Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Çamaşır Deterjanı

Bebeğiniz için kullandığınız tüm ürünlere dikkat ederken, kirlenen çamaşırları yıkadığınız deterjanlara da bir o kadar önem göstermeliyiz. Nazik ve hassas ciltlere değen kıyafetlerde kullanılan deterjanlar yeteri hassasiyete sahip olmadığı sürece, tahriş ve alerjiye neden olabilir. Bu sebeple kimyasal içermeyen bebeklere özel üretilmiş deterjanlara yönelmeliyiz. Aynı zamanda bebek deterjanları, bebek kıyafetlerinde oluşan mama, süt ve meyve gibi zor lekeleri kolay ve en doğal şekilde yok edebilmenizi sağlayarak, sizlere kolaylık da sağlamaktadır.

Sıra MarkaEbatSYblog Puanı
1Siveno750 ml10/9.9
2Green Clean2.75 L10/9.9
3Dalin1500 ml10/9.8
4Hacı Şakir1500 gr10/9.9
5Minies1500 ml10/9.8
6Eyüp Sabri Tuncer1500 ml10/9.7
7Dalan1000 gr10/9.8
8Uni Baby1500 ml10/9.7
9ABC1440 ml10/9.8
10Chicco1500 L10/9.8
Bebek Çamaşır Deterjanı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Çamaşır Deterjan Markaları

Bebeklerinizin hassas ciltlerinde tahrişe ve alerjiye neden olmadan tüm kıyafetlerindeki lekeleri kusursuz bir şekilde temizleyen en iyi 10 bebek çamaşır deterjanını listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi bebek çamaşır deterjanı markaları…

Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu

Ekstra yumuşatıcıya gerek duymadan bebeğinizin çamaşırlarını yıkayabilmenizi sağlıyor…

Temiz içerikYok
Uzun süreli kullanım
Doğal

Ürün Detayı

Siveno bebek çamaşır deterjanı, portakal ve vanilya yağı ile hoş bir koku bırakarak, bebeğinizin çamaşırlarını derinlemesine temizleyebiliyor. Üstelik ceviz yağının da bulunduğu deterjan, tüm kumaş türlerindeki lekeleri söküp atıyor ve içindeki karbonat da sudaki kireci yumuşatarak, kıyafetlerin pamuk kadar yumuşak olmasını sağlıyor. Böylelikle bebeğinizin çamaşırları temizlenirken, teninde herhangi bir hassasiyete de neden olmayacak şekilde güvenli kullanım imkanı sunuyor.

Ürün Özellikleri

Ebat750 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: çok deterjan arastırdım en son sivenoya karar verdim.Yeni doğum yapmış arkadaslarıma da sordum onlarda tavsıye ettı.inşallah ben de memnun kalırım.

👤 E** B**: Bebeğimin çamaşırlarını gönül rahatlığı ile yıkıyorum indirimde eve stok yapıyorum çünkü marketlerde fiyat 2 katı


Green Clean Baby Çamaşır Deterjanı

Green Clean, çamaşırları nazik bir şekilde temizleyerek, lekelerin giderilmesini sağlıyor.

Bebek ve hassas ciltli kişilere uygunYok
Gdo, paraben, klor, sles, sls ve sentetik parfüm içermez

Ürün Detayı

Hassas temizlik imkanı sunan Green Clean bebek deterjanı, düşük ısıda dahi yüksek performans göstererek, kıyafetlerin üzerindeki tüm lekeleri anında yok eder. Üstelik tertemiz içeriği ile bebeklerin kıyafetlerine zarar vermez ve ciltlerinde alerjiye neden olmaz.

Ürün Özellikleri

Ebat2.75 L

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Paketleme iyi satıcıya teşekkür ederim

👤 Z** B**: Severek kullanıyoruz bebeğim için.


Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı

Bebeklerin hassas cildine özel geliştirilmiş formülü sayesinde, ciltlerinde herhangi bir alerjiye neden olmaz.

Lekeleri kısa sürede gidermeYok
Hipoalerjenik
Güvenli kullanım

Ürün Detayı

Bebeğinizin çamaşırlarını ister makinede ister elinizde yıkayın, iki türlü de yıkamaya uygun olan Dalin çamaşır deterjanı, özel formülü sayesinde lekeleri hızlı bir şekilde çıkartır ve kolay bir şekilde durulanır. Hipoalerjenik olan yapısı ile bebeğin cildinde tahrişe veya alerjiye neden olabilecek hiçbir madde içermez. Böylelikle çamaşır deterjanından şampuana, bebek kolonyasından yağına kadar tüm ürünleri ile annelerin favorisi olmayı başarır.

Ürün Özellikleri

Ebat1500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Çok iyi paketlenmiş. Daha yeni kullanmak nasip olur ama birçok tavsiye üzerine bunu aldım. Çok teşekkür ediyorum 2 günde elime ulaştı bide deneme paketlerindende koymuşlar çok sağolun.

👤 E** B**: Dalin zaten biliyorsunuz ama paketleme çok iyiydi indirimdeyken almıştım


Hacı Şakir Bebek Çamaşır Deterjanı Granül Matik 

Granüllü yapısı ile bebek çamaşırlarını yıpratmadan temizleyebilmenizi sağlıyor.

KaliteliYok
Uygun fiyat
Hassas ciltlere uygun

Ürün Detayı

Gerek yedikleri mamalar gerekse emdikleri sütler nedeni ile bebek çamaşırları çok daha çabuk kirleniyor ve bebeklerin çamaşırlarını yıkarken özel üretilmiş deterjanlara ihtiyaç duyuyoruz. Granül yapıya sahip olan ve tenlerinde hiçbir hassasiyete neden olmayan Hacı Şakir bebek detarjanı bu listemizdeki yerini alıyor. 

Granüllü yapısı sayesinde suda kolay ve hızlı bir şekilde  çözünerek hızlı ve etkili sonuç veriyor. Üstelik hipoalerjenik olması sebebi ile de bebeğinizin cildinde oldukça nazik dokunuşlar sunar.

Ürün Özellikleri

Ebat1500 gr
TipGranüllü

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : 2.5 yıl kullandım miss gibi kokuyor çamaşırların yumuşaklığı bebeksi gerçekten tavsiye ediyorum hızlı kargo.

👤 N** M** : Harika tum bebıslerımıze tavsıye ediyorum.


Minies Sıvı Çamaşır Deterjanı 

Paraben, ağartıcı madde, boya ve fosfat içermez ve güvenli kullanım imkanı sunar.

Temiz içerikYok
Ebat
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Temiz içeriğe sahip olan Minies sıvı çamaşır deterjanı, bebeklerinizin kıyafetlerine uygun kullanımı imkanı sunuyor. Her kumaştaki kıyafetlerini en hassas şekilde yıkıyor ve pamuk gibi yumuşaklıkta kıyafetlere sahip olmanızı sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat1500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: Paketleme çok güzeldi sorunsuz elime ulaştı ve deterjandan çok memnunum mis gibi kokuyor ve lekeleri çıkartıyor çok memnunum çok teşekkür ederim

👤 A** K**: Paketleme işlemi çok sağlam yapılmış.Elime de sağlam bir şekilde ulaştı.Yorumlardaki tavsiyeler için teşekkürler,biz de nasiplendik.


Eyüp Sabri Tuncer Bebek Çamaşır Yıkama Sıvısı

Yenidoğan bebeklerinizin çamaşırlarında hassas yıkama yapabilir ve güvenle kıyafetlerinizi giydirebilirsiniz.

VeganYok
Kimyasal içermez
Nemlendirci etkili

Ürün Detayı

Eyüp Sabri Tuncer bebek çamaşır deterjanı, SLS, parfüm, paraben, boya ve bebeklerin cildine zarar verebilecek birçok kimyasalı içermemesinden dolayı anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor. Bebeklerin çamaşırlarını nazik bir şekilde temizlerken, bebeklerin cildinde alerjiye ve hassasiyete sebep olmuyor. Üstelik içerisindeki doğal zeytinyağı ile bebeklerin cildini de nemlendirerek, kurumasını önlüyor.

Ürün Özellikleri

Ebat1500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ba yıl dımmm markaya güvenerek aldım o kadar güzel ki içinde hiçbir katkı maddesi yok satıcı çok güvenilir bir günde elime ulaştı çok güzel paketlenmiş hiç bir şekilde zarar görmeden elime ulaştı ayrıca yumuşatıcı kullanmanıza da gerek kalmıyor bunu kullanınca kesinlikle alın aldırın asla pişman olmassınız fiyatıda piyasaya göre çok iyii çok güzel bi alışveriş oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

👤 B** E** : : Kokusu çok soft . yumuşatıcı gerekmtirmiyor yumuşacık çıkıyor çamaşırlar. Ayrıca devamlı alıyorum paketleme de falan hiç sorun yaşamadım teşekkürler


Dalan Doğal Granül Sabun

Granüllü yapısı sayesinde suda hızlı bir şekilde çözünüyor.

KaliteYok
Uzun süreli kullanım
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Hiçbir kimyasal madde içermeyen doğal yapıya sahip olan Dalan granüllü çamaşır temizleyici, içerisindeki zeytinyağı ile çamaşırları en doğal şekilde temizlenmesini sağlıyor ve suda hızlı bir şekilde çözünerek çamaşırları temizliyor. Böylelikle bebeklerin cildinde herhangi bir alerjiye sebebiyet vermeden güvenli kullanım imkanı sunuyor. 

Ürün Özellikleri

Ebat1000 gr
TipGranüllü

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Baya güzel bir paket bitirdim.

👤 M** A** : Minik bebeğim için kusursuz paketlemeyle elime ulaştı tavsiye ederim kokusu çok güzel


Uni Baby Hassas Ciltler Bebek Çamaşır Deterjanı

Mama, süt ve meyve gibi leke bırakan yiyecek lekelerini dahi kolay bir şekilde çıkartır.

Zor lekeleri dahi çıkartırYok
Dermatolojik olarak test edilmiştir
Elde yıkanmaya uygun

Ürün Detayı

Bebeklerin hassas cildi için hassas temizleme sunan Uni Baby, paraben, boya ve fosfat içermeyen formülü ile annelerin beğenisini kazanıyor. Üstelik mama, süt gibi lekeleri tek seferde çıkartarak annelere kolaylık sağlıyor ve hassas yapısı ile bebeklerin cildini her zaman koruyor.

Ürün Özellikleri

Ebat1500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Güzel bir indirimli haline denk gelmişim farketmemişim keşke 2 tane daha sipariş etseymişim. Uni baby ürünlerini beğeniyorum bunu granül sabundan vazgeçmek için araştırdım ve tavsiye üzerine aldım henüz kullanmadım ama mis kokusu çok rahatlatıcı kesinlikle ağır bir kokusu yok inşallah seni severiz ve seninle devam ederiz kızımın mis kokulu deterjan.

👤 E** A**: indirimden gayet uygun fiyata aldik.paketleme başarılıydı teşekkürler trendyol


ABC Bebeğim Çamaşır Deterjanı 

Ultra hassas bebek ciltlerine uygun şekilde özenle tasarlanmıştır.

Hassas ciltlere özelYok
2’li set
Dermatolojik olarak onaylı

Ürün Detayı

2’li şekilde kullanıcılar ile buluşan bebek çamaşır seti, bebeklerin hassas ciltlerine değecek çamaşırlara hassas temizlik sağlıyor. İçeriğinde paraben, parfüm ve boya içermemesi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunuyor. 

Deterjan kıyafetlerde oluşan lekeleri temizlerken, yumuşatıcı ise çamaşırların güzel kokmasına yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

Ebat1500+1440 ml
TipDeterjan ve yumuşatıcı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Kokusu uzun süre kızımın kıyafetinden gitmiyor yumuşacık oluyor severek kullandim

👤 Z** E** : Kokusu muhteşem çok marka denedim ama bunlarda takılı kaldım stok yapıyorum bitmeden hatta kendi çamaşırlarıma bile biraz kullanıyorum.


Chicco Bebek Çamaşır Deterjanı

Lekeleri tek yıkamada çıkartarak annelere kolaylık sağlar.

Dermatolojik olarak test edilmiştirYok
Hassas bakım sunar
Koku önleme teknolojisine sahiptir

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Chicco bebek çamaşır deterjanı, tek yıkamada lekeleri her türlü kumaştan uzaklaştırarak, annelere kolaylık sağlıyor. Üstelik koku giderme teknolojisi ile elde edilen deterjan, kötü kokuları gidererek misler gibi kokan çamaşırlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Temiz içeriği ile de bebeklerin hassas ciltlerinde alerjiye neden olmadan güvenli kullanım imkanı sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat1500 L

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok severek kullanıyorum bebeğimin kıyafetleri mis gibi koktu.
 
👤 B** A**: Misler gibi kokuyor ilk bebeğime kullanmıştım şimdi ikinci bebeğim için tekrar bu deterjan döndüm kokusu için burnum hep bu kokuyu aradi.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek deterjan markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek deterjan markaları arasında; Siveno, Green Clean, Dalin, Haci Şakir, Minies, Eyüp Sabri Tuncer, Dalan, Uni Baby, ABC, Chicco  bebeklerin cildi ile uyumlu olmaları, mama, süt ve meyve gibi yemek lekelerini çıkartabilmeleri, doğal ve kimyasal içermeyen içerikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye bebek çamaşır deterjanları arasında yer alıyor.

Bebek deterjanları önemli mi? 

Bebeğinizin hassas cildi, alerjik reaksiyonla ve tahrişe daha kolay neden olabiliyor. Bu yüzden bebeğinizin ve çocuğunuzun vücuduna değecek kıyafetleri, en doğal ve alerjen etkileri en aza indirilmiş deterjanlarla yıkamanız büyük ölçüde önem taşıyor.

Bebek kıyafetleri ayrı mı yıkanmalı?

Bebek şampuanı alırken içerisinde koku, boya maddesi, alerjen kimyasallar ve paraben olmamasına özen gösterin. Çünkü bebeklerin cildi oldukça hassas olduklarından dolayı kimyasallar ciltlerinde tahrişe ve hassasiyete neden olabilirler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın