En İyi 10 Xiaomi Telefon Tavsiyesi

Çin markası olan Xiaomi Türkiye pazarında satışa sunulan akıllı cihazlarıyla oldukça ilgi görüyor. Ekonomik fiyatların yanı sıra yüksek teknolojik özelliklerle de emsallerinden ayrılan marka son yılların en popüler markalarından olmayı başarıyor. Avrupa ve İngiltere’de de rekabet üstünlüğüyle oldukça yaygın tercih edilen Xiaomi marka ürünler arasında cep telefonlarından robot süpürgeye, yürüme pedlerinden akıllı saatlere kadar çok sayıda ürün bulunuyor.

Cep telefonu markaları arasında adı öne çıkan ve çok sayıda seçenek sunan Xiaomi kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan modeller üretiyor. Gençlerin yoğun tercih ettiği markalardan biri olan Xiaomi en iyi telefonları geniş fiyat aralıklarıyla da her bütçe için uygun seçeneklere sahip. Telefon kullanmaya yeni başlayan kullanıcı grupları için tercih edilebilecek nispeten kolay kullanımlı ürün gruplarından çekim kalitesi yüksek kamera gibi profesyonel özelliklere doğru uzanan ürünlerle büyük bir aile olan Xiaomi cep telefonu grubu şık tasarımlarıyla da çok beğeniliyor.

SıraModellerEkran BoyutuSYblog Puanı
1Mi 11T Pro6,67 inç10/9.9
2Mi 11 Lite6,55 inç10/9.7
3Redmi Note 86,3 inç10/9.9
4Redmi Note 9 Pro6,67 inç10/9.9
5Mi 10T6,67 inç10/9.8
6Mi Note 10 Lite6,47 inç10/9.7
7Redmi 9C6,53 inç10/9.6
8Redmi 8A6,22 inç10/9.5
9Redmi Note 9S6.53 inç10/9.8
10Redmi Note 10S6.43 inç10/9.9
Xiaomi Telefon Tavsiye Listesi

2024’nin 10 En İyi Xiaomi Telefon Önerisi

Xiaomi telefon modelleri arasında bulunan farklı nitelikli seriler diğer markaların seçenekleriyle kıyaslandığında fiyat olarak oldukça cazip gözüküyor. Kullanıcı için fiyat/fayda oranı yüksek çözümler sunan Xiaomi telefon modelleri bu farkıyla başta teknolojiyi takip eden gençler olmak üzere her yaş grubunun ilgisini çekiyor.

En iyi Xiaomi telefonlarını incelediğimiz yazımızda markanın kolay kullanımlı başlangıç modellerinden yüksek teknolojiyle donatılmış serilerine kadar değişen ürünleri arasından öne çıkanları seçmeye özen gösterdik. İşte Xiaomi en iyi telefonları listemiz:

İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri…

Xiaomi Mi 11T Pro

108 MP, 8 MP, 5 MP ve 2 MP olmak üzere toplam 123 MP kamera çözünürlüğüne sahip olan ürün 6.67 inçlik devasa bir boyuta sahiptir. Dahili hafızasının 256 GB olması ürünün bir diğer öne çıkan özelliği.

Büyük Ekran BoyutuKalınlık
Yüksek Hafıza

Ürün Detayı

Çift hat desteğine sahip olan ürün hem iş telefonu hem de kişisel telefon olarak kullanılabilir. Yüksek kamera çözünürlüğü sayesinde etkileyici fotoğraflar çekebileceğiniz modelde yüksek batarya kapasitesi bulunmakta. Günlük hayatta uzun bir kullanım ömrü sunan cihaz büyük ekranı, çerçevesiz tasarımıyla kullanıcılarına pürüzsüz bir deneyim sunar. Güçlü işlemcisi ve grafik motoruyla Full HD görüntü sunar. Ultra HD 8K kalitesinde video çekebilen üründe 12 GB Ram bulunmakta.

Dahili Hafıza256 GB
Ekran Boyutu6,67 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü108 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
Ön (Selfie) Kamera16 MP
Pil Gücü5000 mAh
RAM Kapasitesi12 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 O** Y**; “Bu telefonu uzun süredir kullanıyorum. Oğluma da aynısından satın aldım. Kalite fiyat performansı oldukça yüksek. Kamera çekimleri çok kaliteli. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri diyebilirim. “

👤 Y** G**; “Xiaomi Mi 11T Pro olağan üstü bir telefon. ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. daha önce note 9s kullandığım için performansını biliyorum bu da bayağı üstü bir cihaz. her yönüyle pişman olmayacağınız bir ürün. tek eksik bir ekran koruyucu cam gönderilmemesi. kesinlikle tavsiye ediyorum.”


Xiaomi Mi 11 Lite

6 GB ram kapasitesine sahip olan ürün yüksek batarya kapasitesi sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Toplam sekiz çekirdeği bulunan üründe Snapdragon 780G yonga seti kullanılmıştır. 128 GB dahili depolama alanı da gayet yeterlidir.

Kaliteli GörüntüKablosuz Şarj Olmaması
Kaliteli Malzeme

Ürün Detayı

Xiaomi markasının son çıkan akıllı telefonlarından biri olan Mi 11 Lite; 8 gb rame sahiptir. 8 çekirdekli bir işlemci yapısına sahip olan bu yonga grafik işlemcisi olarak 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A76 (Kryo 470)’ı kullanmaktadır. 4250 mAh bataryaya sahip olan bu akıllı cihazın hızlı şarj desteği ise 50W gücündedir.

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyutu6,55 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü64 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
Ön (Selfie) Kamera20 MP
Pil Gücü4250 mAh
RAM Kapasitesi8 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 I** K**; “Kamera yıl önceki amiral gemi standardında yani gayet başarılı. Bataryası birazcık daha iyi olabilirdi lakin, bataryadan kısıp çok zarif, hafifi ve ince bir telefon tasarımı yapmışlar.”

👤 R** İ**; “Xiaomi modellerinde en iyisi bu telefon çok kibar bir duruşu var seri ve akışkan bir dokunmatigi var ben çok beğendim tavsiye ediyorum.”


Xiaomi Redmi Note 8

Çizilmez ekranı ve zarif tasarımıyla en beğenilen modellerden biri olan Redmi Note 8 çift hat destekleyerek tek telefonda iki ayrı hat kullanımına imkan sunuyor.

Ergonomik TasarımDüşük Ses Kalitesi
Gelişmiş Kamera

Ürün Detayı

20 Megapiksel üzerindeki kamerasıyla çok beğenilen Redmi Note 8 çok sayıdaki fonksiyonlarıyla hem fotoğraf hem de video çekimlerinde yüksek performans sağlıyor. Üst segment kullanıcılar için tasarlanmış model parmak izi okuyucusu özelliği ve saniyede 30 kare kaydedebilen profesyonel kamerasıyla öne çıkıyor.

Dahili Hafıza64 GB
Ekran Boyutu6,3 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü48 MP + 12 MP + 2 MP + 2 MP
Ön (Selfie) Kamera13 MP
RAM Kapasitesi4 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 T** Y**; “Cihazı ben zaten 1 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir problem yaşamadım. Şimdi de eşime aldım. Kesinlikle fiyatının çok üzerinde bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca bvb market e çok teşekkür ederim aynı gün kargoya verilen ürün ertesi gün elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

👤 N** B**; “Ürün gorsel olarak cok güzel.ozellikle ön kamerasi cok iyi.ben yaşlı annem için aldım herseyiyle yeterli.biz cok begendik umarım hep böyle sorunsuz kullanırız.saticida gayet hızlıydı teşekkürler.”


Xiaomi Redmi Note 9 Pro

1080×2400 ekran çözünürlüğü bulunan ürün 5000 mAh pil gücüne sahiptir. 64 MP, 8 MP, 5 MP ve 2 MP olmak üzere 79 MP kamera çözünürlüğü de kaliteli fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlar. Ayrıca 6 GB ram kapasitesi ile telefonda işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Uygun FiyatDüşük Depolama Alanı
Büyük Ekran

Ürün Detayı

Redmi Note 9 Pro yüksek hafızası, büyük ekranı, Al 4’lü kamerası, Type C şarj ve veri aktarım imkanı, ayrıca 5.0 versiyon Bluetooth donanımıyla öne çıkıyor. Güçlü bir işletim sistemine sahip olan model geniş multimedya özelliklerine sahip. Uzun süreli şarjına ek olarak yüksek çözünürlüklü, çerçevesiz ve parmak izi tutmayan ekranıyla da harika bir seyir keyfi sunuyor.

Dahili Hafıza64 GB
Ekran Boyutu6,67 inç
Çözünürlük1080 x 2400
Ekran TipiIPS LCD

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** F**; “Çok güzel ve yeterli bir telefon daha ne olsun. Bir telefonla yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz.”

👤 İ** S**; “Dört yıl boyunca beni okutan babama ilk maaşımla hediye aldım, çok mutlu oldu.Ürün tam bir fiyat performans ürünü saatlik indirimleri yakalayıp daha uyguna aldım teşekkürler.”


Xiaomi Mi 10T

108 MP’lık devasa bir kamera boyutuna sahip olan Xiaomi Mi 10T ultra geniş açısı sayesinde uzak resimler çekseniz bile ince detayına kadar inebiliyorsunuz. Son teknoloji lensler sayesinde her bir kare sanat eserine dönüşüyor.

Kaliteli Fotoğraf Çeken KamerasıPahalı Olması
Yüksek Ram Kapasitesi

Ürün Detayı

Xiaomi Mi 10T özellikle fotoğrafçılık ve düzenleme gibi alanlara meraklı kişiler ve bu alan profesyonelleri tarafından çok tercih ediliyor. Yüksek fiyat grubundaki ürün sahip olduğu performansla bir telefondan beklenenin çok daha üzerine çıkmayı başarabiliyor. 6 GB Ram ve 128 GB rom özelliği sayesinde hızı sevenlerin favorisi olan cihaz kesintisiz işlem yapabilme avantajı sunuyor. En yeni nesil oyunları bile oynayabilme imkanı sunan Xiaomi Mi 10T oyun severlerin de ilgisini çekiyor.

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyutu6,67 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü64 MP + 13 MP + 5 MP
Pil5000 mAh
Ön (Selfie) Kamera20 MP
RAM Kapasitesi6 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 H** A**; “Gerçekten çok güzel bir telefon. Gidip 10 bin tl etmeyecek telefonları alacağınıza çok daha iyi özellikleri olan Mi 10t yi almanızı tavsiye ederim. Tam bir amiral gemisi katili. Kamerada çok güzel özellikleri var örneğin sabit video modu çok kullanışlı. Bataryası 5000 Mah 2 gün rahat gidiyor çok kullanmama rağmen. 1 Saatte yaklaşık full şarj oluyor.”

👤 C** Ç**; “144 Hz ekran tazeleme deneyimi müthiş zevkli. Gri rengi tavsiye ederim telefona çok farklı bir hava katıyor. Tasarım oldukça başarılı. Tek olumsuz eleştirceğim konu kamera çıkıntısı çok fazla olması. bu kadar çıkıntıya gerek varmıydı bilemicem.”


Xiaomi Mi Note 10 Lite

Güçlü işlemcisi, yüksek ekran yenileme hızı ile öne çıkan model hızlı şarj özelliğiyle hayatınızı kolaylaştırır. Büyük ekranı sayesinde canlı bir görsellik sunar, hem parmak izi hem de yüz tanıma sensörlerine sahip olan cihaz kullanıcılarına fazladan güvenlik önlemi sunar. Çift SIM kart desteğine sahip olması da artı bir özelliğidir. Çoklu işlemler yaparken hiçbir şekilde donma yaşanmaz.

Hızlı ŞarjSensör Sorunu
Yüksek Ram Kapasitesi
Hızlı İşlemci

Ürün Detayı

Xiaomi Mi Note 10 Lite 3D kavisli AMOLED ekranı, Vlog modu, 30W hızlı şarj teknolojisi gibi özellikleriyle markanın en beğenilen modellerinden biri. Ülkemizde satışa sunulan Xiaomi modelleri içinde yeni ürün gruplarının başında gelen Mi Note 10 Lite hem ofis ihtiyaçları hem de oyun severlerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış üst segment bir model. Yüksek performanslı MIUI 11 sistemi ve 730G Qualcomm ile donatılmış telefon kullanıcısına işlevsellik barındıran bir deneyim sunuyor.

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyutu6,47 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
RAM Kapasitesi6 GB
Çözünürlük1080 x 2340

Kullanıcı Yorumları

👤 C** E*; “iPhone’dan geçmiş biri olarak yorum yapıyorum. Neden bu zamana kadar Xiaomi kullanmadığıma yanarım.Şarj aletiyle yaşamaktan kurtuluyorsunuz. Görsel tasarımı,hızı,kapasitesiyle 44 lük bir telefon. Renk olarak siyahını aldım ve gayet şık. Simsiyah değil (gri,mavi,siyah) arası bir renk ve mükemmel.Arkası cam ve bu da ayrı bir hava katıyor. 6 RAM, 128 GB ve diğer tüm özellikleri fazlasıyla iyi.”

👤 H** Ç**; “Kendi adıma konusmam gerekirse ürün araştırma sürecimde yorumlara cok dikkat etmistim bu yorumuda uzun sureli kullanim testi olarak yaziyorum. İlk olarak telefonun bataryasi cok iyi, az kullanan ve oyun oynamayi sevmeyen bir insansaniz benim gibi 2 gun, daha cok haşır neşir seniz 1 gun rahat gidiyor.”


Xiaomi Redmi 9C

Bir akıllı telefondan ne beklentiniz var ise karşılayacak olan model Redmi 9C geliştirilmiş özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Yüksek kalitesiyle çalışan kameraları, üstün performanslı işlemcisi, gelişmiş görüntü kalitesi ile muazzam bir model. Üstelik son derece uygun fiyatlı.

Uygun FiyatKolay Çizilmesi
Uzun Kullanım Süresi

Ürün Detayı

Maksimum performansta çalışarak telefon kullanımınızı daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan model ergonomik ve estetik tasarımı sayesinde kullanıcıları cezbetmeyi başarıyor. Dilerseniz yüz sistemi ile dilerseniz de parmak izi teknolojisiyle kilidinizi kolayca açabiliyorsunuz.

Dahili Hafıza64 GB
Ekran Boyutu6,53 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü13 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü5 MP
Pil5000 mAh
RAM Kapasitesi3 GB
Çözünürlük720 x 1600

Kullanıcı Yorumları

👤 D** G**; “Ürünü anneme aldım. İşlemcisiyle ilgili olumsuz yorumlar vardı ama annem için problem olmayacağını düşündüm. Annemin yaklaşık 1 aylık kullanımı sonucu çok memnun. Sürekli video izliyor, fotoğraf çekiyor, alışveriş sosyal medya tipi uygulamalar yükledi. Şarjı çok uzun gidiyor, performansı da gayet iyi. Teslimat süreci ve kargo sıkıntısız ve hızlıydı.”

👤 İ** K**; “Bu fiyata bu ürün harika. 2021 mart ayından beri kullanıyorum. Paketlemesinden tutun herşeyi harika, kayseriden İstanbul’a 2 günde geldi. Üründen çok beklentisi olmayanlar için ideal. Ben sosyal medyada takılıyorum. Oyun oynamıyorum. 2 3 gün gidiyor kullanmama rağmen.”


Xiaomi Redmi 8A

Çok uygun fiyata satılan bir Xiaomi ürünü var sırada. Kesinlikle fiyatını hakeden Xiaomi Redmi 8A 4 GB ram kapasitesine, 13 MP kamera çözünürlüğüne sahip bir telefondur. Ön kamera çözünürlüğü ise 8 MP’dir.

Büyük EkranBüyük Kamera
Fiyat Performans

Ürün Detayı

5000 mAh bataryası sayesinde telefonunuzu 2 gün boyunca şarj etmeden kullanabilme imkanı sunan cihaz sahip olduğu özelliklere nazaran uygun fiyata satıldığı için dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Eğer ucuz bir telefon arıyorsanız Xiaomi Redmi 8A’nın kesinlikle işinizi göreceğinden emin olabilirsiniz.

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyutu6,22 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü13 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü5 MP
Pil5000 mAh
RAM Kapasitesi4 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 5000 mAh bataryası sayesinde telefonunuzu 2 gün boyunca şarj etmeden kullanabilme imkanı sunan cihaz sahip olduğu özelliklere nazaran uygun fiyata satıldığı için dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Eğer ucuz bir telefon arıyorsanız Xiaomi Redmi 8A’nın kesinlikle işinizi göreceğinden emin olabilirsiniz.

👤 S** Ç**; “Fiyatına göre gayet makul bir telefon anneme aldım gecen sene suana kadsr herhangi bir sorun ile karşılasmadık.”


Xiaomi Redmi Note 9S

Gündelik hayatta kullanacağınız tüm uygulamaları ve oyunları son derece hızlı açabilen bir işlemciye sahip olan Redmi Note 9S, yüksek kamera çözünürlüğü, yoğun piksel çözünürlüğü ile size doğru renkleri yansıtıyor.

Güçlü İşlemciAğır Olması
Kaliteli Fotoğraf Çekme

Ürün Detayı

48 MP kamera çözünürlüğü sayesinde Ultra HD kalitede fotoğraflar çekebilen model 4 GB rame sahiptir. 5020 mAh batarya kapasitesi bulunan üründe hızlı şarj özelliği de bulunmakta. Kısa bir süre ürünü şarj ederek uzun zaman kullanabilirsiniz. İşlemci tarafında ise 8 çekirdekli Dual-core 2.3 GHz ARM Cortex-A76 güçlü ve hızlı çalışmakta.

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyutu6,67 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü16 MP
Pil5020 mAh
RAM Kapasitesi6 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 N** A**; “Ürünü geçen yıl aldım uzun süre kullanıyorum yani şarj ekranı harika fotoğraf kalitesi güzel alırken bazı yorumlarda sadece fotoğraf olarak düşünülüyor diğer özellikleride harika.”

👤 E** D**; “Fiyatına göre gerçekten çok iyi bir telefon. Kamera performansı çok iyi, modlar çok tatmin edici. Bir gün boyunca internet paylaşımında bataryası çok iyi idare etti ve ısınmadı. Bir çok uygulama yükledim fakat oyun yüklemedim, hepsini rahatlıkla çalıştırıyor ve yüklerken tereddüt etmiyorsunuz. Mavi rengi çok hoş, ekran hissi ve tepkimesi tatmin edici.”


Xiaomi Redmi Note 10S

Ekran boyutu ve çözünürlük kalitesi ile kullanım konforunuzu artıran Xiaomi Redmi Note 10S 6.43 inçlik ideal bir ekrana sahiptir. AMOLED panele sahip akıllı telefonda 1080x2400p çözünürlük, 60 hz yenileme hızı bulunmakta.

Yüksek Batarya1 Saatte Gün Boyu Kullanım
Full HD+ Ekran
Yüksek Batarya Kapasitesi

Ürün Detayı

Özellikle oyun oynarken, film izlerken son derece net görüntü alabileceğiniz telefonda 6 GB Ram’e, 5000 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Hızlı şarj desteği sunan telefonda bulunan kamera sayesinde günün her saati Ultra HD fotoğraflar çekebilirsiniz.

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyutu6,43 inç
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü13 MP
Pil5000 mAh
RAM Kapasitesi6 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 E** T**; “Kutudan silikon kilif cikarken telefon ekranina koruyucu takili olarak gelmesi super oldu. Android 11 uzerine kurulu. Xok kisa surede eski teli senkronize ederek herseyi tasidi. Sistem guncellemesi de alarak miui 12.5.4 oldu. Cok hizli, ekran çözünürlüğü ve parlaklığı gayet başarılı, hoparlör sesi yüksek, kamerası da standart kullanıcılar için fazlasıyla iyi bir telefon.”

👤 Ö** S**; “Oyun oynamıyorum o yüzden oyun performansı için bişey diyemem sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları için gayet yeterli bir telefon kamerası batarya performansı güzel.”


Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi’nin Amiral Gemisi Hangisi?

Günümüzde Xiaomi’nin yeni yılda çıkarttığı Xiaomi 12 serisi en iyisidir. 2022 yılında çıkan Xiaomi 12 serisi henüz piyasaya sürülmemiştir. iPhone 13 Pro Max modeline rakip olan cihaz yeni nesil özelliklerle geliyor.

Xiaomi Nasıl Bir Telefon Markası?

Çin’in Apple’ı olarak adlandırılan marka sektöre çok kısa zaman önce katılmıştır. Kısa sürede başardığı işlerle adından bahsettiren marka dünya çapında tanınırlığa ve kullanıcıya ulaştı. Şık tasarımları ve performanslı telefonları şu an piyasada yoğun ilgi görüyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Xiaomi Telefon Tavsiyesi” üzerine bir yorum

Yorum yapın