Tavsiye Edilen En İyi 10 Allık

Makyaj yapmayı tüm kadınlar olarak oldukça seviyor ve yapmaktan da keyif alıyoruz. Aslında çoğumuz makyajımızla kendimizi daha iyi hissediyor ve yüzümüzde hoşumuza gitmeyen detayları gizleyebiliyoruz. Tüm makyaj malzemeleri birbiriyle bütünleşiyor ve bir ahenk yakalamıza yardımcı oluyorlar. Son dokunuşumuzu da allıklar ile tamamlıyoruz.

Allıkları, ister makyajınızın tamamlayıcı bir parçası olarak isterseniz de makyajsız halinizle yanaklarınıza renk katmak için kullanabiliyoruz. Bizde bu yazımızda toz, likit ve stick formunda olan bir çok markadan en iyi allıkları sizler için listeledik. İşte şimdi makyajınız kusursuz, cildiniz oldukça canlı gözükebilecek.

Sıra MarkaFormSYblog Puanı
1Show By PastelLikit10/9.9
2MisshaLikit10/9.8
3FlormarToz10/9.9
4MacToz10/9.8
5KikoStick10/9.7
6BeaulisLikit10/9.8
7NYX ProfessionalLikit10/9.7
8L’Oreal ParisToz10/9.7
9Maybelline New TorkLikit10/9.8
10NoteToz10/9.8
Allık Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Allık Markası

Makyajınızı tamamlamanızı sağlayarak, cildinize canlılık katacak olan en iyi 10 allık markasını sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi allık markaları…

Show by Pastel Joy Likit Allık

24 saat nem verme özelliği ile cildinizde pul pul bir görüntüye neden olmadan, canlılık katacak.

Tüm ciltlere uygunYok
4 farklı renk seçeneği
Doğal bir görünüm
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Show by Pastel allık, likit formu sayesinde cildiniz ile bütünleşerek, doğal bir canlılık elde etmenizi sağlıyor. Yaz kış kullanıma uygun olması ve nemlendirme özelliği ile uzun saatler makyajınıza eşlik ediyor.

FormLikit
Renk numarası53

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Hayatımda kullandığım en iyi allık diyebilirim. Beyaz tenliyim yanaklarıma aparatıyla pıt pıt koyuyorum. Daha sonra parmaklarımla dağıtıyorum. Böyle aydınlık doğal sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Anneme de koyu rengini aldık. O da çok beğendi bu renk şeftaliyken diğeri biraz daha kırmızılı. Ama ten renginize göre rengim şekillendiğini düşünüyorum. Zaman geçtikçe renk oturuyor( 10-15 dk)

👤 E** B**: Çok hoş bir allık sürümü çok iyi indirim zamanı oldukça uygun fiyata geldi uzun süre kullanılabilir


Missha APIEU Juicy-Pang Allık

Yumuşak dokusu ve likit formu ile en doğal görüntüyü elde edebilmenizi sağlıyor.

Yumuşak ve nemli yapıYok
Doğal sürüş
Canlı ve parlak renkler

Ürün Detayı

Missha APIEU Juicy-Pang allık, yumuşak bir şekilde sürülen pürüzsüz bir dokuya sahiptir. Yanaklarınıza fırça yardımı ile dokunduracağınız 2-3 damla allık, gün boyu cildinizi canlı gösterirken, nemli yapısı ile de parlaklığını kaybetmez.

FormLikit
RenkCR01

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Kaliteli bir ürün, rengi güzel ve doğal duruyor. çabuk bitmez ben bir tane aldım aylardır onu kullanıyorum daha da uzun süre gider gibi görünüyor. Yanında verdiğiniz hediyeler için de ayrıca teşekkürler.

👤 Z** B**: Kokusu inanılmaz güzel. Çok kolay dağılıyor. Mutlaka alın indirimde


Flormar Pretty Baked Blush

Kadifemsi dokusu ve şeftali rengi ile capcanlı bir görüntü sunuyor.

FiyatYok
Işıltılı
Canlı görünüm

Ürün Detayı

Flormar Pretty Baked allık, toz ve kafide formu sayesinde kolay bir şekilde uygulanabilme imkanı sunuyor. Üstelik ışıltılı yapısı ile ve renk alternatifleri ile tüm cilt tonlarına hitap ederek, makyajınızın tamamlayıcı üyesi olmayı başarıyor.

Renk008
FormToz

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Şeftali tonları çok güzel

👤 E** B**: Ebat gayet iyi. Kargolama çok iyi. Rengi de çok güzel. Bu fiyata kaçırmayın.


Mac Sheertone Blush

Tüm cilt tiplerinin severek kullandığı Mac allık, yüz ve yanaklarda mükemmel renklendirme sağlıyor.

Yüz ve yanaklarda kullanıma uygunFiyat
Mat
Renk seçenekleri

Ürün Detayı

Mac Sheertone Blush, canlı yanaklara sahip olmak istiyorsanız, mutlaka makyaj malzemelerinizin arasında yer alması gereken bir ürün. Toz formu ile yüz ve yanaklarınızı renklendirebilir ve gün boyu süren doğal rengin kalıcılığını yaşayabilirsiniz.

RenkŞeftali
FormToz

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Sürekli kullandığım bir ürün bu tondan çok memnunum buğday tenliyim ve çok doğal duruyor

👤 N** M** : Beyaz tenli ve sarisinim yuzume cok tatli bir canlilik verdi cok dogal duruyor kesinlikle alin


KIKO STİCK ALLIK

Stick formu ile hem kolay uygulanır hem de cilt ile bütünleşerek oldukça doğal bir görünüm kazandırır.

Kolay uygulamaFiyat
Doğal bir görünüm

Ürün Detayı

Stick formu ile kolay ve pratik kullanım sunan KIKO allık, ilk sürümünüzden itibaren yüzünüze parlaklık, yumuşaklık ve canlı bir görünüm veriyor. Saten bitişi sayesinde de uzun saatler cildinizde kalarak, makyajınızın tamamlayıcısı olmayı başarıyor.

Renk07 Natural Rose
FormStick

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Gerçekten güzel. Kiko ürünlerinin farklı bir kalitesi var. Hepsi için aynı şeyi söyleyemem fakat bulduğunuz ürün uzun süre boyunca kullanabiliyorsunuz. Yüzünüzde doğal duruyor. Benim gibi marka konusunda seçici ve eleyiciyseniz bu markanın bu ürününü tavsiye ediyorum. Diğer renklerde çok hoş onları da alacağım. Uzun süredir krem allık arıyordum o yüzden bu seri benim için ideal. Kaliteli doğal duruyor. Tavsiye ediyorum.

👤 A** K**: Rengi müthiş burada indirimde yakaladıgıma memnunum stick oldugu içinde cok doğal duruyor ve güzel dagılıyor.


Beaulis Blush It 

Tek bir nokta kadar uygulasanız dahi pigmentli yapısı ile tüm yanağınıza yetecektir.

Likit allıkYok
Göz alıcı renkler
Kolay uygulama

Ürün Detayı

Beaulis Blush It, yoğun pigmentli yapısı sayesinde tek bir nokta ile yanaklarınıza yetiyor ve bu sayede de uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Cilt yüzeyinde zahmetsizce yayılan formu ipeksi bir dokunuşla beraber cildinizle bütünleşiyor.

Renk347
FormLikit

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ürün aşırı pingmentli eve sade kapağını açıp elinizi kapağa dokundurun böyle yüzyıllarca bitmeyecek bir ürün çünkü aşırı renk veriyor ben severek kullanıyorum elinizin yordamı yoksa almayın derim ayar tutturmak önemli

👤 B** E** : Harika bi sey bayildimm. bir nokta koysaniz bile yeter hatta fazla gelir rengi de cok guzel ve baya kalici


NYX Professional Makeup Allık 

Cildinize hem bakım yapıyor hem de yanaklarınıza renk veriyor.

Kolay uygulamaYok
Uzun süre kalıcı

Ürün Detayı

Hafif formüle sahip olan NYX Professional Makeup allık, yanaklarınıza nem verirken aynı zamanda pürüzsüz dokusu ile bronzluk sağlıyor. İçerisinde bulunan hyalüronik asit ve tremella mantar özü ile nemi yanaklarınızda 5 kata kadar daha fazla hapsederek, cildinizin kurumasına izin vermiyor. Böylelikle doğal bir görüntü elde edebilmenize yardımcı oluyor.

RenkPeach bronz
FormLikit

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Rengi ve formülü çok güzel tam bir yaz ürünü. Yanağa sıkınca formülü biraz yoğun duruyor ama dağıtınca aşırı tatlı bir yaz bronzluğu veriyor yanağa. Hafif formülü var bence yaz için en önemli şey bu : yanakta ağırlık yapmaması. gün boyu maske ile dolaştım maskeye bulaşmadı.

👤 M** A** : yanağı kurutmuyor nemli ve hafif ıslak gibi bırakıyor zaten açıklamasında yazmışlar nemlendirici etkisi var diye gerçekten de öyle. ben çok beğendim. paketi biraz küçük gibi duruyor ama yanıltmasın likit allıklar zaten genelde bu gramajda oluyor. herkese tavsiye ederim


L’Oreal Paris Allık

Cilde renk ve ışıltı katarak sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanıza yardımcı olur.

Doğal ışıltıYok
Şeftali kokulu
Kolay ve pürüzsüz uygulama

Ürün Detayı

Şeftali kokulu ilk allık olarak karşımıza çıkan L’Oreal Paris Life’s Peach, cilde renk ve ışıltı katan toz formülü ile gün boyu süren canlı cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Hem kokusu hem de kolay uygulanabilir olması ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

RenkLife’s Peach
FormToz

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Açık tenliyim. Paketi açar açmaz şeftali kokusu geldi. Daha açık olanı almayı düşünüyorum bana biraz koyu gibi geldi. Güzel bir indirim olursa açık rengini de alacağım.

👤 E** A**: Çok güzel bir allık indirimdeyken aldım boyu ideal kokusu şahane rengi çok doğal tavsiye ederim


Maybelline New York Cheek Heat 

Yanaklarınızda taze bir sıcaklık bırakacak ve ipeksi bir görünüm sağlayacak.

İpeksi görünümYok
Kolay uygulama
6 renk seçeneği

Ürün Detayı

Yanaklarınızda taze bir sıcaklık elde edebilmenizi sağlayacak olan Maybelline New York Cheek Heat allık, ipeksi dokusu ile doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor. Likit formülü sayesinde oldukça kolay bir şekilde uygulanabiliyor ve kısa süre içerisinde, cilt ile bütünleşerek doğallığı yakalayabiliyor.

Renk30 Coral Ember
FormLikit

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Esmer sayılırım olmayacağını düşünmüştüm ama gayet güzel oldu doğal duruyor çok keskin bir rengi yok ama tatlı bir renk veriyor

👤 Z** E** : Rengi dokusu yüzde duruşu gayet güzel. Fiyatına göre çok küçük geldi bana çabucak biteceğini düşünüyorum. İndirimdeyken alınabilir.


Note Cosmetics Luminous Silk Compact

Dermatolojik olarak test edilmiş ürün, cildinize herhangi bir alerjiye neden olmaz.

Dermatolojik olarak test edilmiştirYok
Nem kaybını önleyen formül
Kolay uygulama

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Note Cosmetics Luminous Silk Compact allık, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun tasarlanmıştır ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Bu sayede sürdüğünüz süre boyunca cildinizde herhangi bir alerjiye ve kuruluğa neden olmadan güvenli kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik nem kaybını önleyen formülü sayesinde yanaklarda doğal bir görüntü elde edebilmenizi sağlar.

Renk04
FormToz

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: indirimde cok avantajlı oluyor , renk çok tatlı, teşekkürler.
 
👤 B** A**: ilk defa bu tonu kullaniyorum, cok beğendim, doğal tonlarda.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi allık markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi allık markaları arasında; Show By Pastel, Missha, Flormar, Mac, Kiko, NYX, Beaulis, L’Oreal Paris, Maybelline New York, Note doğallıkları, kalıcılıkları, kolay uygulanabilmeleri ve canlılık katma özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen allıklar arasında yer alıyor.

Allık nereye sürülür?

Allık yanakların ortasından saç diplerine doğru sürülerek, elmacık kemiklerinin renklendirilmesi ve boyutlandırılması sağlanır. Aynı zamanda yüzünü boyutlandırmak istiyorsanız saç diplerinize hafif olacak şekilde ve burun ucunuza uygulama gerçekleştirebilirsiniz.

Likit allık nasıl uygulanır?

Önce uygulamak istediğiniz bölgeye nokta haline sürün ve daha sonra dağıtma işlemini gerçekleştirmek için ister parmaklarınızı ister de allığınız için uygun olan geniş bir fırça alın. Nazik hareketler ile ileri geri pat patlayarak cildiniz ile bütünleşmesini sağlayın

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın