Tavsiye Edilen En İyi 10 Biberon

Bebeklerin zaman içinle değişen ve şekillenen beslenme ihtiyacı ile biberonlar ortaya çıkmış ve yüzlerce yıldır kullanılmaktadır. İlk 6 ay bebekler anne sütü ile beslenirken, 6 ay ve sonrası bebeklerde yavaş yavaş ek gıdaya başlanmalıdır. Ek gıdaya başlandığında veya sadece anne sütünü vermek gibi ihtiyaçlarda ise biberonları hayatınıza dahil etmeniz gerekmektedir.

Bizde sizlere bu yazımızda bebeğinizin sağlığına, damak ve diş yapısına zarar vermeyecek, emme refleksinin gelişmesini sağlayacak olan en iyi 10 biberonu listeledik.

Sıra MarkaCinsiyetSYblog Puanı
1Philips260 ml10/9.9
2LANSINOH  160 ml10/9.8
3Chicco150+250 ml10/9.9
4Wee Baby 180 ml10/9.8
5Nuk Nature260 ml10/9.7
6Mamajoo160 ml10/9.8
7Dr.Brown’s 120 ml10/9.7
8Rovco 240 ml10/9.7
9Bebedor 180 ml10/9.8
10Babyjem 30 ml10/9.8
Biberon Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Biberon Markası

Ek gıdaya başlayacak olan bebekleriniz için en iyi biberon markalarını araştırdık, derledik, topladık ve listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi biberon marka ve modelleri…

Philips Avent Anti Colic Biberon

Bebeklerinizin konforu düşünülerek tasarlanmış biberon, sağlıklı ve kolay kullanım sunar.

Sağlıklı ve kolay kullanımYok
Doğru beslenmeye yardımcı
Hava yutmayı önleyici yapı

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Philips Avent Anti Colic biberon, minikleri doyurmak için özel olarak geliştirilen bir üründür. Dikkatle tasarlanmış biberon, bebeklerin hava yutmasını önler ve böylelikle oluşabilecek gaz ssancısına veya erken doyma hissine sebebiyet vermez.

260 ml’lik ebatı ile ideal kullanım sağlayarak, hayatınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olur. İster çalışan ister evde olan bir anne olun, bebeğinizin rahat uyumasından, sakinleşmesine ve karnını doyurmaya kadar en büyük yardımcınız olacak, hayatınızı kolaylaştıracaktır.

CinsiyetUnisex
Ebat260 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Avent in bütün ürünlerinden olduğu gibi bu biberonundan da çok memnunum. İndirimden alınca da ayrı bir güzel .

👤 E** B**: bebeğime hazırlık amaçlı aldım kullanmadim henüz oldukça büyük geldi hızlıca kargoya verilmiş olması da güzel teşekkürler.


LANSINOH Natural Wave Biberon

2’li şekilde satılması ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

2’li satılmasıYok
Rahatlıkla yıkanabilir
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

2’li şekilde satılan LANSINOH Natural Wave biberon, bebeklerin diş ve damak yapısını bozmayan şekli ile ek gıda ve anne sütünü içmelerini kolaylaştırıyor. İster evde ister dışarıda rahatlıkla kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Üstelik hava yutmayı engelleyen kanalları sayesinde bebeğiniz emme sırasında havadan dolayı doyma hissinin olmasını ve gaz sancılarını önlüyor.

CinsiyetUnisex
Ebat160 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Öncelikle çok tatlı gerçekten kumaşı kendisi çok güzel. Sadece bir tık sanıyorum ayak lastikleri sıkı olmadığından hep yukarı toparlanıyor. Ama bu fiyata da gerçekten max. Kalite ancak bu kadar olur

👤 Z** B**: Çok güzel beğendim tavsiye ediyrm


Chicco Naturel Feeling Biberon 

Annenin memesini aratmayan yapısı ile bebeklerin kolay bir şekilde alışabilmesini sağlıyor.

Yumuşak dokuYok
Ergonomik tasarım

Ürün Detayı

Yeni doğan bebeklerde dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz Chicco Naturel Feeling biberon, anne memesini aratmayan ekstra yumuşaklığı tasarımı ile bebeğinizi hızlı bir şekilde alışabilmesini sağlıyor. Üstelik ergonomik tasarımı ile bebeğinizin kolay bir şekilde tutabilmesini sağlıyor.

CinsiyetUnisex
Ebat150 ml+250 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Biz chicco biberonlari çok seviyoruz, ilk biberonumuz 150 ml olandı, emzirirken ek süt vermek amaçlı almıştım bizi hiç zorlamadı şimdi bebek maması vermek için tekrar aldık gayet kullanışlı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

👤 E** B**: Harika çok güzel teşekkürler


Wee Baby Cam Biberon

Isıya dayanıklı yapısı ile kolay bir şekilde temizlenebilir ve uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Uzun süreli kullanımYok
Yumuşak uç

Ürün Detayı

Bebeklerinizin konforunu düşünerek tasarlanmış olan Wee Baby biberon, 0 ile 6 ay arasındaki bebeklerin kullanımına uygundur. Cam biberon, bebeklerin sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde içermez ve güvenli kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda ısıya dayanıklı olması sayesinde ani ısı değişimlerinden zarar görmez ve uzun süreli kullanım imkanı ile hem ebeveynleri hem de bebekleri buluşturur.

CinsiyetUnisex
Ebat180 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürunu begendim cam sise. indirimden aldigim icin piyasaya gore daha uyguna geldi

👤 N** M** : Uygun fiyatlı, paketleme güzeldi hızlı teslimat yapıldı. Çok memnun kaldım


Nuk Nature Biberon

Sıcaklık göstergesine sahip olması sebebi ile kolay kullanım imkanı sunmaktadır.

Sıcaklık göstergesine sahipYok
Uzun süreli kullanım
Dayanıklı malzeme

Ürün Detayı

Nuk Nature biberon, annelerin göğüs şeklinde benzerliği sayesinde bebeklerin ilgisini çekiyor ve hızlı bir şekilde alışabilmelerini sağlıyor. Üstelik ortodontik yapısı sayesinde bebeklerin çene, diş ve damak gelişimlerini destekleyerek, sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı oluyor.

Bebeğin iştah ve gelişimine bağlı olarak 3 farklı delik sayısına sahip olan üründe; S yavaş akışı, M orta akışı ve L ise hızlı akışı simgelemektedir. Bu sayece bebeğinizin gelişimine bağlı olarak beslenme şekli de kolaylıkla değişmektedir.

CinsiyetUnisex
Ebat260 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Nuk kalitesi diye bir şey var gerçekten

👤 A** K**: Ürün süper zaten 150 ml vardı elimde ama artık yetmiyor diye bunu aldım. İlk kez alan direk büyük boy alsın uzun vade kullanışlı olur. Sadece başlık değişmesi gerekiyor zamanla.


Mamajoo Kulplu Eğitici Bardak

Tutma kenarları sayesinde bebeğinizin kolay bir şekilde kavrayabilmesini sağlıyor.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeYok
Konforlu kullanım

Ürün Detayı

Mamajoo eğiti biberon, bebeklerin biberondan bardağa geçiş sürelerini hızlandırır ve bardak edası yaratarak, biberonu yavaş yavaş bırakabilmelerini sağlar. Damlatmaz yumuşak uçları ile bebeğinizin içimini kolaylaştırır ve yandaki tutma kenarları ile rahatlıkla kavrayabilmelerine yadımcı olur.

CinsiyetUnisex
Ebat160 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ürün güzel tavsiye ederim.

👤 B** E** : Ürün harika, mamajo biberonlarını kullandıgım için bunu tercih ettim. Fazla para verip diğer markalara gerek yok. Hem kaliteli hem de asla akıtmıyor. Hiçbirsekilde su içmeyen bebeğim bununla içti musmutlu annee.


Dr. Brown’s Options+ Dar Ağız Pp Biberon 

Bpa içermeyen, polipropilen malzemeden üretilmiştir. Bu sayede sağlıklı ve güvenli kullanım sunmaktadır.

DayanıklıYok
Uzun süreli kullanım
Kaliteli

Ürün Detayı

Yenidoğan bebeklere uygun şekilde üretilmiş olan Dr. Brown’s biberon, yumuşak silikon emziği sayesinde bebeklerin rahatlıkla içebilmesini ve doğal bir beslenme sunar. Aynı zamanda anne göğsünü aratmayan silikon tasarımı ile bebeğin hem anneden süt emmesini hem de biberon kullanımını kolaylaştırır ve arasında bir ilişki kurabilmesini sağlar. Bu sayede anneler ve bebekleri rahat eder.

CinsiyetUnisex
Ebat120 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok teşekkür ederim hızlı geldi kalite olarak da çok güzel.

👤 M** A** : Bebeğim rahatlikla kullaniyor tesekkürler.


Rovco Biberon

Isıya dayanıklı olması sayesinde buhar ile birlikte sterilize edebilir ve sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

KaliteliYok
Damlatmaz
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

Rovco biberon, bebeklerin rahat bir şekilde sıvı veya ek gıda tüketebilmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda dayanıklı silikon ucu, kopmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede bebeğinizin sağlıklı bir şekilde sıvı tüketimini gerçekleştirebilir.

CinsiyetUnisex
Ebat240 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Indirimdeyken aldim, yumuşacık silikonu var bebeğim çok rahatlıkla kullanıyor.

👤 E** A**: 15 aylık yeğenin için aldım çok güzel.


Bebedor Geniş Ağızlı Silikon Biberon 

Geniş emzik yapısı ile bebeklerin kolay bir şekilde biberona alışabilmesini sağlamaktadır.

Anne göğsüne benzeyen yapıYok
Kaliteli ve dayanıklı

Ürün Detayı

Anne göğsüne benzeyen yapısı sayesinde bebeklerin hızlı bir şekilde biberona alışabilmesini sağlayan Bebedor, annelerin beğenisini kazanmayı başarıyor. Geniş emzik yapısı ile bebeklerin çene, damak ve diş yapılarının güçlenmesine yardımcı oluyor ve aynı zamanda sıvı tüketimlerini rahatlıkla yapabilmesini sağlıyor. 

CinsiyetUnisex
Ebat180 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çok çok beğendim. Bu markadan vazgeçmem artık çok kaliteli gerçekten.

👤 Z** E** : Muhteşem bir ürün çok memnunuz


Babyjem Mini Cam Biberon Ve Suluk

Bebeğinizin su içerken rahat etmesini sağlayan biberon, uzun süreli kullanım sağlar.

Kaliteli ve dayanıklıYok
Güvenli kullanım imkanı

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Babyjem mini biberon bebeklerin minik ellerinin kolay kavrayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Cam olması sayesinde sağlıklık açısından herhangi bir problem teşkil etmez ve güvenli kullanım imkanı sunar. 9 ay ve üzeri tüm çocuklar gerek su gerekse ek gıdaalr için rahatlıkla kullanım gerçekleştirebilir.

CinsiyetUnisex
Ebat30 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: İyiki almışım, 6 aylık bebegim kendi başına su iciyor bununla.
 
👤 B** A**: Cam minik bebeklerin tutması için ideal.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi biberon markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi biberon markaları arasında; Philips, Lansinoh, Chicco, Wee Baby, Nuk, Mamajoo, Dr Brown’s, Rovco, Bebedor, Babyjem bebeklerin ek gıdaya geçiş sürelerini kolaylaştırmakta ve sağlıklı tasarımlara sahip olmaları sebebi ile anneler tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen biberonlar arasında yer alıyor.

Biberon gerekli mi?

Ek gıdaya başlayacak olan bebekleriniz için biberon gereklidir. Özellikle 6 aydan sonra bebeğinizi ek gıda ile tanıştırmanız, bebeğinizin vücut gelişimi açısından oldukça önemli bir rol oynamaktadır.

Biberon yerine ne kullanılabilir?

Bebekler bazen biberonları kabul etmek istemeye biliyorlar, bu gibi durumlarda kullanabileceğiniz bazı alternatif yollar bulunmakta. Mesela bebeğinizi bardak, kaşık, damlalık veya şırınga ile besleyebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın