Cildinizi Sakinleştirecek En İyi 10 Güneş Sonrası Krem

Kızarıklık, yanma, soyulma gibi güneşlenme sonrası tahrişi hafifletmeye yardımcı olan güneş sonrası kremler, özellikle hassas cilde sahip olanların kurtarıcısı oluyor. Güneşlenme sonrasında oluşan yanma ve acı hissini hafifletmeye yardımcı olan güneş sonrası kremler, cildin kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı oluyor.

Güneş kremi kullanılsa bile uzun süre güneşte kalmanın yarattığı hassasiyeti onarmaya yardımcı olan güneş sonrası kremler, cildi yatıştırıp ferahlatmanın yanı sıra bronzluğu da korumaya yardım ediyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, en iyi güneş sonrası kremlerden oluşuyor.

SıraMarkaHacmiSYblog
1Lancaster150 ml10/9.9
2La Roche-Posay100 ml10/9.9
3Nivea200 ml10/9.9
4Sebamed150 ml10/9.9
5Avene50 ml10/9.8
6Bioderma200 ml10/9.8
7Arko Nem150 ml10/9.8
8Bee’o Apicare80 ml10/9.7
9Garnier200 ml10/9.7
10Bioxcin200 ml10/9.7
Güneş Sonrası Krem Tavsiye Listesi

En İyi 10 Güneş Sonrası Krem

Güneşin tadını çıkarırken cildimizin sağlığını da önemsemek, uzun vadede sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için önemlidir. Bunun için hazırladığımız bu içeriğimiz ”Güneşte yandıktan sonra ne sürülür?” diye merak edenler için en iyi güneş sonrası kremlerden oluşuyor.

İşte en iyi güneş sonrası krem tavsiyesi…

Lancaster Sun Senstive After Sun Repair Balm

Doğal içeriğiyle dikkat çeken Lancaster, güneş sonrası cildi onarmaya yardımcı oluyor. Hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilen bu ürün, vegan formülüyle de beğeni topluyor.

Doğal İçerik

Ürün Detayı

En iyi güneş sonrası kremler arasında yer alan Lancaster Sun Senstive After Sun Repair Balm, yenileyici ve rahatlatıcı formülü sayesinde güneşin neden olduğu tahrişi hafifletiyor. Cildin kaybettiği nemi geri kazandıran bu güneş sonrası krem, bronzlaşmanın daha kalıcı olmasına da yardımcı oluyor. %96 doğal içeriğe sahip olan Lancaster Sun Senstive After Sun Repair Balm, pürüzsüz dokusu sayesinde ciltle bütünleşiyor.

Hacmi150 ml
Cilt TipiTüm Ciltler
TürüBalsam

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** Y****; “Güneşlendikten sonra cilde en iyi bakım yapan krem.”

👤 N*** V****; “Ürün çok güzel yatıştırıyor.”


La Roche-Posay Posthelios After Sun Gel

Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen La Roche-Posay Posthelios After Sun Gel, rahatlatıcı etki bırakıyor. Güneş sonrası oluşan şişliği gidererek cilt soyulmasına engel olan bu La Roche Posay, hafif dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emiliyor.

Parfümsüz
Şişkinliği Azaltma

Ürün Detayı

Cilt tarafından kolayca emilen ve cildi tazeleyen La Roche-Posay Posthelios After Sun Gel, parfüm içermiyor. Hipoalerjenik olan ve komedojenik olmayan bu güneş sonrası krem, güneşlendikten sonra kaybedilen nemi geri kazandırıyor. Banyo ve duş sonrası kullanılabilen bu ürün, güneşlenme sonrası şişliği gidererek soyulmalarında önüne geçiyor. İçerisinde yer alan shea yağı ile cilde etkili bakım sağlayan bu güneş sonrası krem, hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor.

Hacmi100 ml
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** Ç***; “Bütün arkadaşlarım ve ben yedekleyerek aldık çok memnunuz inanılmaz nemlendiren ve cildi sakinleştiren bir krem. Tavsiyemiz”

👤 N**** Ö***; “İkişer üçer aldığım zaman fiyatı 10-15 arasındaydı. Son yedi sekiz aydır fiyatı yükseldi bu nedenle alternatif kremlere yöneldim ancak bunun cildimdeki mucizesinin binde birini bulamadım. Effaclar duo kreminin etkisinin aynısını lekeler üzerinde gösteriyor. Gece sürüp yattığım zaman sabah lekeler hafiflemiş ve cildim parlak uyanıyorum. Güneşe çıkınca da baz niyetine kullanıyorum, hafif ve şahane bir nemlendirmesi var. La roche her zaman en iyisi ❤️”


Nivea Sun Güneş Sonrası Nem

Cilde serinlik veren Nivea Sun Güneş Sonrası Nem, 48 saat boyunca nem sunuyor. İçerisinde yer alan aloe vera ve hyaluron ile cildi yatıştıran bu ürün, kullanıldığı anda rahatlama sunuyor.

48 Saat Nem
Hacmi

Ürün Detayı

En iyi güneş sonrası kremler arasında yer alan Nivea Sun Güneş Sonrası Nem, kolay emilen formüle sahip. İçerisinde yer alan aloe vera formülü ve hyaluron ile cilde ihtiyaç duyduğu nemi sunarak güneş sonrası rahatlama sağlayan bu ürün, dermatologlar tarafından da öneriliyor. Sprey yapısı sayesinde kolay kullanım imkanı sunan güneş sonrası krem, tahrişi önleyemeye yardımcı olmaktadır.

Hacmi200 ml
FormuSprey
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 A*** İ***; “İnanılmaz bir ürün benim gibi sürekli domates gibi gezen birini bile kurtardı. Asla yağlı his bırakmıyor. Emilimi çok iyi. Kokusu da çok güzel”

👤 B*** A****; “Bu ürün bu yaz bizim kurtarıcımız oldu. Duştan sonra bunu sürünce ben bu ürünle neden daha önce tanışmadım diye üzüldüm. Şahane bir ürün.”


Sebamed Sun Care After Sun Güneş Sonrası Bakım Losyonu

Güneş maruziyeti sonrasında kullanılan Sebamed Sun Care After Sun, allantoin ve bisabolol ile cildin nemlenmesine yardım ediyor.

pH Seviyesi

Ürün Detayı

5.5 pH değerinde olduğu için cildin doğal asit dengesini bozmadan onaran Sebamed Sun Care After Sun, güneş altında kalan ciltlerin yatışmasına yardım ediyor. İçerdiği E vitamini sayesinde serbest radikallere karşı savaşarak yaşlanmanın önüne geçen bu güneş sonrası ürün, kakao yağı ve gliserin sayesinde nemi ciltte uzun süre tutuyor. Bu sayede cilt elastikiyetini koruyan bu güneş sonrası krem, temiz cilde uygulanmalıdır.

Hacmi150 ml
FormuLosyon
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** O***; “Kokusu çok güzel. Sürdükten sonra da cildi rahatlatıyor. Sebamed kalitesi💗”

👤 D*** K***; “Çok başarılı bir ürün. Güneş sonrası kızarılıklığı ve hassasiyeti azaltıyor.”


Avene After Sun Repair Lotion

Hassas ciltlerde dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Avene After Sun Repair Lotion, komedojen değildir. Hipoalerjenik yapısı sayesinde güvenle kullanılabilen bu güneş sonrası ürün, hem yüz hem de vücuda uygulanabiliyor.

Ferahlama Etkisi

Ürün Detayı

Güneşlenme sonrasında cildi yatıştırmak için kullanılan Avene After Sun Repair Lotion, hipoalerjenik olduğundan dolayı hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabiliyor. Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen bu güneş sonrası krem, güneşin yarattığı hassasiyeti azaltarak ferahlamaya yardımcı oluyor.

Hacmi50 ml
FormuLosyon
Cilt TipiHassas Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 N*** S*****; “Güneş yanığı sonrası cildi ferahlatıcı kızarıklığı giderici, kullandığım bir ürün, fiyat kalite performansı iyi, paketleme düzgündü, kargo çabuk geldi, teşekkürler”

👤 T**** H***; “Ben seviyorum bu ürünü ya. Banyodan sonra yüzüm biraz kuru oluyor. Hafif bir yatıştırıcı olarak kullanıyorum. Kızıma da kullanıyorum. Memnunuz gayet. Zaten marka konuşuyor.”


Bioderma Photoderm After Sun

Güneş sonrası yatıştırıcı ve onarıcı etki yapan Bioderma Photoderm After Sun, genç ve yetişkinler için uygundur. Cildi nemlendiren ve besleyen bu güneş sonrası krem, ferahlatıcı etkisiyle de beğeniliyor.

Kokusu

Ürün Detayı

Zengin içeriği sayesinde cildinizi derinlemesine nemlendiren ve besleyen Bioderma Photoderm After Sun, güneşlenme sonrası yaşanan tahrişi azaltmaya yardımcı olmaktadır. Güneşe maruz kaldıktan sonra cilt bariyerini güçlendiren bu ürün, erken yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmaktadır.

Hacmi200 ml
FormuLosyon
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 İ**** B***; “Daha öncede kullandığım bir ürün, çok memnunum harika bir kokusu var.”

👤 C**** Ö****; “Güneş sonrası oluşan acı hissini önemli derecede azaltıyor”


Arko Nem Güneş Sonrası Losyon

Cildine güneş sonrası bakım yapmak isteyenlerin tercih ettiği Arko Nem Güneş Sonrası Losyon, hafif ve kolay emilim sağlayan bir yapıya sahip.

Kolay Emilmesi
Kokusu

Ürün Detayı

Hafif ve kolay emilen yapısıyla cildi anında yatıştıran Arko Nem Güneş Sonrası Losyon, neme doyuruyor. Güneşe maruz kalmaktan dolayı oluşan kızarıklığı ve yanma hissini yok ederek ferahlık veren bu güneş sonrası ürün, cildi besleyerek tazelenmiş hissi veriyor. Sprey formu sayesinde kolay uygulanabilen bu ürün, hoş kokusuyla da beğeniliyor.

Hacmi150 ml
FormuSprey
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö**** A*****; “Tam bir güneş sonrası krem. Ailece Çok memnun kaldık.”

👤 A**** S*****; “Kokusu çok güzel. Hemen emiliyor yumuşacık yapıyor cildi.”


Bee’o Apicare Propolisli Güneş Sonrası Kremi

Saf propolis içeriği ile dikkat çeken Bee’o Apicare Propolisli Güneş Sonrası Kremi, hipoalerjenik olmasından dolayı güvenle kullanılabiliyor. Cilt tarafından kolayca emilen bu ürün, tamamen doğal içeriğe sahip.

Doğal İçeriği

Ürün Detayı

Güneşlenme sonrası oluşan kızarıklık, yanma, soyulma ve tahrişi hafifleterek rahatlama sunan Bee’o Apicare Propolisli Güneş Sonrası Kremi, doğal içeriği ile çocukların kullanımına da uygundur. İçerisinde yer alan saf Anadolu propolisi ile cildi besleyen ve onarak bu güneş sonrası krem, kimyasal filtre, paraben ve renklendirici içermiyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan bu güneş sonrası krem, aloe vera ile ferahlık sunmaktadır. Susam yağı, mineral çinko ve E vitamini içeriğiyle de dikkat çeken Bee’o Apicare Propolisli Güneş Sonrası Kremi, hassas ciltler tarafından da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Hacmi80 ml
FormuKrem
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** K***; “Bu yaz benim kurtarıcım oldu. Tavsiye ederim”

👤 A**** S****; “Kremimsi, çok yoğun değil ama losyon kadar sıvı da değil.. Kokusunda hafif bir propolis kokusu var ama boğucu değil. Bence güneş sonrası güzel nemlendiriyor.”


Garnier Ambre Solaire Güneş Sonrası Nemlendirici

Güneş sonrası cilde ferahlık ve yumuşaklık katan Garnier Ambre Solaire Güneş Sonrası Nemlendirici, sprey formu sayesinde kolayca kullanılabiliyor.

24 Saat Nemlendirme

Ürün Detayı

Güneş sonrası nemlendirme ve ferahlatma amacıyla kullanılan Garnier Ambre Solaire Güneş Sonrası Nemlendirici, hoş kokusuyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Güneş sonrası ciltte oluşan kızarıklık ve yanma hissini yok etmeye yardımcı olan bu ürün, kaktüs özü içeriği sayesinde anında rahatlama sunuyor.

Hacmi200 ml
FormuSprey
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** Ö****; “Yaz geçse de nemlendirme özelliğini her mevsim tercih ettiğim ürün. Açık tenli olup, güneşin olumsuz etkilerini bertaraf edebilmek için tercih ediyorum. Fiyatı da çok iyi!”

👤 S*** G****; “Her tatil kullandığım ürün, kolay emiliyor ve iyi nemlendiriyor.”


Bioxcin Suncare Aftersun

Güneşin neden olduğu tahrişi azaltan Bioxcin Suncare Aftersun, cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olmaktadır.

HipoalerjenikKokusu
Termal Su

Ürün Detayı

En iyi güneş sonrası kremler listemizin son sırasında yer alan Bioxcin Suncare Aftersun, aloe vera, panthenol, soya yağı ve E vitamini ile yoğun nem sunuyor. Güneş sonrası kızaran, yanan ve tahriş olmuş olan cilde rahatlık veren Bioxcin Suncare Aftersun, hipoalerjenik yapısı sayesinde güvenle kullanılabilmektedir. Ayrıca içerdiği termal su sayesinde kullanıldığı anda ferahlık veren bu güneş sonrası krem, hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor.

Hacmi200 ml
FormuKrem
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** T***; “Bioxcin Sun Care Güneş Sonrası Yatıştırıcı Losyon, güneşe maruz kalan cildim için harika bir ürün oldu. Cildim kuru ve hassas olduğu için güneşten sonra kuruyor ve yanıyor. Bu losyonu uyguladığımda cildim anında rahatladı ve ferahladı. Nemlendirici etkisi de çok iyi, cildimi yumuşacık yaptı. Doğal içeriği sayesinde cildimi tahriş etmedi veya alerji yapmadı. Kokusuz olması da benim için bir artı. Kısacası bu losyonu herkese tavsiye ederim, özellikle de kuru ve hassas ciltlere.”

👤 Y***** Ö****; “Kızım için hem güneş koruyucusunu hem güneş sonrası kremini aldım. Doktor tavsiyesi ile kendim için Akneli ciltler için olanını kullanıyordum. oldukça memnunum.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi güneş sonrası krem hangisi?

Güneşlenme sonrası rahatlamaya yardımcı olan en iyi güneş sonrası kremler arasında; Lancaster Sun Senstive After Sun Repair Balm, La Roche-Posay Posthelios After Sun Gel, Nivea Sun Güneş Sonrasi Nem, Sebamed Sun Care After Sun Güneş Sonrası Bakım Losyonu, Avene After Sun Repair Lotion, Bioderma Photoderm After Sun, Arko Nem Güneş Sonrası Losyon, Bee’o Apicare Propolisli Güneş Sonrası Kremi, Garnier Ambre Solaire Güneş Sonrası Nemlendirici ve Bioxcin Suncare Aftersun güneşte yandıktan sonra kullanılacak ürünlerdir.

Güneş sonrası krem ne işe yarar?

Güneş sonrası krem, güneşlenmek dolayı oluşan kızarıklık, yanma ve soyulma gibi güneş tahrişlerini hafifletmeye yardımcı olmaktadır. Güneşten dolayı nemini kaybetmiş olan cilde nem kazandıran güneş sonrası kremler, cildin yatışmasına ve ferahlamasına katkı sağlar.

Güneşte yandıktan sonra ne sürülür?

Güneş yanığına iyi gelen doğal yöntemler arasında; yoğurt, zeytinyağı, salatalık ve aloe vera yer almaktadır. Bu doğal yöntemlerden birini seçerek güneşten yanan bölgeye belirli aralıklarla sürebilirsiniz.

Güneş sonrası krem güneşten korur mu?

Güneş sonrası kremler güneş ışınlarına karşı koruma sağlamamaktadır. Güneş sonrası kremler, güneşe maruz kalındıktan sonra yaşanan yanma, kızarıklık, soyulma ve tahrişe karşı cilde nem vererek rahatlama sunmaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın