Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Güneş Kremi

Biliyoruz ki bebekler ve çocuklar yaz aylarında deniz ve havuz gibi aktivitelerden aşırı keyif alırken saatlerin nasıl geçtiğini anlamazlar fakat bu zamanlar da güneşin zararlı ışınları ciltlerine zarar verebilir, alerjiye neden olabilir. Bu nedenle de onlar kumdan kalelerin, doyasıya oynamanın ve yüzmenin tadını çıkartırken bizlere de doğru güneş kremleriyle çocuklarımızı korumak düşer. Bebeklerin ve çocukların cildi oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Bu yüzden onlara uyguladığımız bakım da bir o kadar hassas, dikkatli ve narin olmak zorundadır. Bizde yaz aylarında onları güneşin zararlı ışınlarından koruyabileceğiniz, birbirinden güzel en iyi 10 çocuk ve bebek güneş kremlerini listeledik.

Sıra MarkaEbatSYblog Puanı
1Garnier200 ml10/9.9
2Mustela200 ml10/9.9
3Sebamed200 ml10/9.8
4Nivea200 ml10/9.9
5Cosmed200 ml10/9.8
6Bioderma100 ml10/9.7
7La Roche Posay50 ml10/9.8
8Incia100 ml10/9.7
9Avene200 ml10/9.8
10Babe100 ml10/9.8
Bebek Güneş Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Güneş Kremi Markaları

Çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkartırken onların ciltlerini korumanıza yardımcı olacak en iyi 10 bebek güneş kremi.

İşte 2024 yılı için en iyi bebek güneş kremi markaları…

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced 

Çocukların hassas cildini güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

UVA, UBV ışınlarına karşı korumaYok
Beyaz iz bırakmaz
Nemlendirici etkili

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced güneş kremi; UVA, UVB ışınlarına karşı ekstra ve etkin koruma sağlayarak bebeklerin hassas ciltlerine zarar gelmesini engeller. Bununla birlikte nemlendirici bitkisel komplekslerle, bebeğinizin cildini nemlendirir ve güneş, deniz ve havuzun ciltlerini kurutmalarını önler. Üstelik süt formuyla kolay sürülebilir ve dakikalar içerisinde koruma işlemine başlar.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
Güneş KorumasıSPF 50

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Gerçekten güzel hep bunu kullanıyorum.

👤 E** B**: Ben hep alıyorum ailece yazın kullanıyoruz


Mustela Very High Protection Lotion

Kremsi yapısı ile kolayca sürülebiliyor.

KaliteliYok
Yapışkan hisse neden olmaz
Beyaz kalıntı bıtakmaz

Ürün Detayı

Mustela Very High Protection Lotion, kremsi dokusu ile bebeklerinizin cildine kolay uygulayabileceğiniz şekilde formüle edilmiştir. Bebeklerin hassas cildini UVB ve UVA ışınlarına karşı koruyarak, güneşin zararlı ışınlarını ciltlerinden uzaklaştırır. Üstelik suya, kuma, tere karşı son derece dayanıklı ve gün boyu etkisini sürdürmektedir.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
Güneş KorumasıSPF 50
Suya DayanıklıEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Sürerken cok rahat. Yaz boyu yanimizda ayirmayacagimux bir urun. Memnunuz.

👤 Z** B**: Her yaz mutlaka alıyorum, çok başarılı bir ürün severek kullanıyorum kızıma.


Sebamed Sun Bebek Güneş Spreyi 

Colipe metodu sayesinde güneşin zararlı ışınlarını filtreliyor ve bebeklerin cildini koruyor.

Temiz içerikYok
Yüksek koruma
Sprey formu ile kolay kullanım

Ürün Detayı

Sebamed Sun güneş sprey, Colipe metoduyla güneşin zararlı ışınlarını filtrelemekte ve bebeklerin cildini üstün performansıyla korumaktadır. Böylelikle çocuklar denizin, havuzun veya kumdan kalelerin tadını rahatlıkla çıkarabilir ve oyunlarına devam edebilirler. Üstelik suya ve kuma dayanıklı olması sayesinde çocuklar gününü güzel geçirirken ebeveynlerinde içi rahat etmekte ve beğenileri kazanmaktadır.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: 1 yaşındaki bebeğime Alanya’nın sıcak güneş ışınlarında kullandım. çok memnun kaldım. bundan sonra sebamedden şaşmam. bebeğim hiç kızarmadı bile. hafif bronzlaştı. üstelik kendimize de kullandım. sprey şeklinde olduğundan her yerinize sürseniz bile çok az harcanıyor.

👤 E** B**: Sürerken cok rahat. Yaz boyu yanimizda ayirmayacagimux bir urun. Memnunuz sebamed ürünlerinu beğeniyorum zaten


Nivea Sun Bebek Güneş Losyonu 

Yüksek güneş korumasıyla ebeveynlerin beğenisini kazanıyor.

Yüksek korumaYok
Konforlu
Kolay uygulanma

Ürün Detayı

Nivea Sun bebek güneş kremi, nazik formu sayesinde bebeğinizin cildine pratik bir şekilde uygulayabilmenizi ve anında emilen formülüyle de kıyafetlerde beyazlık bırakmayacak şekilde tasarlanmıştır. SPF 50 korumasına sahip olan Nivea, bebeğinizi UVA, UVB gibi zararlı ışınlara karşı koruyarak, ciltlerinde güneş lekesi, alerji, kızarıklık oluşmasını engeller. Böylelikle bebekler yazın tadını çıkartırken aileler de bebeklerinin sağlıklı ciltleri ve mutluluklarıyla günlerini güzel geçirebilirler.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 İ👤 İ** C** : Tüm yaz kullandım harika ürün kendimde bebeğim içinde

👤 N** M** : çok beğendim teşekkürler. içindeki not ve tatlı hediyeniz çok hoşuma gitti. daha önce de bu ürünü kullanmıştım gayet memnun kaldım. tavsiyemdir


COSMED Sun Essential 

Bebeğinizin cildini hem fiziksel hem de kimyasal filitrelerden korur.

Cildi onarırYok
3 yaş ve üzeri çocuklar içindir

Ürün Detayı

COSMED Sun Essential bebek güneş kremi, bebeğinizin cildini hem fiziksel hem de kimyasal filtrelerden koruyacak şekilde formüle edilmiştir. Böylelikle bebeğinizin cildinde ultra koruma sağlar ve bebeklerin deniz ve havuzun tadını doyasıya çıkartmalarına yardım eder.
Üstelik sprey formu ile kolay ve pratik bir şekilde uygulanarak, ebeveynlerin beğenisini kazanmayı da başarır.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Kızım için aldım, aynı markanın yetişkinler için olanını da kendime aldım. Tek kelime ile harika. Çocuklar için koruyuculuğu yüksek. Sabahtan akşama kadar havuzdan çıkmayan kızımda en ufak bir kızarıklık olmadı.

👤 A** K**: yaza uygun çabuk emilen güzel bı ürün.


Bioderma Photoderm KID

Çocukların hassas ciltleri için güvenli ve üstün koruma sağlar.

Suya dayanıklıYok
Parfümsüzdür
Komedojenik değildir

Ürün Detayı

Suya dayanıklı formüle sahip olan Bioderma Photoderm KID, miniklerin cildini UVA ve UVB ışınlarından koruyarak, ciltlerinin zarar görmesini engelliyor. Çocuklar, deniz ve havuzun hatta su savaşlarının tadını çıkarırken Bioderma onlar rahat eğlenebilsin diye ciltlerini bir katmanla kaplayarak güneşe karşı koruyor. Böylelikle hem ebeveynlerin beğenisini kazanıyor hem de çocuklara hareket özgürlüğü sunuyor.

Ürün Özellikleri

Ebat100 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Çok güzel bir ürün. Kızım beyaz tenli. Çok memnun kaldık.

👤 B** E** : Sarışın çocuğumuza yıllardır bu ürünü kullanıyoruz. Çok iyi koruyor. Sadece ayağına sürmeyi unutmuşum. İki gün ağladı çocuk. Aşırı iyi koruyor. Mavimsi bir rengi var. Nereye sürdüğümü çok rahat görebiliyorum


La Roche Posay Anthelios Dermo 

SPF 50+ korumasıyla bebeğinizin cildine zararlı güneş ışınlarının ulaşmasını engelliyor.

İçerik kalitesiYok
Yüksek koruma

Ürün Detayı

La Roche Posay Anthelios Dermo bebek güneş kremi, yüksek koruması ve hızlı emilen formülüyle ailelerin favori ürünlerinden olmayı başarıyor. Birçok ürünü ile kalitesini kanıtlamış La Roche Posay, bu sefer de bebek güneş kremiyle dikkatleri üzerine çekiyor ve kendini kanıtlıyor. Dermatologlar tarafından sıklıkla tercih edilmesi sayesinde güvenleri kazanıyor ve bebeğinizin cildini zararlı güneş ışınlarına karşı koruyor.

Ürün Özellikleri

Ebat50 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: kızım için aldım gerçekten muhteşem bir ürün bitince asla şaşmayacagim bir marka oldu.

👤 M** A** : 9aylık bebeğime yazın başında aldım ml olarak az geldi önce ama koca bir yazı geçirdik hatta seneye bile kaldı hem de Antalya’da yaşıyoruz çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim


INCIA Baby Sunscreen Cream

%100 doğal mineralli filtreleri sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlar.

%100 doğal mineral filtreleriYok
Konforlu
Yüksek koruma

Ürün Detayı

INCIA bebek güneş kremi, %100 doğal mineralli filtreleri sayesinde bebeklerin cildinde üstün koruma sağlıyor ve gözeneklerde tıkanmaya neden olmuyor. Böylelikle bebeklerin cildi her zaman nefes alabiliyor.

SPF 50 koruması ve UV ışınlarını engelleyen formülüyle ebeveynlerin favorisi olmayı başarıyor. Suya dayanıklı yapısı ve temiz içeriğiyle de herkesi etkileyerek, yaz aylarının vazgeçilmez bebek güneş kremi oluyor.

Ürün Özellikleri

Güneş Koruması50 SPF
Ebat100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Oldukça etkili bir krem önce beyaz kalıyor sonra emiliyor çocuklar için çok iyi bir ürün her sene bunu alırım artık

👤 E** A**: Kızım için aldım. Evet güneşten koruyor, hiç bir sorun yasamadık tatilde. Ancak çok beyazlık bırakıyor. Biraz yoğurt sürmüşsün gibi bir görüntü oluşuyor, 1 puanı oradan kırdım.


Avene Eau Thermale Spray 

Parfüm, paraben içermez ve hipoalerjenik yapısı sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar.

Suya karşı dayanıklıYok
Hipoalerjenik
Parfüm ve paraben içermez

Ürün Detayı

Avene Eau Thermale Spray bebeklerin cildinde alerjiye neden olabilecek hiçbir madde içermemesi sebebiyle ebeveynler tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye ediliyor. En minimum düzeyde kimyasal içeren Avene, bebeklerin cildini güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyarak, denizin ve güneşin tadını çıkartmalarını sağlıyor. Aynı zamanda şeffaf ve yağsız yapısı da gözenekleri tıkamadan kolayca emilebiliyor.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çocuklar icin olmazsa olmaz gunes koruyucum…kesinlikle kullanin derim..hem gunesten koruyor hem cok tatli bir bronzluk kazandiriyor cocuklara…

👤 Z** E** : 10 yıldır kullandığım bir ürün. Çok güzel ve kaliteli.


Babe Laboratorios Pediatric Sun Screen Lotion

Hassas ciltlerde yüksek koruma sunarak ebeveynlerin favorisi olmayı başarıyor.

Yüksek korumaYok
Suya ve tere dayanıklı
Kaliteli içerik

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Babe Laboratorios Pediatric Sun Screen Lotion, güneşe karşı oldukça yüksek koruma sağlayarak, bebeklerin cildini yaz boyunca koruyor. Üstelik çocukların en sevdiği aktivitelerden biri olan yüzme ve kumda oyun oynamalarını düşünerek, suya ve kuma dayanıklı olacak şekilde formüle edilmiştir. Gün boyu çocukların cildini güneşin zararlı ışınlarından koruyor ve gereken onarımı da ciltlerinde gerçekleştirmeye devam ederek beğenileri kazanıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat100 ml
Güneş KorumasıSPF 50+

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürün çok güzel kızım için aldım hiçte öyle yağlı falan değil hatta bende yüzüme kullandım cildim yağlı olmasına rağmen mat durdu bakalım artık güneşteki etkisini görmek kaldı.
 
👤 B** A**: Kızıma severek kullanıyorum çok güzel çocuklar için kendim için severek kullandığım bir marka.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek güneş kremi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek güneş kremi markaları arasında; Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced UVA, UVB korumaları, kaliteli içerikleri, alerjiye neden olmama özellikleriyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen bebek güneş kremleri arasında yer alıyor.

Bebeklere ne zaman güneş kremi kullanılır?

Güneş kremini 6. ay ve sonrasında bebeğinize uygulamanız doğrusu olacaktır. 6 ay ve daha öncesinde bebeğinizi dışarı çıkarttığınız zamanlarda güneş ışınlarına maruz kalmasından kaçınmalı veya güneşin etkisini yitirdiği saatlerde dışarı çıkartmalısınız.

Çocuk güneş kremi ne sıklıkla sürülür?

Ortalama 2 saat sonra koruyuculuk etkisi azalanan güneş kremlerini, iki saatte bir muhakkak yenilemelisiniz. Üstelik güneş kreminizin suya dayanıklı değil ise her havuz veya denize girip çıktıktan sonra da yenilemenizde fayda olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 4 Ortalama: 5]

Yorum yapın