En İyi 10 Akıllı Bileklik Tavsiyesi

Akıllı teknolojilerin hayatın her alanında karşımıza çıktığı son yılların en popüler teknolojik gelişmelerinden biri de akıllı bileklik çeşitleri.

Çeşitli nedenlerle tercih edilen akıllı bilekliklerin kullanım sahası ve kullanıcı profili de oldukça geniş. Henüz telefon taşıma yaşı gelmeyen çocukların aileleriyle iletişim kurabilmesinden tutun da gün içinde ihtiyaç duyulan tüm hatırlatmaları yapan, müzik dinlenebilen, yapılan spor egzersizlerini izleyerek raporlama becerisi olan akıllı bileklikler günümüzde yaygın olarak kullanılıyor.

SıraModellerEkran BoyutuSYblog Puanı
1Xiaomi Mi Band 51.1 İnç10/9.8
2Fitbit Charge 40.95 İnç10/9.7
3Lenovo HX110.96 İnç10/9.6
4Samsung Galaxy Fit21.1 İnç10/9.9
5Honor Band 50.95 İnç10/9.8
6Everest Ever Fit W450.96 İnç10/9.6
7M3 Akıllı Bileklik1.1 İnç10/9.5
8Xiaomi Mi Band 61.56 İnç10/9.8
9Huawei Band 40.96 İnç10/9.9
10Vestel Akıllı Bileklik0.91 İnç10/9.7
Akıllı Bileklik Tavsiye Listesi

2024 Yılı için 10 En İyi Akıllı Bileklik Önerisi

Gerçek kullanıcı yorumları da değerlendirilen, fiyat/fayda oranıyla ilgi gören popüler markaların yer aldığı tavsiye listemizde ürünlerin genel özelliklerini ve öne çıkan avantajlarını bir arada görebilirsiniz. Satın almadan önce akıllı bileklik karşılaştırma ve kıyaslama yapmak isteyen okuyucularımız için makalemizin önemli bir yol gösterici olacağına eminiz.

İşte tavsiye edilen en iyi akıllı bileklik modelleri

Xiaomi Mi Band 5

Yeni nesil akıllı bileklikler ile kaliteli bir deneyim sunan Xiaomi, Mi Band 5 ile tüm detayları kayıt altına alabilmenize imkan sağlıyor. Hem küçük hem de büyük boy kordon boyutlarında kullanılabilen ürün karizmatik bir imaj sergiliyor.

Uzun Süre KullanımDüşük Piksel Ekran
Çeşitli Kordon Boyutu

Ürün Detayı

Geçtiğimiz dönemin ses getiren akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 4 modelinin güncellenmiş yeni versiyonu Xiaomi Mi Band 5 modeline oldukça büyük bir ilgi olduğunu söyleyebiliriz. En iyi akıllı bileklik 2022 modasına damgasını vuran Xiaomi Mi Band 5 tüketiciyle buluştu.

Ekran1.1 inç AMOLED
Görüntü Kalitesi126 x 294 piksel
Batarya125 mAh
Bellek512 KB RAM + 16 MB ROM

Kullanıcı Yorumları

👤 G** A**; “Uzun zamandır almak istediğim bir üründü. İndirime girince hemen sipariş verdim. Çok beğendim. Daha önce Mi band 2 yi kullanmıştım. Renkli ekran farkı, egzersiz seçenekleri gibi bir çok özellik eklenmiş. Mi fit uygulamasını indirin. Kolaylıkla ordan kurulumu yapılıyor. Kameraya bağlamayı bulmak zamanımı aldı. Saat ayarları içinde lab yazan yerden eşleştirilmesi gerekiyor. Türkçe sıkıntısı yok uygulama içinden seçeneklerde mevcut. Herşeyi belirtildiği gibi zamanında kargolandı ve zamanında elime ulaştı.”

👤 D** K**; “Bileklik gayet kullanışlı nabız ölçümü, stres takibi ve uyku takibi gibi özellikleri var. İlk defa şarja taktığımda ortalama bir buçuk iki saatte şarj oldu ve titreşimle uyarı verdi. Tavsiye ederim. Ama bu ürünü alırken Xiaomi türkiye garantisi olmadığını bilin.”


Fitbit Charge 4

Hazırlamış olduğu raporlar sayesinde ilerlemenizi kontrol etmenizi sağlayan akıllı bileklik değiştirebilir ekran arayüzüne sahip. Hem dijital hem de analog olabilen ürün kullanıcısına göre optimizasyon sağlayabiliyor.

Su GeçirmezlikŞarj Yuvasına Zor Takılıyor
Çeşitli Kordon Boyutu

Ürün Detayı

Hafif tasarımlı ve dayanıklı akıllı bileklik modellerinden biri olan Fitbit Charge 4 GPS özelliğiyle öne çıkıyor. 7 günlük pil ömrü bulunan Fitbit Charge 4 su geçirmezlik özelliği sayesinde de çok beğeniliyor. Kalp atış hızınıza bağlı olarak kullanılan rehberli solunum seanslarıyla gün içinde sakin bir tempoda kalmanıza destek veren model tüm markalarla uyumlu olması nedeniyle de çok tercih ediliyor.

AdımsayarVar
GPSVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar
Uyku TakibiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 F** L**; “Harika çok kullanışlı. Kutunun ilk başta az da olsa ezik gelmesi korkuttu açıkçası ancak üründe hiç bir zarar yoktu. Ek olarak kondomda gönderilmiş. Şarj yuvasına takarken ve çıkarırken biraz dikkatli olmak gerekiyor çıkarırken çok uğraştım dikkatli çıkarmak için.”

👤 Y** K**; “Beklentimin çok üstünde bir saat geldi çok iyi uygulamasıyla kurdum ayrıca beyaz renkli bi kordon da hediye gönderilmiş satıcıya çok teşekkür ediyorum 😍😍☺️”


Lenovo HX11

İnce çerçeve yapısı, güneşli havalarda net gözükebilen ekranı sayesinde geniş bir görüş alanı sağlıyor. Kesinlikle tercih etmeniz gereken Lenovo HX11 akıllı bileklik ile yapmak istediğiniz işlemler çok kolay bir şekilde halledilebiliyor.

Kalp Ritmi ÖlçmeDüşük Ram
Kaliteli Ekran

Ürün Detayı

Bilekten kalp atış hızı ölçümü ve GPS ile akıllı aktivite takibi yapabileceğiniz bu fonksiyonel bileklik modeli Lenovo tarafından üretiliyor. Hem kapalı alanlarda hem de açık alanlarda yaptığınız aktivitelerini kaydedebileceğiniz ve stres izleme fonksiyonu ile kendinizi kontrol edebileceğiniz Lenovo HX11 modeli, şık tasarımıyla ve 7 günlük şarj ömrüyle de alanında favoriler arasında yer alıyor.

Ekran0.96 inç
Görüntü Kalitesi190 x 80 piksel
TitreşimVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** C**; “Ürünü eşim için aldım adım sayar ve saat için gayet uygun diğer özellikleri kullanma fırsatım olmadı.”

👤 B** A**; “Daha dün sipariş verdim ve bugün bana teslim edildi. Çok özenle paketlenmiş bayıldım çok teşekkür ederim hizmetinizden dolayı. “


Samsung Galaxy Fit2

Samsung’un en kaliteli akıllı bilekliklerinden birisi olan Galaxy Fit2 aktif yaşam tarzınıza uyacak şekilde tasarlanmıştır. 11,1 mm kalınlığında olan bileklik kolunuzda var olduğunu bile hissettirmez. Hareket halindeyken, gün boyu kullanım için tasarlanan kayışı terin birikmesini önler.

İnce OlmasıPahalı
Ter Tutmaz

Ürün Detayı

Samsung kalitesiyle üretilen ve son teknoloji donanımlara sahip olan Samsung Galaxy Fit2 1,1 inçlik ekranı sayesinde tüm vücut verilerini ve telefon bilgilerinizi sizlere aktarıyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan bu cihaz 21 güne kadar şarj tutuyor.

Uyku TakibiVar
GPSYok
AdımsayarVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** U**; “Ürün gayet şık duruyor. Samsung telefon ile uyumu çok güzel. Diğer markaları tam bilmiyorum. Ancak Samsung Health uygulaması ile entegre çalışması çok kolaylık.”

👤 A** Ş**; “Mi band 5 ile karşılaştırmalarını izledim. Telefonum samsung olduğundan ve açıkçası xiaomi yerine samsung tercih ettiğimden bunu aldım. Görünüşü olsun hafifliği olsun gayet güzel aktivetelerinizi kaydediyorsunuz, wearable den rahatça cihaza istediğiniz şeyi ekleyebiliyorsunuz. Takması ve çıkarması hafif zorluyor başta onun dışında bir problem göremedim. Ram ve çözünürlük açısından daha iyi band 5ten.”


Honor Band 5

Modern bir görünüme sahip olan ürün 50 metreye kadar suya dayanıklı yapıdadır. 15 güne kadar pil ömrü sunar. Egzersizlerinizi optimize etmeniz için 5 farklı özelliği vardır. Hatırlatmaları sayesinde hiçbir şeyinizi unutmayın!

Yüksek RamTakması Çıkarması Zor
Yüksek Çözünürlük

Ürün Detayı

Fotoğraf çekme, uyku takibi, telefonumu bul özelliği gibi avantajlarıyla kullanıcı tarafından çok beğenilen Honor Band 5 akıllı bileklik, değişik renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Huawei tarafından üretilen akıllı bileklik siyah, pembe, lacivert renkteki modelleri ve Türkçe uygulama desteğiyle ülkemizde de en çok satılan akıllı bileklik modellerinden biri olarak öne çıkıyor.

Ekran17.2 x 11.5 mm
Görüntü Kalitesi240 x 120 piksel
AdımsayarVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** Ö**; “Alanlar kesinlikle buna dikkat etsin sonuçta bunu bozulduğunda atmak ya da ne zaman sonuçlanacağı belli olmayan birine emanet etmek için almıyoruz diyerek başlıyorum. Bilekliği uzun süre araştırdım 2 haftadır da aktif kullanıyorum. Ben saat bileklik kullanabilen biri değilim bunu da kenara atarım diye korkmadım değil. Ama tasarımı zarif bir müddet sonra da alışıyorsunuz. “

👤 K** Y**; “Yüzmede, suyun altında kullanmaya cesaret edemedim şimdilik. Beklentimi 80% karşıladı. Ben karantinada çok görsel aradım az da olsa buldum sizlere de bir nebze kolaylık olsun diye ekliyorum.”


Everest Ever Fit W45

Modern bir görünüme sahip olan dokumatik cihaz uzun süre şarj etmeden kullanılabiliyor. Su geçirmezlik, kalp ritmi ölçe, adımsayar gibi özelliklerinde bulunduğu Everest Ever Fit W45 uygun fiyatıyla da kullanıcıları cezbediyor.

Uzun Süre KullanımSesli Görüşme Yok
Spor Takibi

Ürün Detayı

Everest marka Ever Fit akıllı bileklik modeli kırmızı, mavi, yeşil tonlarındaki iddialı renkleriyle çok satanlar listesinde kendine yer buluyor. Spor takibi konusunda beklentileri karşılarken fiyatıyla da tüketiciyi zorlamayan ürün 2 yıllık garanti ile satışa sunuluyor.

TitreşimVar
GPSYok
AdımsayarVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** D**; “3 aydır kullanıyorum sporda bu kadar işime yarayacağını düşünmemiştim. Parasını hakediyorsa rengi yeter ekran da renkli nadir ürünlerden.”

👤 Y** K**; “Gayet güzel. Çok memnun kaldım, şarj süresi uzun, kaliteli bir ürün”


M3 Akıllı Bileklik

Sırada fiyatına göre alabileceğiniz en iyi bilekliklerden birisi var. Ucuz olmasına rağmen birçok işlemi kolayca gerçekleştirmenize olanak sağlayan ürünün estetik bir yapıya sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

Ucuz FiyatAdım Sayar İyi Çalışmıyor
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Arayan kişiyi görüntüleme, SMS ve sosyal medya uygulamalarından gelen bildirimleri ekranda gösterme gibi özelliklere sahip olan ürün 5 ile 7 gün arası şarjsız kullanım sunar. Şarj olma süresi ise 2 saattir. Küçük dokunuşlar yaparak işlerinizi zorlanmadan halletmenizi sağlar.

TitreşimVar
GPSYok
AdımsayarVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M** A**; “Fiyat-performans odaklı düşündüğünüzde alabileceğiniz bir ürün, tavsiye ederim. Gönderim hızlı ve sorunsuzdu. Küçük de bir sürpriz vardı. Teşekkürler.”

👤 Z** E**; “Arada adımları hesaplamakta zorlanıyor ama fiyatına göre idare eder.”


Xiaomi Mi Band 6

Gelen arama bildirmi, takvim anımsatıcısı, mesaj uyarıları, telefon kilidini açma, rahatsız etmeme modu, telefonu bulma, telefonu sessize alma, müziği değiştirme ve çalma gibi modlara sahip olan Mi Band 6 gerçekten de fiyatını hakediyor.

Ucuz FiyatAdım Sayar İyi Çalışmıyor
Modern Tasarım

Ürün Detayı

Xiaomi’nin yeni çıkmış AMOLED ekranlı, diğer modellerine göre yüksek çözünürlüğe sahip olan, 30 egzersiz modu bulunan ürün daha birçok özelliği içerisinde barındırıyor. 1.56 inç tam ekran görünümü, kalp atış hızı izleme özelliği, 50 metreye kadar dayanıklılığı ve 14 günlük ekstra uzun pil ömrü sayesinde tam bir fiyat performans ürünüdür.

TitreşimVar
GPSYok
AdımsayarVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E** C**; “Saat çok güzel 3 den geçtim çağ atlamış gibi oldum. Uygulamadan ekrana tema yükleyebiliyorsunuz. Kordonun rengine uygun bir tema seçilebilir zamanla gelişir onlarda şuan çok çocuksu temalar varda. 3 ün kordonu oluyor olmasına ama kendi kordonunun yanları sadece 3 den daha kalın milim kalındır. Orijinal kordonu daha kaliteli duruyor o sebeple. “

👤 E** L**; “Bileklik çok güzel ve şık çok beğendim özellikle yeni ekranı muhteşem olmuş yalnız şarjı eski versiyonlara göre biraz az gidiyor yani tüm özellikleri açarsanızşarjı 4-5 gün gidiyor onun haricinde mükemmel.”


Huawei Band 4

4.5 metreye kadar derinlikte suya dayanabilen ürün bulaşık yıkarken veya banyoda bilekliğinizi çıkarmanıza gerek yoktur. Güneş tepedeyken ya da akşam karanlığında net bir görsel deneyim sunan parlaklığıyla işlevsel bir kullanıcını deneyiminin altını çiziyor.

Akıllı Nabız TakibiAğır Olması
Su Geçirmezlik

Ürün Detayı

0,96 inçlik bir ekrana sahip olan ürün genç ve ergonomik tasarımıyla kullanıcısını konfora kavuşturuyor. Kısa bir süre şarj edildiğinde uzun süre kullanım sunuyor, akıllı nabız takibi ile profesyonel cihazların yaptığı işi saniyeler içerisinde gerçekleştiriyor. Eğer kalp atış hızı limiti aşıyorsa titreşim yoluyla kullanıcıya hatırlatıcı gönderiyor.

Ekran0.96 inç
Çözünürlük80 x 160 piksel TFT
Ağırlık24 g
Akıllı Nabız TakibiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** G**; “Adımölçeri, kalp atış hızı ölçeri, oksijen seviyesi ölçeri, uyku süresi ölçeri, müzik çaları ve bildirim kontrol etme özellikleri var. Şarjı telefonumdaki bildirimleri kapadığım şekliyle altı günden fazla dayandı tek şarjda. Huawei Health uygulaması ile kullanılıyor ve o uygulamadaki sadece stres ölçer hariç her şeyi ölçüyor saydıklarım gibi.”

👤 M** B**; “Ürünü eşim için aldım,kulanımı kolay ve gayet şık bir görüntüsü var.Paketleme ve hızlı teslimat için firmaya teşekkür ederim.Fakat Huawei destek uygulamasına cihazı tanıttım,ürün garanti dışı görünüyor.Daha önce Hepsiburada’dan iki adet Huawei telefon aldım her ikisi de uygulamada garanti kapsamında görünüyor.Umarım bir sıkıntı çıkmaz.”


Vestel Akıllı Bileklik

Vestel akıllı bileklik sunduğu tasarım, fonksiyonel özellikler ve donanımıyla akıllı bileklikten beklediğiniz tüm nitelikleri karşılar. Gün içerisinde çok fazla hareketsiz kalırsanız size bildirir, aktif olmaya yönlendirir. Akıllı bilekliğinizi dilediğiniz zaman programlayabilirsiniz. Hatırlatıcısı size hiçbir şeyi unutturmaz.

Kalori Miktarı ÖlçerKüçük Ekran
Nabız Ölçer

Ürün Detayı

Hayatınızı kolaylaştıracak birçok işlevsel özelliğe sahiptir. Gün içerisinde olduğu gibi gece uykunuzda bile size eşlik eden ürün sağlık anlamında da sizi her zaman takip eder. Yaktığınız kalori miktarından tutun da nabız ölçünüze ve günlük adım sayınıza kadar her şeyi takip eder ve size rapor olarak sunar.

Ekran0.91 inç
Boyut18,8 x 12.65 x 54.5 mm
Ağırlık20 g
Gövde MalzemesiPlastik

Kullanıcı Yorumları

👤 C** U**; “Ürün gayet kullanışlı ve dikkat çekici şıklıkta .İphone se kullanıcısıyim herhangi bir bağlantı problemiyle karşılaşmadım alacak arkadaşlara rahatlıkla tavsiye edebilirm.sarj 5.gunde daha %70 Tek sıkıntı gün ışığında ekran net görünmüyor başka eksik bulamadım.”

👤 A** K**; “Yabancı ürünlerin pek çoğundan daha iyi. Spor kaydı ve takibi açısından benzer ürünlerden daha fazla özellik sunuyor. Ayrıca şarj kablosunun da pek çok android telefona uyumlu kablo olması ilave bir avantaj. Vfit uygulaması ve kayıt olma işlemleri de çok kolay ve hızlı yapılabiliyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

Akıllı Bileklik Özellikleri Nelerdir?

Giyinilebilir teknolojinin en çok ilgi çeken örneklerinin başında akıllı bileklik modelleri geliyor. Birbirinden ilginç tasarımlarıyla beğenilen akıllı bileklikler çeşitli özellikleriyle öne çıkıyor. Bu teknoloji harikası aksesuarların ortak özellikleri ve sahip oldukları farklılıklar ürünün değerini değiştiren ana etkenler oluyor.

Giyilebilir teknolojisinin iki popüler ürünü olan akıllı bileklikler ve akıllı saatler her yaştan kullanıcının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Akıllı bileklik modellerinin saatlere nazaran daha küçük ekranları ve hafızaları olduğunun altını çizerek akıllı bileklik modellerinin temel ve genel özelliklerine kısaca değinelim istiyoruz.

Akıllı bileklikler kullanıcının bileğindeki konumlarıyla anlık nabız ölçümü yapabilirler.

Gün içinde veya belli bir süre içinde atılan adımı sayarak kullanıcıya raporlayabilirler.

Yiyecek içecek kalori hesaplaması ve harcanan kalori hesabı gibi kullanıcıya özel bilgileri raporlayıp, hafızalarında tutarak kıyaslayabilirler.

Dinlenme sürecini izleyerek kullanıcının uyku takibini yapabilirler.
Alarm ve kronometre özellikleri bulunur.

Hava durumunu ve yakın zamanlı tahminleri takip edebilirsiniz.
Anımsatma ve hatırlatıcı programlarıyla ilaç veya su içme planı, randevu veya program hatırlatma gibi avantajlar sunarlar.

Telefonunuzla eşleştirebilir ve anlık olarak telefona gelen bildirimleri akıllı bilekliğinizden takip edebilirsiniz.

Bluetooth bağlantısı ile diğer akıllı cihazlarla eşleştirebilirsiniz.
Müzik uygulamanızı yönetebilirsiniz.

Akıllı Bileklik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bu temel özelliklerin yanı sıra kullanıcısına satın alma süreci sonrasında daha çok avantaj sağlayabilecek teknik özellikleri olan akıllı bileklikler daha çok tercih ediliyor. Satın aldığınız akıllı bileklikten daha fazla verim almak ve iyi bir yardımcı olarak kullanmak için şu ayrıntılara da dikkat etmenizi öneriyoruz:

  • Alacağınız akıllı bilekliğin suya dayanıklı olması,
  • Bildirimlerin ekrana eşzamanlı olarak düşmesi,
  • Pil şarj ve batarya süresi,
  • Ekran ölçülerinin ihtiyacınızı karşılayacak boyutta olması,

Akıllı Bileklik Ne İşe Yarar?

Spor yapan kişilerin genellikle tercih ettiği akıllı bileklik tüm antrenman aktivitelerini kayıt altına alır. Kan basıncı, kalp ritmi, kalori hesabı, adım sayar gibi özellikleri bulunan akıllı saatler düzenli bir hayat yaşamanızı sağlar. Ayrıca telefondan yapılacak işlerinizi kolaylaştırır. Örneğin bir arama geldiğinde telefonu çıkarmadan açılabilir, hatırlatmalar yapılabilir. Günlük hayatınızı kolaylaştırır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Akıllı Bileklik Tavsiyesi” üzerine 4 yorum

  1. yazınızda gps özelliğinin öneminden bahsettiniz ancak önerdiğiniz cihazların hiçbirinde GPS yok. GPS olan bir model önerirmisiniz

    Cevapla
    • Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederiz. GPS’li model eklemelerimizi de listemizin en başına ekledik.

      Cevapla

Yorum yapın