En İyi 10 Renkli Güneş Kremi

Renkli güneş kremleri, ciltte bulunan kusurları kapatırken aynı zamanda güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlamaktadır. Renkli yapılarından dolayı cilt tonunu eşitleyen renkli güneş kremleri, özellikle yaz sıcaklarında makyaj yapmak istemeyenler için kurtarıcı ürünler arasında bulunuyor. Ayrıca lekeli ve lekeye eğilimli ciltlerde düzenli kullanımda cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olan renkli güneş kremleri, daha sağlıklı ciltler görünümü sunuyor.

Hem güneşin zararlarından etkili bir şekilde korunmak hem de tek ton bir cilt isteyenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, en iyi renkli güneş kremlerini barındırıyor. Renkli yapılarının yanında yüksek korumalarıyla da dikkat çeken listemizde ki bu renkli güneş kremleri hem dermatologlar tarafından hem de kullanıcıları tarafından önerilen ürünlerden oluşuyor.

SıraModelKoruma FaktörüSYblog
1La Roche-Posay Anthelios Uvmune FluidSPF 50+10/9.9
2Lierac Sunissime Protective BB FluidSPF 50+10/9.9
3Vichy Capital Soleil Anti Dark SpotsSPF 5010/9.9
4Avene Creme TeinteeSPF 5010/9.9
5Bioderma Photoderm ArSPF 50+10/9.8
6Solante Pigmenta TintedSPF 5010/9.8
7Heliocare Gelcream Color LightSPF 5010/9.8
8Bioxcin Sun Care MelatoneSPF 50+10/9.7
9Nivea Sun Uv Yüz BbSPF 50+10/9.7
10The Purest Solutions Dry Touch ProtectionSPF 50+10/9.6
Renkli Güneş Kremi Tavsiye Listesi

En İyi 10 Renkli Güneş Kremi

Yaz aylarında makyajsız doğal bir görünüm isteyenler için hazırladığımız listemiz, en iyi renkli güneş kremlerinden oluşuyor. Listemizde yer verdiğimiz bu ürünler, sadece güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sunmanın yanı sıra cilt tonunu eşitleyerek de doğal görünüm sunmaktadır.

İşte en iyi renkli güneş kremi tavsiyesi…

La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Tinted Renkli Güneş Kremi

Dermatologlar tarafından önerilen La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Tinted Renkli Güneş Kremi, tüm cilt tipleri için yüksek koruma sunuyor. SPF50 + faktöre sahip olan bu renkli güneş kremi, yağlı his bırakmıyor.

Termal Su
Tere, Suya ve Kuma Dayanıklılık

Ürün Detayı

En iyi renkli güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Tinted, netlock teknolojisi sayesinde yağlı ve yapışkan his bırakmıyor. Suya, kuma ve tere olan dayanıklılığı sayesinde de havuz ve plajda da kullanabileceğiniz bu renkli güneş kremi, gliserin ve E vitamini ile cildi yumuşacık yapıyor. Ayrıca içeriğinde bulunan termal su sayesinde ferahlıkta sunan bu renkli güneş kremi, hafif yapısı sayesinde göz çevresinde de kullanılabiliyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Hacmi40 ml
Uygulama AlanıYüz
Cilt TipiTüm Ciltler

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** A****; “Muhteşem ve fresh bi kokusu var yapısı ince bu hoşuma gitti. Hafif parıltılı🥰”

👤 S*** K****; “Paketleme güzeldi, ürün elime sorunsuz ulaştı. Dokusu çok güzel asla beyazlık bırakmıyor. Nemlendirmesi gayet iyi pamuk gibi yapıyor cildi. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz 👏🏻”


Lierac Sunissime Protective BB Fluid

Yüz ve dekolte bölgesi için kullanıma uygun olan Lierac Sunissime Protective BB Fluid, cildin canlı ve enerjik görünmesine yardımcı oluyor.

Hyaluronik AsitSuya Dayanıklılık

Ürün Detayı

Güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarına karşı tam ve etkili koruma sağlayan Lierac Sunissime Protective BB Fluid, cildiniz tek ton görünmesine yardımcı oluyor. Ciltle bütünleşen rengi sayesinde makyaj yapmayı unutturan bu renkli güneş kremi, tüm ciltler tarafından kullanılabiliyor. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde güneşten kuruyan cildi neme doyuran bu renkli güneş koruyucu, cildin daha canlı ve enerjik görünmesine yardımcı oluyor. Yüz ve dekolte bölgesi için kullanılabilen bu renkli güneş kremi, SPF 50+ koruma sağlıyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Cilt TipiTüm Ciltler
Uygulama AlanıYüz ve Dekolte
Hacmi40 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** A***; “Bayıldımmm harika bir ürün”

👤 B**** N***; “İlk kez aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum beyaz tenli olmama rağmen tonu güzel, kokusu hafif ve hoş, ciltte varlığını hissetmiyorsunuz, hassas bir cildim olmasına rağmen bana çok iyi geldi.


Vichy Capital Soleil Anti Dark Spots Renkli Güneş Kremi

Leke karşıtı özelliğiyle dikkat çeken Vichy Capital Soleil Anti Dark Spots Renkli Güneş Kremi, SPF 50 faktör koruma sağlıyor.

KapatıcılığıSuya Dayanıklılık

Ürün Detayı

Cilt tonunu eşitleyen, koyu leke görünümü hafifleten ve cildi koruyan Vichy Capital Soleil Anti Dark Spots, güneşin zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlıyor. Vichy termal suyu ile cilde ferahlık ve rahatlama sunan bu renkli güneş kremi, içeriğinde paraben içermediğinden dolayı kullanıcıları tarafından beğeniliyor. Ciltte kapatıcı etkisi yarattığı için makyaj yapmış gibi görünüm sunan bu renkli güneş kremi, SPF 50 faktör koruma sunuyor. Kimyasal filtreye sahip olan bu renkli güneş kremi, ciltte koyu durmayan hafif bir renge sahip.

Koruma FaktörüSPF 50
Hacmi50 ml
Cilt TipiLekeli Ciltler
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 M*** O***; “Şahane bir ürün. Sürmeden evden çıkmıyorum.”

👤 I*** T****; “Yazın kullandım açık tenli biriyim çok güzel geldi tonu ve hemde fondöten gibide kullanabiliyorum”


Avene Creme Teintee Renkli Güneş Kremi

Yüksek korumaya sahip olan Avene Creme Teintee Renkli Güneş Kremi, renkli yapısı sayesinde cilt kusurlarını kapamaya yardımcı oluyor.

Yüksek Koruma

Ürün Detayı

”Hangi renkli güneş kremini almalıyım?” diye düşünenler için önerebileceğimiz Avene Creme Teintee Renkli Güneş Kremi, tüm ciltler tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Renkli yapısı sayesinde ciltte bulunan kusurları kapatan bu güneş kremi, ciltle bütünleşerek doğal bir görünüm sunuyor. Ayrıca yüksek koruması sayesinde cildi güneşten gelen zararlı ışınlara karşı etkili bir şekilde koruyan bu bb güneş kremi, içeriğinden dolayı bakım da yapıyor.

Koruma FaktörüSPF 50
Hacmi50 ml
Cilt TipiTüm Ciltler
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 Y**** S***; “İlk kez bu güneş kremini aldım. Cildim kuru, yapısı yoğun ve cildime çok uygun. Gerçekten çok memnun kaldım.”

👤 F*** H***; “Çok güzel tene uyumlu ve kuru ciltli olup aşırı ağırlık yapmayan bi güneş kremi severek kullanıyorum.”


Bioderma Photoderm Ar

Hassas ciltler için uygun olan Bioderma Photoderm Ar, komodejonik olmayan özelliği sayesinde sivilceye yatkın ciltler tarafından da beğeniliyor.

Suya Dayanıklılık
Komodejonik Olmaması

Ürün Detayı

Renkli güneş kremi tavsiyemize Bioderma Photoderm Ar ile devam ediyoruz. Hassas ciltler için özel olarak üretilen Bioderma Photoderm Ar, UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili koruma sunuyor. Komodejonik olmayan yapısı sayesinde ciltte komodon yaratmadığı için sivilceli ciltler tarafından da beğenilen bu renkli güneş kremi, cildin tek ton görünmesine yardımcı oluyor. İçerdiği UV koruma sayesinde cildin erken yaşlanmasına engel olan bu renkli güneş kremi, kolayca emilim sağladığı için yağlı his bırakmamaktadır. Son olarak suya dayanıklı formülü sayesinde korumasından ödün veremeyen bu renkli güneş kremi, açık ten rengine kolay uyum sağlamaktadır.

Koruma FaktörüSPF 50+
Hacmi30 ml
Cilt TipiHassas
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 İ*** G*****; “ürünü cildiye uzmanı doktorum tavsiye etti. İnce güzel bir yapısı var. Ama kapatıcılık aramayın bb krem değil. Yüzde parlaklık sağlıyor. Ben daha önce Hellicor kullanmıştım o da güzeldi o daha koyu bir kıvamdaydı. Bu daha ince. Benim cildim yağlı karma gibi bir cilt. Günlük kullanım için güzel. Tek eksisi çok pahalı.”

👤 Y**** Y***; “Gerçekten harika bir ürün. Sürümü çok kolay, rengi her cilt tonu için çok uygun. Cilt renginizi eşitliyor. Sanırım aldığım 6. Paket”


Solante Pigmenta Tinted Güneş Koruyucu Losyon

Ciltteki renk farklılıklarını düzenlemeye yardımcı olan Solante Pigmenta Tinted Güneş Koruyucu Losyon, güneşin zararlı ışınlarına karşı da etkili koruma sağlıyor.

Koruma Faktörü

Ürün Detayı

Dermatologlar tarafından önerilen Solante Pigmenta Tinted Güneş Koruyucu Losyon, tüm cilt tipleri tarafından kullanılabiliyor. Ciltteki renk eşitsizliklerini ve kusurlarını kapatan bu renkli güneş kremi, SPF 50 koruma içeriyor. Losyon formunda olduğu için cilt tarafından kolayca emilen bu güneş kremi doğal bir görünüm sunuyor.

Koruma FaktörüSPF 50
Hacmi150 ml
Cilt TipiTüm Ciltler
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** K***; “Solantenin başka bir koruyucusunu daha yeni bitirdim çok memnun kaldım. Bu kez renkli olduğu için bu koruyucuyu aldım. Açık tenliyim renk gayet uyumlu zaten tüm cilt renklerine uygun deniyor. Fiyat yüksek gelebilir ama çok bereketli bir ürün tüm yıl boyu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün kutusunun içindeki kodla ürünün orijinalliğini solantenin internet sitesinden sorgulayabilirsiniz. Gelen ürün orijinal 👍🏻”

👤 S**** S****; “Ben esmerim. O yüzden bana rengi tam oldu. Nemlendirmesi de güzel. Açık tenliler için uygun değil.”


Heliocare Gelcream Color Light

Günlük kullanım için uygun olan Heliocare Gelcream Color Light, renkli olduğu için makyaj yapmayı unutturuyor. SPF 50 koruma içeren bu güneş kremi, yağsız formülüyle sivilceye meyilli ciltler tarafından da beğeniliyor.

Yağsız Formül

Ürün Detayı

En iyi renkli güneş kremleri arasında bulunan Heliocare Gelcream Color Light, hafif renklendirme etkisi sayesinde cildin tek ton görünmesine yardımcı oluyor. Günlük kullanım için uygun olan bu renkli güneş kremi, güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruyarak foto yaşlanmanın önüne geçiyor. Ayrıca yağsız formülü sayesinde sivilceli ve sivilceye meyilli ciltler için de kullanılabilen bu renkli güneş kremi, jel krem formu sayesinde de kolayca cilt tarafından emiliyor.

Koruma FaktörüSPF 50
Hacmi50 ml
Cilt TipiTüm Ciltler
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** Z*****; “Çok güzel. Sürülüşü bıraktığı his. Alacaklar için rengini de paylaşıyorum. Light rengini aldım Ben açık tenliyim gayet iyi durdu. Yalnız fondöten gibi çok kapatıcılık beklemeyin. Renk eşitliyor sadece. Yağlı bir cildim var. Çok parlama yapmadı. Böyle canlı sağlıklı bir görüntü sağladı beğendim. Üründe orijinaldi teşekküler👍🏻”

👤 D**** Z*****; “Her zaman kullandığım güneş kremim. Hem renkli hem de hiç sivilce yapmıyor gözenek tıkamıyor. Ama çok pahalı oldu fiyatı ☹️ İndirimde stokluyorum napalm”


Bioxcin Sun Care Melatone Renkli Güneş Kremi

Lekeli ve lekeye eğilimli ciltler için üretilen Bioxcin Sun Care Melatone Renkli Güneş Kremi, kolajen, hyaluronik asit ve arbutin ile cilde bakım sağlıyor.

Suya Dayanıklı
İçeriği

Ürün Detayı

Alınabilecek en iyi renkli güneş kremlerinden biri olan Bioxcin Sun Care Melatone Renkli Güneş Kremi, lekeli ve lekeye eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. İçerisinde yer alan kolajen, hyaluronik asit, bitkisel kompleksler ve arbutin ile cilde bakım yapan bu renkli güneş kremi, SPF 50+ koruma faktörüne sahip. Cilt tonunu düzenleyen bu renkli güneş kremi, içerisinde yer alan antioksidanlar sayesinde foto yaşlanmanın önüne geçiyor. Suya dayanıklı formülü sayesinde tatilde de güvenle kullanılabilen bu renkli güneş koruyucu, ultra hafif dokusuyla da kolayca emilerek yağlı ve yapışkan his bırakmıyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Hacmi50 ml
Cilt TipiLekeli
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** T***; “Bb krem gibi kapatıcı özelliği var ve kullanım sonrası yüzde hissedilmiyor bile. Harika”

👤 M**** Y****; “Ürün güzel beyaz tenli olanlara uygun değil hafif bir yapısı var tavsiye ederim. Güzel şiddetle tavsiye ediyorum”


Nivea Sun Uv Yüz Bb Renkli Güneş Kremi

Yapışkan his bırakmayan Nivea Sun Uv Yüz Bb Renkli Güneş Kremi, cilt tonunu eşitleyerek koruma sağlıyor.

Ton EşitlemeSuya Dayanıklılık
Yapışkan His Bırakmama

Ürün Detayı

Güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korurken aynı zamanda cildin tek ton olmasına yardımcı olan Nivea Sun Uv Yüz Bb Renkli Güneş Kremi, hafif yapısı sayesinde doğal görünüm sunuyor. Bb krem etkisi sayesinde cilt kusurlarını da kapatan bu renkli güneş kremi, yapışkan his bırakmıyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili koruma sunan bu renkli güneş kremi, SPF 50+ koruma sunuyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Hacmi50 ml
Cilt TipiTüm Ciltler
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** B****; “Ürün benim için yaz kış kurtarıcı bir ürün. Bu ürünle tanıştığımdan beri günlük hayatta Bb ve fondöten kullanmıyorum. Cilt tonumu eşitliyor fakat bazen parlama yapmaması için üzerine pudra sürüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 F*** B****; “Nivea ürünlerini severek kullanıyorum. İlk kez renkli güneş kremi satın aldım ve çok memnun kaldım cilt tonunu eşitliyor. Ayrıca benim için güneş kreminin göz yakmıyor olması büyük avantaj bu üründe göz yakmıyor.”


The Purest Solutions Dry Touch Protection Güneş Koruyucu Krem

Yağlı ciltler için matlaştırıcı özelliğe sahip olan The Purest Solutions Dry Touch Protection Güneş Koruyucu Krem, ciltte doğal bir görünüm sunuyor. SPF 50+ koruma sağlayan bu renkli güneş kremi, sebum dengesini kontrol ediyor.

Yağlı Görünüm Bırakmama

Ürün Detayı

En iyi renkli güneş kremi tavsiye listemizin son sırasında yer alan The Purest Solutions Dry Touch Protection, yağlı ciltlerdeki sebum dengesini kontrol ediyor. Bu sayede yağlı görünüm oluşmasına engel olan bu renkli güneş kremi, cilt kusurlarını kapatıyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlamanın yanı sıra mavi ışık koruması da sunan bu renkli güneş kremi, cilde nem sunuyor. Ayrıca içeriğinde yer alan aktif bileşenler sayesinde cilt bariyerini onaran bu renkli güneş koruyucu, cildin daha ışıltılı ve canlı görünmesine yardımcı oluyor.

Koruma FaktörüSPF 50+
Hacmi50 ml
Cilt TipiYağlı
Uygulama AlanıYüz

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** G***; “Üründen memnunum the purest kalitesi😍 Dağıtımı kolay ürünün ne çok Sıvı ne de çok yoğun”

👤 M***** D****; “Süper bir güneş kremi tavsiye üzerine aldım hiç yağlı his bırakmıyor ve çok kolay emiliyor. İndirimde denemek için almıştım keşke stok yapsaymışım.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi renkli güneş kremi hangisi?

Cilt kusurlarını kapatırken güneşten koruyan en iyi renkli güneş kremleri arasında; La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Tinted Renkli Güneş Kremi, Lierac Sunissime Protective BB Fluid, Vichy Capital Soleil Anti Dark Spots Renkli Güneş Kremi, Avene Creme Teintee Renkli Güneş Kremi, Bioderma Photoderm Ar, Solante Pigmenta Tinted Güneş Koruyucu Losyon, Heliocare Gelcream Color Light, Bioxcin Sun Care Melatone Renkli Güneş Kremi, Nivea Sun Uv Yüz Bb Renkli Güneş Kremi ve The Purest Solutions Dry Touch Protection Matlaştırıcı Güneş Koruyucu Krem yer almaktadır.

Renkli güneş kremi iyi mi?

Renkli güneş kremleri, cilt tonunu eşitleyerek ciltte bulunan kusurları kapatmaya yardımcı olmaktadır. Yüksek korumaya sahip olan renkli güneş kremleri güneşten gelen zararlı ışınlara karşı cildi koruyarak daha sağlıklı ve canlı görünmesine yardım etmektedir.

Renkli güneş kremi mi iyi renksiz mi?

her iki güneş kremi türünde de kaliteyi belirleyen en önemli faktör koruma değeridir. Eğer renkli güneş kremimi yoksa renksiz güneş kremi mi diye ayrım yapamıyorsanız önce SPF korumasına bakmanız gerekir. Ayrıca lekeye eğilimli veya lekeli bir cildiniz varsa renkli güneş kremleri daha iyi gelecektir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın