Tam Koruma Sağlayan 10 En İyi Sprey Güneş Kremi

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak, cildimizin sağlığı için son derece önemlidir. Bu nedenle, güneş kremi seçimi büyük bir önem taşır. Sprey formunda olan güneş kremleri, kullanım kolaylığı açısından öne çıkar. Listemizde yer alan en iyi sprey güneş kremleri, yüksek faktörleriyle cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korurken, aynı zamanda kolayca emilerek ciltte yağlı bir his bırakmaz. Çoğu sprey güneş kremi, suya dayanıklı olmaları sayesinde yüzme veya terleme gibi aktiviteler sırasında da etkisini korur. Dermatologlar tarafından test edilmiş ve cilt sağlığına uygun bulunmuş olan bu sprey güneş kremleri, cilt hassasiyeti olan kişiler için de idealdir.

SıraModelKoruma FaktörüSYblog
1Lancaster Sun SportSPF 5010/9.9
2NUXE Spray LactéSPF 2010/9.8
3La Roche Posay Anthelios Anti-BrillanceSPF 50+10/9.5
4AveneSPF 3010/9.6
5Babe Transparent Sunscreen Wet SkinSPF 50+10/9.1
6NIVEA SunSPF 50+10/9.2
7Sebamed Sun CareSPF 3010/9.7
8Bioderma Photoderm Sun MistSPF 50+10/9.4
9Bioxcin Sun CareSPF 50+10/9.2
10Yves RocherSPF 50+10/9.4
Sprey Güneş Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Sprey Güneş Kremi

Sprey güneş kremleri, sadece güneşten korumakla değil, aynı zamanda kullanım kolaylığı ve hafif formülleriyle de ön plana çıkmaktadır. İstenilen her yerde rahat kullanım imkanı sunan sprey güneş kremleri, cilde eşit dağılım sağladıklarından dolayı etkili koruma sunmaktadır.

İşte 2024 yılının en iyi sprey güneş kremleri…

Lancaster Sun Sport

Lancaster Sun Sport, suya dayanıklı formülü, yüksek SPF koruması ve hafif yapısıyla spor yaparken bile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

Suya DayanıklılıkFiyat
Tere Dayanıklılık
Yüksek Koruma

Ürün Detayı

En iyi sprey güneş kremleri arasında ilk sırada yer alan Lancaster Sun Sport, SPF 50 faktör koruması sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizde kalkan görevi görüyor. Suya dayanıklı formülü sayesinde terlemede bile koruma etkisinden vazgeçmeyen bu sprey güneş kremi, özellikle sporcuların tercihi oluyor.

Koruma FaktörüSPF 50
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** Ü****; “Kullanımı gayet pratik çantama atıyorum ihtiyaç duyduğumda kolayca kullanıyorum.”

👤 S*** D****; “Pratik kullanımı, suya dayanıklılığı ve yüksek korumasıyla vazgeçemediğim bir ürün. Tavsiye ederim.”


NUXE Spray Lacté SPF 20

Kolayca emilen ve ciltte yapış yapış his bırakmayan NUXE Spray Lacté, UVA ve UVB filtrelerine karşı ideal koruma sunuyor.

BronzlaştırmaKoruma Faktörü
Kolay Emilim

Ürün Detayı

Güneşin zararlı ışınlarına karşı ideal koruma sunan NUXE Spray Lacté, içerisindeki kau peçiçeği sayesinde sayesinde de foto yaşlanmaya engel oluyor. Güneşten korurken aynı zamanda bronzlaştırıcı özelliğe de sahip olan bu ürün, cilt tarafından kolayca emilim gösterdiği için yağlı görünüm bırakmıyor.

Koruma FaktörüSPF 20
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** E***; “Çok iyi bir güneş kremi zarar vermeden bronzlaştırıyor.”

👤 H**** S***; “Gerçekten soyulmadan bronzluk sağladı👍🏻 İnce kremsi bi yapısı var. Emilimi hızlı.”


La Roche Posay Anthelios Anti-Brillance Spf50

En çok satan sprey güneş kremleri arasında yer alan La Roche Posay Anthelios Anti-Brillance, ferahlatıcı etkisi ve yüksek korumasıyla beğeniliyor.

Koruma Faktörü
Kolay Emilim
Suya ve Tere Dayanıklılık

Ürün Detayı

Ferahlatıcı etkisi sayesinde sıktığınız andan itibaren cildinizin rahatladığını hissedeceğiniz La Roche Posay Anthelios Anti-Brillance, SPF 50+ faktörü sayesinde güneş ışınlarına karşı etkili koruma sağlıyor. Sebum, ter ve suya karşı dayanıklı yapısı sayesinde her koşulda üstün koruma sunan bu ürün, parlamayı da kontrol altına aldığından dolayı kullanıcılarından tam not alıyor. Kolayca emilim sağlayan yapısı sayesinde yapışkan his bırakmayan La Roche Posay Anthelios Anti-Brillance, çantaya sığabilen boyutu sayesinde kolayca taşınabiliyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiHassas
Hacmi75 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 A*** D***; “Memnun kaldım. Yağlı cildim var. Yapış yapış hissettirmeyen bir yapısı var. Sadece kokusu biraz ağırdı. Astımı vs rahatsızlığı olanlara önermem.”

👤 A*** T****; “Aynı serinin güneş kremini kullanıp üzerine 2 saatte 1 bunu sıkıyorum. Cildim yağlı akne ve lekeye meyilli. Üründen memnunum.”


Avene Sprey Güneş Kremi

Hassas ciltlerin severek kullandığı Avene Sprey Güneş Kremi, cildi yatıştıran termal suyu sayesinde çok satanlar arasında yer alıyor.

Komedojenik DeğilKoruma Faktörü
Suya Dayanıklılık
Termal Su

Ürün Detayı

İçeriğinde yer alan termal su sayesinde cildi yatıştıran Avene Spey Güneş Kremi, hassas ciltleri güneşin etkilerine karşı etkili koruyor. Foto yaşlanma ve leke gibi problemlerin önüne geçen bu sprey güneş kremi, iz bırakmayan formülüyle kolay kullanım sağlıyor. Ayrıca suya dayanıklı formülüyle etkili koruma sunan bu ürün komedojenik olmamasından dolayı da kullanıcı memnuniyeti yaratıyor.

Koruma FaktörüSPF 30
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** G***; “Bronzlaşma derdiniz yoksa , Güneşe çıkmaktan benim gibi korkuyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Yıllardır mutlu olduğum tek krem.”

👤 D*** K***; “Arkadaşlar, ben bunu 5 sene önce bir eczanenin önerisi ile aldım, ve 2 tane çocuğum var aile boyu kesinlikle herkes kullanabilir 5 senedir hiç değişiklik yapmadık pişman değilim emin olun sizde pişman olmazssınız boşuna gidip de başka ne krem alsam diye düşünmeyin 1 kez kullanın zaten vazgeçemeyeceksiniz.”


Babe Transparent Sunscreen Wet Skin

UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili koruma sunan Babe Transparent Sunscreen Wet Skin, cilt tarafından kolayca emilerek yağlı his bırakmıyor.

Hızlı EmilimKokusu
Yüksek Koruma
Suya Dayanıklılık

Ürün Detayı

UVA ve UVB ışınlarına karşı SPF 50 faktörüyle etkili koruma sunan Babe Transparent Sunscreen Wet Skin, güneş hassiyeti olan ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Islak cilt üzerinde bile yapısını bozmayan formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emilen bu ürün, plaj veya havuz kenarında dahi kullanılabiliyor. Şeffaf yapısı sayesinde kolayca uygulanabilen bu sprey krem, cildin ihtiyaç duyduğu nemi de sunuyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 **** ******; “Çok rahat bir güneş koruyucu. üşenmeden cildinize koruma yapabilirisiniz saniyeler içinde..”

👤 C**** İ****; “Her sene en az iki kutu alıyorum, kullanımı çok rahat, yalnız kokusu sprey olduğu için çok rahatsız edici oluyor.”


NIVEA Sun SPF 50+ Hassas Güneş Kremi

En çok tercih edilen güneş kremleri arasında yer alan NIVEA Sun Güneş Kremi, hassas ciltler için geliştirilen formülüyle yüksek koruma sağlıyor. Gğneş alerjisine sahip kişilerin tercih ettiği bu sprey koruyucu, yağlı his bırakmıyor.

Yüksek KorumaBeyaz Renk Bırakma
Kolay Emilim
Antioksidan İçerme

Ürün Detayı

En iyi sprey güneş kremleri arasında yer alan NIVEA Sun SPF 50+ Hassas Güneş Kremi, UVA filtrelerine karşı etkili koruma sağlıyor. Güneşe alerjisi olanlar için özel olarak üretilen bu güneş kremi, içerdiği antioksidanlar ile hem cilde bakım yapıyor hem de güneşe karşı koruyor. Hafif yapısı sayesinde cilt üzerinde ağırlık bırakmayan bu güneş kremi, kokusuz olmasıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Ayrıca suya karşı dayanıklılığıyla da ön plana çıkan bu ürün, ciltte tahriş oluşmasının önüne geçiyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiHassas
Hacmi200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R**** Ç***; “Daha öncede kullanmıştım çok memnunum güneşe alerjiniz var ya da benim gibi cilt problemleri yaşıyorsanız gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz hızlı emiliyor ve yapışkanlık hissi bırakmıyor severek kullanıyorum ayrıca çok hızlı kargolama ve hızlı bir şekilde elime ulaştı teşekkürler.”

👤 Ş**** U****; “Ben güneşe alerjim için aldım . Benim için güzel bir ürün tavsiye ediyorum fiyatına uygun .”


Sebamed Sun Koruyucu Güneş Spreyi

Suya dayanıklı formülüyle ön plana çıkan Sebamed Sun Koruyucu Güneş Spreyi, UVA ve UVB filtrelerine karşı etkili koruma sağlıyor.

E Vitamini
Yüksek Koruma
Suya Dayanıklılık

Ürün Detayı

Güneşe karşı aşırı hassasiyeti olanların tercih ettiği en iyi sprey güneş kremi Sebamed Sun Care, içerdiği UVA ve UVB filtresi, E vitamini sayesinde tam koruma sağlıyor. Suya dayanıklı formülü sayesinde hem günlük kullanıma hem de tatilde kullanıma uygun olan bu sprey güneş kremi, yoğun nemlendirme özelliği sayesinde de güneşin kurutma etkisinin önüne geçiyor.

Koruma FaktörüSPF 30
Cilt TipiHassas
Hacmi150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** G*****; “Fiyat performans ürünü gerçekten mükemmel bu fiyata kaçmaz 😏.”

👤 H**** Ü*****; “Yıllardır kullandığım güneş kremi, memnunum. Teşekkür ederim”


Bioderma Photoderm Sun Mist

Hafif ve ince yapısı sayesinde cilt tarafından kolayca emilen Bioderma Photoderm Sun Mist, transparan dokusu sayesinde ciltte beyaz leke bırakmıyor.

Parfümsüz
Suya Dayanıklılık
Transparan

Ürün Detayı

En iyi sprey güneş kremleri listemizin 8. sırasında yer alan Bioderma Photoderm Sun Mist, güneşten gelen UV ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor. Spor ve dış mekan aktivitelerinde kullanım için uygun olan bu sprey koruyucu, el ile yayma gerektirmediğinden dolayı kolayca uygulanabiliyor. Parfümsüz olmasından dolayı kullanıcılarından tam not alan bu ürün, transparan formülü sayesinde beyaz leke gibi problemler yaratmıyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** B***; “Çok iyi sprey ve iz bırakmıyor”

👤 M**** E****; “Yıllardır kullanıyorum. Çok iyi bir ürün. Güvenle kullanabilirsiniz.


Bioxcin Sun Care Çok Yüksek Korumalı Güneş Spreyi

Çok yüksek korumalı sprey güneş kremleri arasında bulunan Bioxcin Sun Care, tüm cilt tiplerinin kullanabileceği bir ürün.

Hızlı Emilim
Yüksek Koruma

Ürün Detayı

SPF 50+ faktörüyle yüksek koruma sunan Bioxcin Sun Care, renksiz yapısı sayesinde ciltte leke bırakmıyor. Sprey formu sayesinde dışarıda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor. Nemlendirici etkisi sayesinde cildin güneşten dolayı kurumasına engel olan bu ürün, foto yaşlanmaya engel oluyor. Ayrıca dry touch özelliği sayesinde hızlıca emilen bu güneş kremi parlama ve yapış yapış bir his yapmıyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiTüm Cilt Tipleri
Hacmi200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç**** Y****; “Ürün harika💯👌 Kokusu çok güzel, yapısı katı değil o bakımdan kolay dağılıyor ve hiç beyazlık bırakmıyor.”

👤 Ö*** K****; “Harika ötesi bir ürün kollarıma ve yüzüme kullandım hemen emiliyor ve irite etmiyor kesinlikle gerçekten formülasyonu ile şaşırtıcı bir ürün ortaya koymuş bioxcin”


Yves Rocher 50 SPF Sprey Güneş Sütü

İçeriğinde yer alan besleyici özler sayesinde cilde hem bakım yapan hem de koruyan Yves Rocher, suya dayanıklı formülüyle sadece günlük değil tatilde kullanım içinde uygun.

Yüksek Emiş GücüUzun Şarj Süresi
Uzun Pil Ömrü
Geniş Toz Haznesi

Ürün Detayı

Suya dayanıklı ve hızlı emilen formülüyle hem günlük kullanım da hem de tatilde pratik uygulama imkanı sunan Yves Rocher, ciltte kadifemsi bir his bırakıyor. Boğa dikeni özünün UVA ve UVB korumasından yararlanılarak üretilen bu ürün, güneşin zararlı etkilerine karşı ciltte tam koruma sağlamaktadır. Mineral, paraben ve yağ içermeyen özel formülü sayesinde ciltte ağırlık yapmayan bu ürün, vegan olmasıyla da beğeni toplamaktadır.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Hacmi150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** Ö***; “Ürünün kokusu gerçekten muazzam. Vücutta güzel bir etki yaratıyor. Çok hızlı geldi artık favori güneş kremin Yves Rocher.”

👤 Ş***** Ü****; “Çok güzel bir ürün koruyuculuğu yüksek pürüzsüz bir görüntü veriyor”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi sprey güneş kremleri hangisi?

En iyi sprey güneş kremleri arasında; Lancaster Sun Sport, NUXE Spray Lacté SPF 20, La Roche Posay Anthelios Anti-Brillance Spf50, Avene Spey Güneş Kremi, Babe Transparent Sunscreen Wet Skin, NIVEA Sun SPF 50+ Hassas Güneş Kremi, Sebamed Sun Koruyucu Güneş Spreyi, Bioderma Photoderm Sun Mist, Bioxcin Sun Care Çok Yüksek Korumalı Güneş Spreyi ve Yves Rocher 50 SPF Sprey Güneş Sütü etkili koruma sağlayan en iyi sprey güneş kremleridir.

Güneş kremi mi daha iyi spreyi mi?

Hem krem hem de sprey formunda olan güneş kremlerinde önemli olan ürünün içeriği ve koruma faktörüdür. Pratik kullanım arayanlar için sprey formunda güneş kremleri daha iyi olacaktır.

Güneş koruyucu sprey ne işe yarar?

Güneş koruyucu spreyler, güneşten gelen zararlı ışınlara karşı cildi korumaya yardımcı olurlar. Bu sayede güneş dolayı oluşan yaşlanma ve leke gibi problemlerin önüne geçmektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın