En İyi 10 Göz Serumu Tavsiyesi

Yüzümüzün göz çevresi hassas bir cilde sahiptir. Daha esnek, nemli ve canlı kalması içinse yoğun ve düzenli bir bakıma ihtiyacı vardır. Bu sebeple göz kreminin ve diğer bakım rutinlerinin yanı sıra son yıllarda göz serumu kullanımı da uzmanlar tarafından yoğun bir şekilde tavsiye ediliyor.

Göz çevresi serumları genel anlamda aktif bileşenler konusunda yüksek konsantrasyona ve daha küçük molekül ağırlığına sahip. Yani, cildinize daha etkili bir şekilde nüfuz eder. Koyu halkalar, kabarık torbalar, yorgunluk, ince çizgiler ve göz çevresi kırışıklık konularındaki yaygın endişeleri gidermek için tercih ediliyor. Bu sebeple göz çevresi serumu kullananlar bu ürünleri gözaltı kırışıklıkları için mucize olarak nitelendiriyor.

SıraMarkalarHacimSYblog Puanı
1Cosmed Revolution Detoxing Eye15 Ml10/9.8
2Sinoz 24K Altın10 Ml10/9.6
3The Purest Solutions30 Ml10/9.7
4The Ordinary30 Ml10/9.6
5Mare-Robe30 Ml10/9.7
6Golden Plus Eye30 Ml10/9.8
7Le Balvo30 Ml10/9.8
8Bade Natural30 Ml10/9.7
9Elose50 Ml10/9.9
10Estee Lauder50 Ml10/9.8
Göz Serumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Göz Serumu

Sadece kadınların değil, son yıllarda erkeklerin de tercih ettiği göz serumu çeşitleri arasından göz çevresi serumu kullananların yorumlarını da dikkate alarak en iyi 10 göz serumu listesi hazırladık.

İşte 2024 yılının en iyi göz serumları…

Cosmed Revolution Detoxing Eye Contour Serum

Cosmed Revolution Detoxing Eye Contour Serum 15 ml düzenli kullanıldığında oldukça hassas olan göz çevresi bölgesini nemlendirmeye yardımcı oluyor. Bu etkisiyle Cosmed detox etkili göz serumu en çok tercih edilenlerden oluyor.

Detoks etkisiFiyat
K vitamini

Ürün Detayı

Detox etkisi bulunan bir göz çevresi serumu çeşidi olan Cosmed Revolution Detoxing Eye Contour Serum, 15 ml ölçüsüyle uzun süreli kullanım sunuyor. Hassas göz çevreniz için oldukça etkili sonuçlar alacağınız bir bakım uygulanmasını sağlayan Cosmed göz serumu kullanırken göz altına hafif tampon hareketler yapmanız yeterli. Cosmed göz altı serumunu bu uygulamadan sonra durulamanıza gerek olmadığını da hatırlatalım.

Ebat15 ml
İçerikKafein, K Vitamini, Hyaluronik Asit

Kullanıcı Yorumları

👤 S** K**: “Kendimi bildim bileli göz altı morluklarım var. Çok yoğun kapatıcılar kullanıyorum. Çok pahalı kremlerde kullandım, daha uygunlarını da denedim. Ama içlerinde açık ara en iyisi bu ürün. Serumu sürer sürmez göz altım aydınlanıyor, düzenli kullanımda morluklarım eskisi kadar göze batmıyor. Artık çok yoğun kapatıcılar kullanmıyorum. Bittikçe alacağım bir ürün.”

👤 ESRA Ö**: “Göz altımı güzel nemlendiriyor, koyulukların azalttı. Memnun kaldım.


Sinoz 24K Altın Göz Serumu

Sinoz 24K Altın Göz Serumu, kök hücre teknolojisiyle üretilen İsviçre elması özünün ilham verici etkisinin avantajını kullanıyor. Sinoz göz serumu içeriğindeki Vitamin B3, Tere Özü, Panthenol, Makademya Çekirdeği Yağı, Hyalüronik Asit ve tabii ki saf altın parçacıkları ile dikkat çekiyor.

Kök hücre teknolojisiEbat
Vitamin B3
Saf altın parçacıkları

Ürün Detayı

Sinoz göz çevresi serumu, özel Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilip altın parçacıklarını İsviçre elması kök hücresi ile teknolojik ortamda birleştirdiği formülüyle öne çıkıyor. Göz çevresi bakımında yeni bir çağ açmayı hedefleyen Sinoz 24K Altın Göz Serumu, göz çevresi lekelenmeleri, göz çevresindeki elastikiyet kaybı görünümünü ve gözaltı ton farklarını minimize etmeyi vadediyor. Sinoz altın serum yorumlarına bakıldığında kullanıcıların memnuniyeti de göze çarpıyor.

Ebat10 ml
İçerikİsviçre Elması özü, Makademya Çekirdeği Yağı, Vitamin B3, Panthenol, Hyalüronik Asit, Tere Özü, saf altın parçacıkları

Kullanıcı Yorumları

👤 M** A**: “Ürünün boyutu küçük ama fazlasıyla yetecek bir ürün, azıcık sürmeniz yeterli bile”

👤 F** K**: “Anneme aldım ve çok memnun kaldı sinozun bütün ürünleri harika.”


The Purest Solutions Göz Altı Bakım Serumu 30 ml

The Purest Solutions Göz Altı Bakım Serumu 30 ml, düzenli kullanıldığında göz altında oluşan torbalanmaları ve bununla birlikte cilt tonu farklılıklarının yok olmasını sağlıyor.

EbatNemlendirme özelliği
Yoğun İçerik

Ürün Detayı

The Purest Solutions Göz Altı Bakım Serumu 30 ml, içeriğindeki kafein, beyazlatıcı, anti-oksidan ve kollajen sentezini arttırıcı özelliklere sahip bir C vitamini türevi olan Et-VC, mikro dolaşımı düzenleyen Aldavine TM ve farklı özelliklere sahip olan 4 farklı çeşit Sodyum Hyaluronatın (HA) bir kombinasyonu olan Hymagic-4D ile dikkat çekiyor. Göz altı torbalanmalarını ve cilt tonu farklılıklarını hedefleyen bu göz altı serumunu cildinizi temizledikten sonra gündüz ve gece kullanabilirsiniz.

Ebat30 ml
İçerikAqua, Phenethyl Alcohol, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Caffeine, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, 1,2-Hexanediol, Sorbitol, Glycerin, Sodium Acetate, Sodium PCA, Asparagopsis Armata Extract, Isopropyl Alcohol, Triethanolamine, Cellulose, Erythritol, Ascophyllum Nodosum Extract, Rosa Damascena Extract, Carrageenan, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Ç**: “Muhteşem bir ürün! Gerçekten çok etkili ve etkisini kısa sürede görmeniz mümkün. Markaya hayranım çıktığından beri. Türk markası olmasının yanı sıra hem ürünlerin içeriği hem paketlemesi hem de şişenin üzerine koyduğu tarih notu gibi detaylarıyla da kalpleri fethetti:)”

👤 İ** M**: “Çok fazla sürmemek lazım yapışkan bir yapısı var. Buzdolabında tutmanız öneriliyor. Yine de ilk sürüşte vov seklinde ferahlık vermiyor. Ama nemlendirmesi genel olarak güzel.”


The Ordinary Solution

The Ordinary Göz Altı Morlukları ve Şişkinlikler Için Caffeine Solution 5%, iki temel bileşenle şişkinlik ve koyu halkaların görünümünü iyileştiriyor: kafein ve EGCG. Yani, yeşil çay yapraklarından yüksek oranda saflaştırılmış epigallocatechin gallatyl glucoside…

VeganKuruluk
Fiyat

Ürün Detayı

The Ordinary Göz Altı Morlukları ve Şişkinlikler Için Caffeine Solution 5%, her sabah ve akşam saatlerinde düzenli bir şekilde göz çevresine az miktarda masaj yapılarak uygulandığında etkisini gösteriyor. Özellikle göz şişkinliğini azaltmak için markanın “son derece yüksek” olarak nitelendirdiği %5’lik bir kafein solüsyonu kullanılıyor. Kafein, cilt dolaşımını artırıyor ve hatta cilt altındaki yağları çözerek göz altı torbalarına yardımcı oluyor.

Ebat30 ml
İçerikaqua (su), kafein, maltodekstrin, gliserin, propanediol, epigallocatechin gallatil glukozit, gallyl glukozit, hyaluronik asit, oksitlenmiş glutatyon, melanin, dehidroasetik asit, trisodyum etilendiamin disüksinat, propil gallat, dimetil izosorbit, benzil alkol, 1,2-Heksandiol, etilheksilgliserin, fenoksietanol, kapril glikol

Kullanıcı Yorumları

👤 S** E**: “Hep severek aldığım bir ürün. Aldığım ve uzun dönem kullandığım zamandan beri göz altlarım rahatsız etmiyor.”

👤 B** G**: “Kullandığım gecenin ertesi sabahı gözaltlarım daha dolgun ve aydınlık oluyor. Kullandığın an bu kadar etki eden bir urun ilk defa görüyorum alın aldırın.”


Mare-Robe Göz Altı Torbalanma ve Morluk Karşıtı Bakım Serumu

Mare-Robe Göz Altı Torbalanma ve Morluk Karşıtı Bakım Serumu 30 ml, yüzde 100 organik olduğunu vadeden marka ve ürünler arasında olduğunu vurgulayarak ilgi görüyor.

Organikİçerik
Fiyat
C Vitamini

Ürün Detayı

Güvenilir markalar arasında öne çıkan Mare-Robe’nin göz çevresi serumu kullanıcıları tarafından sıkça tercih ediliyor. Özellikle göz altı torbalarına ve morluklarına karşı aldığı önlemlerle dikkat çeken bu göz altı serumu içeriğinde kafein, C Vitamini, cildi nemlendiren retinol ve su eksikliğini gideren Sodyum hiyalüronat barındırıyor.

Ebat30 ml
İçerikSodyum hiyalüronat, retinol, kafein, C vitamini

Kullanıcı Yorumları

👤 A** S**: Sabah ve akşam kullanıyorum. Torbalarım ve morluklarım bir haftada azalmaya başladı. Paketleme ve kargo iyiydi, memnun kaldım.

👤 H** Ç**: Her kullandığımda bir kaç gün içinde etkisini görüyorum. Tavsiye ederim.


Golden Plus Eye Repair Bakım Serumu

Golden Plus Eye Repair Göz Altı Bakım Serumu 30Ml, özellikle yaşlanma hissi veren görünümü yok ederken daha ışıltılı bir göz çevresine sahip olmanızı sağlıyor.

HafifFiyat
Ebat
Kısa sürede etkili

Ürün Detayı

Golden Plus Eye Repair Göz Altı Bakım Serumu 30Ml, yüzündeki cilt tonu farklılıklarından kurtulmak isteyenlerin tercihi oluyor. Golden Plus serum bunun dışında göz altındaki torbalanmalara karşı da oldukça etkili oluyor. İçeriğindeki Hyalüronik asit ile nemlendirici bir etki bırakan ürün, göz çevrenize dolgunluk da sağlıyor.

Ebat30 ml
KullanımHer akşam ve sabah göz çevresine 1 damla sıkıp hafifçe masaj yapın.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** S**: “Ben ürünü kullandım çok memnun kaldım sizde gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.”

👤 T** E**: “Sürüş hissi çok güzel hemen emiliyor yağlı değil su bazlı gibi.. göz altı kararmalarını da sanki hafif hafif açtı gibi 2 haftadır kullanıyorum düzenli..”


Le Balvo Canlandırıcı Göz Altı Serumu

Le Balvo Göz Altı Morluk Giderici ve Torbalanmalara Karşıtı – Canlandırıcı Serum 30 ml (Caffeine 5%+Egcg), düzenli kullanımda içeriğindeki bileşenler sayesinde göz çevrenizdeki şişlik ve morlukları gideriyor.

EGCGNemlendirme
Kafein

Ürün Detayı

Le Balvo serum, özellikle göz altı morlukları, şişlikleri ve göz çevresi lekelerinden şikayetçi olanların tercihi oluyor. İçeriğinde kullanılan kafein morlukları gidererek cildin daha canlı görünmesini sağlarken yeşil çay yaprağı özünden elde edilen EGCG ile antioksidan etkisi yaratıyor. Göz çevresi nemlenmesi içinse sodyum pca’dan faydalanıyor.

Ebat30 ml
İçindekilerSodyum Pca, kafein, EGCG

Kullanıcı Yorumları

👤 N** S**: “Bir haftadır kullanıyorum makyajsız göz altı torbalarımdan yavaş yavaş arınarak gidiyorum işe.”

👤 T** E**: “Gayet güzel ve başarılı bir ürün. Benim göz altlarım oldukça mor olduğu çok bir muazzam etkisi olmadı ama değişim gözle görülür derecede. Bakım olarak kullanılabilecek bir ürün.”


Bade Natural Göz Altı Aydınlatıcı ve Canlandırıcı Serum

Bade Natural Göz Altı Aydınlatıcı ve Canlandırıcı Serum, aktif bileşenlerinde tamamen doğal yağlardan oluşuyor: Üzüm çekirdeği yağı, Çuha tohumu yağı, Kuşburnu çekirdeği yağı, Sardunya yağı, Lavanta yağı, Akgünlük yağı, Palmarosa yağı.

DoğalFiyat
Yerli ürün

Ürün Detayı

Bade Natural Göz Altı Aydınlatıcı ve Canlandırıcı Serum, gün boyu makyaj yapmaya ihtiyaç duymadan geçirmenizi sağlayan bir ürün vadediyor. Bileşenleri arasında yer alan kuşburnu çekirdeği göz çevresinde maksimum aydınlanmayı sağlarken diğer etken maddeler ile ton eşitsizliği ve şişliklerle mücadele eder.

Ebat30 ml
İçindekilerRosa Rubiginosa Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Martini Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Boswellia Carterii Oil

Kullanıcı Yorumları

👤 B** S**: “Ürün gayet güzel. Ama yağ bazlı ürünleri göz çevreme kullanmayı tekrar düşünmüyorum. Kargo sorunsuz geldi. Teşekkürler.”

👤 A** G**: “Gerçekten vaadettiği aydınlık ve canlı görüntüyü veriyor. Göz altlarım çok kuru ve doğal yağlar nem verme konusunda bende işe yaramıyor. Bu yüzden nem konusunda bana iyi gelmedi. Ancak göz altı derisini yapış yapış yapmadan, esnetmeden güzelce aydınlattığını söyleyebilirim. 1 yıldız kırmamın sebebi ürün ufacık aldığınızda bir göze yetiyor ve bence gramajı çok fazla. Bozulmadan bitebileceğini düşünmüyorum. Daha küçük boyutta ve fiyatı düşürerek bence daha verimli kullanılabilir.”


Elose Göz Altı Serumu Torbaları ve Morluk Giderici Serum

Elose Göz Altı Serumu Torbaları ve Morluk Giderici Serum 50 ml, göz çevresindeki koyu halkaları dengelemek için harika sonuçlar vadediyor.

EbatSüre
Fiyat

Ürün Detayı

Elose Göz Altı Serumu Torbaları ve Morluk Giderici Serum 50 ml, öncelikle rakiplerine göre daha büyük ebatlı şişesiyle dikkat çekiyor. Tek alımda daha uzun süreli kullanım sağlıyor. Göz çevresi şişkinliği ve yorgun görünümden şikayetçi olanların tercih ettiği Elose serum, canlı, genç ve parlak bir görünüm vadediyor.

Ebat50 ml
İçindekilerC Vitamini, E Vitamini, hyaluronik asit

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b**: Ürünü çok beğendim. Düzenli kullandım sonucu başarılı oldu.

👤 C** M**: “Ürünü yeni kullanmaya başladım dokusu iyi gibi.”


Estee Lauder Advanced Night Repair Göz Serum

Estee Lauder Advanced Night Repair Onarıcı Gece Serumu, hızlı etkileşim vadediyor. Düzenli kullanımda ilk uygulama sonrasında dahi nemlenmiş ve dolgun bir göz çevresi sunuyor.

EbatFiyat
Hız

Ürün Detayı

Estee Lauder Advanced Night Repair Göz Serum, göz çevresinde yaratacağı parlak görünümlü gençlik ışıltısını yeniden yakalamayı vadediyor. Yoğun nemlendirme özelliği bulunan göz altı serumunu 3 haftalık kullanım sonrasında çizgi ve kırışıklıklardan arınmış bir yüze kavuşabilirsiniz. Estee Lauder Advanced Night Repair Göz Serum’u sabah ve akşamları temiz cilde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Ebat50 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 A** S**: “Estenin göz ürünleri güzel.”

👤 E** R**: “Her zaman favorim bittikçe alıyorum.


Sıkça Sorulan Sorular

Göz serumu ne işe yarar?

Göz çevresi serumu tıpkı günlük kullandığınız nemlendiriciler kadar gerekli bir üründür. Koyu halkalar, kırışıklıklar ve kaz ayaklarındaki sorunlar için birebirdir.

Göz çevresi serumu nasıl kullanılır?

Göz altı serumu olarak da anılan göz çevresi serumlarını günlük yüz temizliği rutininizin ardından hem sabah hem de akşam saatlerinde kullanabilirsiniz.

Göz serumu seçerken nelere dikkat edilir?

Göz çevresi oldukça hassas bir bölge olduğundan kullanılacak göz çevresi ürünleri de buna göre özenli bir şekilde tercih edilmeli. Göz serumu seçimi de bu noktada önemli konulardan biri… En iyi göz çevresi serumu çeşitleri nemlendirme özelliğine sahiptir. Seçim yaparken içeriğinde yüzün bu bölümündeki su kaybını önleyici etkisi olan hyaluronik asit ya da retinol bileşenleri bulunan çeşitleri seçmek gerekir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın