En İyi 10 Kaş Sabitleyici Tavsiyesi | 2024

Yüzümüzün en dikkat çeken kısımlarından biri olan kaşlarımız, bazen dağınık bazense dolgun olmayan bir görünümüne sahip olabiliyorlar. Bizde bu gibi durumlarda son zamanların oldukça popüler ürünlerinden olan kai sabitleyicilerden yardım alıyoruz. Kaş sabitleyiciler, hem kaşlarımızı daha dolgun hem de daha düzgün gözükmesini sağlayarak mimik ve bakışlarımızın tamamen değişmesini ve iyi bir hal almasını sağlıyor. Üstelik makyajımızın da tamamlayıcısı olarak bakışlarımızdaki derinliği yakalama imkanını bizlere sunuyor.

SıraKaş SabitleyiciPuan
1Jowe Kaş Şekillendirici Wax 10/9.9
2NYX Professional Makeup The Brow Glue10/ 9.8
3Anastasia Beverly Hills Clear Brow10/ 9.8
4Benefit cosmetics Mini Brow Setter 10/ 9.8
5Sephora Şeffaf Kaş Jeli10/ 9.7
6L’oréal Paris Brow Artist Plump10/ 9.9
7Luis Bien Kaş Şekillendirici 10/ 9.8
8KIKO Kaş Sabitleyici Wax10/ 9.7
9Flormar Kaş Sabitleyici10/ 9.9
10Mac Kaş Maskarası10/ 9.8
En İyi Kaş Sabitleyici Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kaş Sabitleyici Detaylı İncelemesi

Kaşlarınızın daha düzenli ve çekici görünmesini istiyorsanız mutlaka kaş sabitleyicilerden destek almalısınız. Biz sizlere bu yazımızda makyaj çantanıza çok yakışacak en iyi 10 kaş sabitleyicisini listeledik.

İşte en iyi kaş sabitleyici önerileri:

Jowe Kaş Şekillendirici Wax

En İyi Yanı
48 saat boyunca sabitler
Keratin, biotin ve e vitamini ile kaşlarınıza bakım yapar
Fırça ile birlikte gönderim

Ürün Özellikleri

  • Form: Wax
  • Hacmi: 50 ml

Son zamanların en popüler sabitleyicilerinden biri olan Jowe kaş sabitleyici, wax formu sayesinde kaşlarınızın 48 saate kadar sabit ve hacimli kalmasına yardımcı oluyor. Kaşları yukarı kaldırma özelliği sayesinde de daha genç bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Renklendirici içermemesi ve tamamen şeffaf olması tüm kaş tipleri için uygun kullanım sunuyor. Üstelik içerisinde keratin, biotin ve E vitamini sayesinde de uzun saatler kaşlarınızda kalan wax’ın, kaşlarınıza zarar vermesini ve dökülmeye neden olmasını engelliyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: Güzel bir indirimle aldım..güzel sabitliyor.. besleyici özelliği içinde aldım diyebilirim

👤 E** B**: Ürün çok uzun süre gider gibi duruyor paketi büyük. Kaşları kalın ve inatçı olanlar kesinlikle beğenecektir. Uzun süre sabit tutuyor performansından çok memnun kaldım. Sadece kokulu olması bir tık rahatsız etti. İndirimi bekleyip almanızı tavsiye ederim.


NYX Professional Makeup The Brow

En İyi Yanı
Doğal görünüm
16 saate kadar kalıcılık
Vegan formül

Ürün Özellikleri

  • Form: Maskara

Adını birçok ürünü ile tüm dünyaya duyurmuş ve çıkarttığı ürünlerin kalitesi sayesinde de popülerliğini korumaya devam eden NYX, bu sefer de listemizde kaş sabitleyici maskarası ile yer alıyor. İnovatif aplikatörü ve jel formu ile kolayca uygulanabiliyor ve kaşlarınızı sabitleyerek 16 saate kadar düzgün gözükmesini sağlıyor. Üstelik özenle hazırlanmış formülü sayesinde de kaşlarda yapışkan bir his bırakmayarak kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Aldığım ve 6 aydır kullandığım bir üründü, çok memnunum 🫶🏻 hediye için ayrı teşekkür ederim, tatlısınızzzz.

👤 Ö** C**: Çok severek kullanıyorum resmen bir loveee.


Anastasia Beverly Hills Clear Brow 

En İyi Yani
Temiz ve parlak gözüken kaşlar
Dolgunluk kazandırma
Uzun süreli kullanım

Ürün Özellikleri

  • Form: Maskara
  • Ebat: 8.2 ml

Hafif formülüyle kaşlarınızı ağırlaştırmadan, doğal görünümlerini kaybetmelerine izin vermeden ve yapışkan bir his bırakmadan sabitleyecek olan Anastasia Beverly Hills, mükemmel kaşlar ile sizler buluşturuyor. Üstelik maskara formülü sayesinde kontrollü bir şekilde sürebilmenizi sağlayarak, kaşlarınızın sertleşmesini önlüyor. Böylelikle doğal görünümlü ama sabitlenmiş kaşlara sahip olabiliyor bakışlarınızı daha da güzel bir hale getirebiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 E** S***: yıllardır kullanıyorum oldukça memnunun.

👤 C** D**: Çok güzel bir sabitleyici ee tabi Anastasia kalitesi ne olabilirdi ki başka.


Benefit Cosmetics Mini 24-hour Brow Setter 

En İyi Yanı
24 saate kadar etkili
Esnek yapılı uç
Hızlıca kurur

Ürün Özellikleri

  • Form: Maskara
  • Ebat: 7.0 ml

Tüm ürünleriyle beğenileri kazansa da kaş jeliyle kaplerde raht kuran ve sıklıkla tercih edilen Benefit, 24 saat boyunca düzgün görünen kaşlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Esnek yapılı ucu sayesinde jeli kaşlarınıza rahatlıkla uygulayarak, tarayabiliyorsunuz. Üstelik hızlı bir şekilde kuruyarak kaşlarınızda sert bir görünüme ve yapışkan bir hisse neden olmuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: Kesinlikle çok güzel, alın aldırın.

👤 M** A**: Yorumları okuyarak aldım. Gayet güzel.


Sephora Şeffaf Kaş Jeli

En İyi Yanı
Kolay uygulama imkanı
Şeffaf ve jel form

Ürün Özellikleri

  • Form: Maskara
  • Ebat: 5 ml

Şeffaf ve jel forma sahip olan Sephora kaş sabitleyicisi, kolay uygulanabilir yapısı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. 5 ml’lik boyutu uzun süreli kullanım imkanı sunarken aynı zamanda yanınızda taşımaya ve dilediğiniz zaman uygulama imkanını ile sizleri buluşturuyor. Böylelikle her zaman bakımlı, dolgun ve düzgün gözüken kaşlara sahip olabiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Gayet başarılı, iz de bırakmıyor yapış yapış bir his de!

👤 E** B**: Arkadaşımda görüp aldım çok güzel çok beğendim.


L’oréal Paris Brow Artist Plump

En İyi Yani
Kahverengi, siyah, sarı ve şeffaf seçenekleri
Tüm kaşlara uygun kullanım
Suya dayanıklı formül

Ürün Özellikleri

  • Form: Maskara
  • Renk Seçenekleri: Kahverengi, siyah ve sarı

L’Oreak Paris kaş sabitleyici özel olarak formüle edilmiştir ve adını kısa sürede tüm dünyayı duyurmayı başarmıştır. Suya dayanıklı formülü sayesinde yaz ve kış aylarında kullanıma oldukça uygundur ve isterseniz deniz kıyısında isterseniz kış tatilinizde her zaman bakımlı ve düzgün gözüken kaşlara sahip olmanızı sağlamaktadır. Üstelik 3 farklı rengi ve sahip olduğu şeffaf formülüyle tüm kaş tiplerinde kullanılabilir.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G**: Ürünü anneme aldım çok beğendi.Dolgun microblading gibi duran doğal kaşlar elde etti.Tavsiyemdir kesinlikle.

👤 A** Ç**: Minicik bir şey fırçası da çok minik, rengi bana Bi tık açık kaldı ama sabitlemesini beğendim.


Luis Bien Kaş Şekillendirici 

En İyi Yani
Uzun süreli kullanım imkanı
Fırça ile beraber gönderim
Renklendirici içermeyen formül

Ürün Özellikleri

  • Form: Wax
  • Ebat: 50 ml

Luis Bien kaş şekillendirici, wax formu sayesinde kaşlarınızda uzun süreli kalıcılık sağlar ve kaşlarınızın aşağıya düşmesini engelleyerek gün boyu süren konfor sunar. Sürdüğünüz andan itibaren, kaşlarınızı sabitler ve gün içerisinde tekrardan kullanmanıza gerek kalmaz. Böylelikle kaşlarınıza da zarar vermeden güvenli kullanım gerçekleştirebilmenize yardımcı olur.

İçerisinde hint yağı bulunan kaş sabitleyici, kaş köklerini besleyerek dökülmelerini engeller ve daha nemli, parlak bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.  

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Çok beğendim. İlk kullandığım kaş waxı olduğundan kıyaslama yapamam. Ürün koruma bandı ve parfümsüz olsaydı çok daha iyi olurdu. Kaşımdaki etkisi uzun sürdü 8 saat sonra makyajımı silerken hala kaşlarım yukarıda sabitti. Beyazlık asla bırakmadı. Bu arada kaş kılım ne çok sert ne de çok yumuşak yapıda değil.

👤 E** B**: İlk defa kaş şekillendirici kullanıyorum ve çok hoşuma gitti. Sertleştirmeden şekillendiriyor, boyutu da bayağı büyük. Gözünüz kapalı alabilirsiniz…


KIKO Kaş Sabitleyici Wax

En İyi Yani
Kalem şekli ile kolay uygulama
Uzun süreli kalıcılık

Ürün Özellikleri

  • Form: Kalem Wax

Kullanıcılar tarafından favori olmayı başaran Kiko kaş sabitleyici wax, kalem formu sayesinde saniyeler içerisinde sürülebiliyor ve kolay taşıma imkanı sunuyor. Kaşlarınıza sürdükten sonra bir fırça yardımıyla yukarıya taradığınızda gün boyu güzel ve sabit gözüken kaşlara sabit olabiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: ben ürünü çok beğendim, çok bastıra bastıra sürmezseniz kaş dökmüyor. renkli bir kaş ürünü kullanmıyorum, biraz sürüp taradığımda kaşlarım sabit kalıyor. akması kokması olmayacak şekilde kalem formda olması da hoşuma gitti baya.

👤 E** B**: Kesinlikle 5 yıldızdan daha fazlası.Çok güzel fixliyo kaşı.Sürüp kaş tarağınız ile fırçalayın çok başarılı


Flormar Kaş Sabitleyici 

En İyi Yanı
Kaşlarda güçlü bir tutuş sağlıyor
Transparan formülüyle kolayca uygulanabiliyor
Hızlı kuruyor

Ürün Özellikleri

  • Form: Wax
  • Ebat: 50 ml

Özenle hazırlanmış transparan formüle sahip Flormar kaş sabitleyici, kolay uygulama ve hızlı kuruma özellikleriyle beğenileri kazanıyor. Sürdüğünüz andan itibaren kaşlarınızı daha dolgun ve düzgün göstermesinin yanı sıra hızlıca kuruyor ne yapış yapış bir hisse ne de kaşlarınızda ağırlığa sebep oluyor. Böylelikle sıklıkla tercih ve tavsiye edilen kaş sabitleyicilerden biri olarak listemizdeki yerini de alıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: Güzelllll begendim

👤 T** S****: Cok güzel cok beğendim.Ürün gayet iyi.


Mac Kaş Maskarası

En İyi Yani
300 parça
2 kişilik
Çok donanımlı

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 8 gr
  • Form: Jel maskara

MAC kaş maskarası, esnek yapılı fırçası sayesinde kaşlarınıza istediğiniz şekli verebilmenize yardımcı oluyor ve gün boyu süren sabitleme sağlıyor. Şeffaf ve renksiz tasarımı tüm kaş tip ve renklerinde kolay kullanım imkanı sunarken, kaşlara aynı zamanda parlaklık vererek de doğal bir görünüm ile buluşturuyor.

Hızla kuruyan formülü, topaklanma, yapışkanlıki dökülme veya sertleşmeye sebep olmadan mükemmel gözüken kaşları sizlere sunuyor. Üstelik sürdüğünüz andan itibaren suya dayanıklı formülüyle, 8 saate kadar kalıcılığını koruyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Güzel baya işe yarıyor hiç indirimde görmedim ihtiyaç varsa beklemeden alın

👤 E** B**: Harika bir ürün, hep kulanıyorum indirime girince hemen aldım.


Kaş Sabitleyici alırken nelere dikkat edilmeli?

Kaş sabitleyiciler son zamanların oldukça popüler ürünlerinden biri olmayı başarıyor. Çünkü onlar sayesinde artık dağınık duran kaşlara değil düzgün taranmış ve daha dolgun gözüken kaşlara sahip olabiliyor, makyajlarımızda istediğimiz mükemmel görüntüyü elde edebiliyoruz.

Kaliteli olmalı

Kaş sabitleyici alırken ilk olarak kullanıcı yorumlarına dikkat etmenizi ve en kalitelisini bulmanızı öneriyoruz. Çünkü kaşlarınızı sabitlemek isterken, kaş dökülmeleri gibi problemler yaşayabilir ve bu yüzden kaşlarınızı seyrekleştirebilir hatta küstürebilirsiniz. Bu yüzden seçeceğiniz kaş sabitleyicinin güvenilir bir markadan ve kaliteli bir ürün olduğundan emin olarak satın almalısınız.

Wax mı jel mi?

Kaş sabitleyicinizi wax şeklinde mi yoksa jel şeklinde mi istediğinizi belirleyin ve daha sonra ise kendi kategorisinde en iyileri araştırmaya başlayın. Kaş jelleri, kaşlarınızı şekillendirme işlemini gerçekleştirirken kahverengi, siyah veya şeffaf olanlardan renklileri tercih ederseniz aynı zamanda kaşlarınızı doldurmanızı da sağlayacaktır. Kaş wax’ı ise kaşlarınızı yukarıya doğru kaldırarak uzun saatler düşmesini ve sabit kalmasını sağlayacaktır.


2024’ün tavsiye edilen en iyi kaş sabitleyici markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen kaş sabitleyici markaları arasında Jowe, NYX, Anastasia, Benefit, Sephora, L’Oreal Paris, Luis Bein, Kiko, Flormar, Mac kaliteleri, popülerlikleri, kaşı uzun saatler sabit tutma ve kullanışlı olma özellikleriyle sıklıkla tercih edilen kaş sabitleyiciler arasında yer alıyor.

Kaş sabitleyici kirpiğe sürülür mü?

Alacağınız kaç sabitleyicilerin kirpiğe sürülmeye uygun olanları da mevcut. O ürünleri hem kaşınıza hem de kirpiklerinize kullanabilirsiniz. Fakat kirpikler için de kullanılabilir yazmadığı sürece kullanmamanızı öneririz.

Kaş sabitleyici kaşı sabitler mi?

Kaş sabitleyicilerin asıl amacı kaşları beslemek değildir. Sadece kaşlarınızın daha düzgün ve dolgun gözükmesine yardımcı olmaktadır. Tabi ki içeriklerinde E vitamini gibi maddeler varsa az da olsa bakım yapacaktır ama bu kaşlarınızın gürleşmesini veya hızlı uzamasını etkilemeyecektir. Eğer ki kaşlarınızı beslemek istiyorsanız kaş ve kirpik bakım serumlarından yardım alabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 3 Ortalama: 3.7]

Yorum yapın