En İyi 10 Katlanabilir Kamp Sandalyesi Tavsiyesi

Kamp yapmayı sevenler bilir, doğanın güzelliklerini keşfederken rahat bir oturma alanı bulmak önemlidir. Ancak taşınabilirlik de bir o kadar kritiktir. İşte tam da bu noktada, taşınabilir kamp sandalyeleri devreye girer ve doğa ile uyumlu bir şekilde hareket etmenize olanak tanır.

Taşınabilir kamp sandalyeleri, hafiflikleri ve kompakt tasarımlarıyla sırtınızda veya çantanızda kolaylıkla taşınabilirler. Hem güvenilirlikleri hem de sağladıkları konforla, doğa ile iç içe geçirdiğiniz anlarda size destek olurlar.

Kaliteli bir taşınabilir kamp sandalyesi seçmek, doğa ile iç içe geçirdiğiniz anları daha da özel hale getirir. Bu sandalyeler, doğanın güzelliklerini keşfederken sizi rahatlık ve konforla kucaklar. Aynı zamanda şık tasarımlarıyla da dikkat çekerler, böylece doğal ortamlara uyum sağlarken tarzınızdan da ödün vermezsiniz.

Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız içeriğimizde, sizler için en iyi taşınabilir kamp sandalyesi modellerini araştırdık ve özenle seçtik. Her bir sandalyenin özelliklerini ve avantajlarını ayrıntılı bir şekilde ele alacağız, böylece ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmenizde size rehberlik edeceğiz.

SıraModelTaşıma KapasitesiSYblog
1Freecamp Patch130 Kg10/9.9
2North Pacific110 Kg10/9.9
3Quechua110 Kg10/9.9
4Praseat110 Kg10/9.8
5Nurgaz Campout100 Kg10/9.8
6Funky Chairs V2125 Kg10/9.8
7Moniev100 Kg10/9.7
8Gray Wolf Quatro160 Kg10/9.7
9Bofigo110 Kg10/9.6
10Joystar110 Kg10/9.5
Katlanabilir Kamp Sandalyesi Tavsiye Listesi

En İyi 10 Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Doğa ile iç içe olmak, hayatın stresinden uzaklaşmak için kamp yapmak harika bir seçenektir. Ancak, konforunuzun da ön planda olması gerektiğini unutmamak önemlidir. Taşınabilir kamp sandalyeleri, bu ihtiyacınızı karşılayacak mükemmel çözümler sunar. Hem pratik hem de konforlu olan lisemizde yer alan sandalyeler, kaliteleriyle de ön plana çıkmaktadır.

İşte en iyi katlanabilir kamp sandalyeleri…

Freecamp Patch Katlanır Sandalye XL

Kaliteli malzemesiyle en iyi kamp sandalyeleri arasında bulunan Freecamp Patch, 84 x 59 x 111 cm boyutlarıyla dikkat çekiyor.

Taşıma KapasitesiFiyat
Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

En iyi katlanır kamp sandalyeleri listemizin ilk sırasında yer alan Freecamp Patch, 130 kilo ağırlığa kadar taşıyabiliyor. 84 x 59 x 111 cm boyutlarıyla geniş bir oturma alanı sunan bu kamp sandalyesi, 6 kiloluk ağırlığı sebebiyle uzun süre taşımaya müsait değildir. Dayanıklı malzemesinden dolayı uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunan bu kamp sandalyesi, kol hizasının altında yer alan içecek filesiyle daha rahat hareket etme imkanı sunuyor.

Taşıma Kapasitesi130 Kg
Boyut 84 x 59 x 111 cm
Ağırlık6100 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** K****; “Ürünün kalitesi mükemmel. İkinci sandalyemizi aldık.”

👤 C*** K****; “Gayet güzel ve sağlam fiyat biraz daha inerse takım oluşturacağım”


North Pacific Katlanır Kamp Sandalyesi

Şık tasarımı ve sağlam yapısıyla dikkat çeken North Pacific Katlanır Kamp Sandalyesi, hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabiliyor. 110 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olan bu ürün, genişliğiyle de beğeniliyor.

Su Geçirmemesi
Terletmeyen Kumaş

Ürün Detayı

Kampta, plajda, sahilde ve istediğiniz her yerde konforlu bir şekilde oturmanıza imkan tanıyan North Pacific Katlanır Kamp Sandalyesi, 110 kiloya kadar taşıyabildiği için kullanıcılarından tam not alıyor. Fileli terletmeyen kumaşı sayesinde en sıcak günlerde bile rahat oturma imkanı sağlayan bu kamp sandalyesi, su geçirmez özelliğiyle de her hava koşulunda kullanılabiliyor. Alüminyum gövdeye sahip olan North Pacific Katlanır Kamp Sandalyesi, 65 x 35 x 55 cm açık ebata ve 850 gr ağırlığa sahip.

Taşıma Kapasitesi110 Kg
Boyut65 x 35 x 55 cm
Ağırlık850 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** K***; “Ürün gayet güzel ama 70 kg üzeri kişiler için uygun değil. Ama kullanışlı ve az yer kaplayan bir ürün”

👤 M**** A***; “Fiyatına göre çok güzel bir ürün satıcı firma ilgili herkese tavsiye ederim teşekkür.”


Quechua Katlanır Kamp Sandalyesi

Hafif ve konforlu tasarımıyla beğenilen Quechua Katlanır Kamp Sandalyesi, 110 kiloya kadar taşıyabilmektedir.

Malzeme KalitesiTaşıma Çantası
Ağırlığı

Ürün Detayı

Dayanıklı malzemesi ve kolayca katlanıp açılabilir yapısı sayesinde kamp severlerin vazgeçemediği Quechua Katlanır Kamp Sandalyesi, 2,8 kilo ağırlığıyla da taşıma kolaylığı sunuyor. 110 kilo ağırlığa kadar taşıyabilen bu kamp sandalyesi, 77,5 x 20 x 17 cm boyutlarıyla dikkat çekiyor. Kolluğunda bulunan içecek filesi sayesinde de konforlu kullanım imkanı sunan bu sandalye, sırt kısmının tamamen kapalı olmamasıyla da sıcak yaz günlerinde terletmiyor.

Taşıma Kapasite110 Kg
Boyut 77,5 x 20 x 17 cm
Ağırlık2,8 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 G*** K***; “Görüntü estetik. Kumaş kaliteli. Ayaklar kaliteli duruyor.(kullandıkça emin olacağız.)pratiklik açısından ideal bir sandalye. zamanında kargo, özenli paket 👍🏼”

👤 C*** Y****; “Kalite kalite kalite. Keşke aldığım zaman 3-4 tane alsaymışım şimdi baktığımda 2 katı olmuş fiyatı .”


Praseat Kamp Sandalyesi

Pratik çantalı yapısıyla ve şık görüntüsüyle açık havada vakit geçirmeyi sevenlerin tercih ettiği Praseat Kamp Sandalyesi, hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabiliyor.

Leke Tutmaz/Terletmez KumaşKol Koyma Yeri
Kompakt Tasarım
Hafif Yapı

Ürün Detayı

Açık havada vakit geçirmeyi sevenlerin hem konforlu hissedeceği hem de kolayca taşıyabileceği Praseat Kamp Sandalyesi, nefes alabilen kumaşıyla terletmiyor. 110 kilo ağırlık taşıyabilen bu kamp sandalyesi, ortasında yer alan taşıma kapasitesi arttırıcı demir sayesinde kullanıcılarından tam not alıyor. Şık tasarımı ve geniş oturma alanıyla konforlu oturma deneyimi yaşatan bu sandalye, leke tutmayan kumaşıyla da çocuklu ailelerin bile rahatça kullanabileceği ürünler arasında yer alıyor.

Taşıma Kapasitesi110 Kg
Boyut64 x 34 x 56 cm
Ağırlık2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** N***; “Çok hafif kurulumu kolay kapalıyken az yer kaplıyor ve çok rahat. Fakat çubukların denk geldiği noktalar zayıf yapılmış kısa sürede yırtılıp kullanılmaz duruma geldi. Bir ayakkabı tamircisine uçların denk geldiği noktalara deri diktirdim. Evladiyelik oldu.”

👤 E*** S***; “Kesinlikle motosiklet severlere tavsiye ederim. Hem az yer kaplıyor hem de hafif. Arka case’e iki tanesi rahat sığıyor, üzerine başka eşyalar da koyuyorum. Şu yönetmen sandalyelerinden de daha konforlu oturma pozisyonu olarak. Ürün kalite anlamında da parasının hakkını veriyor. Hızlı kargo için ayrıca teşekkürler.”


Nurgaz Campout Katlanır Sandalyesi

Çift kat kumaşıyla uzun ömürlü kullanım imkanı sunan Nurgaz Campout Katlanır Sandalyesi, 100 kilo ağırlığa kadar taşıyabiliyor.

Çift Kat KumaşTaşıma Çantası
Kolay Kurulum

Ürün Detayı

Sağlam yapısı ve kolay katlanıp açılabilen tasarımıyla kullanıcı memnuniyeti yaratan Nurgaz Campout Katlanır Sandalyesi, çift katlı kumaşıyla uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. 2 kol dayama ve 1 bardaklığı ile konforlu bir oturma deneyimi sunan bu katlanır kamp sandalyesi, 42 cm oturma genişliğine sahip. 1 yıllık garantisi sayesinde kullanıcısını memnun eden kamp sandalyesi, 70 x 49 x 82 cm ebatlarıyla dikkat çekiyor.

Taşıma Kapasitesi100 Kg
Boyut 70 x 49 x 82 cm
Ağırlık3,7 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 A*** Y*****; “Ben çok beğendim çok sağlam bir ürün sürekli diğer sandalyeleri takip edip yorumlara bakıyordum bu ürün karşıma çıktı odanın ortasına kurdum film izliyorum şimdilik 😅 taşıma çantası olmasa bile askısı var ve ayakları bir arada tutacak lastiği mevcut biraz ağır ama taşınmayacak kadar değil sırta takın çıkın :)”

👤 A**** D****; “Ürün görselde olduğu gibi birebir aynı kalite olarak mükemmel sağlamlıkta çok uzun süre kullanacağımızdan eminim. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.👏🏻 Satıcıya sorunsuz ulaştırdığı için teşekkür ediyorum. Siparişimin ertesi günü ürün geldi.”


Funky Chairs V2 Haki Lüks Kamp Sandalyesi

Bardaklık ve gazetelik bölümüyle dikkat çeken Funky Chairs V2, konforlu kullanım imkanı sunuyor. 125 kiloya kadar taşıyabilen bu katlanır sandalye, tamamı sünger dolgulu kumaşıyla beğeniliyor.

GazetelikMalzeme Kalitesi
Sünger Dolgu
Taşıma Çantası

Ürün Detayı

En iyi katlanır kamp sandalyeleri arasında yer alan Funky Chairs V2 Kamp Sandalyesi, tamamı sünger dolgulu kumaşı sayesinde her yerde konfor sunuyor. Güçlü iskelet yapısı sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunan bu katlanır sandalye, 125 kilo ağırlığa kadar taşıyabiliyor. Bardaklık ve gazetelik bölümüyle doğada konforuna düşkün olanlardan takdir toplayan Funky Chairs V2 Kamp Sandalyesi, taşıma çantası sayesinde rahatça sırtta taşınabiliyor.

Taşıma Kapasitesi125 Kg
Boyut80 x 52 x 80 cm
Ağırlık2,94 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** K***; “Kalitesi, rengi, konforu çok iyi uzun yıllar kullanabileceğimiz bir ürün. Özellikle sırt ve kolların geçiş yerleri diğer çoğu markalardaki gibi kumaş değil zamanla yırtılma oluyor kumaş olanlarda. Diğer ucuz markalardan alıp paranızı çöpe atmayın.”

👤 F**** Y****; “Rahat ve kaliteli sandalye almak isteyenlere tavsiye ederim, keşke biraz daha indirim yapılsa.. Sağlam geldi kutusu kalındı zarar görmemişti. Satıcıya teşekkür ederim”


Moniev Kamp Sandalyesi

Alüminyum çerçevesiyle hem hafif hem de dayanıklı olan Moniev Kamp Sandalyesi, 3 kat astarıyla dikkat çekiyor. 100 kiloya kadar taşıyabilen bu ürün, 1 yıl değişim garantisi sunuyor.

KumaşıTaşıma Zorluğu
Kolay Kurulum
1 Yıl Garanti

Ürün Detayı

Kamp sandalyesi almayı düşünenlere önerebileceğimiz Moniev Kamp Sandalyesi, 3 katlı kumaşıyla yırtılma gibi problemler yaşatmıyor. 100 kilo ağırlığa kadar taşıyabilen bu katlanır kamp sandalyesi, 44 cm oturma genişliği sunuyor. Kolayca açılıp kapanabilen bu kamp sandalyesi, sağlam iskeletiyle de beğeni topluyor.

Taşıma Kapasitesi100 Kg
Boyut42 x 44 x 57 cm
Ağırlık3 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** P*****; “Fiyat performans olarak mükemmel. Her halükarda dikkatli kullanmak gerekli, bu bağlamda kullanıp dayanımını göreceğiz. Şeffaf kargoyu gereksiz buluyorum, ama ne tesadüf ki kargoda taşımaya dair her hangi bir deformasyon olmamış. Hızlı gönderim için firmayı ayrıca kutlarım.”

👤 S**** Ş*****; “Ambalaj gayet iyiydi, sandalyeler çok sağlam kilosu fazla olanlar rahatlıkla kullanabilir.”


Gray Wolf Quatro Katlanır Lüks Kamp Sandalyesi

Kalın petli kumaşı sayesinde doğada konforlu oturma deneyimi yaşatan Gray Wolf Quatro, kalın demirleri sayesinde de sağlamlık sunuyor. 160 kilo yük kapasitesine sahip olan bu katlanır sandalye, kolay kuruluyor.

KumaşTaşıma Çantasının Kalitesi
Taşıma Kapasitesi

Ürün Detayı

Doğada vakit geçirirken aynı zamanda konforlu bir oturma deneyimi yaşamak isterseniz almanız gereken ürün Gray Wolf Quatro Katlanır Kamp Sandalyesi. 160 kilo yük kapasitesi sayesinde kilolu insanlarında da rahatlıkla oturabileceği bu sandalye, plastik kol desteği sayesinde rahatlık sunuyor. Extra kaliteli kalın profil demirleriyle uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunan bu katlanan kamp sandalyesi, 3,75 ağırlığa sahip.

Taşıma Kapasitesi160 Kg
Boyut40 x 47 x 80 cm
Ağırlık3,75 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** E***; “115 kg olarak çok rahat ettim. Kumaşı kaliteli kalın. Taşıma çantası kumaş ve ipi daha kalın olabilirdi.”

👤 P**** K****; “Ürün çok güzel ve sağlam görünüyor. Ancak taşıma çantası her an yırtılacak gibi. Taşıma çantası daha kaliteli olabilirdi.”


Bofigo Kamp Sandalyesi

Desenleriyle ve renkleriyle enerji veren Bofigo Kamp Sandalyesi, 110 kiloya kadar taşıyabiliyor. Kolayca açılıp kapanabilen bu sandalye taşıma çantasıyla da konforlu taşıma imkanı sunuyor.

Sağlam Gövde
Desenli Kumaş

Ürün Detayı

Bahçe, piknik, balkon, plaj, kamp, sahil gibi birçok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz Bofigo Kamp Sandalyesi, sağlam gövdesi sayesinde paslanma çürüme gibi sorunlar yaşatmıyor. 110 kilo ağırlığa kadar taşıyabilen bu ürün, tek elle açılıp kapanabilen yapısı sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. %100 Türk malı olmasıyla da beğenilen bu ürün, kol ve içecek koyma bölümleriyle de konfor sunuyor.

Taşıma Kapasitesi110 Kg
Boyut50 x 50 x 42 cm
Ağırlık2,5 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** Ş****; “ürünü alırken boyutundan dolayı korkmuştuk ama korktuğumuz gibi çıkmadı ideal yetişkin sandalyesi biz çok memnun kaldık indirimde yakaladım iyi ki almışım diyorum tavsiye ederim👏🏻😊 3 günde elimize ulaştı bu arada.”

👤 H*** H****; “Bence rengi çok hoş ve kaliteli tavsiye ederim. Düz ve sade renklere nazaran daha havalı ve güzel görünüyor”


Joystar Katlanabilir Kamp Plaj ve Balıkçı Sandalyesi

En çok satılan katlanır kamp sandalyeleri arasında yer alan Joystar, uygun fiyatıyla beğeniliyor. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken ürün, 110 kiloya kadar taşıyabiliyor.

FiyatıPlastik Gövde

Ürün Detayı

Uygun fiyatlı ve kaliteli katlanır kamp sandalyesi arayanlara önerebileceğimiz Joystar Katlanabilir Kamp Plaj ve Balıkçı Sandalyesi, piknik, plaj ve balkon gibi istediğin her yerde kullanılabiliyor. Tek elle kolayca açılıp kapanabilen yapısıyla pratik kullanım saplayan bu ürün, suya dayanıklı kumaşı sayesinde her mevsim kullanılabiliyor. Sırt bölgesinde yer alan destek kumaşları sayesinde oturma bozukluğu ve sırt ağrısı olanlar için de konforlu bir kamp sandalyesi olan bu ürün, leke bırakmayan kumaşıyla da beğeni topluyor. 110 kiloya kadar taşıyabilen bu ürün, arkada bulunan cebi sayesinde gazete kitap gibi eşyalarını kaldırabilmeye yardımcı olmaktadır.

Taşıma Kapasitesi110 Kg
Boyut52 x 52 x 82 cm
Ağırlık2,12 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Y**** N***; “Çok güzel ve sağlam bir ürün arkada cebi var ve özellikle çekmek istedim vida yerlerinden normalde aşınır ve atar bu sandalyeler ki başka markada yaşadım. Onun da önüne geçmişler düşünülmüş lastikle vidalama yapılmış bir harika bir detay çok da hızlı geldi indirimden aldım. Bir daha girerse tekrar almayı düşünüyorum. Cepli olmasıda çok büyük avantaj gerçekten güzel düşünülmüş 👏👏👏”

👤 S***** Y****; “Elime çok hızlı ulaştı. Ve gerçekten çok beğendim. Çok sağlam ve geniş fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim hayırlı kazançlar ❤️”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi katlanır kamp sandalyesi hangisi?

Gittiğiniz her yerde konforu beraberinde götürebileceğiniz en iyi katlanır kamp sandalyeleri arasında; Freecamp Freecamp Patch Katlanır Sandalye XL, North Pacific Katlanır Kamp Sandalyesi, Quechua Katlanır Kamp Sandalyesi, Praseat Kamp Sandalyesi, Nurgaz Campout Katlanır Sandalye, Funky Chairs V2 Haki Lüks Kamp Sandalyesi, Moniev Kamp Sandalyesi, Gray Wolf Quatro Katlanır Lüks Kamp Sandalyesi, Bofigo Kamp Sandalyesi ve Joystar Katlanabilir Kamp Plaj ve Balıkçı Sandalyesi en çok satan kaliteli kamp sandalyeleridir.

Katlanabilir kamp sandalyesi kaç kilo taşır?

Katlanabilir kamp sandalyesinin taşıma kapasitesi gövde ve kumaşının sağlamlığıyla doğru orantılıdır. Fakat genellikle taşınabilir kamp sandalyeleri 100-110 kilo aralığında taşıma kapasitesine sahiptir.

Kamp sandalyesi yıkanır mı?

Kamp sandalyeleri genellikle yıkanabilir kumaşlara sahiptir. Bu sebeple kullanım sonrasında kirlendiğini düşünüyorsanız balkon veya bahçenizde yıkayıp güneşte kurutabilirsiniz.

Kamp sandalyesi nasıl olmalı?

Kamp sandalyesi seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. İşte kamp sandalyesinin nasıl olması gerektiği;

  • Kamp sandalyesi konforlu olmalıdır.
  • Yer kaplamaması için katlanabilir olmalıdır.
  • Sağlam gövdeye sahip olmalıdır
  • Hafif yapıya sahip olmalıdır bu sayede daha kolay taşınır.
  • Kurulumu kolay olmalıdır bu sayede açıp kaparken vakit kaybı olmaz.
Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın