Doğada İçecekleri ve Yiyecekleri Serin Tutan En İyi 10 Kamp Buzluğu

Kamp hayatının vazgeçilmez ekipmanlarından biri olan buzluklar, yiyecek ve içecekleri serin tutarak bozulmalarına engel olmaktadır. Sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı içecekler içebilmeye imkan tanıyan kamp buzlukları, tatilin daha keyifli geçmesine yardımcı olmaktadır. Taşınabilir yapıları sayesinde kampta, piknikte, plajda ve karavanda sıkça kullanılan buzluklar, keyfine düşkün doğa severlerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alıyor.

Kamp yapmayı veya pikniğe gitmeyi sevenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, en iyi kamp buzluklarından oluşuyor. Birçok farklı boyuttan buzlukla oluşturduğumuz listemiz, en kaliteli ve en dayanıklı ürünleri barındırıyor.

SıraModelHacmiSYblog
1Stanley Adventure15 L10/9.9
2Igloo Latitude47 L10/9.9
3Coleman 316 Cooler 70 Qt66.2 L10/9.9
4Thermobag1,5 L10/9.9
5Pinn Cle 47 Qt Proxon45 L10/9.8
6Icepeak SF2626 L10/9.8
7Thermatlon8 L10/9.8
8Campious29 L10/9.8
9Toros HP-92232 L10/9.7
10Kale25 L10/9.6
Kamp Buzluğu Tavsiye Listesi

En İyi 10 Kamp Buzluğu

Kampçılar arasında geçen hikayelerin, anıların ve dostlukların en lezzetli yanı, paylaşılan yemek ve içeceklerin tadıdır. kamp buzluğu sayesinde yiyeceklerimiz güvenle saklanır, serin kalır ve lezzetini korur. Böylece, kamp ateşi etrafında geçen keyifli sohbetlere, göl kenarında yapılan pikniklere ve gün batımlarına odaklanabiliriz.

İşte en iyi kamp buzluğu tavsiyesi…

Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta

36 saat boyunca soğuk tutma özelliğine sahip olan Stanley Adventure, 15 litre kapasiteye sahip. 3.1 kilo ağırlığa sahip olan bu kamp buzluğu tutma kulpundan kolayca taşınabiliyor.

Soğuk Tutma Süresi

Ürün Detayı

En iyi kamp buzlukları arasında yer alan Stanley Adventure, 15 litre hacme sahip. Dayanıklı malzemeden üretilen bu kamp buzluğu, 2,5 kat daha fazla yalıtım köpüğü sayesinde daha uzun saatler soğuk tutuyor. 3.1 kilo ağılığa sahip olan bu kamp buzluğu, 36 saat boyunca soğuk tutma özelliğine sahip. Kamp alanına rahatlıkla taşınabilen bu ürün, sıcak yaz günlerinde içeceklerinizi serin ve ferah tutmanıza olanak sağlar.

Hacmi15 L
Soğuk Tutma Süresi36 Saat
Ağırlık3.1 kg
Ölçü32,5 x 42,5 x 28,5 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** G****; “Merhaba ürün kaliteli ve güzel memnun kaldım tavsiye ederim”

👤 S*** Ç****; “Stanley kalitesi kendini belli ediyor. Kamplarda olmazsa olmaz. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.”


Igloo Latitude Buzluk

İçerisinde 85 tane kutu içecek muhafaza edebilen Igloo Latitude Buzluk, UV güneş hasarına karşı inhibitörlere sahiptir. 47 litre iç hacme sahip olan bu buzluk, 4,86 kilo ağırlığa sahip.

Hacmi

Ürün Detayı

Kampçıların tercih ettiği Igloo Latitude Buzluk, 47 litre iç hacme sahip. Kullanışlı yan taşıma sapları sayesinde kolayca taşınabilen bu kamp buzluğu, kapak üzerinde yer alan telefon, tablet standı ve 4 adet bardak koyma yeriyle konforlu kullanım sunuyor. UV hasarına karşı inhibitöre sahip olan bu kamp buzluğu, içerisine 85 adet kutu içecek sığdırabiliyor.

Hacmi47 L
Boyut63,2 x 37,3 x 38 cm
Ölçü4,86 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** G***; “Ürün güzel beğendim.”

👤 R**** O***; “Kampta kullanıyorum çok güzel soğuk tutuyor.”


Coleman 316 Cooler 70 Qt 5871 Sıoc Marine Buzluk

Hem yiyecek hem de içeceklerin sığabileceği geniş iç hacmiyle beğenilen Coleman 316 Cooler 70 Qt 5871 Sıoc Marine Buzluk, 4 adet bardak koyma alanıyla masa olarak da kullanılabiliyor.

Soğuk Tutma SüresiFiyat

Ürün Detayı

Kamp severlerin beğenisini kazanan ve en iyi kamp buzluklarından biri olan Coleman 316 Cooler 70 Qt 5871 Sıoc Marine Buzluk, kapak kısmında bulunan 4 adet bardak koyma yeriyle masa olarak da kullanılabiliyor. 66.2 litrelik iç hacmi sayesinde hem yiyecek hem de içeceklerin kolayca sığdığı bu kamp buzluğu, 5 gün boyunca soğuk tutma özelliğine sahip. 5.6 kilo ağırlığıyla dikkat çeken bu kamp buzluğu karavanla seyahat edenlerinde ilk tercihi oluyor.

Hacmi66.2 L
Soğuk Tutma Süresi5 Gün
Ağırlığı5.6 kg
Ölçü43 x 79 x 40 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 C*** C***; “Ürün tek kelime ile harika. Fazlası var eksiği yok. Alan pişman olmaz. Ürünü aldığım Ocean Marine Outdoor firması da çok ilgili ve ürünü özenle paketleyip göndermişler.”

👤 A*** A****; “Çok güzel kaliteli”


Thermobag 8 L Soğutuculu Kamp ve Piknik Çantası

Kompakt ve ergonomik tasarımı sayesinde kolayca taşınabilen Thermobag, buz akusu olmadan 12 saat soğuk tutma özelliğine sahip.

Taşınabilir OlmasıHacmi

Ürün Detayı

Hangi kamp buzluğu alınmalı diye merak edenler için önerebileceğimiz Thermobag Soğutuculu Kamp ve Piknik Çantası, 8 litre hacme sahip. Kompakt tasarımı ve taşıması kolay yapısıyla Thermobag, piknik ve kısa kamp gezileri için ideal bir seçenek sunuyor. Buz aküsü kullanılmadığında 12 saat soğuk tutma özelliğine sahip olan bu kamp buzluğu, buz aküsü kullanıldığın 18 saate kadar içecek ve yiyeceklerinizi soğuk tutuyor. Darbelere karşı dayanıklı yüzeyi sayesinde Thermobag, toplamda 3 katmandan oluşmaktadır.

Hacmi1,5 L
Soğuk Tutma Süresi12-18 Saat
Ölçü36 x 24 x 21 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** K***; “Tabanına 3tane küçük buz aküsü koydum, plajda içerisindeki kola ve suları çok iyi muhafaza etti. %100 Tavsiye ederim. Satıcının kusuru renk oldu. Haki istedim kırmızı renk göndermişler, iade vaktim olmadığı için değiştirmedim.”

👤 K*** A***; “Çok kullanışlı ve çok kaliteli. İçerisine buz koyarsanız tüm gün içecekleriniz soğuk kalır.”


Pinn Cle 47 Qt Proxon Tekerlekli Buzluk

Tekerlekli tasarımı sayesinde kamp alanına kolayca taşınabilen Pinn Cle 47 Qt Proxon, 45 litrelik hacme sahip. Darbelere karşı dayanıklı malzemeden üretilen bu kamp buzluğu, UV ışınlarını geçirmeyen özel bir yapıya sahip.

Tekerlekli Olması
Hacmi

Ürün Detayı

İster karavanda, ister kampta isterseniz de piknikte kullanabileceğiniz Pinn Cle 47 Qt Proxon Tekerlekli Buzluk, 45 litrelik geniş hacmiyle sıcak yaz günlerinle yiyecek ve içeceklerinizi serin tutuyor. Tekerlekli tasarımı sayesinde kolay taşınabilen bu kamp buzluğu, UV ışınlarına ve darbelere karşı dirençli malzemesiyle uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Hacmi45 L
Ölçü60 x 39 x 43 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 E*** Y*****; “Piknik şimdi piknik oldu. Aldığımdan bu güne fiyatı 7 kat arttı.”

👤 M**** E***; “Çok araştırıp aldım. Çok doğru bir karar vermişim.”


Icepeak SF26 Taşıma Çantası Buzluk

26 litre hacme sahip olan Icepeak SF26 Taşıma Çantası Buzluk, tek elle kolayca taşınabiliyor. 5-7 saat soğuk tutma özelliğine sahip olan bu kamp buzluğu, temizlenebilen iç ve dış yüzeye sahiptir.

Kompakt TasarımSoğuk Tutma Süresi

Ürün Detayı

Hafif ve kullanışlı yapısıyla plajda, kampta, piknikte ve karavanda kullanılabilen Icepeak SF26 Taşıma Çantası Buzluk, 2 litrelik şişeleri rahatlıkla taşıyabiliyor. 26 litre iç hacme sahip olan bu kamp buzluğu, tek elle kolayca taşınabilmektedir. Ortalama olarak 5-7 saat soğuk tutma özelliğine sahip olan bu kamp buzluğu, fazla yer kaplamasından dolayı da beğeni topluyor.

Hacmi26 L
Ölçü39 x 25 x 40,5 cm
Soğuk Tutma Süresi5-7 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 Y**** U***; “Fiyat/performans ürünü. İç hacmi görebilmeniz için resimlere 1 tane 2.5 Lt. Kola ve 2 kutu bira koydum. Kapak rahatça kapanıyor. Soğuk tutma zamanı da içine koyacağınız buz miktarına ve kalıbına göre değişir. Ürün tavsiyedir”

👤 O**** D****; “İçine 4 adet 0.5 lik dondurulmuş su şişesi koydum, 3 plastik kapta buz döküp kampa gittim. Buzları koyduktan sonra bile 8-9 şişe içecek aldı içine. 2 gün boyunca güneşte sahildeydim. Tam tamına 32 saat sonra içecekler hala buz gibiydi. Mükemmel bir termos, rengiyle korumasıyla on numara. Sadece biraz nazik bir ürün hor kullanmamak lazım 👍🏻”


Thermatlon Piknik Soğutucu Buzluk

12 saat boyunca yiyecek ve içecekleri soğuk tutabilme özelliğine sahip olan Thermatlon Piknik Soğutucu Buzluk, 8 litre hacme sahip.

Omuz AskısıSoğuk Tutma Süresi

Ürün Detayı

En iyi kamp soğutucu buzlukları arasında yer alan Thermatlon Piknik Soğutucu Buzluk, 8 litrelik hacme sahip. Yalıtım özelliğine sahip çanta olmasından dolayı ister sıcak isterseniz de soğuk ürün koyabileceğiniz Thermatlon, 10 saatte 2 derece ısı kaybı yaşatmaktadır. Omuz askısı sayesinde kolayca taşınabilen bu kamp buzluğu, şık tasarımıyla da beğeni toplamaktadır.

Hacmi8 L
Soğuk Tutma Süresi12 Saat
Ölçü36 x 24 x 21 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** A*****; “Teslimat ile başlayarak sonraki süreçlerde iligili satıcı hızlı ve sağlam teslimat için teşekkürler. Ürün ile ilgili olarak gün içerisinde takside aktif kullanımda 12-14 saatte hiç etkilenmeden kullanım yapılabilir. Et – süt tarzı deneme yapmadım ama diğerleri için muadillerine göre kaliteli ürün. Tavsiye ederim rahatlıkla.”

👤 N**** A*****; “Muhteşem bir ürün. Özel beslenme sebebiyle Seyahat için aldım. Bavul içine sığsın istedim. Hem hafif hem şık hem de bavul içine uygun. Henüz, denemedim ama dış kaliteden belli iyi sonuç alacağım.”


Campious 29 Lt Sun And Fun Buzluk

Şık tasarımıyla dikkat çeken Campious 29 Lt Sun And Fun Buzluk, içerisine 10 adet 1,5 litre su şişesi konulabilmektedir. Hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde beğenilen bu ürün, tek elle taşınabilmektedir.

Tasarım

Ürün Detayı

Kamp alanında yiyecek ve içecekleri bozulmadan muhafaza etmek isteyenler için önerebileceğimiz Campious Sun And Fun Buzluk, renkli tasarımıyla beğeni topluyor. Hava koşuluna bağlı olarak 8-10 saat arasında soğuk tutma özelliğine sahip olan bu ürün, 29 litre hacme sahip. İçerisine 10 adet 1,5 litrelik içecek sığdırabileceğiniz bu kamp buzluğu, hafif ve ergonomik bir yapıya sahip.

Hacmi29 L
Soğuk Tutma Süresi8-10 Saat
Ölçü29 x 39 x 43 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** G***; “Ürün güzel kaliteli.”

👤 M**** T****; “Biraz cidarı ince ama kaliteli güzel.”


Toros HP-922 32LT Buzluk

32 litrelik hacme sahip olan Toros HP-922 Buzluk, piknikte, kampta veya plajda kullanım için uygundur. Sızdırmazlık özelliği sayesinde uzun süre ısıyı muhafaza eden bu kamp buzluğu, dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Hacmi

Ürün Detayı

32 litrelik iç hacmiyle yiyecek ve içeceklerin kolayca sığabildiği Toros HP-922 Buzluk, ergonomik tasarımıyla kullanım kolaylığı sunuyor. İster kampta, ister piknikte, ister karavanda isterseniz de plajda kullanabileceğiniz bu buzluk, özel yalıtımları sayesinde güneş altında bile içindeki ürünü soğuk tutmaya devam eder.

Hacmi32 L

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** B****; “Sürekli kamp yaptığımız için aldık. İyi ki tercih etmişiz.”

👤 K*** A****; “Ürün gayet güzel. Pet şişeleri dondurup içine yerleştirdim tüm gün içecekler ve etler soğuk kaldı.”


Kale 25 Litre Outdoor Termos

Kanserojen madde içermeyen Kale Outdoor Termos, 25 litre hacme sahip. Kompakt tasarımıyla fazla yer kaplamayan bu ürün, buz tankları kullanıldığında daha etkili sonuçlar veriyor.

Kompakt Tasarım

Ürün Detayı

En iyi kamp buzluğu tavsiye listemizin son sırasında yer alan ve uygun fiyatıyla birçok kişinin beğenisini kazanan Kale Outdoor Termos, 25 litrelik hacme sahip. Kanserojen madde içermediği için güvenle kullanılabilen bu kamp buzluğu, hem sıcak hem soğuk tutma özelliğine sahip. Taşıma kulpu sayesinde kolayca taşınabilen bu ürün, tek elle bile rahat kullanım imkanı sunuyor.

Hacmi25 L
Ölçü39 x 28 x 38 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** S***; “Özellikle kapak kısmı çok hassas üzerine birşeyler koyunca yamuldu. Soğutması gayet iyi yaz günü 14 saatlik uzun yolculuk sonunda kapağını defalarca açıp kapatmamıza rağmen içerisindeki yiyecek ve içecekler buz gibiydi.”

👤 B***** Ç****; “5 saatlik bir yolculukta kullandık buzlu ürünlerimiz gayet iyi geldi hemen geri buzluğa attık.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi kamp buzluğu hangisi?

Gittiğiniz her yerde yiyecek ve içeceklerinizin soğuk kalmasına yardımcı olan en iyi kamp buzlukları arasında; Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, Igloo Latitude Buzluk, Coleman 316 Cooler 70 Qt 5871 Sıoc Marine Buzluk, Thermobag 8 LSoğutuculu Kamp ve Piknik Çantası, Pinn Cle 47 Qt Proxon Tekerlekli Buzluk, Icepeak SF26 Taşıma Çantası Buzluk, Thermatlon Piknik Soğutucu Buzluk, Campious 29 Lt Sun And Fun Buzluk, Toros HP-922 32LT, Buzluk ve Kale 25 Litre Outdoor Termos yer almaktadır.

Buzluk termos kaç saat soğuk tutar?

Buzluk termosların izolasyon özelliklerine göre değişiklik gösteren soğuk tutma süresi, ortalama en az 3 saattir.

Buzluk termos nasıl kullanılır?

Buzluk termosa ürün koymadan önce yerleştireceğiniz yiyecek veya içeceği dolakta veya dondurucuda bekletin. Arından ürünlerinizi buzluk termosa yerleştirin ve içerisine buzlu şişe veya buz aküsü yerleştirin. Daha sonra buzluk termosunuzu düzgünce yerleştirdikten sonra ağzını sıkıca kapatarak hava almasına engel olun

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın