En İyi 10 Bebek Bakım Çantası Tavsiyesi

Bebek bekleyen veya bebeği olan annelerin kurtarıcısı olan çantalar, tüm ihtiyaçların tek bir yerde toplanmasını sağlayarak, düzenli ve pratik olmaya yardımcı oluyor. İhtiyaçlarınıza yönelik çantayı bulabilmeniz adına sizlere en iyi 10 bebek bakım çantasını listeledik.

SıraModelBoyutSYblog Puanı
1Yerli42x33x20 cm10/9.9
2Brandbaby25x23x15 cm10/9.8
3BG33x23x18 cm10/9.7
4Kraft Diamond23x28x34 cm10/9.8
5Skin Hop41x21x36 cm10/9.6
6Bye Bye32x22x16 cm10/9.7
7Bagmori57x35x25 cm10/9.7
8Papyon Baby Kids42x30x20 cm10/9.8
9YuYu me37x31x16 cm10/9.7
10MCD BAG56x30x20 cm10/9.7
Bebek Bakım Çantası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Bebek Bakım Çantası Modeli

Bebeğiniz için gerekli olan bütün eşyaları yanınızda düzenli bir şekilde taşımanızı sağlayan bakım çantalarını sizler için inceledik. İşte en iyi Anne bebek çantaları…

Yerli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası

Farklı renk seçenekleri sayesinde her türlü göz zevkine hitap edebilen bu model, Annelerin bir numaralı tercihi.

Göz sayısıYok
Fiyat
Ebat

Ürün Detayı

Yerli Anne bebek bakım çantaları bir çok farklı renk seçeneği ve deseni ile listemizin ilk sırasında yer alıyor. Sıvı geçirmez puset askı aparatına sahip bebek bakım çantası, sırtta ve elde taşınabilme özelliğine sahip. Aynı zamanda içerisinde ve kenarlarında birçok göz bulunan bu ürün, tüm eşyalara yetecek kullanım alanı sağlayarak annelerin fazladan çanta taşımasına gerek kalmadan kurtarıcısı oluyor.

Ebat42x33x20cm
MalzemeSıvı geçirmez kumaş
Göz Sayısı4

Kullanıcı Yorumları

👤 B* S* : Çantanın kumaşı güzel, kullanışlı, beklediğimden daha büyük ve geniş bir çanta. Tavsiye ederim.
 
👤 A** İ* :  ürün elime çok çabuk ulaştı kargolamasi da gayet iyi güzel ürün olduğu gibi geldi çok beğendim ürünü çok kaliteli çok güzel kullanışlı sağlam büyük geniş iyi ki almışım konuk hediyeniz içinde çok teşekkürler:)


Brandbaby Anne ve Bebek Bakım Çantası

Isı yalıtım özelliği sayesinde yiyecekleri ve içeceklerin ısısını koruyabilen Brandbaby, en çok tercih edilen modellerden.

Yumuşak dokuFiyat
Kolay temizlenme
Boyut

Ürün Detayı

Bir çok farklı kullanım alanı sunan Brandbaby bebek bakım ve ısı yalıtımlı yemek çantası, kalitesi ile dikkat çekiyor. Annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarını rahatlıkla sığdırabileceği çanta, nemli bir bezle kolaylık ile temizlenebiliyor. Kullanıcıların Brandbaby’yi önermesinin bir nedeni de sıcak ve soğuk tüm yiyecek ve içeceklerin ısısını korumasını sağlayan termal çantaya sahip olması oluyor.

EbatOrta-büyük boy
MalzemeKolay temizlenebilir kumaş
Göz Sayısı2

Kullanıcı Yorumları

👤 D* P**: Ürün şahane çok beğendim beklediğimin üstünde hızlı teslimat çok memnun kaldım hiç düşünmeden alabilirsiniz

👤 A* L**: Gerçekten çok beğendim güzel kaliteli ve çok amaçlı şimdi görümcem hamile onada alıcam aynısından bence her anne almalı çok kullanışlı


BG Anne Bebek Bakım Çantası

Sahip olduğu yüksek göz sayısı sayesinde eşyaların düzenli kalmasını sağlayan BG Anne bebek bakım çantası, kalitesiyle ön plana çıkıyor.

EbatYok
Hafiflik
Fiyat

Ürün Detayı

BG bebek bakım çantası, son derece hafif ve pratik olan keçeden elde edilmiştir. Bebek eşyalarının düzenli bir şekilde taşınmasını sağlayan bir çok farklı göze sahip olan bebek bakım çantası, uygun fiyatı ile de annelerin tercihi arasında yer alıyor.

EbatOrta boy
Malzeme3 mm polyester keçe
Göz Sayısı1 büyük, 2 küçük göz

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** A**: Gayet şık ve kullanışlı . Bebeğimin ihtiyaçları için baş ucu düzenleyicisi olarak kullanıyorum. Bölme sayısı hayli fazla. Bir tık büyük sadece onun dışında müthiş.

👤 Z* N**: Almayı düşünenler hemen alsın derim ürün sağlam güzel bir şekilde elime ulaştı çok işime yarayacak eminim.


Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası

Kaliteli ve şık tasarımıyla dikkat çeken Kraf Diamond, sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanılabiliyor.

EbatFiyat
Konforlu taşıma
Kolay temizlenebilme

Ürün Detayı

Kraft Diamond bebek bakım çantası şık tasarımı ve kullanışlı yapısı ile sıklıkla tercih ediliyor. Folyo kaplı ısı yalıtımlı bölümlerinde bebeğinizin mamalarını muhafaza edebilir, çok gözlü olması sayesinde de tüm eşyaları rahatlık ile sığdırabilirsiniz. Yumuşak ve geniş omuz askısına sahip olmasıyla da rahatlıkla taşıyabilmenizi sağlar.

Ebat23 cm
MalzemeTemizlenebilir malzeme
Göz Sayısı4

Kullanıcı Yorumları

👤 Ü** İ** : Çok beğendim tam aradığım anne-bebek çantası, içi çok geniş rahatlıkla kullanıcağıma eminim. Kaliteside oldukça güzel çok memnun kaldım
 
👤 Y D** :Henüz kullanmadım ancak çantayı elime aldığımdan itibaren kaliteli olduğu çok belli. İyi ki bu çantayı almışım. Evet fiyat diğerlerine göre pahalı ama kalitesine değer.


Skip Hop Forma Sırt Çantası

Üretiminde kullanılan sağlıklı malzemeler sayesinde hem Anneye hem de bebeğin sağlığını etkilemeyen Skin Hop, kalitesiyle fark yaratıyor.

EbatFiyat
Konfor
Kolay temizlenebilme

Ürün Detayı

Skip Hop bebek bakım çantasında bizfonel A, ftalat, kurşun gibi sağlığa zararlı maddeler bulunmadığı için bebek ürünlerine ve annenin sağlığına zarar vermiyor. Şık tasarıma sahip bebek çantası, nemli bir bez yardımı ile kolaylıkla temizleniyor. Ayrıca özel aparatı sayesinde bebek arabalarında da asılabilmesi ile de annelere kullanım kolaylığı sağlıyor. Bebekleriniz için düşünülmüş yumuşacık alt açma minderi sayesinde dilediğiniz yerde bebeğinizin altını değiştirebilmenizi sağlıyor.

Ebat40,6×20,3×35,6 cm
MalzemeTemizlenebilir malzeme
Göz SayısıBir çok farklı göz

Kullanıcı Yorumları

👤 E** A: Bir çok çanta alıp totale aynı fiyatı vericeğinizi çocuğunuz 4 yaşına gelince anlıcaksınız 1 tane olsun tam olsun 4 sene önce aldım şimdi arkadaşıma hediye aldım
 
👤 B* E** ”: Bebeğim doğduktan sonra dışarı çıkarken hep yanımda. Çok hafif olması ve çok eşya alması müthiş rahatlık sağlıyor. Uzun süre kullanılacak bir çanta


Bye Bye Bebek Düzenleyici Çanta Stroller Bag

Konforlu kullanışlılığı ile Annelerin beğenisini kazanan Bye Bye, kalitesiyle tam not alıyor.

EbatYok
Fiyat
Kullanım kolaylığı

Ürün Detayı

Tasarım olarak bebek arabalarında kullanıma özel olarak üretilmiş Bye Bye bebek bakım çantası, sunduğu konfor ve şıklığı ile dikkat çekiyor. Geniş iç hacmi ile istediğiniz tüm eşyaları rahatlıkla sığdırabilir, bebek arabasına asılma özelliği ile sırtınızda veya elinizde ağırlık olmadan taşıyabilirsiniz.

Ebat32x22x16 cm
MalzemeTemizlenebilir malzeme
Göz SayısıBir çok farklı göz

Kullanıcı Yorumları

👤 K L**: Genişliği gayet güzel ve kullanışlı.. çok beğendim.. günlük kullanım kısa mesafeler için kurtarıcı bi çanta oldu..

👤 Y A* : Günlük bebek bakım çantası olarak kullanıyorum. Oldukça fazla ürün alıyor. Kullanımı kolay ve çok yer kaplamıyor.


Bagmori Siyah Baby Bag Baskılı Bebek Bakım Çantası

Bebeğinizin yiyeceklerini ve içeceklerinin ısısını koruyabilen Bagmori bakım çantası, en çok tercih edilen modellerin başında geliyor.

EbatYok
Malzeme
Kolay temizlenebilme

Ürün Detayı

Farklı tasarımı ile dışarıdan kol çantası görünümüne sahipken içi bebek bakım çantasını olan Bagmori, tasarımından dolayı oldukça seviliyor. Elde ve omuzda kullanılabilen çantanın içerisinde ısı yalıtımlı biberon gözleri bulunmasıyla bebeğinizin içeceklerinizi ısıya karşı muhafaza etmenizi sağlıyor.

Ebat57x35x25 cm
MalzemeTemizlenebilir malzeme
Göz SayısıBir çok farklı göz

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** V**: çanta cok güzel geldi iyi ki almışım için derinliği gayet güzel baya bi toparlayacak
 
👤 M ** Z**”:büyüklüğüne malzeme kalitesine bayıldım ağzı geniş açılıyor elinizi attığınızda aradığınızı kolayca buluyorsunuz. bundan sonra seyahatlerde ve babaannesine giderken bebeğimin bütün eşyaları bu çantada olacak.


Papyon Baby Kids Anne Bebek Bakım Sırt Çantası

Kanserojen madde içermeyen yapısıyla Annelerin kalbine taht kuran Papyon Baby Kids, geniş hacmiyle bütün ihtiyacınızı karşılayabiliyor.

EbatYok
Temizlenebilme
Uzun ömürlü

Ürün Detayı

Kanserojen madde içermeyen sıvı geçirmez kumaşa sahip Papyon Baby Kids, elde yıkanabilir özelliği sayesinde kullanıcılardan tam puan alıyor. Geniş iç hacmi sayesinde her türlü anne ve bebek eşyasını kolaylıkla sığdırabilmenizi ve taşıyabilmenizi sağlıyor.

Ebat42x30x20 cm
MalzemeYıkanabilir kumaş
Göz SayısıBir çok farklı göz

Kullanıcı Yorumları

👤 S** İ**”: Bunu eltime sipariş ettim, oda çok memnun kaldı içi baya şey alıyor. Fermuarlı gözlerinin olması ve ön gözünde ısıtıcı biberonluğunun olması harika

👤 G T**”: Çok güzel, kaliteli ve kullanışlı bir çanta içide baya geniş ve bölmeleri, gözleri çok iyi çok beğendim.


YuYu me Siyah Omuz Askılı Anne Bebek Bakım Çantası

Sahip olduğu yüksek göz sayısı sayesinde dilediğiniz eşyayı yanınızda götürebilmenizi sağlayan YuYu me, tasarımıyla birçok modeli geride bırakıyor.

EbatYok
Tasarım
Fiyat

Ürün Detayı

YuYu me bebek bakım çantası, şık tasarımından dolayı kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bir çok göze sahip, su geçirmez kumaşı ile anne ve bebeklere konforlu yolculuklar sunuyor.

Ebat37x31x16 cm
MalzemeSuya dayanıklı kumaş
Göz SayısıBir çok farklı göz

Kullanıcı Yorumları

👤 V** Ö***”: gayet güzel ve kaliteli minik hediyeniz için teşekkür ederim kardeşim elimden alıp gitti 2. yı sipariş verdim

👤 C** T**”: çok güzel içi geniş rahat canta her annenin hiç düşünmeden alabileceği ürün tavsiye ederim


MCD BAG Anne Bebek Bakım Çantası Çift Renk

Termal özelliği ile ön plana çıkan MCD Bag, bebeğinizin yiyecek ve içeceklerini uzun süre sıcak tutabiliyor.

EbatFiyat
Kullanım
Ekstra bölme

Ürün Detayı

Bebek sağlığına zararlı olacak hiç bir kimyasal madde içermeyen MCD Bag bebek bakım çantası, su geçirmez ve kir tutmaz özel kumaşa sahip. Tüm eşyalarınızı rahatlık ile sığdırabileceğiniz çanta, üstelik termal bölmeler ile yiyecek ve içeceklerde ısı koruması sağlıyor. Bebek arabası askı aparatları ile de her alanda kullanıma uygun hale getirilebiliyor.

Ebat56x30x20 cm
MalzemeSuya dayanıklı kumaş
Göz SayısıBir çok farklı göz

Kullanıcı Yorumları

👤 G* N: daha kullanmadım, kaliteli kumaş ve fermuarlar, çok gözlü olması güzel, kullanışlı duruyor tavsiye ederim ben de çok inceledim bunda karar kıldım
  
👤 T B*: Çok kullanışlı bir çanta. İndirimde almıştım. Bebeğimin herşeyini hatta kendi eşyalarımı bile taşıyabiliyorum. Ekstra kol çantası almama gerek kalmıyor


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek bakım çantaları hangisi?

Tavsiye edilen en iyi kedi yatak markaları arasında: Yerli Anne, Brandbaby, BG, Kraft, Skin Hop, Bye Bye, Bagmori, Papyon, YuYu, MCD Bag konforlu taşıma, geniş iç hacim, çok bölmeli olma özellikleriyle annelerin memnun kalarak  sıkça önerdiği bebek bakım çantaları arasında yer alıyor.

Bebek bakım çantası alırken nelere dikkat edilmeli?

Alacağınız bebek bakım çantası iç tasarımı ile sizlere kolaylık ve konfor sağlayabilmeli. Farklı bölmelerden oluşarak eşyaları organize edebilmelisiniz. Termal alanları ile de yanınıza alacağınız sıvı veya katı besinlerin ısısını korumanıza yardımcı olmalı.

Anne bebek çantasına neler konur?

Anne bebek çantalarına; bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, bebeğiniz için yedek kıyafet, ince bir battaniye, biberon ve emzik gibi ihtiyaçlarınıza yönelik bir çok farklı ürünü koyabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın