Hijyenik ve Konforlu 10 En İyi Portatif Tuvalet

Doğada tuvalet ihtiyacınızı karşılamak için konforlu ve kullanışlı olan portatif tuvaletler hijyenik olmasından dolayı kamp alanlarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyor.

Portatif tuvaletler, seyahat etmeyi ve doğayla iç içe olmayı sevenlerin en iyi dostlarıdır. Hafif ve taşınabilir yapıları sayesinde yanınızda kolayca taşıyabilir ve istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Kamp alanlarında, karavan gezilerinde, pikniklerde veya plajlarda tuvalet ihtiyacınızı pratik bir şekilde gidermenize yardımcı olan mobil tuvaletler, konforunuzu da düşünürler.

Birçok farklı modele sahip olan portatif tuvaletler, güçlü atık tankları, sızdırmaz kapatma mekanizmaları ve kolay temizlenebilir yapıları sayesinde hijyen konusunda da size güvence verirler. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, en iyi portatif tuvaletlerden oluşmaktadır. Hadi gelin gittiğiniz her yerde konfor sunacak en iyi portatif tuvaletlere göz atalım.

SıraModelBoyutSYblog
1Berhimi Pro 9000442 x 362 x 423 mm10/9.9
2Thetford Porta Potti 165414 x 383 x 427 mm10/9.9
3Porvaletti Full41,5 x 34,5 x 40,5 cm10/9.9
4Sensation Premium44,5 x 39,4 x 45,6 cm10/9.8
5Seaflo34 x 40 x 40 cm10/9.8
6Fiamma Bı-Pot 3443,5 x 36 x 34 cm10/9.8
7Campout39,5 x 33 x 40 cm10/9.7
8Sealux43,5 x 36 x 39,2 cm10/9.7
9Lalizas31 x 36,5 x 41 cm10/9.7
10Nurgaz39,5 x 33 x 40 cm10/9.5
Portatif Tuvalet Tavsiye Listesi

En İyi 10 Portatif Tuvalet

Portatif tuvaletler, doğada geçirdiğiniz zamanı daha konforlu ve keyifli hale getirirken, sizi hijyenik bir çözümle buluşturur. Kendinizi özgür ve konforlu hissetmenize yardımcı olan en iyi portatif tuvaletleri içeriğimizde yer alan listede bulabilirsiniz.

İşte en iyi portatif tuvalet tavsiyesi…

Berhimi Pro 9000 Portatif Karavan Tuvaleti

14 litre temiz su tankına sahip olan Berhimi Pro 9000, kir tutmayan yüzeyi sayesinde hijyenik kullanım imkanı sunmaktadır.

Kir TutmamaTaharet Musluğu

Ürün Detayı

En iyi portatif tuvaletler arasında yer alan Berhimi Pro 9000, dayanıklı ABS malzemesiyle sorunsuz kullanım imkanı sunuyor. Kir tutmayan yüzeyi sayesinde hijyenik kullanım imkanı sunan bu portatif tuvalet, 14 litre temiz su tankı kapasitesine sahip. 20 litre kirli su tankına sahip olan bu ürün, kompakt yapısı ve taşınabilir tekerlekleriyle kolay kullanım imkanı sunuyor.

Ürün Ölçüsü442 x 362 x 423 mm
Ağırlık 5.3 kg
Temiz Su Kapasitesi14 L
Kirli Su Kapasitesi20 L

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** Y****; “Ürün diğerlerine göre gayet güzel su fıskıyesi kuvvetli”

👤 Y*** C****; “Ürün güzel. Kamp sever biri olarak çok konforlu herkese öneriyorum.”


Thetford Porta Potti 165 Portatif Tuvalet

Kullanımı oldukça kolay olan Thetford Porta Potti 165, körüklü pompa yıkama su sistemine sahip. 21 litre atık depolama, 15 litre su tankı kapasitesiyle beğenilen bu ürün, kaliteli malzemesiyle de dikkat çekiyor.

Hafif YapıTaharet Musluğu
Dayanıklı Malzeme

Ürün Detayı

Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen Thetford Porta Potti 165 , kompakt tasarımıyla karavan ve çadırlar için mükemmeldir. 15 litre gömme su tankı kapasitesine sahip olan bu ürün, 21litre atık depolama tankıyla dikkat çekiyor. İki bölümden oluşan ve kolayca boşaltım yapabilmeye yardımcı olan bu portatif tuvalet, kaliteli malzemesinden dolayı konfor sunuyor.

Ürün Ölçüsü414 x 383 x 427 mm
Ağırlık3.8 kg
Temiz Su Kapasitesi15 L
Atık Su Kapasitesi21 L

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** T***; “Ürün çok iyi yaa. Malzeme sağlam, dayanıklılık çok iyi. Ölçü ve ebatlar çok iyi düşünülmüş. Çok da kullanışlı. Karavan için aldım çok memnunum.”

👤 M**** P***; “Bir buçuk yıl önce aldım ve sürekli karavanda yaşadığım için bu sürede düzenli kullandım. Çok memnunum. Sağlam, contası iyi koku kaçırmıyor. Kolay temizleniyor”


Porvaletti Full Portatif Tuvalet

Dolum göstergesine sahip olan Porvaletti Full Portatif Tuvalet, 10 litre temiz, 20 litre kirli su tankı kapasitesine sahip.

Dolum Göstergesi

Ürün Detayı

10 litre temiz su, 20 litre de pis su tankı kapasitesine sahip olan Porvaletti Full Portatif Tuvalet, piston pompa sistemiyle çalışıyor. En iyi portatif tuvaletler arasında yer alan bu ürün, dolum göstergesi sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. Hafif kompakt yapısı sayesinde de kamp, karavan, tekne gibi ihtiyaç duyulan yerlerde kullanım için ideal olan bu portatif tuvalet, sızdırmazlık özelliği sayesinde koku vs. gibi olumsuz durumlar yaşatmıyor.

Ürün Ölçüsü41,5 x 34,5 x 40,5 cm
Temiz Su Kapasitesi10 L
Kirli Su Kapasitesi20 L

Kullanıcı Yorumları

👤 B*** B***; “Çok şık teknem için aldım bir iki günlük konaklamak için gayet güzel.”

👤 Z*** Ç****; “Bu zamana kadar almadığıma pişman oldum, çok kullanışlı pratik bir ürün her kampa pikniğe giderken götürüyorum yanımda özellikle çocuklar ve bayanlar için inanılmaz kolaylık oluyor. tavsiye ederim.”


Sensation Portatif Tuvalet Premium 24 Lt

Sifon çekebilme özelliğiyle dikkat çeken Sensation Portatif Tuvalet Premium, emniyet kiliyli klozet kapağı sayesinde küçük çocuğu olanlar için ideal.

Atık Tank Göstergesi
Emniyet Kilidi Klozet
Tuvalet Kağıdı Saklama Alanı

Ürün Detayı

En iyi portatif tuvaletler arasında yer alan Sensation Portatif Tuvalet Premium, atık tank göstergesi ve yönlendirilebilir kolay boşaltma ağzı ile beğeni topluyor. Tuvalet kağıdı saklama alanına sahip olan bu ürün, sifon çekebilme özelliği sayesinde de ev konforunu yanınızda taşımanıza olanak tanıyor. Ayrıca emniyet kilitli klozet kapağı sayesinde küçük çocuğu olanlar için güvenli kullanım imkanı sunan portatif tuvalet, hava geçirmez ve sızdırmaz 24 litrelik atık tankı ile koku problemi yaşatmıyor. 15 litre temiz su kapasitesine sahip olan portatif tuvalet, 150 kilo ağırlığına kadar taşıyabiliyor.

Ürün Ölçüsü44,5 x 39,4 x 45,6 cm
Ağırlık5.1 kg
Temiz Su Kapasitesi15 L
Atık Su Kapasitesi24 L

Kullanıcı Yorumları

👤 T**** Ü***; “Ürün ambalajını çok beğendim dün sipariş verdik bugün geldi Peçete koyma yeri güzel bir detay olmuş, çift temiz su çıkışı olması da ayrı bir güzellik olmuş tebrikler”

👤 O*** Ü***; “Rengi müthiş, tuvalet peçetesi koyma yeri ve atık göstergesiyle fark yaratmışlar hızlı kargo için teşekkürler.”


Seaflo Portatif Tuvalet

Kamp, tekne ve karavan gibi alanlarda kullanım için uygun olan Seaflo Portatif Tuvalet, geniş oturma koltuğuyla konforlu kullanım imkanı sunuyor.

Hafif YapıDolum Göstergesi

Ürün Detayı

Dayanıklı malzemesi sayesinde kullanıcı memnuniyeti yaratan Seaflo Portatif Tuvalet, doğayla iç içe olduğunuz her yerde konfor sunuyor. 20 litre pis su, 15 litre de temiz su kapasitesine sahip olan bu portatif tuvalet, hafif yapısı sayesinde de kolayca taşınabiliyor.

Ürün Ölçüsü34 x 40 x 40 cm
Taşıma Kapasitesi100 kg
Temiz Su Kapasitesi15 L
Kirli Su Kapasitesi20 L

Kullanıcı Yorumları

👤 F*** E*****; “Tavsiye ederim kaliteli ışığı iyi”

👤 H**** İ***; “Güzel bir ürün sağlam gözüküyor. İnşallah uzun ömürlü olur.”


Fiamma Bı-Pot 34 Atık Tankı Portatif Tuvalet

Sökülüp boşaltılması çok kolay olan Fiamma Bı-Pot 34 Atık Tankı Portatif Tuvalet, fıskiyesi sayesinde hijyenik kullanım imkanı sunuyor.

Kompakt YapısıPis Su Kapasitesi

Ürün Detayı

Kullanıcı dostu özellikleri ve sağlam yapısıyla öne çıkan Fiamma Bı-Pot 34 Atık Tankı Portatif Tuvalet, kompakt tasarımı sayesinde de her yere sığabiliyor. İster karavanda, ister teknede isterseniz de doğayla baş başa bir kampta kullanın her koşulda konfor sunan bu portatif tuvalet, 15 litre temiz su, 13 litre ise kirli su tankına sahip.

Ürün Ölçüleri43,5 x 36 x 34 cm
Ağırlık4,7 kg
Temiz Su Kapasitesi15 L
Kirli Su Kapasitesi13 L

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** K***; “Ürünü karavanım için aldım. Gayet güzel.”

👤 F**** A****; “Sürekli kampa çıkmayı seviyorum ama tuvalet sırası beklemek sıkıcı oluyor ve hijyen olarak da şüphe duyuyorum şu son günlerde bu yüzden aldım memnunum.”


Campout Kamp Portatif Wc Tuvalet

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Campout Kamp Portatif Wc Tuvalet, katlanabilir özelliği sayesinde kolayca taşınabiliyor.

Taşıma ÇantasıTemiz Su Tankı
Hafif Yapısı

Ürün Detayı

İster avda ister kampta kolayca kullanabileceğiniz Campout Kamp Portatif Tuvalet, katlanabilir özelliği sayesinde her yere sığabiliyor. Taşıma çantası sayesinde istediğiniz yere pratik şekilde götürebileceğiniz bu portatif tuvalet, 100 kiloya kadar insan taşıyabiliyor olmasıyla da kullanıcılarından tam not alıyor.

Ürün Ölçüsü39,5 x 33 x 40 cm
Taşıma Kapasitesi100 kg
Ağırlık1,3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** T*****; “Çok beğendim çantası ile birlikte geliyor epey başarılı bir ürün”

👤 S**** U*****; “Portatif tuvalet araştıranlar fiyatları biliyordur o yüzden içlerinde en uygun ve kaliteli olan buydu bunu tercih ettim. Ürün güzel doğada olabilecek en iyi konfor.”


Sealux Portatif Tuvalet

20 litre kirli su, 10 litre temiz su kapasitesine sahip olan Sealux Portatif Tuvalet, koku sızdırmaz özelliği sayesinde beğeniliyor.

TarımıTaharet Musluğu

Ürün Detayı

Doğayla baş başa olduğunuzda ihtiyacını konforlu bir şekilde karşılamanıza yardımcı olan Sealux Portatif Tuvalet, taşınabilir ve hafif yapısı sayesinde seyahatlerde pratik kullanım imkanı sunuyor. Çift tank sistemine sahip olan bu mobil tuvalet, 10 litre temiz su, 20 litre pis su kapasitesine sahip.

Ürün Ölçüleri43.5 x 36 x 39.2 cm
Temiz Su Kapasitesi10 L
Pis Su Kapasitesi20 L

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** O***; “Çocuklar olduğu için kampta artık daha dikkatli hareket ediyoruz. Bu yüzden aldım ve gayet güzel hijyenik.”

👤 S**** B****; “Ürün güzel koku vs. yapmıyor.”


Lalizas Portatif Tuvalet

Polietilen malzemeden üretilen Lalizas Portatif Tuvalet, 12 litre temiz su kapasitesi, 10 litre ise pis su kapasitesine sahip.

Dayanıklı MalzemePis Su Kapasitesi

Ürün Detayı

Ev konforunu gittiğiniz her yere götürebileceğiniz Lalizas Portatif Tuvalet, çift tank sistemi sayesinde hijyenik kullanım imkanı sunuyor. Yüksek kaliteli polietilen malzemeden üretilen bu portatif tuvalet, çizilme ve darbelere karşı da dayanıklı yapısıyla uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunuyor. 12 litre temiz su tankına sahip olan bu ürün, 10 litre de kirli su tankına sahip.

Ürün Ölçüleri31 x 36,5 x 41 cm
Temiz Su Kapasitesi12 L
Kirli Su Kapasitesi10 L

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** A****; “Ürün gayet güzel ve konforlu.”

👤 N*** A****; “İki gündür kullanıyoruz ne bir su sızıntısı ne de koku vs. olmadı.”


Nurgaz Portatif Kamp Tuvaleti

Gittiğiniz her yere katlayarak taşıyabileceğiniz Nurgaz Portatif Kamp Tuvaleti, uygun fiyatlı olmasıyla da beğeni topluyor. Taşıma çantasına sahip olan mobil tuvalet, kolayca temizlik sunuyor.

FiyatıPlastik Gövde

Ürün Detayı

İstediğiniz her yerde kolayca taşınabilen Nurgaz Portatif Kamp Tuvaleti, en iyi portatif tuvalet listemizin son sırasında yer alıyor. Çöp poşetiyle beraber kullanılan bu mobil tuvalet bu sayede pratik temizlik sunuyor. Su tankına sahip olamadığından dolayı bazı kullanıcılar tarafından eleştiri alsa da uygun fiyatından dolayı da çok satanlar arasında yer alıyor.

Ürün Ölçüsü39,5 x 33 x 40 cm
Taşıma Kapasitesi120 kg
Ağırlık1,3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 O**** C***; “Yaklaşık 150 kiloyum rahat taşıyacak gibi duruyor herhangi bir sorun olmaz öyle bir ürün için teşekkür ederim.”

👤 F***** N****; “Çadır içinde kullanmak için oldukça uygun, poşeti klozet kısmından geçirdiğinizde daha da kullanışlı hale geliyor. Büyük boy siyah poşet tercih ederseniz, hiç sorun yasamadan kullanıp, poşeti bağlayıp atabilirsiniz..”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi portatif tuvalet hangisi?

Konforlu kullanım sunan en iyi portatif tuvaletler arasında; Berhimi Pro 9000 Portatif Karavan Tuvaleti, Thetford Porta Potti 165 Portatif Kamp Karavan Wc Tuvalet, Porvaletti Full Portatif Tuvalet, Sensation Portatif Tuvalet Premium 24 Lt, Seaflo Portatif Tuvalet, Fiamma Bı-Pot 34 Atık Tankı Portatif Tuvalet, Campout Kamp Portatif Wc Tuvalet, Sealux Portatif Tuvalet, Lalizas Portatif Tuvalet ve Nurgaz Portatif Kamp Tuvaleti yer almaktadır.

Karavan için hangi tuvalet kullanılmalı?

Karavanınızda kendisine ait tuvalet yoksa eğer portatif veya kasetli tuvalet kullanabilirsiniz. Kendi depolama alanlarına sahip olan bu tuvaletler, dolduğu zaman boşaltılarak tekrar kullanılabiliyor.

Portatif tuvalet nereye boşaltılır?

Portatif tuvaletlerde bulunan pis tank, kamp alanlarında yer alan atık boşaltım yerlerine dökülmelidir. Portatif tuvaletlerin içinde yer alan kimyasallar sebebiyle doğaya boşaltılması risklidir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın