Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Bakım Kremi

Yenidoğan bebeklerin cildi ekstra hassas, alerjiye ve tahrişe yatkın oluyor. Anneler de bebeklerine en güzel bakımı sunmak isterken aynı zamanda ciltlerini koruyan ürünleri tercih ediyorlar ve bebeklerinin hep sağlıklı olmasına yardımcı olmak için uğraşıyorlar.

Bebeklerin ciltleri bu kadar hassasken, en sık rastlanan cilt problemleri de, bezlerden kaynaklanan pişikler ve ciltte oluşan kızarıklıklar oluyor. Bizde bu yazımızda bebeğinizin nazik cildine iyi gelecek ve besleyecek olan bebek bakım ürünlerini listeledik. Bu sayede bebeklerin vücudu sağlıklı olurken, annelerin içi de rahat etmiş olacak.

Sıra MarkaEbatSYblog Puanı
1Sudocrem60-125-250-400 gr10/9.9
2Bepanthol100 gr10/9.8
3Mustela50 ml10/9.9
4Dalin100 ml10/9.8
5Incia60 ml10/9.7
6Sebamed200 ml10/9.8
7Desitin100 ml10/9.7
8Penaten150 ml10/9.7
9Johnson’s500 ml10/9.8
10Uni Baby200 ml10/9.8
Bebek Bakım Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Bakım Kremi

Bebeklerin hem pişiklerine iyi gelecek hem de ciltlerini nemlendirecek olan en iyi 10 bebek bakım kremini değerli ebeveynlerimiz için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi bebek bakım kremi markaları…

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 

Bebeklerin hassas ciltlerini koruyarak, gerekli bakımı yapar.

Hassas ciltlere uygunYok
Cildi nemlendiriyor
Paraben ve SLS içermez

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Sudocrem bebek bakım kremi, üç yaş altındaki çocuklarda pişik tedavisi için kullanılırken, üç yaş üstündeki çocuklarda tüm vücutta kullanım gerçekleştirilebilmektedir. Yumuşatıcı etkiye sahip Sudocrem, acıyan ve iltihaplı bölgeyi yumuşatarak oluşan tahrişi engellemeye yardımcı olur. Aynı zamanda koruyucu bariyer oluşturduğu için bebeklerin popo ve genital bölgesinde pişik oluşumunu önler.

EtkiPişik ve tahriş giderici
Ebat60-125-250-400 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Sürekli kullandığım bir ürün paketleme olarak çok güzel ve özenliydi büyük olduğu için uzun süre gidiyor.

👤 E** B**: 23 aylık oğlumun pişik problemlerine kullanıyorum. Yoğun bir yapısı var. Hemen iyileştiriyor, çok memnunum. Kısa sürede elime ulaştı. Özenli paketlenmişti. Aslında 125 gr.’lık olanı daha pratik taşıması ama dönemlik bu üründe kampanya vardı.


Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem

Pişik oluşumunu engelleyerek, bebeğini rahat ve konforlu olmasını sağlıyor.

 Parfüm, koruyucu, renklendirici içermiyorYok
Pişik önleyici
Yumuşaklık ve nemlendirici etki sağlıyor

Ürün Detayı

Bebeklerin en hassas dönemlerinde en nazik bakımı sağlayan Bepanthol pişik kremi, bez değiştirmekten kaynaklı oluşan isilik ve pişiklerin oluşumunu önlüyor. Bebek cildini; nemli, yumuşak ve esnek kalmasını sağlarken doğal cilt dokusuna zarar vermiyor ve herhangi bir tahrişe, alerjiye sebep olmuyor. Böylelikle, bebekler hassas cilde sahip oldukları 0 ila 24 ay aralığını en konforlu şekilde geçirebiliyor ve anneler de rahat ediyor.

EtkiPişik önleyici
Ebat100 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Çok etkili bir ürün. Yiğenim için aldım. Hassas cilde sahip olmasına rağmen hemen etki gösterdi

👤 Z** B**: Bepanthol kalitesi bebeğimin poposu yumuşacık


Mustela Pişik Kremi 

Bebeklerin ihtiyaç duyduğu günlük bakımı sağlayarak, koruyucu bariyer oluşturuyor.

Nemlendirici etkiliYok
Pişik önleyici
Paraben, parfüm ve koruyucu içermez

Ürün Detayı

Annelerin ilk tercihlerinden biri olan Mustela, bebek bakım ürünleri ile kalitesini 1950 yıllarından beri kanıtlamayı başarıyor. Bu sefer de listemizde pişik kremi ile yer alıyor.

Mustela pişik kremi, bebek bezinin sebep olduğu kızarıklık ve pişikleri ilk kullanımdan itibaren geçirmeye yardımcı oluyor. İçerisindeki shea yağı ile bebeğin cildinin kurumasını önlüyor ve gerekli bakımı sağlıyor. Üstelik %98 oranında doğal içeriklerden elde edilmiş olması sebebi ile annelerin gönlünü kazanmayı başarıyor.

EtkiPişik önleyici
Ebat50 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Sürekli kullandığım bir ürün. Bebeklerim de hiç pişik problemi yaşamadım. İndirim oldukça stokluyorum. Çanta bot için 50 ml. ideal oluyor.

👤 E** B**: Pişik için gerçekten başarılı bir ürün her annenin çoğu için alması gereken ürünlerin içinde yer alıyo, ben bebeğimin poposunu su ile yıkadığım için arar ara kullanıyorum çok sık kullanmama gerek kalmıyo. ıslak mendil kullandığım taktirde kesinlikle pişik kremi kullanırım çünkü pişik olma ihtimali artıyo. bepanthen ile dönüşümlü olarak kullanıyorum


Dalin Vazelin

Bebeğinizin hassas cildine uygun olarak klinik testlerle etkisi kanıtlanmış olan vazelin, özel olarak geliştirilmiştir.

Dermatolojik olarak test edilmiştirYok
Boya içermez
Klinik testler ile kanıtlanmış

Ürün Detayı

Klinik testler ile hassasiyeti ve yumuşak formülü kanıtlanmış olan Dalin vazelin, bebeğinizin ihtiyaç duyduğu nemi en nazik şekilde sağlıyor. Hassas ciltlerinde oluşabilecek nem kaybından bebekleri koruyarak, cildin onarımını destekliyor.

EtkiNemlendirme
Ebat100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Çok güzel kokuyor. yumuşacık yaptı.

👤 N** M** : Çok güzel duştan sonra uygulayınca yumuşacık yapıyor


INCIA Pişik Önleyici Jel Krem 

INCIA pişik önleyici krem, jel formu sayesinde hızlı bir şekilde emilerek, bebeğinizde pişik oluşumunu önlüyor.

Katkı maddeleri bulunmamaktadırYok
Kızarıklık ve tahriş azaltıcı etki
Güvenli ve doğal

Ürün Detayı

INCIA pişik önleyici krem, jel formu sayesinde bebeğinizin cildi tarafından hızlıca emilerek kızarıklığı ve tahrişi önlemeye yardımcı oluyor. Böylelikle bebeğin narin cildin de koruyucu bariyer oluşturarak hasar görmesini ve pişik oluşumunu önlüyor. İçerisinde katkı maddesi bulunmaması ve doğal olması sebebiyle de anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor ve beğenileri kazanmayı başarıyor.

EtkiPişik önleyici
Ebat60 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Uzundur kullaniyorum bebegim 11 aylik, cok memnunum gercekten. Satici uygun fiyata hem hizli hem de guzel paketli yolluyor guvenle alabilirsinjz. Incia kalp bebekler

👤 A** K**: İndirimdeyken stokladım. Doğal içerik olması ve kullanma arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım


Sebamed Bebe Losyonu 

Nemlendirici kompleks sayesinde bebeğiniz cildinde nem kaybı oluşmasını önleyerek, nemlendirmeye yardımcı oluyor.

Cilt ile uyumlu pHYok
Dermatolojik olarak test edilmiştir
Rahatlatıcı formül

Ürün Detayı

Bebeğinizin cildini nemlendirmek için kullanabileceğiniz Sebamed bebek losyonu, 5.5 pH seviyesi ile bebeğinizin cildi ile tamamen uyumlu bir şekilde çalışıyor. Böylelikle cildinde herhangi bir alerjiye veya kızarıklığa neden olmadan, bebeğinizin cildini hem yatıştırıyor hem de nem kaybının oluşmasını önlüyor. Bu sayede bebeğinizin cildi hiç olmadığı kadar pürüzsüz hiç olmadığı kadar yumuşak oluyor.

EtkiNem kaybını önleme
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Kokusu da dokusu da yumuşacık

👤 B** E** : Sürümü çok rahat ve yumuşacık yapıyor hele kokusu misler ötesi teşekkürler Sebamed


Desitin Hızlı Koruma Pişik Kremi

Hızlı eden etkili formülü ile bebeklerinizdeki rahatsızlığı hemen giderecek, tahrişi anında önleyecektir.

Cildi kurutmazFiyat
Hızlı etki eder
Alerjiye neden olmaz
Hafif yapılı

Ürün Detayı

Desitin bebek bakım kremi, bebeğinizin genital bölgesinde oluşan kızarık ve tahrişi hızlı bir şekilde yok ederek bebeğinizin rahatlamasını sağlıyor. İçerisinde bulunan E vitamini ile gerekli nem takviyesini yapıyor ve koruyucu bir bariyer oluşturarak pişik oluşumunu önlüyor. Bu sayede bebeğiniz gün boyu süren konfor ve rahat uykular ile tanışmış oluyor.

EtkiPişik önleyici
Ebat100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Gerçekten anında rahatlıyor. Diş dönemlerinde pişik sorunu yaşıyoruz ve oğlumun teni çok hassas, pamuk beyaz. Öyle pişik düşünün ki derisi kalkıp kanıyor. İlk kullandığım anda oğlumun rahatlaması artık acısını o kadar yoğun hissetmiyor olup gülmeye başlaması muhteşemdi. Kesinlikle bitmeden stokladığım bir ürün.

👤 M** A** : Kızımın cildi çok hassas ne yapsak işe yaramadı ama bu krem hafifletti memnunum


Penaten Pişik Kremi 

Cildin ph seviyesi ile uyumlu olması ve dermatolojik testlerden geçmesi ile annelerin güvenini kazanmayı başarıyor.

Cilt ile uyumlu PH seviyesiYok
Alerjik madde ve boya içermiyor
Dermatolojik olarak test edilmiştir

Ürün Detayı

Penaten pişik kremi, doğal yün yağı ve çinko oksitleri ile genital bölgede bez ıslansa dahi kuruluk sağlayarak pişik oluşmasını önlüyor. Hassasiyet yaratmayacak olan formülü sayesinde tüm ciltlerinde kullanıma uygun hale geliyor. İlk kullanımdan itibaren bebeklerin cildini rahatlatarak, tahrişe karşı koruyucu bariyer oluşturuyor. Böylelikle hem bebekler hem anneleri huzurlu oluyor.

EtkiPişik önleyici
Ebat150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Doğum zamanı aldım neredeyse 1.5 yaşına kadar kullandık tekrar aldım çok memnunum kendimiz için bile herşeye faydalı. azıcık sürmek yetiyor

👤 E** A**: Harika bir krem bebeğim pişik olmaya başladığında birinin tavsiyesi üzerine almıştım cidden çok iyi hemen bir sürmede işe yaradıgını göreceksiniz bebeğime çok iyi geldi hemen hemen her alt açmada sürdürüyorum ve çok uzun süre kullanabilirsiniz hemen bitmiyor diğer kremler gibi çok hafif küp sürmeniz yeterli oluyor


Johnson’s Bebek Yağı 

Duştan sonra bebeğinizin cildine nemlendirerek kurumaya karşı koruyor.

Boya içermezYok
Rahatlatıcı etki
Nemlendirme etkili

Ürün Detayı

Bebeklerin narin cildi için özel olarak formüle edilmiş Johnson’s bebek yağı, bebeğinizin cildini nemlendirerek kurumaya karşı koruyor. Dermatologlar tarafından test edilmiş formülü ve klinik olarak kanıtlanmış yumuşaklığı ile annelerin favori bebek yağlarından olmayı başarıyor.

EtkiNemlendirici
Ebat500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Yeni doğan torunum icin kullanıyoruz,çok memenunuz,tavsiye ederim.

👤 Z** E** : Çok memnunum harika kokuyor.


Uni Baby Bebek Yüz Ve Vücut Losyonu

Bebeğinizin hem yüzü hem de cildi için kullanarak, ihtiyacı olan bakımı sağlayabilirsiniz.

Hafif dokuluYok
Nazik form
Yüz ve vücutta kullanıma uygun

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Uni Baby bebek losyonu, yüzde ve vücutta kullanılabilir olması ile annelerin beğenisini kazanıyor. İçerisindeki yulaf özü ekstresi sayesinde cildin doğal nem dengesini bozmadan, nemlendirmeye destek veriyor ve koruyucu bariyer oluşturuyor. Bu sayede cildi tahrişe karşı korurken bebeğinizin cildini yatıştırıyor ve rahatlatıyor.

EtkiNemlendirici, yatıştırıcı
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok beğendim bebeğimin cildini yumuşacık yaptı.
 
👤 B** A**: Uni baby farkıyla yumuşacık yapıyor bebeğimin cildini.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek bakım kremi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek bakım kremi markaları arasında; Sudocrem, Bepanthol, Mustela, Dalin, Incia, Sebamed, Desitin, Penaten, Johnson’s, Uni Baby bebeklerin ciltlerine ihtiyacı olan bakımı sağlama, pişikleri önleme, rahatlatma ve nemlendirme özellikleri ile anneler ve babalar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen bebek bakım kremleri arasında yer alıyor.

Bebek losyonları ne zaman kullanılmalı?

Bebek losyonları ve yağları formülleri gereği daha hafif olduğu için duş sonrası bebeğinizin cildini nemlendirmek için kullanabileceğiniz ürünler kategorisinde yer alıyor. Nazik formları sayesinde bebeğinizin cildinin kurumasını önlüyor ve ihtiyacı olan bakımı bebeğinize sağlıyor.

Bebeklerin yüzüne hangi kremler uygulanabilir?

Bebekler için üretilmiş çoğu nemlendirici krem ve losyon bebeklerin yüzüne kullanıma uygundur. Katı formdaki kremlerin bebeklerin yüzüne uygulanması tavsiye edilmez. Çünkü gözenek tıkayan formları yüzünden terlemeyi önleyerek isiliğe neden olabilmektedirler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın