En İyi 10 Kaş ve Kirpik Serumu Tavsiyesi

Bakışlarımızı etkileyen yüzümüze anlam katan kaş ve kirpiklerimiz, hepimiz için önemli. Özellikle kadınlar için oldukça önemli olan kaş ve kirpik, güzelliği simgeleyen unsurların başında yer alıyor. Daha gür olmasını arzuladığımız kaş ve kirpiklerimiz, yanlış ürün kullanımı veya besin eksikliğinden cansızlaşıyor. Cansızlaşan kaş ve kirpikler, zamanla dökülerek seyrek görünmeye başlıyorlar. Bakışlarımızı etkileyen aynı zamanda güzelliğimizi yansıtan kaş ve kirpiklerimiz, doğru ürünler kullanıldığında çok çabuk toparlanıyor. Bu sebeple sizin için hazırladığımız bu içeriğimiz, en iyi kaş ve kirpik serumlarından oluşuyor.

SıraMarkaEtkisiSYblog Puanı
1FarmasiHacim, Uzunluk10/9.9
2SivenoDökülme Karşıtı10/9.8
3ArifoğluHacim, Uzunluk10/9.5
4SinozGüçlendirme10/9.6
5OtacıBesleyici, Çoğaltıcı10/9.6
6VichyHacimlendirici10/9.8
7LRHacimlendirici10/9.7
8Ashley JoyDökülme Karşıtı10/9.4
9Elizabeth ArdenGürleştirici10/9.8
10L’Oreal ParisDolgunlaştırıcı10/9.4
Kaş Kirpik Serumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kaş ve Kirpik Serumu

Kaş ve kirpiklerimizin gür olması için birçok yönteme başvuruyoruz. Bu yöntemlerin başında ise serumlar yer alıyor. Doğru ve etkili ürünlerle istediğimiz sonuca çabuk varabiliyoruz. Bu sebeple bu içeriğimizde en etkili kaş ve kirpik serumları bulunuyor.

İşte 2024 yılının en iyi kaş ve kirpik serumları:

Farmasi Kaş Kirpik Serumu

Kullanıcı Yorumlarına bakıldığında iki haftada gözle görülür fark yaratan Farmasi Capixyl, kıl köklerini uyardığı için daha çabuk etki ediyor.

Etki SüresiKıvamı Çok Sıvı
Özel Fırçası

Ürün Detayı

Kısa zamanda etkili sonuçlar almak isteyenlerin tercih ettiği Farmasi, kullanıcıların ve markanın vaadine göre 2 haftada gözle görülür fark yaratıyor. Kıl köklerini uyaran bu serum, capixyl kompleksi ile formüle edildiğinden %91 oranında dökülmeleri durduruyor. Ayrıca bu ürün, %76 oranında güçlendirme sağladığı gibi %73 oranında da uzama sağlıyor. Sabah akşam temiz kaş ve kirpiğe uygulanan bu ürün makyaj altı bazı olarak da kullanılabiliyor.

EtkisiHacim ve Uzunluk
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi12ml

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** ”1 aydan fazladır kullanıyorum kirpiklerim uzadı ve kaşlarımda gürleşme yaptı teşekkürler katalog fiyatından çok daha uygun.”

👤 G** A** ”Daha öncede kullanmıştım faydasını gördüğüm için 2. Alışım tavsiye ederim kas için hiç kullanmadım kirpiklerime iyi geldi.’


Siveno Doğal Kaş & Kirpik Serumu

İçerisinde parafin, alkol ve paraben barındırmayan Siveno, hem uygun fiyatlı hem de oldukça etkili bir ürün. Çok satanlar listesinde ilk sıralarda yer alan bu ürün, %100 doğal olmasıyla kullanıcılar tarafından çok fazla tercih ediliyor.

Paraben, SLS, SLES İçermemesiFırça Olmaması
Alkol İçermemesi
%100 Doğal

Ürün Detayı

%100 doğal olarak üretilen Siveno, içerisinde argan, Hint, susam, kayısı çekirdeği, tatlı badem yağı ve E vitamini barındırıyor. Ayrıca paraben, fosfat, alkol, SLS, SLES, silikon ve sıvı parafin gibi zararlı maddelerin hiçbirini içermeyen bu serum, düzenli kullanımda dolgunlaştırma etkisi yaratıyor. İçerdiği değerli yağlar sayesinde dökülmeleri durduran bu ürün, kıl köklerinin kalınlaştırarak daha hızlı uzamasına ve gür görünmesine yardım ediyor.

EtkisiHacim, Uzunluk ve Dökülme Karşıtı
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi10ml

Kullanıcı Yorumları

👤 M*** K*** ”Ürün işe yarıyor kirpiklerim daha dolgun görünüyor satıcının küçük hediyesi için ayrıca çok teşekkür ediyorum mutlu oldum bol kazançlar tavsiye ederim.”

👤 G** K*** ”9 gündür kirpiklerimde kullanıyorum şimdilik bir uzama olmadı ama sanki kirpik diplerime kalem çekmişim gibi bir dolgunluk oldu. Uzama konusunda umutluyum genel olarak beğendim.”


Arifoğlu Kaş-Kirpik Bakım Yağı

Doğal içerikleriyle ön plana çıkan Arifoğlu’nun kaş ve kirpik yağıda en çok satılan ürünler arasında yer alıyor. E vitamini ve argan yağı ile formüle edilen bu serum, kısa sürede etkisini gösteriyor.

9 Çeşit Doğal YağGöz Yakması
E Vitamini
Özel Fırçası

Ürün Detayı

İçerisinde jojoba, zeytin, argan, tatlı badem, Hint, buğday, susam, keten tohumu ve kayısı çekirdeği yağı barındıran bu serum, ayrıca E vitamini içeriyor. 9 farklı yağ karışımı sayesinde kaş ve kirpik köklerini uyaran bu serum, ihtiyaç duyulan vitaminleri sağlıyor. Bu sayede kıl kökleri beslendiği için dökülmeler azalıyor ve daha gür uzama gerçekleşiyor. İçinde bulunan özel fırçası sayesinde kolay uygulanan bu ürün, günde iki kez düzenli kullanılması gerekiyor.

EtkisiHacim, Uzunluk ve Dökülme Karşıtı
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi10ml

Kullanıcı Yorumları

👤 B* E ”Ürünü yaklaşık 5 gün boyunca gece yatmadan önce düzenli olarak uyguladım. Kaşlarımın başlangıç ve kavis noktalarında seyreklikler vardı. O seyreklikleri doldurdu. Ayrıca kaşlarım sıklaştı. Kirpiklerimde ise sürekli olarak kıvırdığım için bölgesel dökülmeler vardı. Bu dökülmeleri kapattı. Ayrıca kirpiklerim sıklaştı, uzadı ve kıvrıldı. Ürünü beğendim. Kullanmaya devam edeceğim. Tavsiye ederim. Fiyat olarak da gayet uygun bir ürün.”

👤 R* D** ”Ürünü 1 aydır kullanıyorum cidden etkisini gördüm kaşlarım şu an bir tık daha gür bence denemelisiniz.”


Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu

İçerisinde B8 vitamini barındıran Sinoz, kıl köklerini uyararak dökülmelere karşı güç kazanmalarını sağlıyor. Özel fırçası sayesinde kolayca uygulanan bu serum, daha dolgun kaş ve kirpik görüntüsü sunuyor.

B8 Vitamini İçermesiGöz Yakması
Biotin ve Üre İçermesi
Keten Tohumu ve At Kestanesi İçermesi

Ürün Detayı

Kirpik ve kaşların daha dolgun ve güçlü görünmesini sağlayan Sinoz, içeriğinde bulunan B8 vitamini sayesinde kıl köklerini uyararak dökülmelere karşı güç kazandırıyor. Ayrıca at kestanesi içeren bu ürün, kökleri beslemeye yardım ettiği gibi güçlenmesine de etki ediyor. Tüm bunların yanı sıra içerisinde keten tohumu, üre ve biotin barındıran ürün, bu sayede kısa sürede etki görmeye yardım ediyor. Sadece kıl köklerini beslemekle kalmayan bu serum, kaş derisinde oluşan pullanmaları da gideriyor.

EtkisiHacim, Güçlendirme ve Dökülme Karşıtı
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi10ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** A* ”2 haftadır kullanıyorum çok çok iyi bir ürün özellikle kaslarımda çok etkili oldu çok seyretti şu an iki katı oldu neredeyse. Teşekkürler Sinoz. Her ürünü güzel tavsiye ediyorum. 👍”

👤 M*** Ö* ”Çok Güzel Üründen Memnumum.”


Otacı Kaş ve Kirpik Serumu

Su bazlı olan bu ürün, kıl köklerinin serumu daha hızlı emmesine yardım ediyor. Ayrıca paraben, alkol ve parfüm içermediği için kıl köklerine doğal bakım sağlayan bu ürün, gözlerde yanma gibi sorunlar çıkarmıyor.

Paraben İçermemesiFırça Olmaması
Parfüm İçermemesi
Su Bazlı Olması

Ürün Detayı

Gülün besleyiciliğinden faydalanan otacı serum, tamamen doğal içeriklerden oluşuyor. Paraben, alkol ve parfüm içermediği için gözde herhangi bir tahrişe sebep olmadan rahatlıkla kullanmanıza imkan tanıyan bu ürün, provitamin B5 ile kıl köklerini besliyor. Bundan dolayı kaş ve kirpiklerde olağanüstü etkiler yaratan bu serum, kaşları gürleştirirken kirpikleri hızlıca uzatıyor. Su bazlı yapısı sayesinde kıl köklerine daha çabuk etki eden bu ürün, kaş ve kirpiklerde yağlı görünüm bırakmıyor.

EtkisiBesleyici ve Çoğaltıcı
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi15ml

Kullanıcı Yorumları

👤 B*** S*** ”Su bazlı olduğu için oldukça rahat kullanılıyor. Başka markalar gibi yağlı bir yapısı olmaması özellikle yaz ayları için çok ideal. Benim hassas bir göz yapım var ama bende herhangi bir alerjik reaksiyon yaratmadı. Gözleri de yakmıyor.”

👤 F*** A*** ”Gerçekten mükemmel bir ürün daha önce başka bir marka kullanmıştım bu kadar etkili değildi çok kısa sürede kaşlarımda etkisini gösterdi.”


Vichy Liftactiv Supreme

Vichy markasının çıkarmış olduğu bu serum, yaşlanan göz çevresi için uygulanabildiği gibi dökülmeye başlayan kirpikler içinde kullanılıyor. Bu sayede ürün, genç bir görünüm elde etmeye yardım ederken aynı zamanda uzun ve güçlü kirpiklere kavuşturuyor.

Çok Yönlü Bakım SağlamasıFırça Olmaması
Aydınlatıcı Etki

Ürün Detayı

Hem gözaltına hem de kirpiklere uygulanan Vichy Liftactiv Serum, göz çevresinde oluşan yaşlanma belirtileri yok etmenin yanı sıra aydınlık vererek daha genç görünmesine yardım ediyor. Kirpiklerde yarattığı hızlı uzama ve hacim sayesinde çarpıcı bakışlar sunmaya yardım eden bu ürün, kullanıcılarından tam not alıyor. Çok boyutlu bakım sağlayan bu ürün, yaşlanma karşıtı ve kirpik bakımının bir arada olduğu ilk ürün olma özelliği taşıyor.

EtkisiHacim ve Yaşlanma Karşıtı
Kullanım AlanıKirpik ve Göz çevresi
Hacmi15ml

Kullanıcı Yorumları

👤 S* G** ”Muhteşem bir ürün kirpiklerinizi uzatıyor benim vazgeçilmezim oldu.”

👤 S** D** ”Kirpik ve kaşlarıma da iyi geldi.”


LR Activating Lash Serum

6 hafta boyunca düzenli kullanıldığında %35 oranında daha uzun kirpikler vaat eden LR, içerdiği peptit, biotin ve provitamin B5 ile gerekli bakımı sağlıyor.

Peptit İçermesiHacmi
Biotin İçermesi
Provitamin B5 İçermesi

Ürün Detayı

Son zamanların etkileri ile en sevilen markaları arasına giren LR, aloe veradan aldığı güç ile etkili bakışlar sunmanıza yardım ediyor. 6 haftalık kullanımda %35 daha uzun kirpik vaat eden bu ürün, kıl köklerini besleyerek güçlenmelerine yardım ediyor. Kırmızı yonca özü, peptit, biotin ve provitamin B5 içeren bu ürün, kirpiklerin dökülmesini engellediği gibi daha gür ve uzun olmalarını sağlıyor. Ayrıca özel fırçası sayesinde kolayca uygulanan bu serum, hassas göz çevresine zarar vermiyor.

EtkisiHacim ve Uzunluk
Kullanım AlanıKirpikler
Hacmi5,5 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 B* A* ”Şimdiye kadar kullandığım en iyi kaş serumu net. Yağ değil serum olması çok güzel. Akmıyor göz içine kaçmıyor. Kaşlarım çok seyrekti ve doldurdu. Sadece 5,5 ml olması bu fiyata göre kötü.”

👤 H* G ”Harika bir ürün.”


Ashley Joy Kaş Kirpik Bakım Serumu

İçerisinde barındırdığı Niasinamid, provitamin B5, arginine, biotin, keratin, B12 ve E vitamini sayesinde kıl köklerini uyan Ashley Joy, dökülmelerin önüne geçiyor.

Zengin İçeriğiGöz Yakması
Özel Fırçası
Paraben İçermemesi

Ürün Detayı

İçerik yönünden oldukça zengin olan Ashley Joy, kaş ve kirpiklerin ihtiyacı olan vitamin ve proteinleri sağlıyor. Niasinamid, provitamin B5, arginine, biotin, keratin, B12 ve E vitamini formülü sayesinde bu ürün, dökülmeleri durdurarak daha güçlü kıl kökü oluşmasına yardım ediyor. Ayrıca paraben içermeyen bu ürün, kaş ve kirpiklerin daha canlı ve parlak görünmesini sağlarken kısa sürede eski dolgun görünümlerine kavuşturuyor.

EtkisiHacim ve Dökülme Karşıtı
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi8 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 M** B** ”Başka serum denemeleriyle para ve zaman kaybetmeyin derim. Çok başarılı bir ürün.”

👤 C*** Y** ”Güzel dolgunlaştırıyor ben Görkito’nun önerisiyle almıştım memnunum.”


Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash+Brow Enhancing Serum

Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanacağı Elizabeth Arden, içerdiği üçlü peptit karşımı ile kaş ve kirpiklerin ihtiyaç duyduğu beslenmeyi sağlıyor.

Üçlü Peptit KarışımıGöz Yakması
Özel Fırçası
Bitkisel İçerik

Ürün Detayı

Üç farklı peptit, vitamin ve bitkisel özler içeren Elizabeth Arden Kirpik ve Kaş Serumu, istediğiniz sonuçlara hızlıca ulaşmanıza yardım ediyor. Kirpiklerde sağladığı hacim ve uzunluk ile daha anlamlı bakışlara sahip olmanıza yardım eden bu serum, tüm cilt tiplerine uygun olduğundan gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. 2 haftada gözle görülür fark yaratmayı vaat eden bu ürün, fırçası sayesinde kolayca uygulanabiliyor.

EtkisiHacim, Uzunluk ve Gürlük
Kullanım AlanıKaş ve Kirpik
Hacmi8 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 **** ***** ”Ürünü beğendim. Gerçekten çok etkili. Tavsiye ederim.”

👤 **** **** ”Başarılı bir ürün, azda olsa kirpiklerim gürleşti teşekkür ederim.”


L’Oreal Paris Brow Artist Plump & Set Şeffaf Kaş Bakım Serumu

Yapışkan his ve beyaz iz bırakmadığı için gönül rahatlığıyla makyaj bazı olarak kullanılan L’Oreal, içerisinde hint yağı, vitamin B5 ve hyaluronik asit barındırıyor.

Hint Yağı İçermesiSabitleme Özelliği Zayıf
Vitamin B5 ve Hyaluronik Asit İçermesi
Yapışkan His Bırakmaması

Ürün Detayı

Dünyaca ünlü kozmetik markası L’Oreal, makyaj bazı ve besleyici serum olarak kullanılan bu ürünü ile çok satılanlar arasında yer alıyor. Bu ürün, içeriğinde barındırdığı Hint yağı, vitamin B5 ve hyaluronik asit sayesinde düzenli kullanıldığında dökülmelerden dolayı oluşan boşlukları yeni kıl çıkartarak dolduruyor. Bu sayede her geçen gün daha gür kaşlara kavuşmanızı kolaylaştırıyor. Yapışkan his ve beyaz iz bırakamadığı için makyaj bazı olarak rahatlıkla kullanılan bu ürün, özel tasarlanan fiber fırça sayesinde kolay kullanım imkanı tanıyor.

EtkisiDolgunluk ve Besleyici
Kullanım AlanıKaş
Hacmi8 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N*** K** ”Çok beğendim güzel ürün. Fiyatı aldığımda indirimdeydi. Satıcıya teşekkür ederim.”

👤 S** E** ”İnanılmaz güzel liftingli gibi duruyor kaşlarım.”


Sıkça Sorulan Sorular

Kaş ve kirpiklere ne iyi gelir?

Kaş ve kirpiklerimiz zaman içerisinde cansızlaştığı için düzenli bir şekilde bakıma ihtiyaç duyuyor. Doğru ürünlerle beslenilen kaş ve kirpikler daha gür dururken aynı zamanda dökülmüyor. Çok çeşitli markalarda kaş ve kirpik serumları bulunuyor. Bu serumlar doğal yağlar ve bazı vitaminler içererek kaşların, kirpiklerin ihtiyacı olan besini sağlıyor. Aşırı yıpranan kıl köklerinin onaran bu serumlar düzenli kullanıldığı taktirde etkilerini gösteriyor. Tüm bunların yanı sıra doğal yağlar ile evde kendi kaş ve kirpik bakım ürünlerimizi hazırlamamız kolaylaşıyor. Tatlı badem yağı, Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, E vitamini ve aloe vera jeli ile kaş ve kirpiklerde istenilen etkilere kolayca ulaşılıyor.

Kaş ve kirpik serumu nedir?

Etkili bakışlar sunmamızı sağlayan kaş ve kirpiklerimiz için üretilen serumlar, kıl köklerinin ihtiyaç duyduğu vitaminleri sağlamak adına kullanılıyor. Özellikle kadınların daha fazla kullandığı bu serumlar, dökülmelerin önüne geçtiği gibi daha uzun ve gür kirpikler sağlıyor. Kaşların seyrekleşen noktalarını dolduran serumlar, daha sağlıklı görünmesine yardım ediyor.

Kaş ve kirpik dökülmesine ne iyi gelir?

Besin değeri düşen kaş ve kirpikler güçsüzleşerek çok çabuk dökülüyor. Bu durum oldukça can sıkıcı olduğundan özellikle kadınların korktuğu durumlarının başında geliyor. Bu gibi durumlardan kurtulmanın formülü ise doğal ürünlerden geçiyor. Doğada mucize olarak sunulan ürünler kaş ve kirpimiz için oldukça etkili yağlara dönüşüyor. Bunlar ise Hint yağı, argan yağı, badem yağı, susam yağı, zeytinyağı gibi yağlardan oluşuyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın