Tavsiye Edilen En İyi 10 Duş Jeli

Cildimize ve vücudumuza gerekli bakımı yaparken, bu bakımı duşta da sürdürebilmemizi sağlayan duş jelleri ile sizleri tanıştırmaya geldik. Piyasada birçok duş jeli olsada, içerik listeleri, kokuları ve nemlendirme etkileri ile imzasınızı atabilmiş ve kullanıcıların beğenisini kazanabilmeyi başarmış olan markaları sizler için listeledik. Bu sayede duşta, buharın etkisi ile güzel kokularını duyabilecek, onlar cildinize bakım yaparken sizler de gün boyu süren ferahlığın tadını çıkartabileceksiniz.

Sıra MarkaEbatSYblog Puanı
1Nivea750 ml10/9.9
2Yves Rocher400 ml10/9.8
3Old Spice400 ml10/9.9
4Bioderma1000 ml10/9.8
5Dove500 ml10/9.7
6Le Petit Marseillais650 ml10/9.8
7The Body Shop250 ml10/9.7
8Palmolive500 ml10/9.7
9Flormar350 ml10/9.8
10Farmasi225 ml10/9.8
Duş Jeli Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Duş Jeli

Mükemmel kokuları ile sizleri sarıp sarmalayacak ve vücudunuzdaki etkisini gün boyu sürdürecek olan en iyi 10 duş jelini sizler için listeledik.

İşte 2022 yılı için en iyi duş jeli markaları…

Nivea Creme Soft 

Kuru ciltlere duş sırasında ihtiyacı olan nem takviyesini yaparak, daha nemli bir cilde sahip olmalarına yardımcı oluyor.

Hassas ciltlere uygunYok
Cildi nemlendiriyor
Temizliyor

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Nivea Creme Soft duş jeli, nemlendirme etkisi ile cildinizin ihtiyacı olan nemi duş sırasında sağlıyor. İçerisindeki pro vitamin ve badem yağı sayesinde cildinizi temizlerken, kremsi dokusu ile derinlemesine nemlendiriyor. Böylelikle hem cildinizi kirlerden arındırıyor hem de kuruluk ve hassasiyet gibi problemlerinizi engelliyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat750 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Tek kelimeyle bayıldım harika kokusu var çok güzel görünüyor cildimi yumuşacık yapıyor satıcıya teşekkür ederim kullanmanızı tavsiye ederim

👤 E** B**: Kokusuna bayılıyorum cildimi kurutmuyor. paketleme iyiydi



Yves Rocher Duş Jeli  

Paraben ve mineral yağ içermeyen formülü ile hassasiyete neden olmadan duş keyfinize keyif katıyor.

Paraben ve mineral yap içermiyorYok
Nazik temizleme
Cilt ile uyumlu pH seviyesi

Ürün Detayı

Yves Rocher duş jeli, bitkisel içeriği ve organik vanilya kokusu ile sizleri büyülemeyi başarıyor, gün boyu süren temizlik sağlıyor. Paraben ve mineral yağ içermeyen formülü sayesinde tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabiliyor. Üstelik cilt ile uyumlu ph sayesinde de ciltte herhangi bir alerjiye, kuruluğa neden olmadan istediğiniz vücut yumuşaklığını sizlere sağlayabiliyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** :Zaten bilinen bir marka ve gerçekten çok iyi. Kokusu harika yıkandıktan sonra teninizde kalıyor koku. Bir de gerçekten kıvamı kalitesi çok iyi, nohut tanesi kadar döküyorum bütün vücuduma yetiyor, baya kalite performans açısından tam puan aldı benden. Tutarına değiyor

👤 Z** B**: Temizlemesi çok iyi. Çok güzel kokan bir duş jeli.


Old Spice Duş Jeli Bearglove

Hem duş jeli hem de saç için kullanım gerçekleştirebilir ve gün boyu süren erkeksi kokunun keyfini çıkartabilirsiniz.

Nemlendirici etkiliYok
Saç ve vücutta kullanıma uygun
Nazik temizleme

Ürün Detayı

Erkekler için özel olarak formüle edilmiş Old Spice duş jeli, şampuan ve duş jeli olarak kullanılabilme özelliği ile kullanıcılara konfor sağlıyor. Özellikle spora gidiyor ve spor sonrası salonunuzda duşunuzu almayı seviyorsanız, pratik kullanıma sahip Old Spice duş jelini çok seveceksiniz demektir.

Ürünün formülasyonunda kullanılan bileşenler sayesinde uzun süre ter kokusunu önlüyor ve hem saçta hem de vücutta güzel kokusunu saatler boyu sürdürebiliyor. Bu sayede de erkeklerin favori ürünlerinden biri olmayı başarıyor.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Şampuan ürün, kokusu harika ve çok etkili. Sanırım markamı buldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum 

👤 E** B**: Eşimin en sevdiği duş jeli markası kokusu harika ve kalıcı.


Bioderma Atoderm Shower Gel

Kuru ve hassas ciltler için formüle edilmiş duş jeli, cildinizi nemlendirerek temizlemenize yardımcı oluyor.

Kuru ve hassas ciltlere uygunYok
Nemlendirme etkili
Cildin doğal dokusunu korur

Ürün Detayı

Hassas ve kuru bir cildiniz varsa Bioderma Atoderm duş jeli, istediğiniz tüm bakımı sizlere sağlayacak ve daha sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olacak. Cilt ile uyumlu ph seviyesi ve aktif içerikleri sayesinde cildinizin dayanıklılığının artmasını ve toleransının yükselmesine katkıda bulunacak. Bu sayede cildinizi ölü hücrelerden ve kirden arındırırken, hem nemlendirecek hem de bakım yapabileceksiniz.

Cilt tipiKuru ve hassas
Ebat1000 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : 44 yaşımdayım, hassas cildim için belki de binlerce ürün denemişimdir, bu açıkara en iyisi, galon galon eve depolamak istiyorum. İlk kullanımda bile farkı görüyorsunuz

👤 N** M** : Çok güzel , çok beğendim, aşırı büyük sanırım hamileliğim son ayına kadar yetecek, hediyeniz için teşekkürler


Dove Nemlendirici Duş

Hindistan cevizi yağı ve badem sütü özü ile cildinizde harika bir koku bırakırken, yumuşak formülü ile sizleri etkilemeyi başarıyor.

Tüm cilt tipleriYok
Nazikçe temizler
Gün boyu güzel kokmanızı sağlar

Ürün Detayı

Dove duş jeli, hindistan cevizi yağı ve badem sütü özü ile vücudunuzda harika bir koku bırakırken, gün boyu süren nemlendirme etkisi ile de sizleri büyülüyor. Cildin doğal nemini korumasına yardımcı olan formülü ile daha yumuşak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Üstelik nemlendirici etkisini hissederken de kirlerden ve ölü derilerden arınmış bir cilt ile sizleri buluşturuyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Sevdiğim bir ürün indirimle fiyatı iyi.

👤 A** K**: Bir sürü ürün kullandım ama bu harika kokuyor.


Le Petit Marseillais Akdeniz Çileği Duş Jeli

İştah açıcı kokusu ve hafif formülü ile cildinizi kurutmadan temizleyebilmenizi sağlıyor.

Cilt ile uyumlu pHYok
Dermatolojik olarak test edilmiştir
Hafif formül

Ürün Detayı

Vücudunuzu saran çilek kokusu ile gün boyu süren ferahlık sağlayan Le Petit Marseillais, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Üstelik cilt ile uyumlu pH seviyesi ve hafif formülü ile cildinizi nazikçe kir ve ölü derilerden arındırıyor.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat650 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Harika kokuyor yapısı yumuşacık yapıyor. Kesinlikle tavsiye

👤 B** E** : Çok güzel bir kokusu var bayılıyorummm.


THE BODY SHOP British Rose Duş Jeli

Gül özleri ve aleo vera etkisi ile cildinizi yumuşacık yapacak ve gün boyu süren ferahlık sağlayacak.

Cildi kurutmazFiyat
İçerik listesi
Hassas ciltler için de uygun
%92 doğal bileşenli

Ürün Detayı

Misk, gül ve bergamot birleşimi ile cildinizde bıraktığı harika kokuya tanık olacağınız THE BODY SHOP duş jeli, çiçeksi notaları ile sizleri sarıp salmalayacak. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun ince jel dokusu ile cildinizi ölü derilerden hem arındıracak hem de nemlendirerek kurumasını önleyecek.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat250 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok güzel ve iç baymayan bir gül kokusu var

👤 M** A** : Gül aşığı olarak bayıldım.


Palmolive Duş Jeli Böğürtlen

Cildin ph seviyesi ile uyumlu olan Palmolive, cildinizi ölü derilerden arındırırken, cildin doğal dokusunu da bozmuyor.

Cilt ile uyumlu PH seviyesiYok
%100 doğal bileşenler
Peeling etkili

Ürün Detayı

Böğürtlen severlerin beğenisini kazanmayı başarmış bir duş jeli olan Palmolive, gün boyu süren böğürtlen kokusu ile sizlere eşlik ediyor. Nazik formü ile cildinizi ölü derilerden arındırırken aynı zamanda peeling etkisi yaratıyor ve yumuşacık bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Kokusu çok güzel severek kullanıyorum.

👤 E** A**: Kokusu çok güzel.


Flormar Duş Jeli Candy&Van

Güzel kokusu ile sizleri sarıp sarmalarken, cildinizin ölü derilerden arınmasına yardımcı oluyor.

Kirden arındırırFiyat
Rahatlatıcı etki
Nemlendirme etkili

Ürün Detayı

Flormar duş jeli, içeriğindeki A ve E vitaminleri sayesinde cildinizin kaybetmiş olduğu nemi geri kazandırırken, yumuşak bir cilt ile sizleri buluşturuyor. Üstelik şeker ve vanilya kokusu ile gün boyu sizi şımartmaya devam ediyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat350 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Bu fiyata çok iyi ürünler boyu, kokuları vs çok güzell bitmeden stok yaparım. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. ilk kullanımda bile kalıcı ve hoş bir koku oluşuyor. Paketleme sağlam sipariş ettiğim gün içinde kargoya verilmişti.

👤 Z** E** : Çok memnunum harika kokuyor.


Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Duş Jeli 

İçerisindeki çay ağacı yağı ile sırtınızda oluşan pütürleri geçirmenizi sağlarken, cildinizi ölü derilerden arındırmanıza yardımcı oluyor.

Hafif dokuluYok
Nazik form
Sivilce oluşumunu engeller

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Farmasi Dr. C. Tuna duş jeli, içerisindeki çay ağacı yağı ile sırt ve göğüs kısmınızda meydana gelen sivilce ve pütürlerin geçmesini sağlıyor. Bu sayede daha pürüzsüz bir cilde kavuşurken aynı zamanda cildinizi derinlemesine temizleyebiliyorsunuz.

Cilt tipiProblemli ciltler
Ebat225 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Sırttaki sivilce ve lekelerim için kullanıyorum düzenli kullanımda etkisini gösteriyor. Çay ağacı kokusunu da çok seviyorum ayrıca satıcıya hediyesi için teşekkürler.
 
👤 B** A**: Faydasını yavaş yavaş gördüm özellikle cildimde yer alan minik yağ bezeleri küçülmeye ve güneş yanıkları azalmaya başladı. mutlaka uzun süreli kullanımda cilt doktoruna sorulmalı. özellikle Çay ağacı serumu.


Sıkça Sorulan Sorular

2022’nin tavsiye edilen en iyi duş jeli markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi duş jeli markaları arasında; Nivea, Yves Rocher, Old Spice, Bioderma, Dove, Le Petit, The Body Shop, Palmolive, Flormar, Farmasi güzel kokuları ve vücuttaki etkileri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen duş jelleri arasında yer alıyor.

Duş jeli ne işe yarar?

Gün içerisinde tazelik ve temizlik hissini sağlayan ve vücudunuzdaki kirleri, cildinizi kurutmadan giderilmesini sağlayan kozmetik ürünlerdir. Hoş kokuları ile gün boyu süren ferahlık sağlatarak, temiz bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olurlar.

Duş jeli nereye uygulanır?

Duş jelleri vücut için özel olarak üretilmiş ürünler olduğu için yüze ve saça uygulanması doğru değildir. Bu yüzden boyun aşağısına rahatlıkla uygulayabilir ve temizliğin tadını çıkartabilirsiniz.

Duş jeliyle saç yıkarsak ne olur?

Duş jelleri, saçta kullanılırsa; saçta kırıkların oluşmasına ve saç derisini kurutma gibi etkiler gözlemlenebilir. Saç derisi daha hassas olduğundan dolayı, şampuanların hem pH seviyesi hem de yumuşaklığı farklıdır. Bu yüzden duş jelleri saçta ve yüzde kullanıma uygun ürünler değildir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Yorum yapın