En İyi 10 Saç Açıcı Markası

Saç açıcı ürünler, saçın doğal renginden birkaç ton açık bir görünüm elde etmeye yardımcı olan ürünlerdir. Bu ürünler, genellikle güneş ışınları veya saç kurutma makinesi gibi ısı kaynaklarıyla etkileşime girerek saç rengini açarlar. Pratik bir şekilde kullanılabilen saç açıcı ürünler, özellikle yaz aylarında tercih edilir. Güneşin etkisiyle saçlarınıza doğal ve hafifçe açılmış bir görünüm kazandırmak isteyenler için ideal bir çözümdür.

Eğer saçlarınızı doğal bir şekilde açmak ve onlara ışıltı katmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Sizler için özenle seçtiğimiz saç açıcı ürünler, doğal görünüm sunduğundan en sevilen markalardan oluşmaktadır.

SıraMarkaÖzellikSYblog
1L’Oréal ParisAmonyak İçeriği10/9.9
2PaletteEtkisi10/9.9
3URBAN CareSaç Onarması10/9.9
4John FriedaSarı Saçlara Özel10/9.9
5ArifoğluDoğal İçerik10/9.8
6NevaHızlı Etki10/9.8
7Ashley JoyPratik Kullanım10/9.8
8Wiss PlusKalıcı Etki10/9.8
9Bio VitalsDoğal İçeriği10/9.7
10Agivaİçeriği10/9.6
Saç Açıcı Ürün Tavsiye Listesi

En İyi 10 Saç Açıcı Ürün

Krem veya sprey formunda bulunan saç açıcı ürünler, saçın uzun süre boyunca güneşe maruz kalmasına gerek kalmadan istenilen renk tonunu elde etmeyi sağlar. Her kullanımda saçın rengini biraz daha açan bu ürünler, saçın daha canlı ve parlak görünmesine katkı sağlar.

İşte en iyi saç açıcı ürün tavsiyesi…

L’Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel

Saça zarar vermeyen formülüyle beğeni toplayan L’Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel, kahverenginden sarıya kadar tüm saç renkleri için uygun.

Hızlı EtkiSaç Kurutma

Ürün Detayı

En iyi saç açıcılar arasında yer alan L’Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel, krem formuyla dikkat çekiyor. Saçlarının doğal parlamasını isteyenlerin tercih ettiği L’Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel, boyalı saçlar hariç kahverenginden sarıya kadar tüm saç renkleri için kullanıma uygundur. Ayrıca Sunkiss’in benzersiz formülü, saçlarınızı korurken aynı zamanda rengini aşamalı olarak açmanızı sağlar.

Hacmi100 ml
FormJel Krem

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** E****; “Ürünü yıllardır severek kullanıyorum. ben özellikle güneşli günlerde kullanıyorum saç kurutma makinesi sanki güneş kadar etki etmiyor uzun süreli ve yavaş kuruduğundan güneş daha iyi etki ediyor gibi hissediyorum. saçlarımda herhangi bir yıpranma yaşamadım dediğim gibi yıllardır kullanıyorum yalnızca diplerine uyguluyorum. tavsiyem güneşle kurutmanız.”

👤 S*** Ö****; “Senelerdir kullandığım sarartıcı, fiyatı düştükçe de stok yapıyorum 💞 Paketlemede güzeldi 💖”


Schwarzkopf Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey

Saçların rengini aşamalı olarak açan Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey, argan yağı sayesinde bakım sunuyor.

Argan YağıSaçı Kurutması

Ürün Detayı

Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey, içeriğindeki Argan yağı sayesinde saçlarına bakım yaparak sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor. Üstelik, aşamalı aydınlatma ve doğal güneş ışığı etkisini bir araya getirerek saçlarını adeta bir sanat eserine dönüştürüyor. Saç rengini kalıcı olarak açan bu özel sprey, her uygulamada çeyrek tondan başlayarak maksimumda 2 tona kadar açma özelliğine sahip.

Hacmi150 ml
FormuSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 Ü**** İ***; “İki kez kullandım saçım koyu kahveden bu renge geldi hem de güneşte durmadan sadece kurutma makinesiyle.”

👤 B**** U***; “Saçı çok kurutuyor kullandıktan sonra çok aşamalı bakım gerektiriyor. Saçı ilk kullanımdan itibaren açıyor. Siyah saçlılar turuncu açılmaması için mor şampuan kullanabilir. Ürün de az 1 ton açılma için 1 kutunun kullanılması gerekiyor.”


URBAN Care Summer Glow Renk Açıcı Saç Spreyi

Klarstein Fruit Jerky Plus 6, sebze ve meyveleri kuruturken besinlerin lezzetini ve değerini koruyarak, sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamanıza yardımcı olur.

Vitamin E
Keratin

Ürün Detayı

Sıcak mevsimlerin enerjisi saçlarında canlansın isteyenler için özel bir çözüm sunan URBAN Care Summer Glow Renk Açıcı Saç Spreyi, saçlara eşsiz bir dokunuş katıyor. Monoi Yapı içeriği sayesinde saçları kurutmadan, kolay taranabilir hale getirerek, doğal ve çekici sarı tonlara dönüşüm sağlıyor. Peroksit renk açıcı özel formülü, saçın doğal yapısını koruyarak ısı veren şekillendiricilerle etkileşime giriyor. Bu sayede 3 kullanımda kademeli olarak saç rengini açarken, hafifçe aydınlatma etkisiyle güneşte açılmış bir görünüm sunuyor.

Hacmi150 ml
FormuSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** K***; “Geçen yaz uygulamıştım. Beşinci uygulamada bu renge ulaştı. Benim saçlarım çok siyah ve beyaz var. Bunu kullandığımda beyazları biraz kırdı ve renk uyuşmadı. Şimdi uzayan siyah yerlerde uygulama yapacağım. Umarım aynı tonu tutturabilirim. Uzadığında nasıl uygulanmalı aynı ton tutar mı diye çok araştırdım ama bulamadım. Renk açmada çok iyi saçlar yıpranmıyor.”

👤 R*** Ö****; “Valla 10 numara 5 yıldız çok şaşırdım baya fiyat performansı iyi aradaki farka bakarmısınız”


John Frieda Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Sprey

Temiz ve nemli saça uygulanabilen John Frieda Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Sprey, sarı saçlar için özel olarak geliştirilmiştir.

Doğal Görünüm Sunması

Ürün Detayı

John Frieda Sheer Blonde Sarı Saçlara Özel Renk Açıcı Sprey, sarı saçlara özel olarak tasarlanmış benzersiz bir ürün. Sarı saçların doğal ışıltısını artırmayı ve gereksinim duyduğu bakımı sağlamayı amaçlayan bu ürün, saçın güçlenmesine destek oluyor. Fön makinesiyle temasıyla birlikte etkisini artıran bu özel formül, saçınızın doğal güzelliklerini daha da öne çıkarıyor.

Hacmi100 ml
Formusprey

Kullanıcı Yorumları

👤 İ**** B***; “Çok doğal görünüyor tam istediğim gibi kademeli olarak açıyorum bundan 1-2 ton daha açarsam benim için kafi farkı diplerden ve kaş rengimden görebilirsiniz”

👤 R*** Y***; “Ürün çok kuvvetli. Kumralım. Saçıma bir kere sıktım rengi açılmadı dedim. 2. kere daha sıktım birden bi açıldı. Cennet mahallesindeki çingeneler gibi dolanıyorum etrafta. Kafam sapsarı oldu. Meğerse beklemek gerekiyormuş. Ayrıca kısa saça uygulamayın. Siyah kalıyor.”


Arifoğlu Papatya Suyu Sprey

Güneşin etkisiyle saç rengini açmak isteyenlere özel üretilen Arifoğlu, %100 doğal papatya suyundan oluşuyor.

Doğal İçerik

Ürün Detayı

Doğal yollarla saç rengini açmak isteyenler için özel olarak üretilen Arifoğlu Papatya Suyu Sprey, saç bakım rutinini doğallıkla tamamlamak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Bu özel sprey, papatya çiçeğinin özünden elde edilmiş yağ altında kalan suların özel olarak ayrıştırılmasıyla üretiliyor. Tamamen doğal bir ürün olan Arifoğlu Papatya Suyu Sprey, saçlarınıza derinlemesine besleyici ve nemlendirici etkiler sunarak onları canlı ve sağlıklı tutmanıza yardımcı oluyor.

Hacmi100 ml
FormSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 B*** A*****; “2 yıldır kızıma yaz-kış düzenli olarak kullanıyorum memnun kaldığım bir ürün kokusu yapısı çok güzel, satıcıda çok iyi paketlenmiş, kargo hızlı teşekkürler 👍🏻”

👤 G**** S***; “Kokusu yazılanların aksine kötü değil bence. 4-5 gündür kullanıyorum saçımda herhangi bir değişim olmadı. Bakalım 1 hafta daha kullanacağım ne olacak. (Saç rengim açık kumral bu arada)”


Neva Blond Ultimate Doğal Renk Açıcı Sprey

Doğal ve parlak bir saç rengi elde etmek isteyenler için ideal olan Neva Blond Ultimate Doğal Renk Açıcı Sprey, silikon içermeyen formülüyle beğeniliyor.

Silikon İçermemesi

Ürün Detayı

Saç renginizi doğal görünümlü sarı tonlara dönüştürürken saçlarınıza yoğun bir parlaklık kazandıran Neva Blond Ultimate Doğal Renk Açıcı Sprey, saç bakım rutininize yeni bir soluk getiriyor. Silikon içermeyen özel formülü sayesinde saçlarınızın doğal yapısını koruyarak saç renginizi açıyor ve bu işlem sırasında durulanma gerektirmiyor. Sprey formu sayesinde kullanımı son derece kolay olan bu ürün, saç bakımınızı hızlandırırken aynı zamanda saçlarınızı güzelleştirmenize yardımcı oluyor.

Hacmi150 ml
FormSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** G***; “Benim saçımı siyahtan iki kutuda bu renge çevirdi üçüncü kutumu sipariş verdim ben saçlarımı yıkadıktan sonra saç koruyucu bir ürün kullanıp üzerine bunu sıkıyorum sonrasında güneşe çıkıyorum kuruduktan sonra saçımı düzleştiriyorum daha çok açılsın rengi diye tek sıkıntısı saçı sertleştiriyor kurutuyor yanında buna iyi gelecek bir ürün kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız 💖”

👤 N**** D****; “Koyu kahverengi saçlarımı tek kullanımda bu şekilde yaptı. Tabi güneşte kurutmakla fön ile kurutmak arasında fark bulunuyor belirtmek isterim”


Ashley Joy Renç Açıcı Sprey

Ashley Joy Renk Açıcı Sprey, saçlarınıza güneşte açılmış gibi doğal ve parlak bir görünüm kazandırırken aynı zamanda saçlarınızı onarıp koruyarak daha canlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

İçeriği

Ürün Detayı

En iyi renk açıcı spreyler arasında yer alan Ashley Joy Renç Açıcı Sprey, içeriğinde bulunan aloe vera ile saç tellerinizi onararak saçlarınızın daha sağlıklı ve canlı görünmesini destekler. İçeriğindeki papatya ve limon özleri sayesinde saçlarınıza doğal bir parlaklık katan bu sprey, saçlarınıza ferahlık ve canlılık kazandırır.

Hacmi110 ml
FormSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** K*****; “Koyu kumraldan üç kullanımda çok doğal bir renge dönüştü. kuaförlere bu rengi yaptıramıyordum daha çok açılması istediğim yerlere daha fazla ürün sıktım. benzer ürünler kadar kuvvetli değil, çok daha az turunculaşma yapıyor hemen ardından mor şampuan kullanırsanız sorun olmuyor. Benzer ürünler saçı yıpratırken parlatıp yumuşatıyor.”

👤 E**** K*****; “Kumral saçta beklediğimiz ışıltıyı sağladı, satıcı ilgiliydi, ürün hızlıca gönderildi, teşekkür ederiz.”


Wiss Plus Doğal Saç Rengi Açıcı

İçeriğindeki papatya özleriyle saç rengini doğal bir şekilde açan Wiss Plus Doğal Saç Rengi Açıcı, aynı zamanda bakım yapıyor.

Papatya Suyu

Ürün Detayı

Saçlarınıza nazikçe etki ederken dikkat çekici bir renk değişimini sağlayan Wiss Plus Doğal Saç Rengi Açıcı, saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırarak doğal güzelliklerini ön plana çıkarır. Saçlarınıza nazikçe etki ederken dikkat çekici bir renk değişimini sağlayan bu ürün, saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırarak doğal güzelliklerini ön plana çıkarır.

Hacmi150 ml
FormSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 R**** T***; “Çok beğenerek kullanıyorum, bittikçe stokluyorum”

👤 M**** Y****; “Bir instagram fenomeni tavsiyesi ile aldım. kızımın saçları harika açıldı. Artık her yaz favorim budur.”


Bio Vitals Papatya Suyu İlaveli Saç Açıcı Sprey

Uygun fiyatlı saç açıcı spreylerden biri olan Bio Vitals Papatya Suyu İlaveli, saçı açmanın yanı sıra nem kazandırıyor.

İçeriği
Fiyatı

Ürün Detayı

Doğal saç açıcı spreyler arasında yer alan Bio Vitals Papatya Suyu İlaveli Saç Açıcı Sprey, uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken etkileyici bir üründür. Doğal papatya suyunun gücü ile zenginleştirilmiş olan bu sprey, saçlarınızın rengini açarken aynı zamanda saç derinizi nemlendirerek rahatlatıcı bir etki sunar.

Hacmi150 ml
FormuSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 K**** G****; “Gayet iyi açtı saçı tek kullanımda basarılı👍”

👤 D*** H****; “Kızımın saçlarına kullanıyorum kumral saçları sarı oluyor.”


Agiva Doğal Renk Açıcı Saç Sprey

Agiva Doğal Renk Açıcı Saç Spreyi, saçlarınıza doğal ve güneşten açılmış gibi bir parlaklık ve canlılık katarken aynı zamanda saçlarınızın sağlığını da önemseyerek bakım yapar.

Etki

Ürün Detayı

Agiva Doğal Renk Açıcı Saç Spreyi, saçlarınıza güneş ve ısı etkisiyle aktifleşen özel formülü sayesinde doğal bir renk açma deneyimi sunuyor. İçeriğindeki bakım özellikli papatya ile saçlarınıza aşamalı aydınlatma ve güneş ışığı etkisini taşıyan bu ürün, saçlarınızın rengini güzelleştirirken aynı zamanda bakım yapar. Etkili sonuçlar sunan formülü sayesinde Agiva Doğal Renk Açıcı Saç Spreyi, saç rengini 2 tona kadar etkili bir şekilde açma imkanı sunuyor.

Hacmi150 ml
FormSprey

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** E***; “Çok güzel açıcı saçı yıpratmıyor.”

👤 E***** İ****; “İkinci kez sıktığınızda gözle görülür bir açılma oluyor, diğer markalar gibi saçta sertlik yapmıyor çok beğendim.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi saç açıcı markası hangisi?

En iyi saç açıcı markası arasında; L’Oréal Paris, Palette, URBAN Care, John Frieda, Arifoğlu, Neva, Ashley Joy, Wiss Plus, Bio Vitals ve Agiva yer almaktadır.

Saç açıcı sprey sarı saçı açar mı?

Sarı saçlara özel olarak üretilen saç açıcı ürünleri tercih ederseniz, saçlarınızı bir iki ton açabilirsiniz.

Palette saç açıcı sprey kaç dakika bekletilir?

Palette saç açıcı, saça uygulandıktan sonra en fazla 30 dakika bekletilmelidir. 30 dakika sonrasında yıkanmalıdır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın