En İyi 10 Oppo Telefon Tavsiyesi

OPPO, ülkemizde en çok tercih edilen telefon markalarından biri. Dünyanın en iyi telefon markalarından da olan OPPO özellikle geçtiğimiz 10 yıl içinde yaptığı atılımlarla bu alanda adı ön plana çıkan markaların başında geliyor. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği modelleriyle her yıl on binlerce satış yapan OPPO, yenilenen ve gelişen teknolojilerle özellikle görüntüleme alanlarında büyük yeniliklere imza atıyor.

SıraModellerEkran BoyutuSYblog Puanı
1OPPO A546.51 İnç10/9.8
2OPPO A736.5 inç10/9.8
3OPPO Reno 2 Z6.5 İnç10/9.9
4Oppo Reno 4 Pro6.5 İnç10/9.9
5OPPO Reno 4 Lite6.43 İnç10/9.7
6Oppo Reno 66.4 İnç10/9.8
7Oppo Reno 56.4 İnç10/9.8
8OPPO A556.5 İnç10/9.6
9OPPO A526.5 İnç10/9.5
10Oppo A166.52 İnç10/9.5
Oppo Telefon Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Oppo Telefon Önerisi

Sizler için Oppo tarafından satışa sunulmuş olan en iyi Oppo telefon modellerini derleyerek bu listede bir araya getirdik. Aşağıda ürünleri tüm özellikleriyle görebilirsiniz. Böylece karşılaştırma yaparak seçiminizi yapmanız kolaylaşacak.

OPPO A54

Mobil gereksinimlerinizi karşılamak için özel olarak üretilmiş olan Oppo A54 telefon kamera sensörleri, yazılım destekleri, ekran ve ses özellikleri ile öne çıkan cihaz modern tasarımı ile kullanıcılarını memnun ediyor.

Hafif AğırlıkDüşük Ekran Çözünürlüğü
Hızlı Şarj60 HZ Ekran
Güçlü İşlemci

Ürün Detayı

Görselin Ötesindeki Güzellik tanıtımıyla kullanıcıyla buluşan Oppo A54 Oppo’nun en başarılı akıllı telefon modellerinden biri. A54’ü basit ve somut bir zarafet diye tanımlayan marka, modelin üst seviyedeki özelliklerinden biri olan yüksek performanslı işlemcinin ve Ultra HD ekranın altını da çiziyor.

Ekran Çözünürlüğü720x1600p HD+
Ekran Boyutu6.51 İnç
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi5000 mAH
Dahili Depolama Alanı128 GB
İşletim SistemiAndroid 10 Q

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ö**; “Gerçekyen cok güzel bir telefon şarjı 2 gün yetiyor.Oyun performansı da çok güzel,bu fiyata alabileceğiniz en güzel telefonlardan biri.”

👤 M** Y**; “Tam bir fiyat performans ürünü.. Satıcı da güvenilir.. Ürün içinde Telefon koruyucu ve kırılmaz cam da Oppo tarafından gönderilmiş.. Ne denilebilir ki her şey çok güzel.”


OPPO A73

En parlak ışıktan en karanlık geceye kadar görüşünüzü artıran kamerasıyla, hızlı şarj özelliğiyle Oppo A73, rakiplerine göre uygun fiyata sahiptir. Yüksek performansı sayesinde beklentinizi sonuna kadar karşılar, zarif ve şık dizaynı ile gözünüze hoş gözükür.

Geniş EkranDüşük İşlemci
Ekran Boyutu

Ürün Detayı

Oppo A73, kullanıcısına prestij sağlayan son derece şık deri görünümlü gövde tasarımıyla çok beğenilen bir model. Ekran içi parmak izi kilit açma özelliği bulunan A73 30 Watt VOOC hızlı şarjı ve Amoled ekranıyla da öne çıkan model aynı zamanda yapay zeka ile güçlendirilmiş geniş açı 4 kameraya sahip.

Ekran Çözünürlüğü2400×1080 Piksel FHD
Ekran Boyutu6.5 İnç
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi4015 mAH
Dahili Depolama Alanı128 GB
İşletim SistemiAndroid 10
Kameralar16 MP+8 MP+2 MP+2 MP
Ön Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 A** E**; “Ürün beklentiyi fazlasıyla karşılıyor.Eşime aldık ve eşim çok memnun kaldı.Bataryası gerçekten uzun süre dayanıyor.Ekran geniş,kamera kalitesi de aynı derecede gayet iyi.”

👤 G** D**; “Oppo telefonlar artık favorimiz oldu. Reno 2z, Reno 4 Lite ve sonrasında da bunu aldık. Telefon çok güzel, tıkır tıkır çalışıyor. Donma kasma yok. Geldiğinde android 11 yüklendi. Kullanımı rahat.”


OPPO Reno 2 Z

İnce çerçeveli, Full HD+ çözünürlüklü ekrana sahip olan ürün büyük ekranıyla geniş bir izleme keyfi ve kaliteli ekran deneyimi sunar. Arka tarafta bulunan kameraları ile son derece profesyonel fotoğraflar çeker.

Geniş EkranDüşük Batarya Kapasitesi
Güçlü İşlemci

Ürün Detayı


Muhteşem etkileyici iki renk Gök Beyazı ve Gece Mavisi ile kullanıcıların gönlünü fetheden OPPO Reno2 Serisinin Z klasındaki “Alacakaranlık Sisi” isimli kaplaması büyük ilgi görüyor. 48 MP Ultra Net Ana Kamerası, 8MP Geniş Açılı Lens donanımı, 2MP Mono Lensi ve de 2 MP Portre Lensi bulunan model zamanı dilediğiniz şekilde görüntüleyebilmenizi sağlıyor.

Ekran Çözünürlüğü2340×1080 Piksel FHD
Ekran Boyutu6.5 İnç
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAH
Dahili Depolama Alanı128 GB
İşletim SistemiAndroid 9
Kameralar48+8+2+2 MP
Ön Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 C** K**; “Bir Apple kullanıcısı olarak android bir cihaz almayı hiç aklımdan geçirmiyorken fiyatların yükselmesi beni Oppo almaya karar verdirdi. Hiç pişman olmadım. Eğer benim gibi Apple almaya bütçesi yeterli olmayan kullanıcılar varsa kesinlikle almalı.”

👤 Ş** K**; “Gayet kaliteli bir telefon. Zaten ödüllü. Bu yüzden aldık. Oğlum severek kullanıyor.”


Oppo Reno 4 Pro

Yüksek ram kapasitesi, güçlü işlemcisi sayesinde oyunlarda ve uygulamalarda çok hızlı çalışır. Hiçbir şekilde donma kasma vb sorun yaşanmaz. 6.5 inçlik ekran boyutu size muazzam bir deneyim sunar. 128 GB depolaması ise gayet yeterlidir.

İnce TasarımDüşük İşlemci
Hızlı Şarj
Hafif

Ürün Detayı

OPPO RENO4 Pro 960 fps Akıllı Ağır Çekim Video özelliği gibi gelişmiş kamera fonksiyonlarıyla profesyonel bir deneyim sunarken iddialı renkleriyle kendisini ifade edebilmenizi mümkün kılıyor. Galaktik Mavi, Yıldızlı Gece veya İpeksi Beyaz gibi göz okşayan tonlarıyla öne çıkan Oppo RENO4 Pro, 8 çekirdeğiyle son derece hızlı ve güçlü bir donanıma sahip.

Ekran Çözünürlüğü2400×1080
Ekran Boyutu6.5 İnç
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAH
Dahili Depolama Alanı256 GB
İşletim SistemiAndroid 9
Kameralar48+8+2+2 MP
Ön Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** Ç**; “Mükemmel kaliteli bir ürün xioami gibi değil daha premium hissi veren bir cihaz Samsung m51 den sonra çok hafif ve ince geldi cihaz ekran mükemmel canlı ve renkli sarj hızı ultra süper neredeyse 15 dk da yüzde 10 dan yüzde 100 oldu.”

👤 E** T**; “Alalı bikaç gün oldu. Gayet memnunum. Batarya süresi ve şarj hızı gayet iyi. Edge kenarlar premium his veriyor. Bu fiyata belki işlemcisi daha iyi telefon alabilirdim ancak telefonu aldıktan sonra gördüm ki işlemcinin bir önemi yok. Telefonun bana verdiği hissiyat daha önemli.”


OPPO Reno 4 Lite

Rekabetin gün geçtikçe arttığı akıllı cep telefonu sektöründe donanımlarıyla öne çıkan Oppo Reno 4 Lite, serisinin en ince telefonudur. Son derece modern gözüken telefon 6.43 inç boyuta, 1080×2400 FHD+ çözünürlüğe sahiptir.

6 Adet KameraRakiplerine Göre Küçük Ekran
Yüksek Çekim

Ürün Detayı

Oppo RENO4’ün Lite versiyonu olan model 220° pürüzsüz yuvarlak kenarları ve 20:9 en boy oranıyla ultra ince bir tasarıma sahip. Reno serisinin bu en ince tasarımlı telefonu Mat Siyah ve Metalik Beyaz renkleriyle de son derece şık bir çizgi sergileyerek görüntüsüne maksimum özen gösteren kullanıcılara hitap ediyor.

Ekran Çözünürlüğü2400×1080
Ekran Boyutu6.43 İnç
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAH
Dahili Depolama Alanı128 GB
İşletim SistemiAndroid 10
Kameralar48+8+2+2 MP
Ön Kamera16+2 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 H** K**; “Android telefonların genel olarak büyük olması hiç hoşuma gitmiyordu. Fakat baktığım iphone SE ve iphone 12 mini nin çok pahalı olması nedeniyle bu ürüne baktım. Xiaomi modellerine göre daha inceydi. Sonuç itibariyle 35 yaşında boğa burcu, standart iş ve sosyal medya kullanan, oyun oynamayan birisi olarak beni tatmin etti.”

👤 U** S**; “Batarya 2 gün rahat gidiyor. Kamera çekimi, benim için yeterli. Isınma hiç olmadı. Donma, uygulamalar arası geçişte duraksama vs. hiç olmadı. Yani genel olarak memnunum.“


Oppo Reno 6

Özellikleri bakımından incelendiğinde gelişmiş bir ekranda akıllı telefon deneyimi sunan Reno 4 Lite, 128 GB kapasitesi ile tüm belgeleriniz için yeterli bir depolama alanı veriyor. 8 GB rami hızlı işlemler yapılmasını sağlıyor.

Yüksek Kamera ÇözünürlüğüYüksek Fiyat
90 Hz Ekran
Modern Tasarım

Ürün Detayı

OPPO Reno serisinin en yeni ürünlerinden biri olan Reno6 gözlerinizi yormadan keyifli bir kullanım sağlayan özelliklerle donatılmış durumda. Full HD ve AMOLED Ekran, yüksek çözünürlüğüyle öne çıkarken düşük ışık koşullarında dahi gözleriniz koruyacak DC karartma teknolojisi de bir diğer artı.

Ekran Çözünürlüğü2400×1080
Ekran Boyutu6.4 İnç
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4310 mAH
Dahili Depolama Alanı128 GB
İşletim SistemiAndroid 10
Kameralar64 MP
Ön Kamera44 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 H** D**; “Ürün Tam istediğim gibi gayet güzel kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkürler.”

👤 R** N**; “Çok güzel hızlı şarj oluyor ve uzun süre şarjı bitmiyor kamerası zaten harika sadece ürünle beraber verilen ekran koruyucu iyi değil hemen çizildi.”


Oppo Reno 5

Oppo Reno 5, 8 çekirdekli CPU ve 2.2 GHz frekans aralığı olan işlemcisi sayesinde pek çok işlemin aynı anda, kesintisiz bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Çoklu kamera donanımına sahip olan akıllı telefon 128 GB depolama alanına sahip.

Yüksek ÇözünürlükDüşük Batarya Kapasitesi
Yüksek Depolama Alanı

Ürün Detayı

Oppo’nun en fonksiyonel ve beğenilen modellerinden biri olan ve neredeyse yok satan modeli Reno 5 üstün kamera özellikleriyle öne çıkıyor. Reno 5, ikonik tasarımıyla ve kaliteli kamerasıyla diğer modellerden ayrılırken farklılık isteyenlerin tercihi oluyor. Geniş ekranı sayesinde seyir zevki yüksek bir model olan Oppo Reno 5 ekranı Gorilla Glass 6 ile güvenle korunuyor.

Ekran Çözünürlüğü1080 X 2400p FHD+
Ekran Boyutu6.4 İnç
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4300 mAH
Dahili Depolama Alanı128 GB
İşletim SistemiAndroid 11
Kameralar64 MP
Ön Kamera44 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 B** B**; “iPhone’dan kurtulmak için 2 sene önce telefon arıyordum ve Oppo daha yepyeniydi, kimse adını bilmiyordu fakat tüm özellikleri çok hoşuma gidince aldım ve 2 senedir canavar gibi, ne bir takılmak, donmak, tek bir sorun yok.”

👤 M** C**; “Bu yeni modeli görünce, özellikler, vs. her şey zaten baktım olağanüstü, hiç düşünmeden aldım. Ertesi gün teslim edildi ve tabii hemen kurdum. Telefon klonlama özelliğiyle sadece birkaç dakika sürüyor her şey. İnanılmaz hızlı bir telefon, kameralar süper, fazla detaya girmeyeceğim çünkü Oppo-sever olarak her şeyinden son derece memnunum.”


OPPO A55

Hızlı şarj desteği olan telefon, 1 saat gibi kısa bir sürede 2 gün kullanım sunuyor. 5000 mAh bataryası sayesinde telefonunuzu hiç şarj etmeden günlerce kullanabiliyorsunuz. Üçlü kamera sistemi ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıların ilk tercihlerinden birisi Oppo A55 oluyor.

Hızlı Şarj DesteğiDüşük Ses Kalitesi
Büyük Ekran
Yüksek Batarya Kapasitesi

Ürün Detayı

50MP ultra geniş 2 kamerası bulunan OPPO A55, hızlı şarj özelliği olan 5000mAh ultra bataryasıyla sürekli şarj etme sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. 6,51 inçlik delikli ekranı ve ikili stereo hoparlörleriyle oyun performansı kullanıcıları tarafından oldukça beğeniliyor.

Ekran Çözünürlüğü1080 X 2400p FHD+
Ekran Boyutu6.5 İnç
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi5000 mAH
Dahili Depolama Alanı64 GB
İşletim SistemiAndroid 11
Kameralar48 MP
Ön Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 I** D**; “Alırken çok düşündüm. Çünkü yorumların çoğu tatmin edici değildi. Yinede aldım ve çok memnunum şuan hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Çok hızlı bir telefon ayrıca ses ve kamera özellikleri muhteşem.”

👤 O** Y**; “Telefonu aldım paketleme çok iyi yapılmış işlemci görüntü kalitesi hızı çok iyi şarj 3 4 gün gidiyor benim kullanmama göre.”


OPPO A52

Şık ve zarif bir telefon isteyen kişiler için uygun olan Oppo A52, 720×1600 FHD+ ekranı, 270 PPI yoğunluğu sayesinde net ve gerçekçi görüntüyü direkt kullanıcıya aktarır. Dizi veya film izlerken, oyun oynarken keyifli bir deneyim sunar.

Güçlü İşlemciHızlı Şarj Özelliği
Yüksek Görüntü Kalitesi

Ürün Detayı

1080P Neo-ekran ve çift stereo hoparlörüyle mükemmel ses efektleri sunan model Takımyıldız dizi kameralarıyla da çok beğenilen modellerden biri oluyor. Ultra net videolar çekebilir, gece çekimlerinde kusursuz sonuçlar alabilir, harika öz çekimler yaratabilirsiniz.

Ekran Çözünürlüğü1080 X 2400p FHD+
Ekran Boyutu6.5 İnç
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi5000 mAH
Dahili Depolama Alanı64 GB
İşletim SistemiAndroid 10
Kameralar12+8+2+2 MP
Ön Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 M** A**; “Telefon kabı ve cam filmiyle göndermiş arkadaşlar. Satıcı güzel esnaf. Telefonda fiyat performans açısından mükemmel.”

👤 S** Ü**; “Ürün piyasaya göre fiyat performans olarak güzel. Yanında ekran koruyucu ve kılıfla gelmesi iyi.”


Oppo A16

Yüksek batarya kapasitesi sayesinde günlük hayatta uzun bir kullanım ömrü sunan telefon büyük ekran telefona sahip olmayı seven kullanıcılara hitap eder. Parmak izi ve yüz tanıma sistemi sayesinde kullanıcılarına avantaj sağlar. Üçlü kamera sistemi sayesinde başarılı fotoğraflar çekilebilir.

Fiyat Performans ÜrünüTek Sim Girişi Olması
Yüksek Batarya Süresi

Ürün Detayı

A serisinden ekonomik koşullara sahip olabileceğiniz A16 Corning Gorilla Glass teknolojisi ve Hd+ gözlerinizi yormayan büyük ekranıyla serinin en iyi seçeneklerinden biri oluyor. Klasik renklerle her yaş ve profildeki kullanıcıya hitap eden modelin 8 MP Ön kamerası bulunuyor.

Ekran Çözünürlüğü1080 X 2400p FHD+
Ekran Boyutu6.52 İnç
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi5000 mAH
Dahili Depolama Alanı64 GB
İşletim SistemiAndroid 10
Kameralar13 MP
Ön Kamera18 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 T** Ö**; “İşlemcisi kamerası ve görseli ile bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefonlardan. Ekstra özellikleri çok kullanışlı. Yüz tanıma ve parmak izi algılama çok hızlı. Bataryası yoğun kullanıma rağmen günü çok rahat çıkarıyor.”

👤 A** E**; “Bu fiyata bu cihaz gerçekten çok mantıklı, bu arada kutunun içinde silikon kılıf mevcut bilginiz olsun arkadaşlar.”


Sıkça Sorulan Sorular

En İyi Oppo Telefon Hangisi?

Hem tasarımı hem de donanımı bir telefonun en önemli özelliğidir. Oppo’nun yeni serisi Reno en iyi donanıma sahip modeller arasında yer alıyor. En iyi Oppo telefon hangisi sorusunun cevabını Reno serisi olarak verebiliriz.

Oppo Nasıl Bir Marka?

Çin’in en önemli teknoloji markalarından birisi olan Oppo 2004 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıllarda LCD TV, DVD/Blu-Ray, Medya oynayıcı gibi ürünlerle öne çıkan markanın kökeni BBK elektronik. Daha sonraki yıllarda akıllı telefonlara odaklanan marka bu konuda kendini oldukça iyi geliştirdi.

Oppo Sağlam mı?

Son zamanlarda akıllı telefon piyasasının en çok konuşulan markalarından olan Oppo’nun sağlam olup olmadığı da en çok tartışılan konulardan birisi. Yapılan testlere göre son derece sağlam telefonlar üreten Oppo markası telefonlarında dayanıklılığa çok önem veriyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın