En İyi 10 Yumurta Pişirme Makinesi Tavsiyesi

Kıvamında yumurta pişirmek biraz zor zanaat. Kahvaltı sofraları için en güzel yumurta kıvamını tutturmanın en kolay yolu, en çok tercih edilen yumurta pişirme makinelerinden geçiyor. Sizler için en iyi yumurta pişirme makinesi incelemesi yaptık. Makalemizde yer alan ürünler arasından size en uygun modeli seçerek satın alabilirsiniz.

SıraModelKapasiteSYblog Puanı
1Cuisinart10 Adet10/9.7
2Arçelik Yp 9944 I6 Adet10/9.8
3Caso 2771 E98 Adet10/9.5
4Fakir Eggy8 Adet10/9.6
5Briz BR3608 Adet10/9.3
6Arnica Omega7 Adet10/9.2
7Kiwi KEB-43087 Adet10/9.5
8Sinbo Seb-58037 Adet10/9.4
9GoldMaster Gm-7444s7 Adet10/9.2
10Wmf Kitchen Minis1 Adet10/9.6
Yumurta Pişirme Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yumurta Pişirme Makinesi

Birçok ve farklı özellikleri ile birbirinden maharetli yumurta pişirme makinelerini detaylı bir şekilde sizin için derledik. Piyasada satılan ve kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen yumurta pişirme makinelerini listemizde özellikleriyle beraber bulabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi yumurta pişirme makineleri…

Cuisinart Çok İşlevli Yumurta Pişirme Makinesi

Bu ürün iki kademeli pişirme özelliği sayesinde aynı anda on adet sert, orta veya yumuşak kıvamlı yumurta pişirebiliyor.

Aynı anda 10 adet pişirmeFiyat
Çıkarılabilen tepsi

Ürün Detayı

600 watt güce sahip Cuisinart, ölçüm kabına eklenen su miktarını kontrol ederek pişirme süresini ayarlayabiliyor. Yumurtaların fazla pişmesini birden çok uyarı ışıkları ile kontrol ederek kullanıcıyı bilgilendiriyor. Cuisinart’ın çıkarılabilir tepsisi sayesinde aynı zamanda omlet ve yumurta pişirebiliyorsunuz. Paslanmaz çelikten üretilen bu ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

MateryalPaslanmaz çelik
Güç600W
Kontrol tipiGösterge ışığı
Yumurta adedi10

Kullanıcı Yorumları

👤 NN: Süper bir ürün. Gerçekten çok işlevli ve zarif görünümlü. Yumurta pişirmeyi pratik hale getiriyor. Kaynatma, dakika tutma sorunu yok. Çok kullanışlı. Cuisinart’tan başka ürünler de kullandım. Güvenilir marka. Tavsiye ederim.

👤 AZ: Puşi yumurtayı ilk defa bu makina sayesinde yapabildik ve çok güzel oldu. Tavsiye ediyorum.


Arçelik Yp 9944 I Yumurta Pişirme Makinesi

Arçelik yumurta pişirme makinesinin kapak ve yumurta bölümlerini sökülebilir olması hem temizliği kolaylaştırıyor hem de bulaşık makinesinde yıkama avantajı sağlıyor.

Koruyucu kapakFiyat
Sesli uyarı

Ürün Detayı

Ürün 6 adet yumurta pişirme kapasitesine sahip olup paslanmaz çelik gövde den yapılmış. Bu sayede uzun süre kullanım garantisi veriyor. Ayarlanabilir derecesi ile istediğiniz kıvamda yumurta pişirebilirken aynı zamanda şeffaf kapalı kapta da yumurtaları kontrol etme olanağı sunuyor. Pişirme bittiğinde ise kullanıcıya sesli uyarı veriyor. 400 W gücündeki model en çok sevilen yumurta pişirme makineleri arasında.

MateryalPaslanmaz çelik
Kontrol tipiSesli Uyarı
Yumurta adedi6

Kullanıcı Yorumları

👤 NE: Çok kullanışlı. İstediğiniz ayarı yapıyorsunuz. Süre bittiğinde hem haber veriyor hem de kapanıyor. Sesi de iyi, rahatsız edici değil. Bir önceki makinem sürenin bittiğini haber veriyor ve çalışmaya devam ediyordu. Bu makineyi çok beğendim.

👤 PE: Bu yakın zamanda aldığım ikinci yumurta haşlama makinesi. İlki fiyaskoydu. Bugün Arçelik sayesinde istediğimiz gibi rafadan yumurta yiyebildik.Görünüşü de çok sevimli.


Caso 2771 E9 8’li Yumurta Pişirme Makinesi

Caso yumurta pişirme makinesi 8 adet yumurta kapasitesine sahip. Caso yumurta pişirme makinesiyle birlikte haşlamanın yanında omletler de yapabilirsiniz.

Aynı anda 8 adet pişirmeSuyunun çabuk bitmesi
Omlet yapma

Ürün Detayı

En iyi yumurta pişirme ürünlerinden biri olan Caso’nun, çıkarılabilir yumurta yuvası sayesinde temizliği de oldukça kolay. Aynı zamanda sesli uyarı sistemi sayesinde de istediğiniz sürede pişirmenizi kolaylaştırıyor. En çok tercih edilen özelliklerinden birisi de küçük ergonomik tasarımlı olması.

MateryalPaslanmaz çelik
Kontrol tipiTuş
Güç400 Watt
Yumurta adedi8

Kullanıcı Yorumları

👤 TÇ: Ürün çok hoş gerçekten. Ben 1 puanı içerisine eklediğimiz suyun bitmemesinden kırdım. Normalde ölçü kabı ile programa göre konulur. Programın sonunda da suyu biter. Bunda bitmiyor. Sürekli o suyu boşalt temizle tekrar kurut çok angarya. İşimizi kolaylaştırsın diye alıyoruz sonuçta yumurta makinesini. Onun dışında her şey harika.

👤 ÖY: Çoook kaliteli süper şık ve fonksiyonel tavsiye ederim.


Fakir Eggy Yumurta Pişirici

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Fakir Eggy yumurta pişirici birçok özelliğinin yanında fiyatını da uygun olmasıyla kullanıcılardan tam not almış bir ürün.

Manuel ayarOtomatik açma yok
Zamanlayıcı
Omlet

Ürün Detayı

Paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilen Fakir yumurta pişirme makinesi, en çok tercih edilen ürünlerden biri. Pişirme ayarı zamanlayıcıya göre kolayca kontrol ediliyor. 8 tane haşlanarak veya 4 tane de kırarak yumurta pişirebilirsiniz. Fakir Eggy yumurta pişirme makinesinde dönen yuvarlak ayarlama düğmesi, LED ışığı ve ölçüm kabı da bulunuyor. İstediğiniz kıvamı pişirmek için kendi ayarlamanızı yaparak keyifli şekilde yumurtanın tadını çıkartabilirsiniz. Ürün 500 volt gücünde çalışıyor. Aynı zamanda kullanıcılardan en iyi performans ve fiyat olarak yüksek puan almış durumda.

MateryalPaslanmaz çelik
Güç500 Watt
Yumurta adedi8

Kullanıcı Yorumları

👤 HH: Üründe az pişmiş, tam pişmiş seçeneği var birde küçük kutu şeklinde yumurtayı poşe yumurta gibi yağsız buharda pişirebiliyorsunuz mükemmel bir ürün. Arkadaşıma ev hediyesi aldım mutfakta en çok kullandığı alet oldu.

👤 MT: Geç kalınmış bir alışveriş, bugüne kadar nasıl böyle bir makine almamışım, ciddi alıcılara yazıyorum, buz gibi yumurtayı koyup en yüksek ayarda pişirirsen şeftali kıvamına geliyor, oda ısısındaki yumurtayı aynı ayarda yaparsan tam pişiriyor, 9-10dk sürüyor ve çok kolay soyuluyor, her gün yumurta haşlayanlar direk almalı, ayrıca bildiğiniz buharlı pişiricinin mini versiyonu başka şeylerde haşlayabilirsiniz brokoli vs… otomatik, zaman dolunca ötmeye başlıyor.. Fakir in kalitesini zaten konuşmaya gerek yok, kahve öğütücümle takım oldular.


Briz BR360 Yumurta Pişirme ve Haşlama Makinesi

Hanımların yumurta makinesi alırken en çok tercih ettikleri özelliklerden biri aparatlarının çıkarılabilir olması. Bu özellikte Briz yumurta makinesinde mevcut.

Aynı anda 8 adet pişirmeFiyat
Omlet

Ürün Detayı

Biriz yumurta makinesi 3 farklı pişirme ayarına sahip. Pişirme bittiği zaman sizi sesli şekilde uyarıyor. Ürünün 8 adet yumurta haşlama kapasitesi ve aynı zamanda sahanda yumurta pişirme özelliği var. 500 W gücünde çalışıyor ve paslanmaz çelikten üretilmiş.

MateryalPaslanmaz çelik
Güç500 Watt
Yumurta adedi8

Kullanıcı Yorumları

👤 SK: Kitapçıkta sıcak su kullanın denmiş ancak öyle yapınca yumurtalar daha katı oluyor ve vaktinde kapanmıyor, yani bu bilgiyi neye göre yazmışlar anlamadım? Ben soğuk su kullanarak istediğim sonucu alabiliyorum. Ses konusunda da iyi, rahatsız etmiyor, ince bir biç sesiyle piştiğini haber ediyor. Sonuç olarak öneririm, diğer markalardan farkı yok.

👤 ŞŞ: Ürün güzel pişiriyor, yalnız eski kullandığım basit ürünlere göre daha uzun sürüyor. Ortalama 10 dk. Ama sonuç güzel.


Arnica Omega Yumurta Pişirme Makinesi

Arnica Omega yumurta pişirme makinesi, geniş haznesiyle aynı anda 7 adet yumurta pişirebiliyor. Bu sayede zamanda da tasarruf yapabiliyorsunuz.

Hızlı pişirmeFiyat
Sesli uyarı

Ürün Detayı

Yumurtalarımızı buharda pişirme biliyor ve sağlıklı şekilde tüketim yapabiliyorsunuz. Üründe gösterge ışığı mevcut bu sayede pişirme işleminizi daha kolaylıkla takip edebiliyorsunuz. Kullanıcıların en iyi yumurta pişirme makinelerinden biri olarak seçtikleri bu ürünü tercihleri arasındaki en önemli özelliklerinden birisi hızlı bir şekilde pişirmesi. Ürün aynı zamanda 360 volt gücünde.

Güç360 Watt
Yumurta adedi7

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: Üst kapağı metal olduğu için tercih ettim. Sonuçta metal en fazla yamulur. Plastik olanlar kırılırsa alet çöp olur. Kullanışlı ve pratik. Güzel pişiriyor.

👤 TD: Harika bir ürün severek kullanıyorum. Hergun yumurta haşladigim için benim işimi çok kolaylaştırdı. Kesinlikle tavsiye ederim.


Kiwi KEB-4308 Yumurta Pişirici

Ürün en çok tercih edilen ve en uygun fiyatı olan yumurta pişirme makineleri arasında bulunuyor. Fiyat performans ürünlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Paslanmaz çelikPlastik kapak
Fiyat
Sesli uyarı

Ürün Detayı

Kivi yumurta pişirme makinesi aynı anda 7 adet yumurta pişirebiliyor. Ayarlanabilir yapısı ile istediğiniz kıvamda pişirme yapabiliyorsunuz. Sesli uyarı özelliği bulunuyor aynı zamanda yumurtaların çatlamasını önleyen delici de ürün yanında gönderilen aparatlar dan biri. Farklı özelliklerinden birisi de çıkarılabilir yumurta tepsisi olması. Bu da temizliği fazlasıyla kolaylaştırıyor.

Güç450 Watt
MalzemePaslanmaz
Yumurta adedi7

Kullanıcı Yorumları

👤 AS: Ürün taahhüd edilen işlevi yerine getiriyor. Dikkat edin yumurtanın tepesini deleyim derken çatlatırsanız pişme esnasında akma olabiliyor

👤 DE: Ürünü sipariş ettikten 2 gün sonra aldım. Hızlı bir kargo olması çok güzel. Ürünü de daha önceden incelemiştim. Fiyat ve kalite olarak çok memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.


Sinbo Seb-5803

Sinbo yumurta pişirme makinesi leke tutmayan plastik bir gövdeye sahip. Bu özellik daha ergonomik ve daha hafif bir tasarıma sahip olmasını sağlıyor.

Hızlı pişirmePlastik gövde
Sesli uyarı

Ürün Detayı

Minimal tasarıma sahip olan ürünün dış kapağı şeffaf ve kontrolü kolaylaştıran yapıda. Aynı anda 7 adet yumurtaya kadar pişirme işlemi yapabilirsiniz. Yumurtalar hazır olduğunda size sesli olarak uyarı veriyor. Yumurtanızı ister rafadan ister orta pişmiş ve isterseniz de katı şekilde hazırlayabilirsiniz.

Güç350 Watt
MalzemePlastik
Yumurta adedi7

Kullanıcı Yorumları

👤 AO: Rafadan ayarı süper, alarm çaldığında hemen çıkartın yoksa kayısı kıvamına geliyor, geniş tarafından delin, yoksa çatlıyor, plastik olması daha iyi lekeler olmuyor. Tavsiye ediyorum.

👤 ŞP: İlk defa böyle bir ürün satın aldım şuana kadar çok memnunum aşırı pratik küçük ve yer kaplamıyor. Hazır olunca ses ile uyarı veriyor 7 adet yumurta alıyor. Yumurtayı bunla yapmak çok keyifli ve pratik. Tam kıvamında pişiyor. su ana kadar memnunum. Kargo ve paketleme çok iyiydi sağlam geldi hepsijet ile.


GoldMaster Gm-7444s Yumurta Pişirici

Goldmaster yumurta pişirme makinesi en iyi fiyat garantisi altında incelediğimiz ürünlerden biri. Kolay kullanımıyla ön plana çıkan ürün kullanıcılardan olumlu yorumlar almayı başarıyor.

FiyatSesli Uyarı
Otomatik Kapanma

Ürün Detayı

Goldmaster yumurta pişirme makinesi, aynı anda 7 adet yumurtayı haşlayabilmektedir. Rafadan, orta ve katı kıvamda pişirme sağlarken içindeki kap ile çırpılmış yumurtaları yağ ihtiyaç duymadan da buharda pişirebilirsiniz. Pişirme sonunda cihaz otomatik olarak kendini kapatarak yaşanabilecek olumsuz kazaların da önüne geçmiş oluyor.

Güç360 Watt
Yumurta adedi7

Kullanıcı Yorumları

👤 ME: Çok küçük ve hafif bir makine olmasına karşın yedi yumurta pişirebiliyor. Su miktarını doğru ayarlayınca nasıl istiyorsanız öyle pişiriyor. Piştiğinde sesli uyarı vermiyor ama otomatik kapanma özelliğiyle güven veriyor. Barda pişirdiği yumurta gayet lezzetli oluyor. İçinde poğaça da ısıtılıyor. Yapı olarak da sağlam duruyor. Temizliğine dikkat edince uzun süre kullanılabilir.

👤 BÇ: Rafadan yumurta pişirmeyi sağlar. İçerisinde bulunan kap ile çırpılmış yumurtaları buharda pişirebilme özelliği olması çok iyi. Otomatik kapanma özelliği de var. Yumurta pişirme kapasitesi de iyi. Kalabalık kahvaltılarda pratiklik sağlar.


Wmf Kitchen Minis Tekli Yumurta Pişirme Makinesi

Özellikle öğrenciler ve tek yaşayanlar için paslanmaz çelikten üretilmiş yumurta pişirme makinesi oldukça tercih edilen ürünlerden biri arasında.

Paslanmaz çelik1 adet yumurta
Sesli uyarı

Ürün Detayı

Yalnızca bir yumurta kapasitesine sahip Küçük boyutlu sesli uyarı özelliği olan bu makine, 250 watt gücünde çalışmaktadır. Sağlam yapısıyla bu ürünü uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Güç250 Watt
Yumurta adedi1
MalzemePaslanmaz

Kullanıcı Yorumları

👤 CK: 2 ay kullanım sürem boyunca bir problem ile karşılaşmadım. Kullanım sonrası en fazla su lekesi izleriyle karşılaşıyorum, bunu da elektronik alt kısım hariç diğer parçaları bulaşık makinesinde yıkayarak kolayca hallediyorum.

👤 MÖ: Piyasadaki diğer muadillerine nazaran daha kaliteli malzeme ile üretilmiş ve daha stabil bir ürün. İçinden çıkan yumurta koyma aparatı ayrıca şık bir detay olmuş. Boyutları da mutfakta yer kaplamayacak küçüklükte.


Sıkça Sorulan Sorular

En İyi Yumurta Pişirme Makinesi Hangisi?

Cuisinart, Arçelik, Caso, Fakir Eggy, Briz, Kiwi, Sinbo, GoldMaster gibi markalar, kullanıcı deneyimi en yüksek makineler arasında yer almaktadır. Araştırmanızı yaparak tercih yapabilirsiniz.

Yumurta Pişirme Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Adet Miktarı, gövde yapısı, pişirme alternatiflerini değerlendirerek satın almanız ve marka bakımından sizi yarı yolda bırakmayacak bir marka olmasına dikkat ederek tercihlerinizi yapmanızı öneririz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın