ve cildinizdeki renk eşitsizliğini giderebileceğiniz en iyi 10 CC krem tavsiyesi.

İşte en iyi CC krem önerileri:


Chanel Cc Cream Complete Correction

En İyi Yanı
Ton eşitleme özelliği
Canlandırıcı etki
Güneş koruması

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 Ml
  • Etki: Ton eşitleme
  • Güneş Koruma: Spf 50

Hafif içeriğe sahip Chanel CC krem, cilt üzerinde ağırlık yapmaz ve cildinizi rahatsız etmeden kullanım gerçekleştirebilmenizi sağlar. Orta kapatıcılığa sahip olan ürün, cildinizi pürüzsüzleştirme, renk eşitsizliğini giderme ve aydınlatma etkilerini sizlere sunar. Aynı zamanda Spf 50 güneş koruması sayesinde cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur. Böylelikle cilt lekeleri gibi problemlerin oluşmasını engeller.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: Gayet başarılı kapatıcılığı da bir CC kreme göre gayet iyi

👤 E** B**: Yıllardır kullanırım, hem güneş korumalı hem de aydınlatıyor cildi.


La Roche Posay Rosaliac

En İyi Yanı
Kızarıklık görünümünü giderme
Spf 30 güneş koruması
Hızlıca emilme özelliği

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 Ml
  • Etki: Kızarıklık giderici
  • Cilt Tipi: Hassas ciltler
  • Güneş Koruma: Spf 30

Cildinizde oluşan kızarıklıklardan şikayetçiyseniz eğer La Roche Posay CC krem, imdadınıza koşacaktır. Kızarıklık karşıtı etkisiyle bilinen ve ciltte oluşan kızarıklıkları önleyen La Roche Posay, tek başına veya fondötenle beraber kullanılabiliyor. Sürdüğünüz andan itibaren cildinizi yatıştırıyor ve kızarıklıkları gizliyor. Üstelik Spf 30 koruması sayesinde cildinizi güneşin zararlı ışınlarından da koruyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G** : Çok beğendim.. Yüzümü hiç kaşındırmadı. Beyaz tenliyim tonu bana süper oldu.

👤 Ö** C**: Çok beğenerek kullandığım bir ürün. Kapatıcılığı harika. Cildi yumuşacık yapıyor. Rosalı cildi olanlara kesinlikle tavsiye ederim.


Erborian Cc Family

En İyi Yanı
Renk tonu eşitleme
Kızarıklık karşıtı
Koruyucu

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 45 Ml
  • Cilt Tipi: Hassas ciltler
  • Etki: Kızarıklık karşıtı, ton eşitleme
  • Güneş Koruması: Yok

Renk eşitliğini sağlama konusunda etkisini kullanıcılara kanıtlamış olan Erborian CC krem, cildinize aydınlık ve canlı bir görünüm kazandırıyor. İçerisinde yer alan yeşil pigmentler, leke ve kızarıklık gibi cilt problemlerini anında nötrleyerek doğal görünen ışıltılı cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: Gayet güzel bir ürün kızarıklıklarımı azalttı. Bir tek fiyatı çok yüksek geldi.

👤 M** A**: Kızarıklıklarım için aldım güzel kapatıyor.


Estee Lauder CC Krem

En İyi Yanı
Pürüzsüz cilt görünümü
Spf 10 koruması
Tüm ciltlere uygun

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 Ml
  • Etki: Ton eşitleme, pürüzsüzleştirme
  • Güneş Koruma: Spf 10

Düzenli kullanımda ciltteki sıkılaştırıcı etkisini gözler önüne süren Estee Lauder CC krem, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Anti-aging bakımı ile ciltteki yaşlanma belirtilerinin oluşumunu engelleyerek daha sıkı, pürüzsüz ve renk eşitliği sağlanmış bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Kendim için aldım ve bu ürünü en az 8 yıldan beri kullanıyorum. Bu üründen ve genel olarak Estee Lauder markasının ürünlerinden son derece memnunum. Ürün cildi nemlendiriyor, güneşten koruma özelliği var ve hafif renkli olduğundan dolayı hafif kapatıcılık özelliği de var.

👤 E** B**: Bayılıyorum vazgeçilmezim.


Darphin Cc Cream

En İyi Yanı
Yumuşak ve ipeksi bir görünüm
Aydınlatıcı etki

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 Ml
  • Etki: Ton eşitleme, aydınlatıcı etki
  • Güneş Koruma: Spf 35

Daphin CC krem, Spf 35 koruması ile cildinizi güneşin cilde zarar veren ışınlarından ve çevresel faktörlerden dolayı oluşabilecek cilt problemlerinden koruyor. Aynı zamanda cildinize canlılık kazandırıyor ve cildinizdeki renk eşitsizliklerini gidererek pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G**:Çok çok beğendim severek kullanıyorum ilk kez aldım doğal bir görünüm veriyor kapatıcı kullanmayı sevmiyorum buna bayıldım.

👤 A** Ç**: Rengi ciltle hemen bütünleşiyor. Yuksek kapaticilik beklemeyin. Ben yaz aylarında tercih ediyorum. Güneş koruması da yeterli spf 35.


Clinique CC Krem – Moisture Surge 

En İyi Yanı
Nemlendirici etki
Hafif yapı
Yağsız yapı

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 40 Ml
  • Etki: Nemlendirici etkili, hızlı emilim
  • Güneş Koruma: Spf 50

Yağsız formülü ile tüm ciltlerin kullanabileceği şekilde formüle edilmiş olan Clinique Moisture Surge CC krem, hafif yapısı sayesinde cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. 24 saat nem sağlama özelliği sayesinde cildinizi neme doyurur ve 30 Spf koruması ile de güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizde koruyucu bir bariyer oluşturur.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Tek kelime ile harika, dokusuna bayıldım ve buğday tenliyseniz light alabilirsiniz. Cilt tonum ile tamamen uyum sağladı. Ve kapatıcılığı da hiç azımsanacak gibi değil oldukça güzel. Favorilerim ve vazgeçilmezlerim arasında yerini aldı.

👤 E** B**: Çok memnun kaldım, sürdükten sonra cildim ışıl ışıl oluyor.Biter bitmez tekrar alacağim. 2.yi stokladım


PURE BEAUTY CC Cream

En İyi Yanı
Cilt görünümünü iyileştirme
Kusurları gizleme
Güneş koruması

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 Ml
  • Etki: Ton eşitleme, kusurları gizleme
  • Güneş Koruma: Spf 50 PA+++

Hafif yapısı ile cilde doğal bir ışıltı veren Pure Beauty CC krem, renk eşitsizliklerini orta kapatıcılığı ile ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda içerisinde bulunan Lespedeza Capitata özü ile elektronik cihazlardan yayılan mavi ışığın zararlı etkilerine karşı cildinizi koruyor. Böylelikle yorgunluk belirtilerini ortadan kaldırarak, daha canlı, pürüzsüz ve doğal ışıltısını kazanmış cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Gerçekten çok güzel bir ürün ben beyaz tenliyim İpeksi bir dokunuşu var kesinlikle herhangi bir iz bırakmıyor çok beğendim herkese de tavsiye ederim

👤 E** B**: Harika bebek gibi duruyor yüzde parlaklık veriyor.


Flormar Kızarık Görünüm Karşıtı Cc Krem

En İyi Yanı
Kızarıklık karşıtı
Cilt tonu eşitleme
15 faktör korumalı

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 35 Ml
  • Etki: Ton eşitleme, kızarıklık karşıtı
  • Güneş Koruma: Spf 15

Hassas cilde sahip kişilerin tercihi olan Flormar CC krem, yeşil pigmentli formülü sayesinde ciltteki kızarıklıkları anında nötrlüyor. İster tek başına isterseniz de fondötenden önce makyaj bazı olarak kullanarak gün boyu aydınlık ve daha canlı bir cilt görünümü elde etmenizi sağlıyor

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: Çok başarılı bir ürün o kadar bb cc kullandım böylesi yok fiyat açısından yüksekti böyle indirimi bulmuşken kaçırmadan 5 tane alayım dedim. Şiddetle tavsiye ediyorum.

👤 T** S****: İndirimden aldım çok güzel bir ürün


Farmasi Farması CC Krem 

En İyi Yanı
Cilt eşitleyici
Hafif formül
Pürüzsüzleştirici

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 Ml
  • Etki: Ton eşitleme, pürüzsüzleştirme
  • Güneş Koruma: Yok

Orta ile yüksek kapatıcılığa sahip olan Farması CC krem, renk tonu eşitsizliklerini anında gidererek pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. CC kremlere göre kapatıcılığı fazlayken hafif formülü ile ciltte hiçbir ağırlığa neden olmuyor. Bu özellikleri ve uygun fiyatı sayesinde kullanıcıların favorileri arasında olmayı başarıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Yapısına bayılıyorum harika bir ürün.

👤 E** B**: Ürün gayet güzel.


Bee Beauty Kusursuzlaştırıcı Cc Krem

En İyi Yanı
Nemlendirme
Cildi dış etkenlere karşı koruma
Pürüzsüzlük

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 Ml
  • Etki: Ton eşitleme, pürüzsüzleştirici etki
  • Güneş Koruma: Spf 15

Bee Beauty, renk eşitsizliğini dengelemeye yardımcı olan ince dokulu bir CC kremdir. Formülündeki E vitamini cildi dış etkenlere karşı korurken, doğal jojoba yağı cildi nemlendirir ve besler. Kullanım sonrası cilde yumuşak bir his bırakarak, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırır. SPF 15 içermesi sayesinde cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden de korumayı başarır.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Markanın her ürünü mü harika olur.

👤 E** B**: Almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim. Kapatcılığı az-orta ama çok güzel canlandırıyor.


CC krem alırken nelere dikkat edilmeli?

CC kremler cilt tonunu düzgünleştirirken, aynı zamanda ciltteki kızarıklık veya lekeleri de azaltma özelliğine sahiptir. Farklı cilt problemlerine yönelik CC kremler vardır. Bizde bunlardan en iyilerini sizler için listeledikten sonra alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği kısmından da söz etmeden olmaz!

Cilt Problemi

CC kremler, farklı cilt problemlerine uygun olarak üretilir. Örneğin kızarıklık problemine sahipseniz kızarıklık giderici, nemsiz bir cilde sahipseniz nemlendirici etkili CC kremlere göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün hakkında yapılan yorumları okuyarak, diğer kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Bu sayede, hangi ürünlerin daha iyi performans gösterdiğine dair fikir edinebilirsiniz.

İçerik

CC kremler, farklı içerikler içerebilir. Örneğin, anti-aging özelliklerine sahip bir krem seçebilir veya ciltteki lekeleri azaltan bir krem tercih edebilirsiniz. İçerikler hakkında araştırma yaparak, cilt ihtiyaçlarınıza uygun bir krem seçin.

2024’ün tavsiye edilen en iyi CC krem markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen CC krem markaları arasında: Chanel, La Roche Posay, Erborian, Estee Lauder, Darphin, Clinique, Pure Beauty, Flormar, Farmasi, Bee Beauty yer alıyor. Cilt tonunu eşitleme, aydınlık ve canlı görünüm kazandırma, pürüzsüzleştirici etkileriyle cildin daha sağlıklı gözükmesine yardımcı oluyor.

CC krem nasıl kullanılır?

CC kremi temiz cildinize eşit olarak dağıtın. Kapatıcı etkisini artırmak isterseniz ikinci katı uygulayabilir ve renk eşitsizliğinizi tamamen giderebilirsiniz.

CC krem ile BB krem arasındaki fark nedir?

CC kremler ciltteki ren eşitsizliğini giderirken, BB krem daha belirgin olan cilt problemlerini gizlemeyi hedefler. CC kremlerin BB kremlere kıyasla formülleri daha hafiftir ve ciltte hiçbir ağırlığa neden olmamaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın