En İyi 10 Kirpik Serumu Tavsiyesi

Son zamanlarda çıkan lifting, ipek kirpik gibi kalıcı olmayan yöntemlerden sıkıldıysanız size harika bir tavsiyemiz var. Bugün sizler için hazırladığımız yazımızda kıl köklerinizi besleyerek kirpiklerinizi kısa sürede uzatıp hacim verecek birbirinden kaliteli ve doğal içerikli 10 kirpik serumunu bir araya getirdik. Artık kısa süreli çözümler yerine kalıcı bir çözüm sağlayan kirpik serumlarını merak ediyorsanız bizi okumaya devam edin.

SıraMarkaEtkiSYblog Puanı
1Lancome Güçlendirir10/9.9
2ShiseidoBesler10/9.7
3VichyGüçlendirir10/9.6
4IpcaeiCanlandırır10/9.6
5Long4lashesDolgunlaştırır10/9.7
6MavalaBesler10/9.8
7MİSBAHÇEGüçlendirir10/9.7
8BiothermGüçlendirir10/9.6
9FaceLabGüçlendirir10/9.7
10CombinalUzatır10/9.8
Kirpik Serumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kirpik Serumu

Bugün sizler için hazırladığımız yazımızda kısa zamanda hızlı etki gösteren, kirpiklerinize takma kirpik etkisi verecek kirpik serumlarını bir araya getirdik.

İşte 2024 yılı için en iyi kirpik serumları…

Lancome Advanced Génifique Yeux Light-Pearl

En iyi kirpik serumlarını derlediğimiz yazımızda 1. sırada yer alan bu kirpik serumu, kısa zamanda etki sağlamasıyla ön plana çıkıyor.

Kısa zamanda etkili sonuçFiyat
Kaliteli
Markalı

Ürün Detayı

Hayatın stresi ve yorgunluğundan dolayı zamanla seyrekleşen kirpikleri probiyotik türevlerle zenginleştiren formülü sayesinde güçlü ve uzun bir hale getiren Lancome Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Göz Çevresi ve Kirpik Serumu, 360 derece aplikötü ile hem göz altlarınıza hem de kirpiklerinize çok iyi gelecek. Büyük ve aydınlık görünümlü gözler için mutlaka kullanmanız gereken bu serumu, şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hacim30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** L**: Faydasını çok gördüm hem göz çevreme hem de kirpiklerime çok iyi geldi.
 
👤 E** A** :  Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder bir kirpik serumu.


Shiseido Full Lash Serum Kaş ve Kirpik Güçlendiren Serum

En iyi kirpik serumlarını listelediğimiz yazımızda 2. sırada yer alan Shiseido Full Lash Serum Kaş ve Kirpik Güçlendiren Serumu, tüm cilt tiplerine uygunluğuyla ön plana çıkıyor.

İşlevselFiyat
Kaliteli
Markalı

Ürün Detayı

Güçlü formülü sayesinde kirpiklerinize güç kazandıracak bu kirpik serumu, kirpiğinizi ve kaşlarınızı besleyerek, güçlendiriyor. Gözleri olduğundan daha büyük ve derin gösterecek kirpiklere sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Shiseido Full Lash Serum Kaş ve Kirpik Güçlendiren Serumu, tüm yaşlar için uygun olmasıyla kendini sevdiriyor.

Hacim6 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** A** : Kirpiklerimi uzattı ve güzelleştirdi kesinlikle çok kaliteli.
 
👤 C** B**: Beğendim ben çok kaliteli ve kısa zamanda etki ediyor.


Vichy Liftactiv Serum 10 Göz ve Kirpik Serumu

Güçsüz kirpiklerin çok seveceği bir ürün olan Vichy, listemizin 3. sırasında yer alıyor.

Hızlı etkiFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Güçlü ve uzun bir kirpik istiyorsanız bu ürün tam olarak size göre. Özel bileşenleri sayesinde hem göz çevrenizdeki kırışıklığı hem de kirpiklerinizdeki hacimsizliği alıp götüren Vichy Liftactiv Serum 10 Göz Ve Kirpik Serumu, yüksek fiyatlı olsa da övülmeyi hak ediyor. Yüksek kalite standartlarına uygunluğu ve doğal içeriği, onu en çok tercih edilen kirpik serumlarından biri haline getiriyor.

Hacim15 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** B**: Kısa sürede etkisini gördüm almak isteyenlere tavsiye ederim.
 
👤 A** H**: Çok kaliteli ve işlevsel bir serum severek kullanıyorum.


Ipcaei Kirpik ve Kaş Uzatıcı Serum

En iyi kirpik serumlarından biri olan İpcaei kirpik ve kaş uzatıcı serum, 2-4 hafta arasında kirpiklerinizdeki farkı görmenizi sağlıyor.

Hızlı etkiFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

İçeriğindeki benzersiz formülü ve doğallığıyla kirpiklerinize canlılık verecek bu kirpik serumu, kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Gece yatmadan önce ince bir katman halinde sürülen İpcaei kirpik ve kaş uzatıcı serum, tüm cilt tiplerine uygun olmasıyla kullanıcılarına kendini sevdiriyor. Hem kaş hem de kirpikler için efsanevi sonuçlar ortaya çıkaran bu serumu, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Hacim3 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** K** : Gerçekten söylenildiği kadar kaliteli ve güzelmiş.
 
👤 E** A** : Sevrek kulllanıyorum uzun zamanda etkisini çok daha iyi görebilirim.


Long4lashes Fx5 Kirpik Serumu

Takma kirpiklere para vermekten yorulanlar için harika bir ürünle geldik. Long4lashes Fx5 Kirpik Serumu, kısa sürede takma gözlerinize takma kirpik etkisi verecek.

Hızlı etkiFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Etkisi kanıtlanmış bir kirpik serumu olan Long4lashes Fx5 Kirpik Serumu, doğal bir yöntem sayesinde kirpiklerinizi uzatıp dolgunlaştırıyor. Kullanıcıları tarafından çok sevilen bu kirpik serumu, etkisini uzun zaman sürdürebiliyor. Test edilip onaylanmış etkisi ile ön plana çıkan Long4lashes Fx5 Kirpik Serumu, en iyi kirpik serumlarından biri haline geliyor.

Hacim3 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 O**R**: Gerçekten çok kaliteli bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum severek kullanıyorum.

👤 A* B**: Almak isteyen herkese çok tavsiye ediyorum.


Mavala Double Lash Kirpik & Kaş Besleyici Serum

Kirpiklerinizi besleyerek daha çarpıcı ve uzun kirpik görünümü veren bu kirpik serumunu çok seveceksiniz.

MarkalıFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Kolay bir uygulama ile karşımıza çıkan Mavala Double Lash Kirpik & Kaş Besleyici Serum 10ml, her gece yatmadan önce rimel sürer gibi ince bir katman halinde sürülüyor. Kısa sürede etkisini gösterecek bu kirpik serumu 3-4 haftada etkisini belli ediyor. Doğal bir görüntü ile sizleri buluşturacak Mavala Double Lash Kirpik & Kaş Besleyici Serumu, çok satanlar listesinin başında yer alıyor.

Hacim10 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 I H*: Çok etkisini gördüm gerçekten teşekkür ederim.
 
👤 T Y*: Baya kaliteli ve uzun süre gidiyor, sevdim.


MİSBAHÇE Güçlendirici & Dökülme Karşıtı Aktif Kirpik Serumu

Kirpiklerinizi doğal bitki özlerinin iyileştirici ve uzatıcı etkileriyle buluşturan Misbahçe kirpik serumu, çok satanlar listesinin başında yer alıyor.

EtkiliFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Belirgin kirpiklere sahip olmak için doğal ve kolay bir yol seçmek isteyenlerin tercih ettiği bu kirpik serumu, düzenli kullanımda etkisini fark ettiriyor. Hem kirpik hem de kaş için kullanılabiliyor, işlevsel bir kullanım ile karşımıza çıkıyor. Amnioasit türlerinden biri olan bezelye peptidi sayesinde kıl köklerini güçlendiriyor ve kirpiklerin uzamasını sağlıyor.

Hacim15 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** M*: Çok kaliteli ve doğal bayıldım.

👤 A* E** : Bittikçe alıyorum mükemmel bir ürün.


Biotherm Blue Therapy Kirpik Bakım Serumu

En iyi kirpik serumlarını listelediğimiz yazımızda 8. sırada yer alan bu kirpik serumu, hem kirpik hem de göz çevresi serumu.

EtkiliFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Kaliteli ve doğal içeriğiyle ön plana çıkan Biotherm Blue Therapy Göz Çevresi & Kirpik Bakım Serumu, düzenli kullanımda gözlerinizin kıl köklerini güçlendirerek daha uzun ve gür görünmesini sağlıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu kirpik serumu, kısa zamanda etkili bir sonuç ile sizleri buluşturuyor.

Hacim15 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K B**: Baya iyi bir ürün, çok kaliteli ve işlevsel.
 
👤 F E**: Çok sevdim çok kaliteli bir kirpik serumu almak iseteyenlere şiddetle tavsşye ediyorum.


FaceLab Kaş ve Kirpik Serumu

En iyi kirpik serumlarını derlediğimiz yazımızda 9. sırada yer alan Facelab serum, hem kaş hem de kirpik için ideal bir uzama sağlıyor.

EtkiliYok
Kaliteli
Fiyat

Ürün Detayı

Güçlü ve yoğun kirpik isteyenlerin ilk tercihi olan FaceLab kaş ve kirpik serumu, kısa sürede etki etmesiyle kendini sevdiriyor. Olukça kolay ve rahat bir kullanım alanı sunan bu kirpik serumu, sabah ve akşam kullanılabiliyor. Uygun fiyatlı kategorisinde çok satanlar listesinin başında yer alan FaceLab kaş ve kirpik serumunu çok seveceksiniz.

Hacim15 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş** Z** : Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

👤 H** A** : Çok kaliteli ve severek kullanıyorum.


Combinal Keralash Kirpik ve Kaş Bakım Serumu

En iyi kirpik serumlarını derlediğimiz yazımızda 10. Sırada yer alan bu kirpik serumu, kıl köklerini besleyerek hızlı bir uzama sağlıyor.

EtkiliYok
Kaliteli
İşlevsel

Ürün Detayı

Keratinin iyileştirici ve uzatıcı etkisiyle kirpiklerinizi buluşturan Combinal Keralash kirpik bakım serumu, kirpiklerinizi besleyerek daha hızlı uzamasını sağlıyor. Kullanıcıları tarafından çok sevilen bu kirpik serumu, doğal içeriğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Çok satanlar listesinin başında yer alan bu kirpik serumunu çok seveceksiniz.

Hacim

Kullanıcı Yorumları

👤 K** L**: Çok kaliteli ve hızlı etki sağlıyor.
 
👤 M** B**: Tavsiye ediyorum gerçekten çok kaliteli bir kirpik serumu.


Sıkça Sorulan Sorular

Kirpik serumu alırken nelere dikkat edilmeli?

Kirpik serumları doğal içeriklerle oluştuğunda daha etkili bir sonuç verir bu yüzden doğal içerikli bir kirpik serumu tercih etmelisiniz?

Kirpik serumları nasıl uygulanır?

Kirpik serumları genelde rimel uygular gibi fırça yardımıyla ince bir katman halinde sürülür.

Kirpik serumları ne zaman uygulanır?

Genelde gece yatmadan önce sürülen kirpik serumları, sabahları da kullanılabilir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın