Etkili ve Tam Koruma Sunan En İyi 10 Stick Güneş Kremi

Güneşin sıcak ışıkları, içimizi ısıtan bir enerjiyle dolu. Ancak, güneşin güzellikleriyle birlikte dikkat etmemiz gereken önemli bir gerçek de var: zararlı UV ışınları. Cildimizi korumak ve güneşin olumsuz etkilerinden uzak durmak için stick güneş kremlerini kullanmamız önemli. Hem pratik hem de etkili olan bu ürünler, güneşle dolu günlerde bize güven veriyor. Eğer siz de güneşin keyfini çıkarırken cildinizi korumak isteyenlerdenseniz, en iyi stick güneş kremi seçeneklerini keşfetmeye hazır olun!

Bu yazımızda, sizin için en iyi stick güneş koruyucuları bir araya getirdik. Hazırsanız, cildinizin dostu olan en iyi stick güneş kremlerine birlikte göz atalım ve güneşi rahatça kucaklamak için adımlar atalım.

SıraModelKoruma FaktörüSYblog Puanı
1Shiseido Clear Suncare StickSPF 5010/9.9
2Avene StickSPF 50+10/9.9
3Bariesun Invisible StickSPF 50+10/9.8
4Mustela Very High Protection StickSPF 50+10/9.9
5Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun StickSPF 50+10/9.8
6ELENSILIA Blue Energy Cooling Sun StickSPF 50+10/9.8
7Clarins Invısıble Sun Care StıckSPF 5010/9.7
8The Saem Eco Earth Waterproof Sun StickSPF 50+10/9.8
9Badger Clear Zinc Güneş Kremi StickSPF 3510/9.6
10BioNike Güneş Koruyucu StickSPF 50+10/9.7
En İyi Stick Güneş Kremi Listesi

Dermatologların Tavsiye Ettiği En İyi Stick Güneş Kremi Markaları

Güneş ışınlarına karşı etkili tam korunmak için 2 saatte bir güneş kremi sürmemiz gerekiyor. Fakat bu durum dışarıda olanlar veya makyaj yapanlar için oldukça zor oluyor. Bu sebeple hazırladığımız bu içeriğimiz, pratik kullanımıyla cildinizi tam korumanıza yardımcı olacak en iyi stick güneş kremlerini içeriyor.

İşte 2024 yılının en iyi stick güneş kremleri;

Shiseido Clear Suncare Stick

50 faktör koruma sunan Shiseido Clear Suncare Stick, su ve ter ile temas ettiğinde korumasından ödün vermiyor.

Suya ve Tere DayanıklıFiyatı
Yüksek Koruma
Nemlendirme

Ürün Detayı

En iyi stick güneş kremleri listemizin ilk sırasında yer alan Shiseido Clear Suncare Stick, Synchroshieldtm teknolojisi ile tere ve suya karşı dayanıklılığını koruyor. SPF 50 faktör içeren bu stick güneş kremi, cilt tarafından kolayca emildiği için yapışkan his bırakmıyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili ve tam koruma sağlayan bu ürün, aynı zamanda cildi nemlendiriyor.

Koruma Faktörü 50
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi20 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** E**; “Canım güneş kremim, keşke senden sonsuza kadar üretseler. Biraz yağlı bir his bırakıyor haliyle ama doğduğumdan beri kırmızı yanaklıyım, bunun sayesinde yazı kızarmadan geçirdim.”

👤 H** C**; “Çok ama çok güzel sürmesi çok kolay yumuşacık. Şeffaf ve güzel nemlendiriyor. Boyutu bir sezon çok rahat yetecek miktarda. Evet fiyatı pahalı ama değer öneririm”


Avene Hassas Bölgeler İçin Güneş Koruyucu Stick

En hassas ciltlerin bile gönül rahatlığıyla kullandığı Avene, 50+ faktörüyle tam ve etkili koruma sağlıyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan bu stick güneş kremi, çocuklar tarafından da kullanılabiliyor.

Termal SuSuya Dayanıklı Değil
Yüksek Koruma

Ürün Detayı

Avene Güneş Koruyucu Stick, elmacık kemiği, kulak ve burun gibi en hassas bölgeleri bile etkili bir şekilde korumaktadır. Foto dermatoza karşı etkili koruma sağlayan bu güneş kremi, SPF 50+ faktörü sayesinde güneşin zararlarına karşı ciltte kalkan görevi görüyor. 2 saatte bir yenilenmesi gereken Avene, içerisinde yer alan termal su sayesinde de cildin ferahlamasına yardımcı oluyor.

Koruma Faktörü 50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi8 g

Kullanıcı Yorumları

👤 N** E**; “Biraz yağlı bir his bıraksa da 3 yıldır yaz gelip zamlanmadan alıp stoklayarak kullanıyorum dudak üstü lekelerimin çoğalmasını önlüyor.”

👤 ****** *****; “Hamilelikten beri kullanıyorum aşırı memnun kaldım biraz küçük hemen bitmese süper olacak o yüzden stoklu alıyorum indirimlerde tavsiye ederim parasının hakkını veriyor.”


Bariesun Invisible Stick Yüksek Koruma

Güneşin zararlı etkilerine karşı tam ve etkili koruma sunan Bariesun Invisible Stick, kulak ve burun gibi hassas bölgeler içinde kullanılıyor. SPF 50+ içeren güneş kremi, kolay kullanılabilir olmasıyla en çok satılanlar arasında yer alıyor.

Nemlendirme
Yüksek Koruma

Ürün Detayı

En çok satan stcik güneş kremi arasında yer alan Bariesun Invisible Stick Yüksek Koruma, normal ciltler için hazırlanmış formülüyle dikkat çekiyor. Yağlı his bırakmadan cilt tarafından kolayca emilen bu stick güneş kremi, cildin ihtiyacı olan nemi de sunarak güneşten dolayı oluşan kurulukların önüne geçiyor. El, kulak ve burun gibi en hassas bölgelerde bile etkili koruma sağlayan bu ürün, SPF 50 + faktörü sayesinde cildinizde kalkan görevi görüyor.

Koruma Faktörü 50+
Cilt TipiNormal
Hacmi8 g

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ş**; “Ürünün mekanizması bozuk diyenler, kapağı açtıktan sonra üstündeki beyaz küçük kapağı çıkarmaları gerekiyor çıkarmazlarsa bozuk zannediyorlar açılmıyor… Çok mükemmel diyemem ama fiyat performans ürünü uygun fiyata stick güneş kremi ile buluşturdukları için firmaya teşekkür ederim.”

👤 B** İ**; “Ürün güzel ve yağlı bir his bırakmadı boyut olarak biraz küçük ama stick olduğu için baya gider gibi.”


Mustela Very High Protection Stick

Avokado özleriyle cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlarken aynı zamanda 50+ faktörüyle de etkili koruma sunan Mustela very High Protection Stick, suya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor.

Suya ve Kuma Dayanıklı
Doğal İçerik
Yüksek Koruma

Ürün Detayı

En iyi stick güneş kremleri arasında yer alan Mustela Very High Protection Stick, içeriğinde yer alan organik avokado sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi sunuyor. SPF50+ faktör içeren bu güneş kremi, güneşten gelen zararlı ışınlara karşı cilt bariyerinde etkili koruma sağlıyor. Suya ve kuma karşı dayanıklı olduğu için plajda bile korumadan ödün vermeyen bu ürün, hem yenidoğan hem de hamileler tarafından da güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca aşırı hassas atopik ciltlerde bile hassasiyet yaratmayan bu stick güneş kremi, kolay uygulanabilir olmasıyla da dışarıda bile rahatlık sunuyor.

Koruma Faktörü 50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi9 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 I** K**; “Ürünü bir süre kullandıktan sonra yorum yazıyorum. Çok güzel ve kullanışlı, kokusu harika Hindistan cevizli. Cildim karma, ilk sürdüğünüzde yağlı gibi gelebilir 2 dk bekleyin hemen emecek cilt. Hassas ciltlere uygun sivilce yapmadı. Çantada taşımaya çok uygun özellikle dudak üstü burun alın ve tabi ki tüm yüz hatta el hemen pıt pıt sürüyorum”

👤 H** S**; “Kızım için aldım. Yüzüne krem formundakileri uygulamak zor oluyor. Fakat stick çok kolay uygulanıyor”


Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun Stick

Hyaluronik asit içeriğiyle cildi neme doyuran Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun Stick, özel formülü sayesinde UV ışınlarının cilde etki etmesine engel oluyor.

Su BazlıSuya Dayanıklılık
Hyaluronik Asit

Ürün Detayı

Stick güneş kremi almayı düşünenlere önerebileceğimiz bir başka ürün ise Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun Stick. İçerdiği doğal özler sayesinde ciltte hassasiyet yaratmayan bu ürün, hyaluronik asit ile cildin daha canlı ve nemli olmasına yardım ediyor. Cilt tarafından hızlıca emilen ve ferah his bırakan bu güneş kremi, yağlı ve karma cilt tipleri için uygundur. Boyun burun, göz çevresi ve kulak gibi hassas bölgeleri bile etkili şekilde koruyan bu ürün, parfüm içermeyen ve su bazlı formülüyle beğeni topluyor.

Koruma Faktörü 50+
Cilt TipiKarma ve Yağlı
Hacmi22 g

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Y**; “Stick olarak harika diyebileceğim bir güneş kremi, diğer sticklere nazaran yapış yapış his bırakmıyor kadifemsi bir dokusu var beğenerek kullanıyorum 2. Siparişim”

👤 E** A**; “Güneş kremimi tazelemek için birkaç yıldır hep stick kullanıyorum. En severek kullandığım bu oldu. Yağlı ve yapış yapış his bırakmıyor çok güzel.”


ELENSILIA Blue Energy Cooling Sun Stick

Alaska buzul suyu, 13 çeşit mavi kompleks ve selvi yaprağı ile ciltte serinletici etki sunan ELENSILIA Blue Energy Cooling Sun Stick, güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor.

Su BazlıSuya Karşı Dayanıklılık
Yağsız Olması
Ferahlatan Bileşenler

Ürün Detayı

Yaz sıcaklarında hem güneşten korunmaya yardım eden hem de serinleten ELENSILIA Blue Energy Cooling Sun Stick, Alaska buzul suyu, 13 çeşit mavi kompleks ve selvi yaprağı özü ile dikkat çekiyor. 3 aşamalı soğutma teknolojisi sayesinde düşük erime noktasına sahip olan ürün, bu sayede çantada gönül rahatlığıyla taşınabiliyor. Ayrıca hem makyaj öncesi hem de makyaj sonrası kullanım için uygun olan bu stick güneş kremi pratik kullanımıyla da kullanıcılarından tam not alıyor.

Koruma Faktörü 50+
Cilt TipiHassas
Hacmi17 g

Kullanıcı Yorumları

👤 T** U**; “Eğer kuru ciltliyseniz severek kullanırsınız. İndirimde stok yapacağım.”

👤 S** Y**; “Çok beğendim cildim kuru ama öyle yağlı his bırakmadı bende çok yağlı ciltler için uygun olmayabilir belki ama kesinlikle indirimde alınmalı”


Clarins Invisible Sun Care Stick

Clarins markasının son zamanlarda en dikkat çeken ürünü olan stick güneş kremi, sunduğu etkili koruma sayesinde cildin lekelenmesine ve yaşlanmasına engel oluyor.

Hızlı Emilmesi
Beyazlık Bırakmaması

Ürün Detayı

Boyutu ve kolay kullanımı sayesinde dışarıda ayna olmadan bile rahatlıkla kullanılabilen Clarins Invısıble Sun Care Stıck, SPF 50 koruma içeriyor. Şeffaf formülü sayesinde ciltte beyazlık bırakmayan ve kolayca emilen bu stick güneş kremi, hafif dokusuyla da ciltte yağlı his bırakmıyor.

Koruma Faktörü 50
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi17 g

Kullanıcı Yorumları

👤 M** G**; “1 haftalık deniz tatilinde denedim daha önce shiseido stick kullanmıştım koruması ikisinin de çok iyi. Melasma lekelerim var hiç koyulaşmadı bu üründe iyi korudu.”

👤 *** ***; “Kokusu dokusu çok iyi kullanımı da çok kolay tavsiye !!!”


The Saem Eco Earth Waterproof Sun Stick

Aydınlatıcı ve kırışık önleyici etkisiyle dikkat çeken The Saem Eco Earth Waterproof Sun Stick, suya karşı olan dayanıklılığıyla da beğeni topluyor.

Suya Dayanıklı
Kırışıklık Giderme
Aydınlık Görünüm

Ürün Detayı

Doğal bitki özleriyle zenginleştirilmiş olan The Saem Eco Earth Waterproof Sun Stick, en iyi stick güneş kremleri arasında yer alıyor. Yağlı his bırakmayan bu stick güneş kremi, su geçirmeyen özelliği sayesinde havuz, deniz ve tere rağmen korumaya devam ediyor. Dermatologlar tarafından da önerilen bu ürün, güneşten dolayı oluşacak kırışıklıkların önüne geçerek daha genç ve aydınlık bir görünüm sunuyor.

Koruma Faktörü 50+
Cilt TipiHassas
Hacmi17 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Ş**; “Ürün fiyatına göre gayet iyi, sağlam ve kaliteli duruyor. Montajını bisikletçiye koliyi bırakıp yaptırdığım için kutunun içinden ne çıktı nasıl çıktı bilmiyorum ama kolisi gayet düzgün ve sağlam paketlenmişti.”

👤 S** T**; “Bisiklet fiyatına göre güzel. Yalnız ben bir hata yaptım Satıcı firmanın uyarısına rağmen 7.5 yaşında kızıma sürebileceğini düşünerek aldım. Malesef büyük geldi. bu sene koyduk köşeye seneye kullanacak artık.”


Badger Clear Zinc Güneş Kremi Stick

%97 organik içeriğiyle dikkat çeken Badger Clear Zinc Güneş Kremi Stick, mineral ve çinko oksit ile UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili koruma sunuyor.

Suya ve Tere DayanıklıDüşük SPF
Doğal İçerik
Beyazlık Bırakmama

Ürün Detayı

UVA ve UVB ışınlarına karşı mineral ve çinko oksit bileşimiyle etkili koruma sunan Badger Clear Zinc Güneş Kremi Stick, beyazlık bırakmayan formülü sayesinde kullanıcılarından tam not alıyor. Suya ve terlemeye karşı 80 dakika boyunca dayanıklı olan bu ürün, söfr ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin ilk tercih ettiği stick güneş kremi oluyor. %97 organik bileşeniyle hassas ciltlerde bile tahriş yapmayan bu ürün, cildin ihtiyacı olan nemi içerisinde yer alan organik yağlarla sağlıyor.

Koruma Faktörü 35
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi18 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 S** K**; “Çok araştırdım, yüksek çinko oksit olmayan tüm güneş kremleri çöp…, beyazlık bırakmayacak diye ürünlerin içine katılan ekstra sıvılaştırıcı bileşenler ise yarardan çok zarara uğratıyor cinsi. Balmumu da olduğu için sürüldüğü yerde evet beyazlık mevcut ve uzun süre kalıyor yani aslında vaadini fazlasıyla yerine getiriyor, elinizle hafif dağıtırsanız cildinizi korurken iyileştiren muazzam bir güneş kremine sahip olmuş olursunuz. hem stick aldım hem tüplü. stick o kadar az yer kaplıyor ki küçük cebinize atıp gezebilirsiniz. tüplüyü vücut için aldım, kıvamına henüz bakmadım, stick formu krem gibi çıkmayıp uhu şeklinde cilde sürüldüğü için sonrasında elinizle biraz yaymanız gerekiyor.. herkese tüm ürünlerini tavsiye ederim”

👤 S** Ö**; “Garip bir kokusu var ama ben sevdim kötü değil. Kıvamı yumuşak beyazlık çok bırakmıyor. Stick olması bütün kötü özelliklerini alıp götürüyor çok kullanışlı aşırı pratik”


BioNike Defence Sun Güneş Koruyucu Stick

Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş BioNike Güneş Koruyucu Stick, cildi tahriş etmeden korur ve hassas bölgelerde ekstra koruma sağlar.

Beyaz Leke Bırakmama Tere ve Suya Dayanıklılık
Kolay Emilim

Ürün Detayı

Yüksek korumasıyla en iyi stick güneş koruyucuları arasında yer alan BioNike Defence Sun Stick, şeffaf dokusu sayesinde beyaz leke bırakmıyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı tam ve etkili koruma sağlayan bu stick güneş kremi, burun, dudak ve kulak gibi en hassas bölgeleri bile etkili bir şekilde koruyor. Pratik kullanımı ve kompakt tasarımıyla dışarıda kolaylıkla uygulanabiliyor.

Koruma Faktörü50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi9ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** U**; “Fiyat performans ürünü.. amatör kullanım için gayet uygun.. malzeme kalitesi 10 üzerinden 8.. fiyatına göre ideal..”

👤 S** Ç**; “Turuncu renkli modeli aldım. Tam bir fiyat performans ürünü. Elcikleri biraz daha yumuşak plastik olsa daha iyi olurmuş. Bir süre sonra ağrıtıyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi stick güneş kremi markası hangisi?

En iyi stick güneş kremleri arasında; Shiseido Clear Suncare Stick, Avene Hassas Bölgeler Için Güneş Koruyucu Stick, Bariesun Invisible Stick Yüksek Koruma, Mustela Very High Protection Stick, Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun Stick, ELENSILIA Blue Energy Cooling Sun Stick, Clarins Invısıble Sun Care Stıck, The Saem Eco Earth Waterproof Sun Stick, Badger Clear Zinc Güneş Kremi Stick ve BioNike Güneş Koruyucu Stick yer alıyor.

Stick güneş kremi ne demek?

Stick güneş kremleri cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan ürünlerdir. Normal güneş kremlerinin aksine stick formda olmalarından dolayı daha pratik ve kolay kullanım sunan stick güneş kremi, dışarıda güneş kremini yenilemek için rahatlık sunar.

Stick güneş kremi ne kadar gider?

Açıldıktan sonra 9-12 ay içerisinde bitmesi gereken stick güneş kremleri gramajına ve kullanım sıklığına bağlı olarak 4-8 ay arasında kullanım imkanı sunmaktadır.

PA++++ ne demek?

PA++++ ürünün yüksek güneş koruma içerdiğini söylemektedir. PA+++ 8-16 arasında UVA-PF içerdiğini, PA++++ ise 16 ve üzeri UVA-PF içerdiğini ifade ederek güneşe karşı en üstün korumayı sağladığına işarettir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın