Kırışıklık İçin En İyi 10 Bakım Kremi Tavsiyesi

Geçen yılların ardından sinir, stres, uykusuzluk, güneşten yeterince korunamama gibi unsurlardan dolayı yorulan cilt, kırışmaya ve sarkmaya başlıyor. Eğer bu sorunlardan muzdaripseniz doğru yerdesiniz. Cilt bariyerinizi güçlendirecek, kırışıklık ve sarkma görüntüsünü ortadan kaldıracak, daha canlı ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlayacak birbirinden güzel içerikli en iyi 10 kırışıklık bakım kremini sizler için listeledik. 

SıraModelEtkisiSYblog Puanı
1Kıehls Super Multi CorrectiveNemlendirme10/9.9
2Vichy Slow Age FluidGüneş koruması10/9.8
3La Roche-Posay RedermicParlaklık verir10/9.8
4Nivea CellularDolgunluk10/9.7
5Nuxe NuxurianceSıkı cilt10/9.6
6Murad Invisiblur Perfecting ShieldHızlı etki10/9.8
7Darphin Exquisage Beauty RevealingCilt canlılığı10/9.7
8Clarins Multi-Active Skin RenewalTüm cilt tipleri10/9.7
9Ekseption Caviar RepairOnarıcı10/9.6
10Lancome Advanced GenifiquePürüzsüzleştime10/9.8
Kırışıklık Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kırışıklık Bakım Kremi 

Daha canlı ve parlak bir cilt isteyenlerin, erken yaşta kullanmaya başlaması gereken kırışıklık kremleri, etkili formülleriyle olgun ciltlere bakım yaparak genç bir cilt oluşturuyor. Bugün sizler için içeriği en doğal ve etkili maddelerden oluşan kırışıklık bakım kremlerini derledik. 

İşte 2024 yılının en iyi 10 kırışıklık bakım kremi…

Kıehls Super Multi Corrective Eye Zone Treatment

Daha kalkık bir kaş çevresi istiyorsanız Kıehls Super Multi Corrective Eye Zone Treatment, tam size göre. 

EtkiliFiyat
Kaliteli
Markalı

Ürün Detayı

Niacinamide ve Kolajen Peptit aktif maddeleri sayesinde etkili bir sonuç alma imkanı sunan Kıehls Super Multi Corrective Eye Zone Treatment, göz çevresinin 4 bölgesine de ulaşarak kaz ayakları görüntüsünü, koyu halkaları ve göz kapağına daha pürüzsüz bir etki verir. Göz çevrenizin çizgilerini en aza indiren bu kırışıklık bakım kremi, yağlı his bırakmadan vilt tarafından kolay ve hızlı bir şekilde emiliyor.

Ürün Detayı
Nemsiz cilde yavaş hareketlerle yedirin
Gündüz ve gece kullanılabilir
Makyaj altında baz olarak kullanılabilir

Kullanıcı Yorumları

👤 K** k: “Çok kaliteli bu kadar kaliteli bir kullanım beklemiyordum. Annem için almıştım ileride kendim için de alıcam belli oldu 😀 .”

👤 G h**: “Baya beğendim 54 yaşındayım beni 24 yaşına geri döndürmesini beklemiyorum tabii ki 😀


Vichy Slow Age Fluid

Normal ve karma ciltler için uygun olan yapısıyla çevre ve hava kirliğinin, yorgunluk ve stresin neden olacağı erken yaşlanma belirtilerini %90 oranında azaltır. 

EtkiliFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Güneşin zararlı ultraviyole ışınlarına karşı güçlü bir koruma sağlayan Vichy Slow Age Fluid 50 ml, probiyotik türevli olduğu için günlük bakım rutininize gönül rahatlığıyla ekleyeceğiniz bir kırışıklık bakım kremi. Aktif bileşenler, bifidus, bitki kökü ekstresi, andioksidan, baicalin ve vichy termal su ile zenginleştirilen içeriğiyle kısa sürede etki verecek bir şekilde hazırlanan bu krem, cilt bariyerlerine zarar veren etkenleri ortadan kaldırarak doğal bir ışıltı sağlar.

Ürün Detayı
Islak olmayan yüze hafif tampon hareketlerle, masaj yaparak sürülür
Gece ve gündüz kullanımına oldukça uygundur

Kullanıcı Yorumları

👤 L** ö: “35 yaş ideal krem, bunca zaman kullandıklarım hep sivilce tarzı isilik tarzı döküntüler yapmıştı.. bittikçe alıyorum, 3. alışım.. çok güzel.. dokusu emilimi.. tavsiye edilir.”

👤 K n**: “Kargo oldukça hızlıydı. Ürünü ilk kez kullanıyorum. Şimdilik fena değil. Zamanla daha iyi anlarım.”


La Roche-Posay Redermic C Pnm Yoğun Sıkılaştırıcı Krem

Işıltısını kaybetmiş ciltler için hazırlanmış C vitamini içeriğiyle etkili bir kullanım ile sizleri buluşturuyor.  

C vitaminli Ebat
Kaliteli

Ürün Detayı

Donuk ve mat ciltleri yeniden canlandıran La Roche-Posay Redermic C Pnm Yoğun Sıkılaştırıcı Krem 40ml, normal ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun. Cilt desteğini güçlendirerek olumsuz dış etkenlere karşı tam koruma sağlayan bu krem, sıkılaştırıcı özelliği sayesinde yüzünüzün rahatsız eden kırışıklık görüntüsünü düzenli kullanımda değiştiriyor. Doğal içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu ürüne mutlaka göz atmalısınız.

Ürün Detayı
Temiz cilde dairesel hareketlerle sürülür
Gece ve gündüz kullanımına uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: “Aldigim hizmetten cok memnun kaldim. Hizli ve ozenli bir sekilde kargo elime ulasti. Urun kaliteli.”

👤 H k**: “Aldigim hizmetten cok memnun kaldim. Hizli ve ozenli bir sekilde kargo elime ulasti. Urun kaliteli, fotograftaki urunun aynisi geldi ve aciklamalarda anlatilan ile bire bir uyuyor. Tesekkur ederim. Tavsiye ederim.”


Nivea Cellular Cilt Dolgunlaştırıcı İnci Taneleri Serum

Hücrelerinizi yeniden canlandıracak etkili bir formüle sahip Nivea Cellular Cilt Dolgunlaştırıcı İnci Taneleri Serum 30Ml, kaliteli içeriğiyle öne çıkıyor.  

Farklı ambalajFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Ciltteki kolajen ve hyarulonları tetikleyen aktif maddeleri sayesinde, cildin kendi kolajenini üretmesini sağlar. Bu özelliğiyle çok daha hızlı ve doğal bir şekilde kırılıklık görünümünü en aza indiren Nivea Cellular Cilt Dolgunlaştırıcı İnci Taneleri Serum 30Ml, SPF 15 koruması ile güneş ışınlarının kötü etkilerinden sizleri korur. Lekelenmelere karşı ayrıca etkili olan bu bakım kremi, içeriği ile çok daha hızlı ve etkili bir sonuç ortaya çıkarıyor.

Ürün Detayı
Temiz cilde dairesel hareketlerle sürülür
Gece ve gündüz kullanımına uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 K** y: “Urunu burada uyguna buldum ve hemen aldim devamli kullandigim bir krem cildi yumusacik yapiyor eger fiyatlari indirimli olursa tekrardan alacagim tesekkurler”

👤 A s** “Ürün hızlı ve çok iyi paketlenmişti hep kullandığım bir krem tavsiye ederim ama bu firmadan ilk kes alıyorum daha denemedim.”


Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Night Cream

Olgun ciltlerin sarkan deri görünümünü düzenli bir şekilde kullanıldığında ortadan kaldıran Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Night Cream 50 ml, kullanıcılarının favori bakım kremi. 

MarkalıFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Yüz hatlarınızı toplayan ve daha sıkı bir cilt sunan Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Night Cream 50 ml, kırışıklıkların azalmasında ve gözeneklerin sıkışmasında çok etkili bir rol oynuyor. Cildinize pürüzsüz bir dokunuş vermesinin yanında dolgunluk veren bu bakım kremi, daha genç bir cilt isteyenlerin mutlaka kullanması gereken bir ürün.

Ürün Detayı
Yüz, boyun ve dekolteye yavaş hareketlerle masaj yaparak sürülür
Gece bakım rutinine uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: Pahalı bir ürün ama kuru ciltler ve yaş alanlar için vaadini karşıladığını söyleyebilirim.”

👤 H v**: “Orijinal kaliteli ürün. Zamanında Kargo. Teşekkürler.”


Murad Invisiblur Perfecting Shield

Doğal içeriği sayesinde tek bir şişeyle 5 farklı etki göreceğiniz Murad Invisiblur Perfecting Shield 30ml, kırışıklıklarınız için birebir.

Hızlı etki eden Yok
Etkili

Ürün Detayı

Aktif ve doğal bileşenleri sayesinde renk tonunuzu eşitlerken, tonunu açan Murad Invisiblur Perfecting Shield 30ml, yaşlanmaya karşı %90 etki sağlıyor. Cilt üzerindeki hasarlı ve ölü deriyi alarak daha pürüzsüz bir görünüm veren bu bakım kremi, nemlendirici özelliğiyle ayrıca bir nemlendirici gerektirmiyor. Çok amaçlı bir kullanımla karşımıza çıkan Murad Invisiblur Perfecting Shield 30ml, şeffaf ve renksiz yapısıyla cildinize anti-agnig bakımı yapar.

Ürün Detayı
Temiz ve kuru cilde uygulanır
Gündüz cilt bakım rutini için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 K** p: “Bayılarak kullanıyorum çok kaliteli.”

👤 H s**: “Fiyatını sonuna kadar hak eden gerek bir ürün.”


Darphin Exquisage Beauty Revealing Cream

Düzenli kullanımda, cilt bariyerini onararak daha canlı ve dinç bir cilt sunan Darphin Exquisage Beauty Revealing Cream 50ml, kaliteli bir bakım kremi arayanlar için biçilmiş kaftan. 

Nemlendirici özelliğiFiyat
Faydalı içerik

Ürün Detayı

Cildin günlük olarak ihtiyaç duyduğu tüm bakımı tek bir ürünle sağlayan Darphin Exquisage Beauty Revealing Cream 50ml, zararlı dış etkenlere karşı tam koruma sağlar. Leke ve kırışıklık görünümünü azaltarak daha genç bir cilde sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi bu krem, olgun ciltlerin günlük bakım rutininde mutlaka olması gereken bir krem.

Ürün Detayı
Yüz ve boyuna yeterli miktarda masaj yaparak uygulanır
Gece ve gündüz kullanımına uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b: “Kuru ciltler icin vazgecilmez bir krem. Bittikçe aliyoruz.”

👤 K b**: “zun süredir kullanıyorum hepsi buradada fiyat cok uygun.”


Clarins Multi-Active Skin Renewal 30 Ml Cilt Bakım Serumu

Clarins Multi-Active Skin Renewal 30 Ml Cilt Bakım Serumu, yağlı ve kuru cilt tipine uygunluğu sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir bakım serumu. 

MarkalıKoku
Etkili

Ürün Detayı

Kısa sürede etki almak isteyenlerin ilk tercihi olan Clarins Multi-Active Skin Renewal 30 Ml Cilt Bakım Serumu, cildinizin daha genç, daha keskin ve daha sıkı durmasını sağlar. Nemlendirme özelliği sayesinde daha parlak bir görüntü sunarken, koruyucu doğal bitkilerden oluşmuş formülü sayesinde etkisini uzun bir süre koruyor.

Ürün Detayı
Temiz cilde masaj yaparak uygulanır
Yüz ve boyun için uygun
Gece ve gündüz kullanılabilir

Kullanıcı Yorumları

👤 I** p: “Bu nasıl krem ya hem gençleştirdi hem nemlendirdi maşallah.”

👤 S k**: ”Bu ürünü bulamasaydım büyük ihtimalle bu kadar genç görünemezdim.”


Ekseption Caviar Repair Cilt Bakım Onarım Kremi

İçeriğindeki vitaminler sayesinde verdiği nemi cilde hapseden Ekseption Caviar Repair Cilt Bakım Onarım Kremi, tek kullanımda bile etkisini gösteriyor.

Kaliteli formülYok
Kalite

Ürün Detayı

Yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıracak hammadelere sahip Ekseption Caviar Repair Cilt Bakım Onarım Kremi, doğal kolajen üretimini yükselten havyar özü sayesinde, kırışıklık ve sarkma göörünüsünü ortadan kaldırıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan Ekseption Caviar Repair Cilt Bakım Onarım Kremi, cildin bariyerini daha sağlam ve dirençli bir hale getiriyor. Hasarlara karşı cildi geliştiren amnio asit ve peptidler içeren formülü sayesinde esnek ve yumuşak bir cilt görünümü verir.

Ürün Detayı
Yüz boyun ve dekolteye uygulanabilir
Masaj yaparak sürülür
Gece ve gündüz kullanılabilir

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Kaliteli ve çok güzel içeriği olan bir ürün. Fiyatı evet çok pahalı olabilir ama bunu sonuna kadar hak ediyor. ”

👤 K b**: “Bayılarak kullanıyorum. Çok genç ve sağlıklı bir cilde sahip oldum. 3. kutuyu kullanıyorum kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.”


Lancome Advanced Genifique Serum

Daha genç ve sıkı bir cilt için gerekli olan etken maddeleri bünyesinde taşıyan Lancome Advanced Genifique serum 50 ml, cildi hızlı bir şekilde onarır.

Probiyotik içerik Fiyat
Kalite

Ürün Detayı

Cilt bariyerini koruyan içeriği sayesinde, dış etkenlere karşı daha etkili bir koruma sağlayan Lancome Advanced Genifique Serum 50 Ml, genç bir cilt için gereken tüm tedaviyi tek bir şişede taşıyor. Cilde esneklik veren, kırışıklık görünümünü oldukça azaltan, hassas ciltler için uygun olan bu serum, daha genç ve sağlıklı bir cilt isteyenlerin ilk tercihi.

Ürün Detayı
Masaj yaparak sürülür
Gece ve gündüz kullanılabilir

Kullanıcı Yorumları

👤 V** b* h-Harika bi ürün kesinlikle 5 ⭐️ Ayrıca hediye için teşekkür ederim”

👤 K* h* d*- “25 yaşıma geri döndüm resmen 😀 bu kadar mı fark eder.  


Sıkça Sorulan Sorular

Kırışıklık karşıtı kremlere kaç yaşında başlanır?

Çoğu insana göre erken bir yaş olsa da, 21 yaş kırışıklık karşıtı kremlere başlama yaşıdır. 21 yaşından sonra güneş ışınlarına daha fazla dayanamayan cilt bariyeri, siz fark etmeden kırışıklık ve çökme yapmaya başlar.

Kırışıklık karşıtı kremler ne zaman sürülür?

Cilt bakım rutininin en sonunda yer alan kırışıklık karşıtı kremler, gündüz ve gece olmak üzere iki kez kullanılmalıdır. Düzenli kullanımda etkisini görebileceğiniz bu kremleri uygulamadan önce cildinizin kuru ve temiz olmasına dikkat etmelisiniz.

Kırışıklık kremleri işe yarıyor mu?

Kremin içeriğine göre değişir. Doğal ve etkili maddelerden oluşan bir kırışıklık kremiyse düzenli kullanımda etki gösterir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın