Tavsiye Edilen En İyi 10 Beyazlatıcı Krem

Cildimizde ve vücudumuzda bir çok nedenden dolayı lekeler oluşabiliyor ve en büyük nedenleri arasında; güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak, hormonal değişiklikler ve cilt bakımında yapılan hatalar olabiliyor. Bu hatalar doğrultusunda da cildin pigmentasyonu bozuluyor ve istenmeyen renk değişiklikleri ile karşı karşıya kalabiliyoruz.

Tabi ki çözümü var! Aktif içeriklere sahip ve beyazlatma özelliği bulunan kremler ile cilt kararmalarından ve lekelerden kurtulmamız mümkün hale geliyor. Ciltteki ton eşitsizliğini gidermek için tek yapmanız gereken size uygun kremi bulup, düzenli bir şekilde kullanmaya başlamak oluyor.

Bizde sizlere bu yazımızda renk açıcı özelliği bulunan, cildinizi gençleştirirken lekelerinizi yok etmenize yardımcı olacak en iyi 10 beyazlatıcı kremi listeledik.

SıraMarkaEbatSYblog Puanı
1Heimish55 ml10/9.9
2Maru.Derm200 ml10/9.8
3W-Lab Kozmetik100 ml10/9.9
4Dauderm100 ml10/9.8
5Deauty Skin50 ml10/9.7
6SNP100 ml10/9.8
7Mizon150 ml10/9.7
8Farmstay100 ml10/9.7
9Herbaderm60 ml10/9.8
10Secret Key50 gr10/9.8
Beyazlatıcı Krem Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Beyazlatıcı Krem

Cildinizde veya vücudunuzda istenmeyen lekeleri giderebileceğiniz ve daha sağlıklı gözüken bir tene sahip olabileceğiniz en iyi 10 beyazlatıcı krem markasını listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi beyazlatıcı krem markaları…

Heimish Bulgarian Rose Satin Cream

%63 oranında gül suyu içeren Heimish, lekeleri azaltırken sağlıkla ışıldayan cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Gül suyu içerirFiyat
Laktik asit ve B3 vitamini mevcut
Kızarıklık giderici

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Heimish beyazlatıcı krem, cildinizi leke görünümden kurtarıyor ve sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. İçerisinde bulunan gül suyu, niacinamide, B3 vitamini ve laktik asit ile hücre yenilenmesini destekleyerek pigment bozukluklarının önüne geçiyor. Üstelik derinlemesine nemlendirerek de ince çizgi görünümünü azaltmanıza yardımcı oluyor. Bu özellikleri sayesinde bir üründen alabileceğiniz maksimum etkiyi almış oluyorsunuz.

Ebat55 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun fakat kuru ciltlere nemlendirmesi yetersiz gelebilir

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünün çok güzel paketleme de sağlam yapılmış gayet güzel

👤 E** B**: Karma bir cilt tipim var. Ürünü son aşamada uyguluyorum ve makyaj altında o kadar canlı ve sağlıklı bir görünüm veriyor ki bu özelliği çok hoşuma gitti. ve tüm gün yüzümü yağlandırmıyor. ve Leke görünümü de azalttığını 


Maruderm Leke Karşıtı Bakım Kremi

İçerik listesi ve 200 ml büyük boy ebatı ile hem cildiniz hemde vücudunuz için kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

İçerik listesiYok
Uygun fiyat
Ebat
Kısa sürede etkili

Ürün Detayı

Maruderm hem uygun fiyatı hemde kısa süredeki etkileri ile kaplerde taht kurmayı başaran ürünlerden biri olarak listemizde yerini alıyor. Pepitlerden alpha arbutin’e, niacinamide’den ekstraktlara kadar cilt için bir çok yeniliyici içeriği bulunan Maruderm, koyu renk görünümünden kurtulmanızı sağlıyor. Üstelik sivilceli bir cildiniz varsa içeriğindeki niacinamide ile de sivilce oluşumunu önlüyor.

Ebat200 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Cildimde lekeler var onlar icin aldım iki haftadir duzenli kullanıyorum ve etkisini gordum kargoda ozenliydi

👤 Z** B**: Sosyal medyada cok gordugum icin aldim gercekten kararmalarima iyi geldi aksamlari temizledigim bolgeye bolca suruyorum super urun


W-Lab Beyazlatıcı Krem

Bitki özlerinin leke açıcı özelliğinden yararlanarak özel olarak formüle edilmiştir.

Bitki özleriYok
Uygun fiyat
Fiyatı

Ürün Detayı

W-Lab beyazlatıcı krem, meyan kökü ve kına bitkisi özlerinden özel olarak elde edilmiştir. İki bitkinin renk açıcı özelliği diğer içerikler ile birleştirilerek hem nemlendirme hem de renk pigmentasyonunuzu düzeltmenizde sizlere yardımcı olacaktır. Üstelik tüm vücuda kullanılabilir olması ve uygun fiyatı ile de oldukça tercih edilen beyazlatıcı kremler listemizde yerini almayı başarmaktadır.

Ebat100 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: İndirimden aldım kokusu ve dokusu müthiş hem yumaşacık yapıyor cildinizi hem de gerçekten gözle görülür bi etkisi var ben de inanmıyordum renk değişimi olacağına 2 günlük kullanımda bile farketti çok teşekkür ederim paketleme süperdi kargoda çok hızlıyd

👤 E** B**: Ürünü madeleb ile karıştırıp her gece yatmadan önce düzenli kullandım mükemmel bir sonuç aldım çok başarılı bir krem indirime girdikçe stok yapacağım. Sivilce lekelerinizi gideriyor ve cildinizi pamuk gibi yapıyor.


Duaderm Yüz Ve Vücut Aydınlatıcı Krem

Cildinize birden fazla yararı olan Deaderm, sizleri büyülemeyi başaracaktır.

Dermolojik testleri yapılmıştırFiyat
Bitkisel içeriklidir
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir

Ürün Detayı

Bir çok ürünü ile cilt bakımı kategorisindeki kalitesini bize kanıtlamış olan Duaderm, bu sefer de listemizdeki yerini beyazlatıcı kremine bırakıyor. Kremin içerisinde bulunan niacinamide, azeleic asit, arbutin ve penthenol; ten rengini açmaya, cildi aydınlatmaya, hücre yenilenmesini artırmaya, sivilce oluşumunu önlemeye ve ince kırışıklıkları yok etmeye yardımcı olarak birden fazla faydası ile kullanıcılar ile buluşuyor. Tek bir ürün ile hem cilt lekelerinizden kurtulmak hemde sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmak istiyorsanız bu ürüne mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Ebat100 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun fakat kuru ciltlere nemlendirmesi yetersiz gelebilir

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : ilk defa bu ürünü kullandım. Gerçekten ilk kullanımdan itibaren cildimde ışıltısını fark ettim düzenli kullanımda ne gibi sonuçlara ulaşacağım hayal bile edemiyorum.
 
👤 N** M** : Eczaneden düzenli olarak gidip gidip alıyorum mükemmel bir ürün tavsiye ederim herkese.


DEAUTY SKIN Arbuwhite C 

İçeriğindeki on doğal bileşen ve esansiyel yağlar ile cildinizin ihtiyacı olan bakımı sunarak, cildinize ışıltısını geri kazandırır.

İçerik listesinin kalitesiFiyat
Cilt parlatıcı ve aydınlatıcı
Antioksidan etkili

Ürün Detayı

Deauty Skin beyazlatıcı krem, cilt pırıltısını kaybederek lekeli bir cilt görünümüne sahip olan tüm okuyucularımızın kurtarıcısı olabilecek bir ürün. İçeriğindeki antioksidanlar, pirinç, beyaz dut özü ve daha bir çok bitkisel bileşeni ile cildi parlatıyor, sıkılaştırıyor ve lekeleri gidererek istediğiniz cilt görünümüne sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Ebat50 ml
Cilt tipiKuru ve normal ciltlerin kullanımına daha uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Cildim kuru olduğu için bana çok iyi geldi akşam yatmadan önce sürdüm sabah yumuşacık parlak bir ciltle uyandım alın aldırın derim

👤 A** K**: Miss miss şimdi sürdüm yüzüme yüzümü yumoş yumoş yaptı kokusu kadifemi çiçeksi pudrası öyle güzel kokuyor o kadar doğal kokular ki çok beğendim nemi yüzdeki emilmesi harika düzenli kullanıp tekrar yoruma ekleme yapacam Dilsat hanımın yapacağı her ürün harikalar yaratır o yüzden gözü kapalı alınmalı herkesin evinde olmalı çünkü doğal krem ilk sürdüğünüz de anlıyorsunuz amaki faydası İçin düzenli kullanmak gerekiyor almanızı tavsiye ederim


SNP Prep Peptaronic Beyazlatıcı Krem

6 çeşit peptit ve 5 farklı hyaluronik asit içeren formülü ile cildinizde nemi hapsetmenizi ve lekelerden arınmanızı sağlıyor.

FiyatFiyat
Ebatı
İçerik listesi

Ürün Detayı

SNP Prep Peptaronic beyazlatıcı krem ile sağlıkla ışıldayan ve lekesiz bir cilde sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? İçerisinde bulunan peptitler ve hyularonik asitler ile cildinizin en alt katmanlarına kadar nüfus ederek dış etkenlerden koruyacak ve cildinizin yenilenmesini hızlandırarak, lekelerinizden kurtulmanızı sağlayacaktır. Üstelik tüm bunları yaparken cilt bariyerinizi onararak, problemsiz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Ebat100 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ç**: Kokusu çok güzel severek kullanıyorum daha 1 hafta oldu ama ışıltı kattığını kesinlikle hissedebiliyorum

👤 B** E** : MU AZ ZAMM!!! Bundan sonra hep alacağım bir ürün olarak iclt bakımı dolabımda yerini almış bulunuyor.


Mizon Beyazlatıcı & Işıltı Artırıcı Krem

Hem yüzde hem de vücudunuza kullanabileceğiniz Mizon beyazlatıcı krem, birden fazla cilt ihtiyacınız aynı anda karşılayabiliyor.

İçerik listesiFiyat
Canlılık ve parlaklık katma
Kısa sürede etki etme
Ebat

Ürün Detayı

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak formüle edilen Mizon beyazlatıcı krem, cildi yalnızca nemlendirmekle kalmaz aynı zamanda cilt lekelerini de yok ederek, sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. İçeriğinde 10 farklı beyaz çiçek, niasinamid, adenosin ve hyularonik asit bulunan ürün cildi ilk kullanımdan itibaren aydınlatır ve ince kırışıklıkların oluşmasını önler.

Ebat150 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Kokusuna bayildimmmm. Mizonun bir çok ürününü kullandım zaten ve sürekli de kullanmaya devam ediyorum

👤 M** A** : Üründen çok memnun kaldık.


Farmstay Arı Zehiri Ve Saf Bal Özlü Krem

Cildinizdeki bir çok koyu lekeye, morluk ve kırışıklığa etki eder istenilen cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar.

EbatFiyat
İçerik
Birden çok etki

Ürün Detayı

Farmstay beyazlatıcı krem, içerisindeki vitaminler ile cildi derinlemesine besler ve cilt bariyerini onararak koruma sağlar. Bunların yanı sıra şişlik ve morlukları da en aza indirerek, sivilce lekelerinden güneş lekelerine kadar tüm cilt problemleri ile baş eder. Bu sayede cildinizin ipeksi ve eşit renkte olmasına yardımcı olur.

Ebat100 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok hızlı ulaştı elime. Üstelik paketlemesi harikaydı.

👤 E** A**: Yeni kullanmaya başladım ınşallah memnun olurum


Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem 

Vücut için kullanıma uygun Herbaderm krem ile istenmeyen kararmalardan ve lekelerden kurtulabilirsiniz.

Vücut için kullanıma uygunYok
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Herbaderm beyazlatıcı krem, vücudunuzda rengini açılmasını istediğiniz tüm bölgelerde kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. İçeriği sayesinde; güneş lekeleri, bikini bölgesinde ve dirsek, diz, bileklerde oluşan kararmalarda ve sivilce lekelerinde olmak üzere bir çok bölgede gönül rahatlığı ile kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

Ebat60 ml
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Gayet etki ediyor ben dirseklerimde ve kol altımda kullanmak için almıştım

👤 Z** E** : Kesinlikle tavsiye ederim.


Secret Key Snow White Cream

İlk kullanımdan itibaren cildinizdeki ışıltıyı fark edeceksiniz.

Kaliteli içerikFiyat
Beyazlatıcı etki
Kore ürünü

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Secret Key beyazlatıcı krem, cildinize ilk kullanımdan itibaren ışıltı katarak vazgeçemeyeceğiniz bakım ürünü olmayı başarıyor. Aktif içerik listesi ile cildin alt katmanlarına kadar inerek ciltteki onarmayı hızlandırıyor ve bu sayede de cilt lekelerinizden kurtulma sürenizi oldukça kısaltıyor. Üstelik sadece leke giderme özelliği ile değil nemlendirme ve cilt öncesi makyaj bazı olarak kullanılabilmesi ile de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor

Ebat50 gr
Cilt tipiTüm cilt tipleri için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Tek kelimeyle muhteşem bir ürün. Kadife gibi yapısı var sürünce yumuşacık Cildim kuru önce serum arkasından nemlendirici arkasından ürünü kullanıyorum. Hediye kağıt maske için ayrıca teşekkür ederim.
 
👤 B** A**: Uzun süredir Justin Beauty’i denemek istiyordum. Son derece güzel paketlenmiş ürünüm elime bugün ulaştı. Bu kremi uzun yıllardır kullanıyorum. Bu bir nemlendirici ya da cilt bakım kremi olarak kullanılmamalı bence. Bunun asıl olayı özellikle yağlı ciltler için mükemmel bir makyaj bazı (primer) olması. Makyaj altında mükemmel duruyor. Öyle bir deneyin derim.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi beyazlatıcı krem markaları hangisi?

Tavsiye edilen en iyi beyazlatıcı krem markaları arasında; Heimish, Maru Derm, W-Lab, Dauderm, Deauty Skin, SNP, Mizon, Farmstay, Herbaderm, Secret Key cildinizi nemlendirirken, istenmeyen lekelerden kurtulmanızı sağlayacak ve daha sağlıklı bir cilde kavuşmanız için sizlere yardım edecek beyazlatıcı kremler arasında yer alıyor.

Beyazlatıcı kremler nasıl kullanılmalı?

Beyazlatıcı kremler isteğe bağlı olarak sabah ve akşam kullanılabilmektedir. Fakat bu kremleri kullanmaya başladığınız andan itibaren güneşten korunmaya ekstra dikkat etmelisiniz ki yeni lekelere neden olmamalısınız.

Cildinizi temizleyip toniğinizi uyguladıktan sonra kremi cildinize masaj yaparak sürebilir veya vücudunuzun için kullanacaksanız da leke olan bölgelere masaj yaparak yedirebilirsiniz.

Beyazlatıcı krem hangi mevsimde kullanıma uygundur?

Beyazlatıcı kremler için herhangi bir mevsim ayrımı bulunmaktadır. Dilediğiniz mevsimde ürünleri güvenle kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken cilt tipiniz için en uygun kremi bulup kullanmaya başlamak oalcaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın