Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Uyku Tulumu

Bebekler uyku sırasında üşüyüp sıcakladıklarını ne yazık ki anlayamıyorlar ve üşüdükleri takdirde de düşük bağışıklıklıkları sebebiyle hasta olabiliyorlar. Bu noktada da devreye bebek uyku tulumları giriyor. Bebek uyku tulumlarını bebeğinize giydirerek uykularının konforlu ve ideal sıcaklıkta olmalarını sağlayarak, bebeklerinizi hastalıklara karşı korumuş oluyorsunuz. Böylelikle bebekler derin rüyalarda iken anneler de gönül rahatlığı ile uyuyabiliyorlar.

Sıra MarkaCinsiyetSYblog Puanı
1U.S. PoloKız10/9.9
2Civil Baby Kız10/9.8
3GAPUnisex10/9.9
4Tiffany BabyUnisex10/9.8
5Mika BebekKız10/9.7
6HappystoreKız10/9.8
7MiniStandKız10/9.7
8DefactoKız10/9.7
9KidZee Kız10/9.8
10ErgopouchErkek10/9.8
Bebek Uyku Tulumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Uyku Tulumu Modeli

Bebeklerin vücut ısılarını koruyarak uyku sırasında üşümelerini önleyen en iyi 10 uyku tulumunu listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi uyku tulumu marka ve modelleri…

U.s. Polo Assn Kız Bebek Patikli Tulum

Bebeklerinizi sıcak tutarak, kondorlu uykular ile buluşturacak.

Soğuk havayı önlerYok
Konforlu uyku sağlar
Antibakteriyel kumaş

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan U.s. Polo Assn lisanslı bebek tulumu, soğuk kış mevsimlerinde bebeğinizi sıcak tutmak için özenle hazırlanmıştır. Sade ve şık tasarımının yanı sıra kapüşon sayesinde bebeğinizin baş kısmını da soğuktan korur. Bebeklerin vücut ısılarındaki en büyük düşüşün sebebi baş bölgelerinden dolayı kaynaklanır. Fakat U.S Polo bebek tulumu ile bebeğiniz her daim sıcak ve derin uykular ile buluşabiliyor ve asla üşümüyor.

Patikli olması sebebi ile gece ayaklarından patik ve çorapların da çıkmasını önlüyor. Böylelikle tüm vücutları ideal sıcaklıkta kalabiliyor.

CinsiyetKız
RenkSomon
Ay0-3, 3-6, 6-9, 9-12 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Tavsiye üzerine aldımve gerçekten çok memnun kaldım, herkese de tavsiye ederim.

👤 E** B**: kızıma almıştım seneler önce şimdi oğluma aldım çok memnunum.


Civil Baby Kız Bebek Uyku Tulumu 

Pamuklu yapısı ile bebeğinizin konforunu düşünüyor.

Pamuktan elde edilmiştirYok
Rahatlıkla yıkanabilir
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

%100 pamuktan elde edilen Civil Baby bebek uyku tulumu, bebeklerin sahip olduğu hassas ciltlerinde herhangi bir alerjiye veya tahrişe yol açmaz. 12 ila 18 ay arasında kullanılabilir olması sebebi ile uzun süreli kullanım sağlar ve bebeklerinize uyku sırasında konfor sağlar.

CinsiyetKız
Ay12-18 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Öncelikle çok tatlı gerçekten kumaşı kendisi çok güzel. Sadece bir tık sanıyorum ayak lastikleri sıkı olmadığından hep yukarı toparlanıyor. Ama bu fiyata da gerçekten max. Kalite ancak bu kadar olur

👤 Z** B**: Çok güzel beğendim tavsiye ediyrm


GAP Bebek Kahverengi Sherpa Tulum

Yumuşak dokusu ile bebeğinizi sıcak tutar ve rahat bir şekilde uyumasını sağlar.

Yumuşak dokuYok
Sıcak tutuyor

Ürün Detayı

GAP kahverengi bebek uyku tulumu, tasarımı ile kalplerimizi kazanıyor ve bebeklerde çok tatlı duruyor. %70 polyester, %30 geri dönüştürülmüş polyesterden elde edilen uyku tulumu, sahip olduğu patikleri ve kapüşonu sayesinde kış aylarında bebeklerinizin üşümeden uyumasını sağlıyor. Kapüşonundaki kulakları ile bebeklerdeki sevimlilik seviyesini arşa çıkartıyor.

CinsiyetUnisex
Ay0-13, 3-6, 6-12 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Ürün mükemmel.

👤 E** B**: Sorunsuz ulaştı elime çok sağlam ve güzel.


Tiffany Baby Bebek Fermuarlı Uyku Tulumu

Yumuşak kumaşı sayesinde bebeklerinizin teninde rahatsızlık hissi yaratmıyor.

Uzun süreli kullanımYok
Yumuşak kumaş

Ürün Detayı

Bebeklerinizin konforunu düşünerek tasarlanmış olan Tiffany Baby bebek uyku tulumu, yumuşak pamuklu kumaşı sayesinde bebeklerinizin cildinde herhangi bir tahrişe ve hassasiyete neden olmaz. Vücut ısılarını koruyarak, uykularında üşümelerini öyle ve konforlu uykular ile bebeğinizi buluşturur.

CinsiyetKız
Boy6-9, 9-12, 12-18, 18-24 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Çok güzel bir kumaşı var yumuşacık.

👤 N** M** : Hem kendi bebeğime hem görümcemin bebeğine hediye olarak aldım ben çok memnun kaldım eminim o da memnun kalıcaktır.


Mika Bebek Kız Çocuk Uyku Tulumu

Pamuklu kumaştan elde edilen uyku tulumu kış ayları için ideal kullanım imkanı sunar.

Kış aylarında kullanıma uygunYok
Dayanıklı tasarım
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Mika Bebek uyku tulumu, pamuklu kumaştan elde edilerek bebeklerinizin uykularında maksimum konfora sahip olmalarına yardımcı oluyor. Kış ayları için ideal kullanım sunan ürün, bebeklerin vücut ısılarının düşmesini önleyerek, kış boyunca sıcak uykular ile onları buluşturuyor. Üstelik tasarımı ile de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor.

CinsiyetKız
Ay3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Gaet güzel sicak tutyor yumuşak gece acik kalsa cocuk üşümes bedn olarak da 2 beden byuk alin kizim 2 yaş 9 aylik 5 yaş beden aldim tam oldu seney belki olmas ama bu sene gyer bi ikitane daha alacam deiştiremek icin tavsiye ederim teşekkürler.

👤 A** K**: Ürünü büyük aldım 2 3 sene rahat giyer kaliteli ürün almanızı tavsiye ederim


Happystore Unicorn’lu Uyku Tulumu

Çift kat %100 pamuktan elde edilen uyku tulumu ile kışlar sıcak geçiyor.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeYok
Konforlu kullanım
Pamuktan elde edilmiştir

Ürün Detayı

Happystore bebek uyku tulumu, nefes alabilen yumuşacık pamuk kumaşı ile bebeklerinizi kış boyunca sıcak tutarak, derin uykularına eşlik ediyor. Rahat kalıbı ile bebeklerin hareket kapasitesini kısıtlamıyor ve rahatlıkla hareket edebilmeye devam edebilmeleri sağlıyor. Böylelikle bebekler kışı hiç olmadığı kadar konforlu geçiriyor.

CinsiyetKız
Ay1 ila 10 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : urunun kslitesi harika.kesinlikle en 2-3 yaş büyük alınmalı. hediye paketinde geldi satıcıya teşekkür ederim kızım çok mutlu oldu

👤 B** E** : Bu kış iyiki aldım dediğim tek ürün. kızım sürekli üstünü açıyordu. bende onu kontrol edeyim diye uyuyamıyordum. şimdi sabaha kadar da üstü açık olsa vücudu sıcacık oluyor. Bir sürü pijama almanıza da gerek yok. ama biraz büyük alın bir beden çekme yapıyor. zaten satıcı da bu bilgiyi veriyor


MiniStand Kız Bebek Kedili Peluş Tulum

Sevimliliği ile annelerin, konforu ile de bebeklerin kalbini kazanıyor.

DayanıklıYok
Uzun süreli kullanım
Kaliteli

Ürün Detayı

MiniStand uyku bebek tulumu, oldukça sevimli bir tasarımı ile ebeveynlerin beğenisini kazanırken, %100 welsoft peluşu sayesinde de bebeklerin kış aylarında sıcak uykulara kavuşmasını sağlıyor. Dilerseniz evde dilerseniz de dışarıda bebeklerinize giydirebileceğiniz ürün, bebeğinizin cildine zarar verebilecek herhangi bir materyal içermiyor.

CinsiyetKız
Ay6, 9, 12, 18, 24 ay ve 3 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok güzel bir tulum beğendik. Yumuşacık.

👤 M** A** : Bebeğim rahatlikla kullaniyor tesekkürler.


Defacto Kız Bebek Bisiklet Yaka Uyku Tulumu

Uzun kollu ve düğmeli tasarımı ile kolay bir şekilde bebeğinize giydirebiliyorsunuz.

KaliteliYok
%100 pamuk
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

Defacto bebek uyku tulumu, %100 pamuklu yapısı ile bebeğinize konfor sağlıyor. Üstelik düğmeli tasarıma sahip ürünü, bebeğinize giydirirken hiç zorlanmıyorsunuz. Tasarımı sayesinde de isterseniz evde isterseniz dışarıda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

CinsiyetKız
Boy1-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-18, 18-24, 24-32 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Indirimdeyken aldim, yumuşacık cok tatli, defakto babyi çok seviyoruz her zamanda hizli kargo. ben 5 aylik kizim icin 6,9 ay aldim ama kaliplari bu tarz tulumlarda genis ve rahat o yuzde tam beden alabilirsiniz

👤 E** A**: 15 aylık yeğenin için aldım çok güzel oldu kaliteside güzel bedenide güzel oldu 18 24 ay aldım seneye giyebilir


KidZee Z-suit Pure Blush 

Gündüz ve gece boyunca ideal kullanım sunaraki bebeklerinizin rahat etmesini sağlıyor.

Gece ve gündüz kullanıma uygunYok
Hava aldıran kumaş

Ürün Detayı

KidZee Z-suit Pure Blush  uyku tulumu, %50 pamuktan ve %50 modal kumaştan elde edilerek özel olarak üretilmiştir. Üretiminde kullanılan kumaşlar sayesinde bebeğin rahat bir şekilde hareket edebilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda sahip olduğu tasarım hem ev hem de dışarısı için kullanıma uygundur.

CinsiyetKız
Ay6-12, 12-18, 18-24 ay, 2-3, 3-4, 4-5 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çok çok beğendim. Bu markadan vazgeçmem artık çok kaliteli gerçekten. Kızım 7 aylık fakat boyu uzun oyüzden 18-24 almıştım seneye de giysin diye. Şuan için iyi oldu giyemeyeceği kadar bi büyüklüğü yok. Seneye de rahat rahat yer diye düşünüyorum. Hediyesi için satıcıya teşekkürler

👤 Z** E** : Muhteşem bir ürün çok memnunuz


 Ergopouch Organik Pamuklu Pijama Tulum 

3 yönlü fermuara sahip olan uyku tulumunu bebeğinize hiç zorlanmadan giydirebilirsiniz.

Kaliteli ve dayanıklıYok
Güvenli kullanım imkanı

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Ergopouch bebek uyku tulumu, 3 yönlü fermuarlı yapısı ile bebeğinize kolay bir şekilde giydirebilmenizi ve ihtiyaç duyulan anlarda zorlanmadan bezini değiştirebilme imkanını sunuyor. Aynı zamanda organik pamuktan elde edilen esnek kumaşı bebeğinizin gelişimine etki eden hareket etme kabiliyetini kısıtlamadan, özgürlük ve sıcaklık sağlıyor.

CinsiyetErkek
Ay1, 2, 3 yaş, 6-12 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Kızım için aldım. İyi ki almışım evimiz çok soğuk birisi olarak istediğimi karşılayan bir ürün oldu.Harika bir kumaşı var
 
👤 B** A**: Pahalı ama değer bence. Ne terletiyor ne üşütüyor yaz aylarında rahatlıkla kullanıyor kızım


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek uyku tulumu markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek uyku tulumu markaları arasında; U.S Polo, Civil Baby, GAP, Tiffany Baby, Mika Bebek, Happystore, MiniStand, Defacto, KidZee, Ergopouch bebeklerin konforlu uyumasını sağlama özellikleri ile anneler tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen uyku tulumları arasında yer alıyor.

Bebeklerin yanına örtü konulur mu?

Bebeklerinizi beşiğine yatırdığınız takdirde yanlarına örtü koymayın ve üstünü örtü ile örtmeyin. Çünkü daha hareket kabiliyetleri gelişmediği için uyku sırasında yüzlerini kapatabilir veya örtüye dolanabilirler, bu gibi durumlar da sağlık açısından olumsuz etki yaratır.

Uyku tulumları gerekli mi?

Bebeğinizin küçük olduğundan dolayı henüz üşüyüp sıcakladığını anlayamaz. Bu sebeple de herhangi bir üşüme de kolay bir şekilde hasta olabilirler. Fakat uyku tulumları sayesinde gece uykusunda üşümeleri engellenir ve konforlu uykular ile bebeğinizi buluşturur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın