Etkili Temizlik Sunan En İyi 10 Buharlı Temizleyiciler

Ev temizliği, her birimizin günlük yaşantısında önemli bir yer tutar ve doğal olarak temiz ve hijyenik bir ortamda yaşamak hepimizin arzusudur. Ancak, geleneksel temizlik yöntemleri zaman alırken ve kimyasal temizlik maddeleri çevremize zarar verirken, buharlı temizleyiciler ev temizliğinde devrim yaratıyor. Kendine özgü buhar gücü ile evlerimizin güzelliklerini ortaya çıkaran bu harika cihazlar, hem etkili hem de çevre dostu bir temizlik deneyimi sunuyor.

Birçok farklı yüzeyde kullanılabilen buharlı temizleyiciler, yağı ve kiri hızlı bir şekilde temizlemektedir. Bu sebeple özellikle bebeği ya da hastası olan kişilerin hijyen için tercih ettiği buharlı temizleyiciler, bakterileri öldürmesiyle de dikkat çekmektedir. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz en iyi buharlı temizleyicileri bir arada sunmaktadır.

SıraModelGüçSYblog
1Karcher Sc 42000 W10/9.9
2Beko BKK-1100 Steambox1800 W10/9.9
3Rowenta RY6535WI1200 W10/9.9
4Fakir Maxiclean1300 W10/9.9
5Karcher Sc2 Deluxe Easyfix1500 W10/9.8
6Bissell PowerFresh Slim Steam1600 W10/9.8
7Arçelik K 78041500 W10/9.8
8Ariete 4163 Steam1500 W10/9.8
9Alf BT-122 Steam Force Multi1400 W10/9.7
10Black&Decker FSM16051300 W10/9.7
Buz Makinesi Tavsiye Listesi

En İyi 10 Buharlı Temizleyici Modelleri

Buz yapma makineleri, yaz aylarında serinletici lezzetler sunmak veya partilerinizde misafirlerinizi memnun etmek için mutfaklarda vazgeçilmez bir araç haline geldi. Her Buharlı temizleyiciler, sıcak su buharını yüksek basınçla yüzeylere püskürterek zorlu lekeleri ve bakterileri kolayca temizler. Kimyasal içermeyen bu yöntem, hem evinizi hem de sağlığınızı korur. Ayrıca, çeşitli yüzeylerde kullanılabilen farklı aparatlar sayesinde her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlar.

İşte en iyi buharlı temizleyici tavsiyesi…

Karcher Sc 4 Buharlı Temizlik Makinası

Yüksek buhar basıncına sahip olan Karcher Sc 4, aksesuarları sayesinde her yüzeyi ayrıntılı şekilde temizleyebilme imkanı sunuyor. 100 metrekarelik alanı tek hazneyle kolayca temizleyebilme imkanı sunan ürün, 2000 watt gücünde çalışıyor.

Buhar Basıncı

Ürün Detayı

En iyi buharlı temizleyici makineler arasında bulunan Karcher Sc 4, verdiği 3,5 bar buhar gücü sayesinde daha kolay temizlik yapabilme imkanı sunuyor. 2000 watt ısıtma kapasitesine sahip olan bu ürün, 4 dakika içerisinde ısınıyor. 100 metrekarelik alanı tek su tankıyla temizleme imkanı sunan bu ürün, yüzeylerde bakteri bırakmıyor.

Su Tankı Kapasitesi1000 ml
Buhar Basıncı3,5 bar
Isınma Süresi4 dk
Güç2000 W
Boyut380 x 252 x 273 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** D****; “Kullanmaya başladıktan sonra iyi ki almışım diyeceksiniz, Hem temizliğinizi kolaylaştırıyor hem de kullandığınız yüzeylerde hijyen sağlıyor.. Satıcıya özellikle teşekkür ediyorum. Ürünüm orijinal kutusunda ve bütün parçalarıyla beraber eksiksiz elime ulaştı.”

👤 S*** K****; “Ürünü sevdim, annemin işi kolaylaşsın diye aldım, 2 dk da mutfak dolaplarını temizledik dedi. E onun mutluluğu benim mutluluğum 😍”


Beko BKK-1100 Steambox Buharlı Temizlik Makinası

3-5 bar basınç sunarak temizlik yapmaya yardımcı olan Beko BKK-1100 Steambox, 1 litrelik suyla yarım saat sürekli buhar üretebilmektedir.

Buhar GücüIsınma Süresi

Ürün Detayı

Bakteri yok ederek daha etkili temizlik yapmanıza yardımcı olan Beko BKK-1100 Steambox, 1800 watt gücünde çalışıyor. En çok satan buharlı temizleyicilerden biri olan Beko BKK-1100 Steambox, 8 dakika da ısınıyor. Koltuk, kanepe, otomobil, fayans ve dolap gibi birçok farklı yüzeyde kullanılabilen bu ürün, buhar gücüyle mikropları yok edebilmektedir. Bu sebeple özellikle bebekli ailelerin tercih ettiği buharlı temizleyici, 1 litre su tankı kapasitesine sahip.

Su Tankı Kapasite1 L
Buhar Gücü3-5 bar
Güç1800 W
Isınma Süresi8 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** Ç***; “Çok güzel bir makine. Bekodan ne aldıysam iyi çıktı maşallah diyeyim. Yerler artık tertemiz ve deterjan kokusu yok.”

👤 D**** Ö***; “Ben de yeni aldım ve nerdeyse evin tüm alanlarının temizliğinde kullandım. İnanılmaz iyi bir makine. Derz aralarını temizlemede, halı ve koltuk temizliğinde inanılmaz iyi sonuç verdi. Üstelik sadece buharla temizlik olduğu için halı yıkama makinalarının ya da elde silmenin bıraktığı ıslaklıkta olmuyor. Yoğun buharın varlığı zaten hijyen açısından içinizi çok rahatlatacak. İlk kullanımda çok rahatsız edici bir koku oldu fakat zamanla o kokuda geçiyor. Klozet temizliğinde de muhteşem bir hijyen sağlıyor. Üstelik hiç deterjan ihtiyacı olmadığından sadece bu şekilde düşününce bile çok ekonomik. KESİNLİKLE tavsiye ederim.”


Rowenta RY6535WI Buharlı Temizleyici

Dikey kullanabilme özelliği sunan Rowenta RY6535WI, 1200 watt gücünde çalışıyor. 10 bar buhar sunan bu ürün, sert zeminlerde etkili temizlik sunuyor.

Isınma SüresiFiyatı

Ürün Detayı

Dikey kullanabilme özelliği sayesinde bel ağrısı gibi problemler yaşatmayan Rowenta RY6535WI, 0,6 litre su haznesine sahip. 10 bar buhar basıncı sunan bu ürün, kullanıldığı yüzeylerde bakterilerin %99,9’unu öldürerek hijyenik bir ortam sunuyor. Bu sayede deterjanların sağlamadığı temizliği sunan Rowenta RY6535WI, 10 saniye gibi kısa bir sürede ısınmasıyla da beğeni topluyor.

Su Kapasitesi12 kg
Güç1200 W
Buhar Gücü10 bar
Boyut61,98 x 22,61 x 22,6 cm
Isınma Süresi10 saniye

Kullanıcı Yorumları

👤 I*** K***; “Ürünü aldığımdan beri temizlik yapmayı sevdim.”

👤 S*** S****; “Çok güzel temizliyor. Gerçekten bunu kullanınca temizlendiğini anlıyorsunuz.”


Fakir Maxiclean Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici

1300 watt motor gücüne sahip olan Fakir Maxiclean, 330 ml su haznesine sahip. 30 saniye gibi kısa sürede ısınan bu ürün, hazır olduğunda LED uyarı veriyor.

Kireç Önleyici
Başlıklar

Ürün Detayı

10 farklı fonksiyonel başlığa sahip olan Fakir Maxiclean, bu sayede tüm yüzeylerde hijyen sunuyor. 30 saniyede ısınan buharlı temizleyici, 1300 watt motor gücüne sahip. Kolay manevra kabiliyeti sayesinde en dar alanlarda bile rahatça kullanılabilen bu ürün, aşırı ısınma koruması sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca çıkarılabilir kireç önleyici filtresi sayesinde problem yaşatmayan bu ürün, koltuk, halı, kumaş, parke, cam gibi birçok farklı yüzeyde kullanılabiliyor.

Su Kapasitesi330 ml
Güç1300 W
Isınma Süresi30 sn
Başlık Sayısı10

Kullanıcı Yorumları

👤 K**** Ş***; “Geçen ay annem için almıştık temizlik konusunda çok memnun kaldı. Performansını beğendi. Duvarları silerken ağırlığı taşıması zor.”

👤 H*** U***; “4 Aydır Kullandığım bir ürün. Laminat Parkelerde yeterli sonuç veriyor, seramik yüzeylerde ise çok daha iyi, farklı aparatları ile duşa kabin ve derz dolgularında işe yarıyor fakat 150 cm boyunda 45 Kg olan bayanlara önermiyorum ürün ağır olduğundan uzun süre kullanamazlar. Geçen yaz aldım hala çok memnunum tavsiye ederim.”


Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu Buharlı Temizleyici

Bakterilerin %99’unu yok eden Karcher Sc2 Deluxe Easyfix, zorlu ve inatçı lekelerin üstesinden geliyor. Farklı aksesuar başlıkları sayesinde her yerde kullanım imkanı sunan ürün, 1 litrelik su tankına sahip.

Buhar Basıncı
Bakteri Öldürme Oranı

Ürün Detayı

”En iyi buharlı temizleyici hangisi?” diye soranlara önerdiğimiz Karcher Sc2 Deluxe Easyfix, 40 gram buhar çıkışına sahip. Bu sayede kullanıldığı zemindeki bakterilerin %99.9’unu yok eden bu ürün, daha sağlıklı ortam sunuyor. 1500 watt gücünde çalışan buharlı temizleyici, 100 gram da şok buhar vererek inatçı lekelerle mücadele ediyor. 2 metre uzunluğundaki hortumu sayesinde büyük odalarda bile rahat kullanım sunan bu ürün, 1 litrelik su kapasitesine ship.

Su Kapasitesi1 L
Güç1500 W
Buhar Çıkışı40 gr
Boyut304 x 231 x 287 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 C*** C*****; “Buharlı temizlik çoğu kirde etkili olabiliyor. Deterjan kullanmak istemeyenler için de geçerli bir çözüm. Buhar uç kısımda moptan geçerken ya da yüzeye çarpma etkisiyle damla haline geldiği için her türlü su damlacıkları bırakıyor. O haliyle bırakırsanız su lekesi olarak yüzeyde kalır. Önerim, odanın bir ucundan silerek diğer ucuna geçtikten sonra başka bir kuru mopla ters yönde hızlıca silmeniz. Bu sayede su lekeleri oluşmaz, ama genel olarak hızlı olmanız lazım. Ayrıca uzun süreli kullanımda plastik ısındığı için elinizde deri soyulması ya da kızarıklık oluşabiliyor. Kullanacağınız suyu da Brita ya da benzeri şekilde az kireçli bir kaynaktan doldurun. Yoksa zamanla makinenin içi kireç tutar.”

👤 Z**** S***; “Ürün dün geldi gönderi tarihinden önce elime ulaştı. Satıcı ilgili sorularıma anında cevap verdi. Ürüne gelirsek SC2 modeli gerçekten yeterli ev için. Dünden beri her yerde denedim. Camlarda özellikle inanılmaz rahatlık sağlıyor. Banyoda çıkaramadığım bütün lekeleri çıkardı. Açıkçası bu kadar beklemiyordum. İyi ki almışım.”


Bissell PowerFresh Slim Steam 3’ü 1 arada Buharlı Temizlik Makinesi

3 işlemi tek bir makinede rahatlıkla yapabilme imkanı sunan Bissell PowerFresh Slim Steam, hem mop, hem buharlı temizleyici hem de el tipi buharlı temizleyici olabiliyor.

Duvara Monte
3 Farklı Kullanım

Ürün Detayı

3 farklı şekilde kullanım imkanı sunan Bissell PowerFresh Slim Steam, bu sayede kullanılacak alana göre kolaylık sunuyor. Bakteri ve mikropların %99’unun yok edebilme özelliğiyle de beğenilen bu ürün, 30 saniye içerisinde kullanıma hazır hale geliyor. Deterjan kullanmanıza gerek kalmadığı için doğal temizlik yapma imkanı sunan bu ürün, bebekli ve evcil hayvanlı evler için ideal seçenekler arasında yer alıyor.

Su Kapasitesi400 ml
Güç1600 W
Isınma Süresi 30 sn

Kullanıcı Yorumları

👤 D**** B***; “Uzun zamandır beklediğim bir üründü. Ağırlığı çok ideal kullanışlı ve gereksiz başlıkları yok. Duvara monte edilebiliyor”

👤 H**** İ****; “Evimde fazla halı olmadığı için tercih ettim. Ürün gerçekten çok güzel, gayet kullanışlı ve hepsi burada yine hızlı bir şekilde ürünü ulaştırdı emeğinize sağlık teşekkürler”


Arçelik K 7804 Buharlı Temizleyici

Buhar basıncıyla etkili ve hijyenik temizlik sunan Arçelik K 7804, dikey kullanım sayesinde bel ağrısı gibi sorunlar yaşatmıyor.

Dikey Park

Ürün Detayı

En iyi buharlı temizleyiciler arasında yer alan Arçelik K 7804, 400 ml su kapasitesine sahip. 1500 watt gücünde çalışan bu makine, dikey kullanma özelliği sayesinde rahat temizlik sunuyor. 20 saniyede ısınma özelliğiyle dikkat çeken buharlı temizleyici, dikey konumda park edilebiliyor.

Su Kapasitesi400 ml
Güç1500 W
Isınma Süresi20 sn

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** K*****; “Ben böyle güzel bir ürün görmedim herkese tavsiye ederim villadan kurtuldum pratik ve büyük rahatlık”

👤 Ş**** Ş*****; “Çok güzel, kullanışlı. Buharın verdiği temizlik de farklı oluyor.”


Ariete 4163 Steam Mop

Sınırsız buhar özelliğine sahip olan Ariete 4163 Steam Mop, 20 dakika sürekli buhar sunuyor. Kireç önleyici filtresiyle beğenilen ürün, katlanır sapıyla yer kaplamıyor.

Katlanır Sap

Ürün Detayı

Ergonomik tasarıma sahip olan Ariete 4163 Steam Mop, 20 dakika boyunca sürekli buhar sunuyor. Kireç önleyici filtre kartuşu sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım sunan buharlı temizleyici, 1500 watt gücünde çalışıyor. Sapında yer alan buhar düğmesiyle pratik bir şekilde kullanım sunan bu ürün, katlanır sapı sayesinde yer kaplamıyor.

Su Kapasitesi500 ml
Güç1500 W
Isınma Süresi5 sn

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** A***; “Güze ürün. Temizlik yapıldığını hissettiriyor.”

👤 E**** Ö****; “Gerçekten güzel fayanslar parıl parıl parlıyor.”


Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici

Çok fonksiyonlu başlıklara sahip olan Alf BT-122 Steam Force Multi, yüksek buhar gücü sayesinde etkili temizlik sunuyor. Hem su hem de dezenfektan kapasitesine sahip olan ürün, 5 bar basınç sunuyor.

Dezenfektan Haznesi

Ürün Detayı

Hijyenik temizlik yapmak isteyenlerin tercih ettiği Alf BT-122 Steam Force Multi, 5 bar basınç sunuyor. 1,2 litrelik su, 0,2 litrelik ise dezenfektan haznesine sahip olan buharlı temizleyici, bu sayede bakterilerin hepsini öldürerek hijyenik ortam sunuyor. İster mutfak dolaplarını, ister banyo fayanslarını, ister koltuk yüzünü temizlemek isteyin her yüzeyde üstün performans sunan Alf BT-122 Steam Force Multi, kullanıcılarından tam not alıyor.

Su Kapasitesi1,2 L
Güç1400 W
Buhar Basıncı5 bar
Dezenfektan Haznesi0,2 L

Kullanıcı Yorumları

👤 T**** G****; “Bugün denedik anneme almıştım, ocakta çok güzeldi telle çıkmayan lekeler bu makine ile çıktı halıyı resmen beyazlattı çeyiz içinde almayı düşünüyorum”

👤 S*** Ü****; “Banyo fayansı yeni yapılmış kadar güzel oldu müthiş bir ürün”


Black&Decker FSM1605 Buharlı Temizlik Makinası

180 derece dönebilen başlığı sayesinde dar alanlarda bile kolay temizlik sunan Black&Decker FSM1605, 20 saniyede ısınıyor.

180 Derece Döner Başlık

Ürün Detayı

En iyi buharlı temizleyici tavsiye listemizin son sırasında yer alan Black&Decker FSM1605, 1300 watt gücünde çalışıyor. 20 saniye içinde ısınarak kullanıma hazır hale gelen buharlı temizleyici, yoğun püskürtme sayesinde %50 daha etkili sonuçlar doğuruyor. 180 derece dönebilen paspası sayesinde her yeri kolayca temizleyebilen bu ürün, 5 metrelik kablosuyla da geniş alanlarda bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Su Kapasitesi350 ml
Güç1300 W
Isınma Süresi20 sn

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** Y***; “Makine güzel süper çalışıyor. Teşekkürler”

👤 N***** A****; “Ürün bedeline göre performans bakımından iyi diyebilirim.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi buharlı temizleyici hangisi?

Hijyenik temizlik yapmak isteyenler için önerebileceğimiz en iyi buharlı temizleyiciler arasında; Karcher Sc 4 Buharlı Temizlik Makinası, Beko BKK-1100 Steambox Buharlı Temizlik Makinası, Rowenta RY6535WI Buharlı Temizleyici, Fakir Maxiclean Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici, Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu Buharlı Temizleyici, Bissell PowerFresh Slim Steam 3’ü 1 arada Buharlı Temizlik Makinesi, Arçelik K 7804 Buharlı Temizleyici, Ariete 4163 Steam Mop Buharlı Paspas, Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici ve Black&Decker FSM1605 Buharlı Temizlik Makinası yer almaktadır.

Buharlı temizlik makinesi işe yarıyor mu?

Buharlı temizleyiciler, çıkması zor lekeleri daha hızlı çıkarabilmeye yardımcı oluyor. Sert yüzeylerde buhar gücüyle deterjan olmadan temizlik yapan buharlı temizleyiciler, bakterileri öldürerek daha da hijyenik temizlik sunuyor.

Buharlı temizlik makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Buharlı temizlik makinesi seçerken göz önünde bulundurmanız gereken 8 önemli faktör bulunuyor. Bu unsurlar, temizleyicinin performansını ve kullanım kolaylığını etkileyen önemli özelliklerdir.

  • Güçlü Motor Performansı: Yüksek motor gücü, daha etkili temizlik ve zorlu lekelerle başa çıkma sağlar. Güçlü bir motor, buharlı temizleyicinizin verimini artırır.
  • Yüksek Basınçlı Buhar Çıkışı: Daha yüksek basınçlı buhar çıkışı, temizlik işlemlerini hızlandırır ve derinlemesine temizlik sağlar. Lekeleri ve kirleri kolayca çözmek için yüksek basınç önemlidir.
  • Kaliteli Malzeme: Dayanıklı ve kaliteli malzemelerle üretilen bir buharlı temizleyici, uzun ömürlü ve güvenilir bir kullanım sunar. Sağlam malzemeler, cihazın güvenli ve etkili bir şekilde çalışmasına katkı sağlar.
  • Su Haznesi Kapasitesi: Büyük su haznesi, daha uzun süre kesintisiz temizlik yapmanıza olanak tanır. Geniş kapasiteli bir su haznesi, sık su dolumunu azaltarak işlevselliği artırır.
  • Sıcaklık Seviyesi: Yeterince yüksek buhar sıcaklığı, bakteri ve mikroplarla mücadele ederek hijyenik bir temizlik sağlar. Ayarlanabilir sıcaklık seviyeleri, farklı yüzeylere uygun temizlik imkanı sunar.
  • Hortum Uzunluğu: Uzun bir hortum, zorlu alanlara ve köşelere erişimi kolaylaştırır. Esnek hortum, temizlik işlerini daha rahat ve verimli hale getirir.
  • Kullanım Kolaylığı ve Ergonomi: Kullanıcı dostu kontroller, rahatça taşınabilen tasarım ve ergonomik tutma kolları, buharlı temizleyicinin kullanımını pratikleştirir ve kullanıcı deneyimini iyileştirir.
  • Ekipman ve Aparatlar: Farklı yüzeyleri temizlemek için çeşitli başlıklar ve aparatlar, buharlı temizleyicinin çok yönlülüğünü artırır. Halılar, zeminler, camlar ve mobilyalar için uygun aparatlar, temizlik sürecini daha etkili kılar.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın