En İyi 15 Saat Markası Tavsiyesi

İster kadın olsun ister erkek, şıklıktan ödün vermeyenlerin favori aksesuarlarından biri de saatler. Tarzın tamamlayıcısı olan ve hem karakteri hem de stili en çok ortaya koyan aksesuar olarak görülen kol saatleri sadece zamanı takip etmek için değil modaya eşlik etmek için de tercih ediliyor.

Genel olarak öne çıkan İsviçre ve Almanya markası saatler olsa da popüler markaların iddialı saat modelleri de yoğun talep görüyor. Her yaştan ve zevkten insanın kullanımı için tasarlanmış, çok sayıda fonksiyonla donatılmış en iyi kol saati markaları tarafından satışa sunulmuş saat modelleri geniş fiyat skalasıyla çok sayıda seçeneği barındırıyor.

SıraModellerKasa ÇapıSYblog Puanı
1Casio F-91W-1DG33,2 Mm10/9.9
2Daniel Klein Kadın Saat35 Mm10/9.8
3Seiko SNZG11K136 Mm10/9.7
4Slazenger 09.1767.4.0534 Mm10/9.8
5Tommy TH178179040 Mm10/9.8
6Guess Guu1337l1m40 Mm10/9.7
7Quantum HNG704.67146 Mm10/9.8
8Swatch GP40334 Mm10/9.7
9Lacoste 200104338 Mm10/9.9
10Michael MK317842 Mm10/9.9
11Ferrucci Fc.13070m.0336 Mm10/9.9
12Fossil FFS4835IE44 Mm10/9.9
13Emporio AR168335 Mm10/9.8
14Longines L3.258.0.88.630 Mm10/9.8
15Tissot T120417110410146 Mm10/9.8
Saat Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 15 Saat Markası ve Modeli

En iyi saat markaları tarafından satılan modellerin fiyatları herkesin ulaşabileceği seviyelerin çok daha üzerinde olsa da meraklıları sayesinde bu popüler markalar her zaman büyük ilgi görüyor. Bundan dolayı bizlerde en iyi saat marka ve modellerinden bir liste oluşturduk.

İşte 2024 yılının en iyi saat markası ve modelleri:

Casio F-91W-1DG Digital

Casio, dayanıklılığı ile ön plana çıkan saat markalarından biridir. F-91W-1DG modeliyle özellikle sporcu, askeri personel veya kampçılardan büyük ilgi görüyor. Su geçirmez özelliği olan bu saat, dijital olmasından dolayı da oldukça fazla satılıyor.

Su GeçirmezRenk Seçeneği
Hafif
Dijital

Ürün Detayı

Silikon kordona sahip olan Casio F91W-1DG dijital kol saati, suya dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. 30 metre derinlikte bile su geçirmeyen bu saati en çok askeri personel, sporcu veya kampçılar tercih ediyor. Alarm, kronometre ve takvim özellikleri bulunan bu saat, 21 gram ağırlığı ile kolda hissedilmiyor. Bütün hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilecek bu saat, uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanılabiliyor.

AlarmVar
CamMineral
CinsiyetErkek
Çalışma TipiPilli
IşıkVar
Kadran RengiGri
Kasa Çapı33,2 mm
Kasa MalzemesiPlastik
Kasa RengiSiyah
Kasa TipiKöşeli
Kordon RengiSiyah
KordonSilikon
KronometreVar
Su Geçirmezlik30 m

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Ç* ”Ürüne söylenecek söz yok yılların eskitemediği efsane orijinal Casıo saat. Ürünü İsviçre saat satıcısından sipariş ettim çok kısa zamanda kargoya teslim edip güzel bir şekilde orijinal kutusuyla tarafıma gönderdi. İşini layıkıyla yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.”

👤 B** Ö** ”30 yılı aşkın kullandığım bir marka CASIO, 10 yaşındaki oğlum için ilk CASIO sunu aldım. Bayrak teslim görevimi gerçekleştirdim.☺️🙏 şiddetle tavsiye ederim kasa kibar küçük ve hafif %100 ORJİNAL bir ürün. Emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER..”


Daniel Klein Kadın Kol Saati / Premimum Series

Daniel Klein markasının Premium serisi olan bu saat, kalitesine oldukça uygun fiyatıyla dikkat çekerken altın renginde kadran ve taş detayları ile oldukça şık görünüyor.

Su GeçirmezIşık
Takvim GöstergesiAlarm
Şık Tasarım

Ürün Detayı

35 mm kasa çapına sahip olan Daniel Klein, tamamen çelik malzemeden üretildiği için oldukça sağlam bir ürün. Kadran rengi altın olan bu saat, camı çevreleyen tam tur taşları ile oldukça şık görünüm sağlıyor. Sadece saati görmek için kullanılmayan bu ürün; gün, ay ve yıl göstergeleri sayesinde kolayca içinde bulunduğunuz zamanı öğrenebiliyorsunuz. Su sıçramalarına karşıda dayanıklı olan bu saat, Quartz pilinden güç alıyor.

AlarmYok
CinsiyetErkek
Çalışma TipiPilli
IşıkYok
Kadran RengiAltın
Kasa Çapı35 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiAltın
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiBi Color
KordonMetal
Su Geçirmezlik3 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 H** K** ”Çok güzel çok şık kibar çok beğendim tavsiye ederim.”

👤 E** A** ”Ben çok sevdim özellikle günleri göstermesi çok hoşuma gitti.”


Seiko SNZG11K1

Bez kordona sahip olan Seiko, spor bir görünüm sağlıyor. Kasası çelik olan bu saatin camı kristal olduğu için çizilmelere ve darbelere karşı oldukça dayanıklı.

Kristal CamIşık
Takvim GöstergesiKronometre
Çelik Kasa

Ürün Detayı

Spor giyinmeyi seven erkeklerin hoşuna gidecek Seiko SNZG11K1, bez kordonu ile oldukça tarz bir hava katıyor. Çelikten üretilen kasası sayesinde darbelere karşı dayanıklı olan bu saat, kristal camı sayesinde çiziklere karşıda direnç gösteriyor. Pille değil otomatik çalışan saat, bu sayede pil değiştirme derdinden kurtarıyor. Aynı zamanda takvim özelliği olan bu ürün, bir saatten daha fazlasını sunuyor.

CamKristal
CinsiyetErkek
Çalışma TipiOtomatik
IşıkYok
Kadran RengiLacivert
Kasa Çapı36 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiGri
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiLacivert
KordonBez Kordon

Kullanıcı Yorumları

👤 Umut A ”Ürün görselinden dolayı tereddütlerim vardı. Hatta sipariş verdikten sonra iptal ettirmeyi düşündüm. Ama saati alınca iyi ki almışım dedim. İstesem bu kadar olamazdı. Saatin içi ya siyah ya da aşırı koyu lacivert, Tam çözemedim. Ama çok hoşuma gitti. Tek Saat çok hızlı bir şekilde ürünü elime ulaştırdı. Almış olduğum saatten ve hizmetten çok memnun kaldım. Teşekkürler.”

👤 Y* M* ”Tek kelimeyle süper Seiko 5 kalitesi zaten tartışılmaz bilekte duruşu estetiği ve spor görünüşü çok güzel. Hem spor olsun hem de otomatik mekanizma hastasıyım diyenler çekinmeden alabilir.”


Slazenger SL.09.1767.4.05

Slazenger markasının en çok satılan modeli olan bu saat, 5 ATM su geçirmez özelliği sayesinde günlük kullanımda kolunuzdan çıkarmadan işlerinizi yapabilmeyi sağlıyor.

Şık TasarımAlarm
Takvim GöstergesiKronometre
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Çelik malzemeden üretilen Slazenger, yuvarlak kasa tipi ile en ince bilekte bile oldukça şık görünüyor. Takvim özelliği bulunan bu saat, günü ve ayı kolayca takip etmenize yardımcı olduğu gibi, su geçirmez özelliği sayesinde de uzun yıllar sorun yaşamadan kullanmanızı sağlıyor. Kadran rengi beyaz ve çevresi küçük taşla tam tur yapılmış olan bu saati, özel günlerde bile kombin yapabilirsiniz.

CamMineral
CinsiyetKadın
Çalışma TipiAnalog
Kadran RengiBeyaz
Kasa Çapı34 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiSarı
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiSarı
KordonÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 A* T* ”Çok şık, çok güzel bir saat.
Ayrıca satıcı firmaya göndermiş olduğu hediye ve kibar nottan dolayı çok teşekkür ederim. Paketleme ve kargo çok iyi. Parasını sonuna kadar hak eden bir firma ve ürün…. Tekrar teşekkürler.”

👤 C** T ”Ürün çok güzel, paketi kutusu harika, ayrıca nazik hediyeniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum🥰”


Tommy Hilfiger TH1781790

Oldukça şık görüntüye sahip olan Tommy Hilfiger, açık deri kordonu ve gri kadranı ile her kombine ayak uyduruyor. Ayrıca takvim göstergesi bulunan bu ürün, sadece saati değil günleri de kontrol etmeye yardım ediyor.

Şık TasarımAlarm
Takvim GöstergesiKronometre
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Tommy Hilfiger markasının bu kadın kol saati şık görüntüsü sayesinde markanın çok satanları arasında yer alıyor. Açık tonlarda olan bu saat, her kombine kolayca ayak uydurabiliyor. 5 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliği olan saat, Quartz mekanizma ile çalışıyor. Deri kordon sayesinde temizlenebilir özelliği bulunan bu ürün, takvimi kolayca takip etmeniz için ise gösterge barındırıyor.

CamMineral
CinsiyetKadın
Çalışma TipiAnalog
Kadran RengiBeyaz
Kasa Çapı40 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiSarı
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiGri
KordonDeri
Suya Dayanıklılık11 mt-50 mt

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** A** ”Çok şık bir saat tavsiye ederim.”

👤 H** A** ”Bayıldım, çok klas bir saat.”


Guess Guu1337l1m

Kadran boyutu ne çok küçük ne de çok büyük olan Guess, ince bileklerde bile oldukça şık bir görünüm sağlıyor.

Şık TasarımAlarm
Takvim GöstergesiKronometre
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Özellikle özel günlerde tercih edilen Guess markasının Guu13337L1m model saati metal ve taşların uyumu ile abiye kıyafetlere farklı hava katıyor. Quartz pil ile çalışan bu ürün, çelik olmasından dolayı darbelere ve düşmelere karşı oldukça sağlam. Mineral camdan üretilen bu saat, kasa çapı 40 mm olduğundan en ince bilekte bile zarif görünüyor.

CamMineral
CinsiyetKadın
Çalışma TipiAnalog
Kadran RengiBeyaz
Kasa Çapı40 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiMetalik Gri
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiMetalik Gri
KordonÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Y** ”Bu saatle aşk yaşıyordum sonunda aldım çok güzel boyutu çok büyük değil çok küçük de değil.”

👤 E** T** ”Beklentimi karşıladı, gayet şık bir saat.”


Quantum HNG704.671

Dünyaca ünlü Quantum markasının HNG704.671 modeli, özellikle spor giyinmeyi seven erkeklerin dikkatini çekiyor. Kadran ve kordon rengi siyah olan saat, bu sayede her kombine uyum sağlıyor.

Silikon KordonAlarm
Takvim Göstergesi
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Kasası metalden üretilen bu ürün, dünyaca ünlü Quantum markasının çok satan erkek saati modelleri arasında yer alıyor. Çapı 46 olan bu saat, kolda fazla küçük görünmüyor. Kadran ve kordon rengi siyah olduğundan kıyafetlere uyum sağlayan bu ürün, en çok spor giyinmeyi sevenler tarafından satın alınıyor. 10 metre derinliğe kadar suya karşı dayanıklı olan bu saat, takvim özelliği sayesinde de işlevsel olduğu gibi silikon kordonları sayesinde de kolayca temizleniyor.

CamMineral
CinsiyetKadın
Çalışma TipiAnalog
Kadran RengiSiyah
Kasa Çapı46 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiSiyah
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiMetalik Gri
KordonSilikon

Kullanıcı Yorumları

👤 O** O** ”Paketleme çok özenli ve gerçekten çok kaliteli, teşekkürler.”

👤 T** A** ”Kolda kaba durur diye düşünmüştüm fakat gayet güzel duruyor. Benim gibi spor giymeyi sevenler için güzel bir ürün.”


Swatch GP403

Rose renginde olan Swatch GP403, hafif simli görünümü ile farklı bir hava katıyor. Analog özelliğe sahip olan bu saat, plastik kordonu ile rahat kullanım imkanı sunuyor.

Plastik KordonAlarm
Takvim GöstergesiKronometre
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

34 mm çapında kasaya sahip olan Swatch GP403, plastik kordonu sayesinde kolay kullanım imkanı sağladığı gibi spor kıyafetlere farklı bir hava katıyor. Takvim göstergesi bulunan bu saat, 50 metre derinliğe kadar su geçirmiyor. Bu sayede ürünü günlük kullanımda gönül rahatlığıyla takma imkanı sağlıyor.

CamMineral
CinsiyetKadın
Çalışma TipiAnalog
Kadran RengiRose
Kasa Çapı34 mm
Kasa MalzemesiPlastik / Silikon
Kasa RengiPudra
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiPudra
KordonPlastik / Silikon
Su Geçirmezlik11 mt-50 mt

Kullanıcı Yorumları

👤 Y*** A*** ”Çok beğendik.”

👤 F** S** ”Kızıma hediye aldım kolda çok güzel duruyor.”


Lacoste 2001043

Son zamanlarda oldukça popüler olan hasır kayışlara sahip olan Lacoste, rose golde rengi ile her kıyafete kolayca uyum sağlıyor.

Mineral CamAlarm
RengiTakvim Göstergesi
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Her tarza kolay ayak uydurabilen rose golde renginde ve son zamanların sevilen kordon modellerinden hasır kayışa sahip olan Lacoste, yapılan kombinlerin tamamlayıcı parçası oluyor. 38 mm çapı ile her kolda şık görünen bu ürün, mineral malzemeden üretilen camı ve 30 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliği ile kullanıcılar tarafından tam not alıyor.

CamMineral
CinsiyetKadın
Çalışma TipiAnalog
Kadran RengiRose
Kasa Çapı38 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiPudra
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiRose
KordonPlastik / Silikon
Su Geçirmezlik30mt

Kullanıcı Yorumları

👤 G** G** ”Gayet şık bir saat üstelik fiyatı iyiydi.”

👤 H** Y** ”Çok güzel bir saat çok beğenerek takıyorum.”


Michael Kors MK3178

Her zaman sadelikten yana olanların severek kullanacağı Michael Kors, 42mm kasa çapı ve 9 mm kalınlığı ile kolda oldukça şık görünüyor. Bu ürün metal gri renginde olduğundan her kombine kolayca ayak uyduruyor.

Sade TasarımTakvim Göstergesi
Çelik Malzeme
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Takıda bile sadelikten yana olanların severek kullanacağı Michael Kors, metal renginde görüntüsü ile her kıyafete ayak uydurduğu gibi oldukça zarif görünüyor. 42 mm kasa çapı ve 9 mm kalınlığı ile kolda kaba görünmeyen bu saat, çelik kordonu sayesinde oldukça dayanıklıdır. Yuvarlak şeklinde kadranı sahip olan bu saat, 5 ATM su geçirmez özelliği sayesinde elinizi yıkarken çıkarmanıza gerek kalmıyor.

CamMineral
CinsiyetKadın
Kadran RengiRose
Kasa Çapı42 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiMetalik Gri
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiMetalik Gri
KordonÇelik
Su Geçirmezlik5 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 D** K** ”Çok şık günlük kullanım için çok ideal düşünenler kaçırmasın.”

👤 A** Ç** ”Uzun zamandır istediğim modeldi çok beğendim. Sorunsuz garantili elime ulaştı. Saat&saat güvencesiyle güvenerek alınabilir.”


Ferrucci Fc.13070m.03

Nano metal kasaya sahip olan saat, bu sayede darbelere kaşı dayanıklı. Ayrıca 3 atm su geçirmez özelliği bulunan saatin şık görünümü ise kullanıcılar tarafından beğeniliyor.

Nano Metal KasaTakvim Göstergesi
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

3 atm su geçirmez özelliği ile Ferrucci markasının en çok satılan modeli olan Fc.13070M.03 rose rengi ile her kombine kolayca ayak uyduruyor. Nano metal malzemeden üretilen bu saat darbelere karşı dayanıklı olduğu için uzun yıllar kullanıma uygun. 36 mm kasa çapına sahip olan saatin kadranı ise beyaz.

CamMineral
CinsiyetKadın
Kadran RengiRose Gold
Kasa Çapı36 mm
Kasa MalzemesiMetal
Kasa RengiMetalik Gri
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiMetalik Gri
KordonMetal
Su Geçirmezlik3 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 D** K** ”Çok şık ve kibar bayan saati kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 ***** **** ”Arkadaşıma hediye almıştım geçen yıl. Severek kullanıyor.”


Fossil FFS4835IE

Lacivert deri kordonu ile oldukça şık görünen bu saat hemen hemen her kombine ayak uydurabilir olmasından dolayı erkek kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Camı ise mineral malzemeden üretilen bu saat 5 atm su geçirmez özelliğe sahip.

KronometreAlarm
Mineral Cam
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Quartz teknoloji ile üretilen Fossil saat, 5 atm su geçirmez özellik sayesinde koldan çıkarmadan kullanım imkanı tanıyor. Deri kordonu sayesine oldukça şık görünen bu saat hem spor hem de klasik görünümü sayesinde her kombine uyuyor. Kronometre bile bulunan bu saatin çapı ise 44 mm.

CamMineral
CinsiyetErkek
Kadran RengiLacivert
Kasa Çapı44 mm
Kasa MalzemesiMetal
Kasa RengiRose Gold
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiLacivert
KordonDeri
Su Geçirmezlik5 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 Aylin Haydaroğlu ”Çok şık kordonu daha mat renkte.”

👤 A** Y** ”Oğluma hediye aldım çok beğendi.”


Emporio Armani AR1683

Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken Emporio Armani, rose gold rengi ile dikkat çekiyor. 3 atm su geçirmez özelliği bulunan ürünün aynı zamanda quartz teknoloji ile kullanıcı memnuniyeti sağlıyor.

Şık TasarımAlarm
Quartz Mekanizma
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

İnce ve zarif görünüme sahip olan Emporio Armani, rose gold rengiyle ve beyaz kadranıyla oldukça fazla tercih ediliyor. Yuvarlak kadran şekline sahip olan bu saat, 3 atm su geçirmez özelliğe sahip. Ayrıca çelikten üretilen ürün bu sayede uzun yıllar kullanım için uygun.

CamMineral
Kadran RengiLacivert
Kasa Çapı35 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiRose Gold
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiLacivert
KordonÇelik
Su Geçirmezlik3 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 T** Y** ”Kesinlikle çok zarif ve kaliteli bir saat, parasını hak ediyor.”

👤 PINAR MAT ”Çok şık bir saat⭐️”


Longines L3.258.0.88.6

Karan etrafı pırlanta taşlarla çevrili olan bu saat hem özel günlerde hem de günlük hayatta rahatlıkla kullanılabiliyor. 30 atm su geçirmezlik özelliği bulunan bu saat çelik kasadan yapıldığı için oldukça dayanıklı.

Çelik MalzemeFiyat
Pırlanta TaşKronometre

Ürün Detayı

30 atm su geçirmezlik özelliği bulunan ve rakiplerine oranla oldukça pahalı olan Longines saat, pırlanta taşlarla çevrili kadranı ile oldukça şık görünüm sağlıyor. Hem özel günlerde hem de günlük kullanım için uygun olan ürün, safir camı ile darbelere karşı dayanıklı. Ayrıca takvim özelliği bulunan saatin gümüş renkte olmasından dolayı her kombine ayak uyduruyor.

CamSafir
Kadran RengiLacivert
Kasa Çapı30 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiGümüş
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiGümüş
Su Geçirmezlik30 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 S** Ş** ”Kesinlikle çok şık ve tarz bir ürün. Herkese tavsiye ediyorum.”

👤 **** **** ”Pırlantası için aldım iyi ki almışım gerçekten kolda çok güzel duruyor.”


Tissot T1204171104101

Safir malzemeden üretilen cama sahip olan saat, bu sayede darbe ve çiziklere karşı dayanıklı oluyor. Metalik görünümü ve Lacivert kadranı ile oldukça şık görünen bu ürün erkekler tarafından çokça tercih ediliyor.

Safir CamFiyat
KronometreAlarm
Su Geçirmez Özelliği

Ürün Detayı

Kronometreye sahip olan bu saat, 10 atm su geçirmez özelliği ile dikkat çekiyor. Safir malzemeden üretilen camı ile çiziklere karşı dayanıklı olan ürün, çelik kordonu ile sağlamlığını arttırıyor. Ayrıca lacivert kadranı ve metalik kordonu ile tarz olmayı seven erkeklerin dikkatini çekiyor.

CamSafir
Kasa Çapı50 mm
Kasa MalzemesiÇelik
Kasa RengiMetalik
Kasa TipiYuvarlak
Kordon RengiMetalik
Su Geçirmezlik10 ATM

Kullanıcı Yorumları

👤 E** F** ”Fiyatını hak eden ve uzun yıllar sorunsuz kullanacağıma inandığım severek kullandığım bir saat tavsiye ederim.”

👤 ***** **** ”Saat koleksiyonumun yeni üyesi ve ben çok beğendim. Kolda duruşu çok iyi.”


Sıkça Sorulan Sorular

Saat alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Kişinin zevkini yansıtan saatler, birçok insan için vazgeçilmez aksesuarların başında geliyor. Birçok marka ve modelde kolayca bulunabilen bu aksesuarlar, her bütçeye göre üretiliyor. Bu sebeple her markaya göre özellik ve tasarımda değişiklik olsa da dikkat edilmesi gereken noktaları ile iyi saatler hemen fark ediliyor. İşte saat alırken dikkat edilmesi gerekenler:

İlk önce saatin hangi malzemeden üretildiğini kontrol etmeniz gerekiyor. Eğer saat çelik gibi korunaklı malzemeden üretilmediyse düşmelere ve darbelere karşı çok hassas olacağından uzun kullanma imkanı olmuyor.

İkinci olarak dikkat edilecek olan önemli nokta ise su geçirmez özelliğinin olup olmadığı. Su geçirmez özelliklerde olan saatler el yıkama gibi işlemlerde bile kolunuzdan çıkmaya gerek duymadığı için unutma ve kaybetme gibi problemler yaşamanıza engel oluyor. Ayrıca su geçirmediğinden uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanım imkanı tanıyor.

Üçüncü olarak dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise ağırlık ve boyut. Bileğinize uygun ağırlıkta ve boyutta saat seçtiğinizde daha şık görünüm elde edersiniz. Ayrıca kolunuz ağrımayacağı gibi kaba bir görüntüde sergilemeyecektir.

Saat seçimi nasıl olmalı?

Tarzınıza ve giydiğiniz kıyafetlere uygun saat seçimi yapmak daha hoş görünüm elde etmenizi sağlar. Bu sebeple saat alırken tarzınızı göz önünde bulundurarak satın aldığınızda uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Saatin orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Birçok marka ve modelde saat olsa da bazı ürünler fiyatlarıyla dudak uçuklatıyor. Bundan dolayı da çok fazla sahte saat üretimi yapılıyor. Saat alırken seri numarası, ağırlık ve sesine dikkat ederek orijinalliğini kendi içinizde kontrol edebilirsiniz. Bu sayede basit bir gözlemle orijinal olup olamadığını anlamış olursunuz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın