En İyi 10 Hamur Açma Makinesi Tavsiyesi

İster endüstriyel bir mutfakta çalışın, ister evinizin mutfağında olun. Özellikle hamur işlerini seven bir millet olarak, hamur açma makinesi bizler için adeta bir kurtarıcı niteliğinde. Pratikliği ve kullanışlı olmasıyla öne çıkan 10 en iyi hamur açma makinesini sizler için araştırdık ve huzurlarınıza sunuyoruz.

SıraMarkaÖzelliklerSYblog Puanı
1ASGKolay Temizlenebilir10/9.9
2DERYA3 Fonksiyonlu10/9.8
3Penguen Maracato Ampia7 Ayrı Kalınlık10/9.5
4TuğraÇelikPaslanmaz10/9.6
5Alveo RedAcil Stop Butonu10/9.5
6Özen9 Ayrı Kalınlık10/9.7
7OSİMOSessiz Çalışma10/9.7
8ŞengünKolay Temizlenebilir10/9.5
9BoğaziçiKolay Temizlenebilir10/9.6
10Mateka GastrontepePaslanmaz10/9.7
Hamur Açma Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Hamur Açma Makinesi Modelleri

Türk mutfağı, hamurun yoğun olarak kullanıldığı ve buna bağlı olarak birbirinden çeşitli hamur işi lezzetlerine ev sahipliği yapan zengin bir mutfak kuşkusuz. Bizler her ne kadar kısa sürede bu tatları tüketsek de, arka planda uzun süren bir emek söz konusu. Fakat hamur açma makinesi ile saatler süren uğraşlar geçmişte kalacağa benziyor. Hem profesyonel alanda, hem de evinizin mutfağında rahatça kullanabileceğiniz pratik hamur açma makinesi yardımıyla hamur açmak artık çok kolay ve zahmetsiz!

Anadolu’nun birçok yerinde hamur açma için hala el emeğinden yararlanılsa da, hepsi birbirinden kaliteli hamur açma makineleri ile geleneksel yöntemler geride kalacak! Bu sayede hem zamandan tasarruf etmek, hem de kendimizi çok yormayarak mükemmel lezzetler ortaya koyabilmek mümkün.

İşte 2024 yılının en iyi hamur açma makineleri…

ASG 150 mm 3 Fonksiyonlu Hamur Açma Makinesi

ASG 150 mm 3 fonksiyonlu paslanmaz erişte makarna mantı hamur açma makinesi, en çok tercih edilen hamur açma makineleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Ürün hem uygun fiyatlı hem sağlam hem de kullanışlı tasarımıyla oldukça ilgi görüyor.

Ekonomik fiyatKüçük boyut
Günlük kullanım
Kullanışlı ürün
Kolay temizlenebilir

Ürün Detayı

ASG 150 mm 3 fonksiyonlu paslanmaz erişte makarna mantı hamur açma makinesi, yüksek performansıyla listemizin ilk sırasında yer almayı başarıyor. Günlük kullanım için uygun olan bu ürün, evinizin mutfağında rahat bir kullanım sağlıyor. Erişte kesme, makarna kesme, hamur açma gibi öne çıkan fonksiyonlarıyla yapışma yapmadan konforlu bir mutfak deneyimi sunuyor.

Hamur Açma Makinesi Ölçüsü (G-Y-D)20.5 x 13.5 x 18 cm
Ağız Genişliği Ölçüsü14 cm
Fonksiyon3 fonksiyonlu hamur açma makinesi
Sabitleme MengenesiVar
Çevirme KoluVar
Spagetti Bıçakları1.7 mm
Erişte Kesicisi4.3 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 T* S: Özellikle benim gibi her sene makarna ve erişte yapan biriyseniz çok severek kullanacağınız bir ürün.

👤 S* Y: Hem uygun hem de pratik bir hamur açma makinesi arıyorsanız tam size göre!


DERYA Alüminyum 3 Fonksiyonlu Hamur Açma Makinesi

DERYA alüminyum 3 fonksiyonlu erişte makarna mantı hamur açma makinesi, İtalya’nın tüm dünyada marka haline gelmiş makarnasını evinize getirmeye hazır!

Ekonomik fiyatFiyat performans ürünü
Hem ev hem restoranlar için uygun
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

DERYA alüminyum 3 fonksiyonlu erişte makarna mantı hamur açma makinesi, hem ev için hem de restoranlar için uygun yapısı ile öne çıkıyor. Oldukça kolay ve kullanışlı bir performans gösteren bu ürün, kolay temizlenme özelliğine de sahiptir. 2 mm boyutunda spagetti ve 6 mm genişliğinde erişte hazırlayabileceğiniz bu hamur açma makinesi ile İtalya’yı aratmayacak tatlar yakalayabilmeniz mümkün.

Fonksiyon3 fonksiyonlu hamur açma makinesi
MateryalMetal
Spagetti Bıçakları2 mm
Erişte Kesicisi6 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 M* Ş: Anneannem için aldık. Kendisi her sene erişte yapıyor ve devamlı bıçakla elini kesiyordu. Şimdi bu hamur açma makinesi ile işini sorunsuz hallediyor. Her yaştan kişinin kolaylıkla kullanabileceği bir ürün kesinlikle.

👤 K* P: Bu kadar uygun fiyata böyle bir performans takdire şayan.


Penguen Maracato Ampia 150 mm Hamur Açma Makinesi

Penguen Maracato Ampia 150 mm makarna erişte mantı hamur açma makinesi, 7 farklı hamur kalınlığı sunan merdaneye sahip olmasıyla diğer uygun fiyatlı ürünlere fark atıyor.

Ekonomik fiyatFiyat performans ürünü
Günlük kullanım
7 ayrı kalınlık sunan merdane

Ürün Detayı

Penguen Maracato Ampia 150 mm makarna erişte mantı hamur açma makinesi, 7 farklı hamur kalınlığı sağlayan merdane sistemi ile ön plana çıkıyor. Yapışma yapmayan yüzeyi, pratik kullanımı ve kolay temizlenme özelliği ile sık tercih ediliyor. Yiyeceklerde metal kokusuna geçit vermeyen bu hamur açma makinesi, hiçbir şekilde paslanma yapmıyor.

Silindir Kalınlığı150 mm
Ağrılık3,18 kg
Garanti2 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 M** I: Günlük kullanım için çok pratik bir hamur açma makinesi. Tavsiye ediyorum.

👤 K Z**: Aldığım için asla pişman olmadığım bir ürün. Kaçırmayın.


TuğraÇelik Paslanmaz 180 mm

TuğraÇelik Tuğra paslanmaz 180 mm erişte makarna hamur açma kesme makinası, büyük ebatları ve geniş yapısı ile mutfağınızda adeta “ben varım” diyecek!

Ekonomik fiyatTemizlenmesi zor
Günlük kullanım
Büyük boy

Ürün Detayı

TuğraÇelik Tuğra paslanmaz 180 mm erişte makarna hamur açma kesme makinası, evinizin konforunda hamur açarak lezzetli makarna ve erişteler hazırlayacağınız kaliteli ürünlerden. Kolay kullanımı ve paslanmaz çelik kalitesinden üretilmiş malzemesiyle uzun ömürler yanınızda olmaya hazır. 15 cm genişliğindeki merdanesi ile hamur inceltme özelliğine de sahip.

Silindir Kalınlığı180 mm
Merdane Genişliği15 cm
Maksimum Bıçak Aralığı6 mm
Minimum Bıçak Aralığı2 mm
Garanti2 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 S* S: Çok sağlam ve kaliteli bir hamur açma makinesi.

👤 K* D: Annem için aldım ve bayıldı! Uygun fiyata kaliteli bir hamur açma makinesi arıyorsanız şans vermeniz gereken bir ürün.


Alveo Red Yatay Hamur Açma Makinesi

Alveo Red yatay pide lavaş lahmacun hamur açma makinesi, Alveo Red markasının en kullanışlı ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ayarlanabilir hamur kalınlığı özelliği ise ürünün öne çıkan fonksiyonlarından.

Profesyonel kullanımFiyat
Ayarlanabilir hamur kalınlığı
Paslanmaz çelik kalitesi
Kullanışlı ürün

Ürün Detayı

Alveo Red yatay pide lavaş lahmacun hamur açma makinesi, sessiz ve titreşimsiz çalışma sağlamasıyla mutfağınızda varlığını hissettirmeyecek! Gıda sektöründen profesyonel olarak hizmet veren kişilerin kullanımına uygun olan bu ürün, ayarlanabilir hamur kalınlığı özelliğine sahip. Acil durumlarda kullanmak için bünyesinde bir adet acil stop butonu barındıran bu hamur açma makinesi, pide ve lahmacun için de hamur açabilme özelliği gösteriyor.

Merdane Kalınlığı400 mm
MateryalPaslanmaz çelik
Hamur Çapı170-390 mm
Motor Gücü0,37 kw
Elektrik Gücü220-240 V

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Ü: Mahalle fırınımız için aldık. İşimize yarıyor tüm meslektaşlarıma öneririm.

👤 K G*: Babamın pastanesi için aldım. Süper kalite!


Özen Elektrikli Marcato Ampia Hamur Açma Makinesi

Özen elektrikli marcato ampia motor makarna erişte hamur açma makinesi, 9 farklı hamur kalınlığı sunmasıyla müşterilerinden tam not almayı başarıyor.

Profesyonel kullanımFiyat
Hamur inceltme özelliği
Kolay kullanım pratikliği

Ürün Detayı

Özen elektrikli marcato ampia motor makarna erişte hamur açma makinesi, endüstriyel mutfaklarda kullanılmak üzere tasarlanmış kaliteli performans sunan ürünlerden. Hamur inceltme özelliği, 9 farklı kalınlıkta hamur açma kapasitesi ve patentli süngü mekanizmasıyla oldukça pratik bir kullanım vaat ediyor.

Güç100 W
Silindir Kalınlığı150 mm
Maksimum Bıçak Aralığı6.5 mm
Minimum Bıçak Aralığı1.5 mm
Hamur İnceltme ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 F** S”: Profesyonel bir hamur açma makinesi arıyorsanız kesinlikle yanınızda bulundurmanız gereken bir ürün.

👤 S Y**: Çok ama çok memnun kaldım.


OSİMO Lahmacun Pide Lavaş Hamur Açma Makinesi

OSİMO lahmacun pide lavaş hamur açma makinesi, birçok fonksiyona sahip olmasıyla profesyonel mutfak ürünleri arasında yer alıyor.

Profesyonel kullanımFiyat
Sessiz ve titreşimsiz performans
Acil stop butonu

Ürün Detayı

OSİMO lahmacun pide lavaş hamur açma makinesi, özellikle pide ve lahmacun salonu gibi işletmeler için uygun yapısı ile göze çarpıyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında oldukça ilgi gören bu ürün, yaygın kullanılan kullanışlı hamur açma makinelerinden biri olma özelliği taşıyor. Sessiz çalışma özelliği, acil stop düğmesi, set üstü çalışma imkânı, kolay temizlenme özelliği, verimli ve hızlı çalışma performansı, hamur kalınlığı ve çapı ayarlama özellikleri ile birden çok fonksiyona sahip. Aynı zamanda düşük enerjide çalıştığı için elektrik tasarrufu da sağlıyor.

Hamur Açma Makinesi Ölçüsü49 x 49 x 58 cm
Merdane Genişliği300 mm
Elektrik Gücü220 V
Motor Gücü0,18 kw
Hamur Çapı170-290 mm
Ağırlık32 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** S: Kaç yıldır fırıncılık işindeyim. Şu ana dek kullandığım en kaliteli hamur açma makinesi. Bu makineler olmadan biz ne yapıyormuşuz dedirtiyor.

👤 Ç Y**: Ürün çok sağlam. Güvenle alabilirsiniz.


Şengün Hamur Açma Makinesi

Şengün hamur açma makinesi ürünleri, profesyonel mutfaklara hizmet eden tasarımları ve geniş fonksiyonlu özellikleri sayesinde kullanıcıların gözdesi.

Profesyonel kullanımFiyat
Hızlı ve kolay kullanım
Kolay temizlenebilir

Ürün Detayı

Şengün lahmacun pide pizza hamur açma makinesi, yaygın kullanılan profesyonel hamur açma makineleri arasında en tepe yer alıyor. Gıda sektöründe dirsek çürüten profesyoneller için üretilen bu ürün ile lahmacun, pide ve pizza hamuru açabilmeniz mümkün. Hamurun incelik ve kalınlık ayarını rahatlıkla yapabileceğiniz merdanesi, hızlı ve pratik bir performans sunması, minimum 3 saniyede hamur açma seviyesi, paslanmaz malzeme kalitesinden üretilmesi, kolay bakım ve temizleme yapma özelliği sayesinde bu hamur açma makinesi müşterilerden tam puan almayı başarıyor.

Hamur Açma Makinesi Ölçüsü410 x 540 x 385 mm
Elektrik Gücü220 V
Motor Gücü0,37 kw
Hamur Çapı19-29 cm
Ağırlık32 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 M* P: Ürün oldukça sağlam ve sorunsuz elime ulaştı. Henüz bir kez kullandım ama gayet iyi bir performansı var.

👤 K** B**: Hamur açma kalitesi şahane. Üstelik çok kolay temizlenebiliyor.


Boğaziçi İki Merdaneli Hamur Açma Makinesi

Boğaziçi iki merdaneli hamur açma makinesi, güçlü performansı ve sağlam malzeme kalitesi ile mutfağınızda farkı hissedebileceğiniz bir ürün.

Profesyonel kullanımFiyat
Ayarlanabilir merdane kalınlığı
Kolay temizlenebilir

Ürün Detayı

Boğaziçi hamur açma makinesi; iki merdaneden oluşan, paslanmaz çelikten üretilen, merdane kalınlık seviyesi ayarlanabilen ve zahmetsiz temizlenen tasarımı ile profesyonel bir kullanım için sizleri bekliyor. 45 kg ağırlığında ve 220 voltaj elektrik gücünde performans gösteren bu ürün, yüksek müşteri memnuniyetine sahip.

Hamur Açma Makinesi Ölçüsü54 x 54 x 64 cm
Elektrik Gücü220 V
Ağırlık45 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 F** S: Profesyonel bir hamur açma makinesi kullanıyorsanız son derece memnun kalacağınız bir ürün.

👤 K D**: Çok sağlam, yüksek kalite.


Mateka Gastrontepe Hamur Açma Makinesi

Mateka Gastrontepe hamur açma makinesi, sahip olduğu birden fazla fonksiyonu ve kaliteli performansı ile lahmacun ve pizza hamuru açmada %100 etkili performans sergiliyor.

Profesyonel kullanımFiyat
Lahmacun ve pizza için ideal
Paslanmaz çelik kalitesi

Ürün Detayı

Mateka Gastrontepe hamur açma makinesi, pizza ve lahmacun hamuru açmak için en çok tercih edilen ürünlerden. Modern düğmeli elektrik panosuna sahip olmasıyla oldukça kolay bir kullanım sağlar. Hem ergonomik hem pratik tasarımı ile müşterilerine hiçbir zorluk çıkartmayan bu ürün, aynı zamanda ekonomik fiyatlı yedek parça politikasına sahiptir. Böylece ürününüz hemen her dakika sizin yardımınıza koşmaya hazır olacaktır.

Hamur Açma Makinesi Ölçüsü55 x 45 x 72 cm
Elektrik Gücü220 V
Hamur Çapı19-29 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 M** C: Günlük kullanım için değil de otel veya restoran gibi profesyonel mekânlarda kullanım için uygun.

👤 K A**: İşletmem için aldım ve çok memnunum.


Sıkça Sorulan Sorular

Hamur açma makinesi nedir? Hamur açma makinesi ne işe yarar?

Hamur açma makinesi, hamur açma işlemi için harcanılan vakti minimuma indiren pratik ürünler olarak tanımlanır. Bu makineler, hem endüstriyel mutfak çalışanları için hem de evde kullanım için son derece kullanışlı olmasıyla dikkat çekmektedir. Hamur açma makinesi, kişinin arzu ettiği hızda hamur açma olanağına sahiptir. Aynı zamanda hassas merdane sistemi yardımıyla hamurun çap oranını ve incelik oranını kusursuz bir şekilde ayarlar. Hamur açma makinesi, hem profesyonel kullanım hem de günlük kullanım sağlamasıyla birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Hamur açma makinesi özellikleri nelerdir?

Paslanmaz gövdeden meydana gelir.

Hem profesyonel alanda hem de kişinin kendi mutfağında kullanıma uygundur.

Profesyonel gıda işletmeleri için kalifiye personel gereksinimini azaltır.

Sessiz çalışma özelliğine sahiptir ve titreşime neden olmaz.

Çok büyük boyutlara sahip değildir. Bu nedenle çok yer kaplamaz.

Enerji harcaması azdır. Elektrik tasarrufu sağlar.

Hamur açma makinesi, hassas merdane sistemine sahip olduğundan istenilen kalınlık veya incelikte hamur açabilir.

Hamur açma makinesi, arzu edilen hızda hamur açabilir.

Hamur açma makinesi nasıl kullanılır?

Hamur açma makinesi basit ve pratik yapısı sayesinde kolay bir kullanım sunar. Öncelikle hamuru makineye yerleşecek kıvama getirmek gerekir. Nihayet uygun kıvama gelen hamur, makinenin kullanım şartlarına uygun olacak biçimde hamur haznesine konulur. Geri kalan aşamalar ise kullanıcının yönlendirmelerine bağlı olarak değişir. Ayarlanabilir devir özelliği ve programlanabilir yapısı ile hamuru istediğiniz şekle getirebilir, istediğiniz uzunluk veya kalınlıkta açabilirsiniz. Hız ayarlamasını da yaparak zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Hamur açma makinesi fiyatları ne kadar?

Hamur açma makinesi, profesyonel kullanım ve günlük kullanım olmak üzere ikiye ayrılır. Profesyonel hamur açma makineleri; pastane, fırın veya lokanta gibi gıda işletmelerinde çalışan mutfak personellerinin kullandığı ürünlerdir. Bu ürünler daha geniş kapasiteli bir müşteri potansiyeline sahip olduğundan birden fazla fonksiyonludur ve profesyonel hizmet verir. Günlük kullanım için uygun olan hamur açma makineleri ise her evde rahatça kullanılabilen, çok yer kaplamayan ürünlerden meydana gelir. Tüm bu özelliklere bağlı olarak hamur açma makinesi fiyatları değişiklik göstermektedir. Bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun hamur açma makinesini seçmek için içeriğimizden faydalanabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın