En İyi 10 Kapatıcı Tavsiyesi

Sabaha kadar çalışılan dersler, stresli bir hayatın getirdiği uykusuzluk, gittikçe artan anksiyetenin verdiği huzursuz uyku… uyandığınızda kocaman göz halkalarına ve morluklarına sebep olabilir. Hiç korkmayın, bugün sizler için hazırladığımız yazımızda birbirinden güzel en iyi kapatıcıları listeledik. Bu kapatıcıları göz altlarınıza ve kusurlu bölgelerinize uygulayabilir ve günü bu şekilde kurtarabilirsiniz. En iyi kapatıcıları öğrenmek için bizi okumaya devam edin…

SıraMarkaKapatıcılıkSYblog Puanı
1SkinfoodYüksek10/9.9
2Maybelline New YorkYüksek10/9.9
3RevolutionHafif10/9.7
4L’Oreal ParisYüksek10/9.8
5Note CosmeticsOrta10/9.8
6GörkitoOrtadan yüksek10/9.8
7NYXOrta10/9.7
8MacOrta10/9.8
9Beaulis CloseYüksek10/9.8
10MisshaYüksek10/9.9
Kapatıcı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen 10 En İyi Kapatıcı

Birbirinden örtücü ve bakım yapan en iyi 10 kapatıcıyı sizler değerli okuyucularımız için inceleyerek listeledik.

İşte 2024 yılı için tavsiye edilen en iyi kapatıcılar;

Skinfood Salmon Concealer Kapatıcı Krem

Somon yağının iyileştirici etkisi sayesinde lekelerinizi kapatırken cildinize bakım yapan bu kapatıcı, listemizin 1. sırasında yer alıyor.

Tüm cilt tiplerine uygunYüksek fiyatlı
Çizgilere dolmaz

Ürün Detayı

Özellikle influencerler tarafından çok övülen Skinfood Salmon Concealer kapatıcı krem, göz çevresi kuru olanların çok seveceği bir ürün. İçindeki somon yağı ile göz çevresinde kuruluk çekenlerin gün içinde çizgilere dolmadan göz çevresini kapatmasının yanında kendini sabitleyebiliyor. Oldukça yüksek bir kapatıcılık ile ön plana çıkan bu kapatıcı, göz altlarınızın yanı sıra yüzünüzün diğer kapatmak istediğiniz bölgeleri için de uygun.

KapatıcılıkYüksek

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Y**; Çok güzel bir kapatıcı gerçekten övdükleri kadar varmış.

👤 K** E**; Ben çok beğendim asla bitmiyor zaten..


Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Günümüzde en çok dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri olan vegan içeriği bünyesinde taşıyan bu kapatıcı, güvenli bir kullanım sağlıyor.

Kolay sürümYüksek fiyatlı
Yüksek kapatıcılık

Ürün Detayı

Yüksek kapatıcılığı ile kendini sevdiren Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı, fondöten sürmek istemediğiniz zamanlarda yüzünüzün diğer kusurlu bölgelerini de kapatmanıza yardımcı olur. Yağlanma ve oynama gibi durumlarla karşılaşmayacağınız bu kapatıcı, en sık tercih edilen ürünlerden biri. Tüm yaş grupları ve cilt tiplerine uygunluğuyla da kendini sevdiriyor.

KapatıcılıkYüksek

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** N**; En çok satılan kapatıcı zaten daha ne diyeyim.

👤 E** B**; Baya iyi gerçekten ödün bu ürünü. yağı.


Revolution Conceal Define Kapatıcı

Özellikle yağlı ciltlerin seveceği bu kapatıcı, mat bir bitiş ile kullanıcılarına kendini sevdiriyor.

KaliteliYok
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

En iyi kapatıcıları listelediğimiz yazımızda 3. sıraya sahip olan Revolution Conceal Define Kapatıcı, 16 saate kadar etkili olmasıyla ön plana çıkıyor. Suya dayanıklı yapısı ile denizde, havuzda, yağmurda rahatlıkla kullanabilme imkanı sunan bu ürün, diğer kapatıcılara göre çok daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor. Doğal içeriği sayesinde güvenle kullanabileceğiniz Revolution Conceal Define Kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyoruz.

KapatıcılıkHafif

Kullanıcı Yorumları

👤 I** Y**; Çok kaliteli gerçekten çok iyi.

👤 E** T**; Baya iyi kapattı göz altlarımı.


L’Oreal Paris Infaillible Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı

Hem göz altlarınıza hem de tüm yüzünüze kolayca uygulayabileceğiniz bu kapatıcı, oldukça işlevsel ve geniş bir kullanım alanı sunuyor.

KaliteliYüksek fiyatlı
Geniş renk skalası

Ürün Detayı

En iyi kapatıcıları listelediğimiz yazımızda 4. sırada yer alan L’Oreal Paris Infaillible Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı, geniş renk skalası sayesinde pembe ve soğuk alt tonlu ciltler için uyumlu bir görünüm sağlıyor. Doğal bitişli olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor, doğal ama bakımlı bir görüntü sevenlerin kalbini fetih ediyor. Kuru ve yağlı ciltler için uygun olan bu kapatıcıyı çok seveceksiniz.

KapatıcılıkYüksek

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** M**; Çok kaliteli uzun süre kullansam da bitmiyo.

👤 A** E**; Severek kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ediyorum.


Note Cosmetics Bb Kapatıcı – Bb Concealer

Kapatırken nemlendirme özelliğiyle öne çıkan Note kapatıcı, kullanıcıları tarafından çok seviliyor.

KaliteliYok
Doğal içerik

Ürün Detayı

Göz çevrenizi kapatırken bakım yapan başlığı sayesinde, morluk ve kararmaları uzun süreli kullanımda yok eden bu kapatıcı, listemizin 5. sırasında yer alıyor. Buğday özü ve B vitamini içeren formülüyle morlukları kapatırken aynı zamanda bakım yapan Note Bb kapatıcı, kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor. Spf 15 koruması ile güneşin zararlı etkilerinden korur ve cilt lekelerinin görünümünü azaltır.

KapatıcılıkOrta

Kullanıcı Yorumları

👤 B** V**; Çok kaliteli çok uygun fiyatlı ben çok seviyorum bu kapatıcıyı.

👤 A** E**; Kesinlikle alınması gereken bir kapatıcı.


Görkito Kapatıcı

Çok satanlar listesinin başında yer alan bu kapatıcı, sağlıklı ve bakımlı bir cilt görünümü isteyenlerin en sık tercih ettiği ürünlerden.

Ortadan yükseğe örtücülükYok
Geniş renk skalası

Ürün Detayı

Kolay bir uygulama sunan Görkito kapatıcı, gün içerisinde göz çizgilerine dolmuyor ve akma yapmıyor. Koyu göz halkaları, sivilce izleri ve kızarıklık gibi tüm kusurları ortadan yükseğe bir örtücülükle kapatıyor. Yağlı ve kuru ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabileceği Görkito Kapatıcı, düşük bir fiyata sahip olsa da oldukça yüksek bir kalite anlayışına sahip. Yerli kozmetiğin en güzel parçalarından biri olan Görkito kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyoruz.

KapatıcılıkOrtadan yüksek

Kullanıcı Yorumları

👤 A** B**; Yıllardır görkem karmayı takip ederim, yapabileceği en güzel şeyi yapmış helal be ablama.

👤 E** A**; Görkem karmanın yaptığı iş de ancak bu kadar güzel olabilirdi, hastayız sana.


NYX Professional Makeup Bare With Me Kapatıcı Serum

Bir yandan göz altlarınızı kapatırken bir yandan da cildinize bakım uygulayan NYX kapatıcı, kullanıcılar tarafından çok seviliyor.

Fonksiyonel kullanımYüksek Fiyatı
Kaliteli

Ürün Detayı

Cilt sorunlarınızı iyileştirecek ve kapatacak bir etki ile ön plana çıkan NYX Professional Makeup Bare With Me Kapatıcı Serum, listemizin 7. sırasında yer alıyor. Sivilce, koyu göz halkaları, kızarıklıklar için mükemmel bir kapatıcılık sağlarken, bakım yapmayı da ihmal etmiyor. Vegan formülü ile kendine hayran bırakan bu kapatıcı, işlevsel özellikleriyle kendini sevdiriyor.

KapatıcılıkOrta

Kullanıcı Yorumları

👤 A** B**; Çok güzel ama keşke bu kadar pahalı olmasa.

👤 E** K**; Doğru bir kapatıcı tercihi yapmışım çok iyi.


Mac Kapatıcı – Pro Longwear Concealer

Yüzünüzde ağırlık yapmadığı için hem yazın hem de kışım rahatlıkla kullanabileceğiniz bu kapatıcı, listemizin 8. sırasında yer alıyor.

Geniş kullanım alanıYüksek Fiyatı
Kaliteli
Yüksek kapatıcılık

Ürün Detayı

Geniş renk skalası sayesinde tüm cilt renklerine uygunluk sağlayan Mac Kapatıcı Pro Longwear Concealer, kullanıcılar tarafından çok seviliyor. 15 saate kadar çizgilere dolmadan, orta kapatıcılık sağlıyor ve doğal bir mat bitiş ile cildinize canlı bir görünüm veriyor. Göz altı halkalarını ve morluklarını kolayca kapatmasının yanında tüm yüze de uygulanabiliyor. Suya dayanıklı ve bulaşma yapmayan yapısıyla ön plana olan bu kapatıcıyı çok seveceksiniz.

KapatıcılıkOrta

Kullanıcı Yorumları

👤 T** B**; Çok kaliteli ben gerçekten çok seviyorum.

👤 A** E**; Uygun fiyatlı olsa keşke ama çok güzel hak ediyor parasını.


Beaulis Close It Likit Kapatıcı

En sık tercih edilen kapatıcılardan biri olan Beaulis Close It likit kapatıcı, uygun fiyatlı olmasıyla kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor.

Geniş renk skalasıYok
Kaliteli
Yüksek kapatıcılık

Ürün Detayı

Oldukça yüksek bir örtücülüğe sahip olan bu kapatıcı, her bütçeye uygun olmasıyla kendini sevdiriyor. Özellikle geniş renk skalası sayesinde tüm cilt tonlarına uyum sağlayan Beaulis Close It kapatıcı, çok satanlar listesinin başında yer alıyor. 12 saate kadar kalıcı olmasıyla ve çizgilere dolmayan yapısıyla ön plana çıkıyor. Renk eşitsizliklerini ve koyu göz altı morluklarını kolayca örten bu kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyoruz.

KapatıcılıkYüksek

Kullanıcı Yorumları

👤 B** E**; Çok güzel yüksek fiyatlı olanlara bin basar.

👤 E** K**; Ben çok seviyorum bu kapatıcıyı al mis gibi 30 liraya mis gibi kapat yüzünü vallahi alın aldırın.


Missha Cover Maestro Tip Concealer

Göz altlarınıza sürdüğünüz an etkisini fark edeceğiniz bu kapatıcı, kadife dokusuyla ön plana çıkıyor.

Doğal içerikYüksek fiyatlı
Kaliteli
Yüksek kapatıcılık

Ürün Detayı

Oldukça sevilen kapatıcılardan biri olan Missha Altı Kapatıcısı Cover Maestro Tip Concealer, yüksek örtücülüğü ile ön plana çıkıyor. Özellikle yağlı ciltlerin gün içerisindeki yağlanmalarını alarak daha mat ve kadifemsi bir görüntü sağlayacak bu kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyoruz.

KapatıcılıkYüksek

Kullanıcı Yorumları

👤 P** O**; Ay bayıldım ben bu kapatıcıya.

👤 L** T**; Çok iyi zaten kore markası.


Sıkça Sorulan Sorular

Kapatıcı alırken nelere dikkat edilmeli?

Yüzünüzün kusurlarına göre kapatıcı seçerseniz çok daha verimli bir sonuç alabilirsiniz. Koyu göz halkaları ve kızarıklıklar için yüksek örtücülüğü olan bir kapatıcı tercih ederken, hafif morluk ve hafif kızarıklık için orta örtücülüğü olan bir kapatıcı tercih etmelisiniz.

Kapatıcı tüm yüze uygulanır mı?

Kapatıcılar genelde göz altları için üretilse de, hafif bir kapatma için yüzün kusurlu bölgelerinde de rahatlıkla kullanabiliyor.

En iyi kapatıcı hangisi?

2024 yılı için en çok tercih edilen kapatıcı markası Skinfood Salmon Kapatıcı krem olarak görünüyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın