Tavsiye Edilen En İyi 10 Emzik

Yenidoğan bebeklerde emme ve yutma koordinasyonları emzikler ve düzenli süt emme sayesinde gelişiyor. Bu da bebeklerin emme reflekslerinin güçlenmesini ve anne sütünü karınlarını doyuracak miktarda içebilmesini sağlıyor. Böylelikle de miniklerimizin vücut gelişimi sağlıklı bir şekilde ilerliyor ve ihtiyaç duydukları vitaminler vücutlarına yeterli miktarda girmiş oluyor.

Tabi ki emzikler sadece emme reflekslerinin gelişimi için değil aynı zamanda bebeklerin huysuzlandıkları zaman sakinleşmelerine, uykuya dalmalarına da yardımcı oluyor. Böylelikle hem miniklerimiz rahat ediyor hem de annelerin içi huzurlu oluyor.

Sıra ModelRenkSYblog Puanı
1Philips Avent Ultra Soft0-6 ay10/9.9
2Bibs Vanilla Colour 6-18 ay10/9.8
3Oioi Püre Meyve Sebze Emziği0-18 ay10/9.9
4Nuk Baby Rose0-6 ay10/9.8
5Oioi Ikili 0-18 ay10/9.7
6Philips Avent Ultra Air6-18 ay10/9.8
7Chicco Physio Comfort 0-6 ay10/9.7
8Babysoft Silikon6-12 ay10/9.7
9Chicco Physıo Soft6-12 ay10/9.8
10Mamajoo Silikon Ortodontik6+ ay10/9.8
Emzik Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Emzik Modeli

Bebeklerin hem oyalanmasını hem de emme reflekslerinin gelişebilmesini sağlayan en iyi 10 emzik modelini sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi emzik marka ve modelleri…

Philips Avent Ultra Soft

Simetrik şekliyle bebeğinizin büyüyen damağına ve diş etlerine uyum sağlıyor.

Dayanıklı yapıFiyat
Kaliteli malzeme
Flexifit teknolojisi

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Philips Avent Ultra Soft emzik, flexifit teknolojisi sayesinde bebeğinizin damak ve dişi ile uygun olacak kıvrımlara sahiptir ve gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Yuvarlak kenarları sayesinde emme sırasında bebeğin yanaklarında herhangi bir baskıya ve rahatsızla sebebiyet vermez. Aynı zamanda ipeksi ve dokulu silikonu sayesinde bebeğinizi sakinleştirmeye, emme reflekslerinin gelişmesine katkıda bulunur. Ürünün beraberinde gelen taşıma kabı da emziği kolay bir şekilde sterilize edebilmenizi sağlarken ve hijyenik bir şekilde çantanızda taşımanıza yardımcı olur.

CinsiyetErkek
RenkMavi
Ay0-6 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Tavsiye üzerine aldımve gerçekten çok memnun kaldım, herkese de tavsiye ederim ,bebeğinize 1emzik alın onuda avent alın

👤 E** B**: kızıma almıştım seneler önce şimdi oğluma aldım çok memnunum bebeklerin hemen benimseyecegi bı emzik


Bibs Vanilla Colour 

Anne memesini taklit edilerek yapılmış emzik, emiş sırasında hava akışını sağlayarak bebeğinizin konforlu uyumasını sağlıyor.

Şık tasarımFiyat
Dayanıklı malzeme
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

%100 doğal kauçuk uca sahip olan Bibs Vanilla Colour emzik, hava akışını sağlayan delikleri sayesinde bebeklerin emme sırasında konforlu olmasını sağlıyor. Aynı zamanda anne memesini taklit eden yumuşak kauçuk uç kısmı ile emziğe hemen alışmalarına yardımcı oluyor. Bu sayede bebekler uykuya hızlı dalabiliyor ve emme reflekslerini geliştirebiliyorlar.

CinsiyetUnisex
Ay6-18 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : İndirime denk gelince stokladım doğal kauçuk olduğu için diğer emziklere göre daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve şiddetle öneriyorum görüntüleri de çok güzel.

👤 Z** B**: BİBS her rengini ve ayını kullanan biri olarak gözüm kapalı kefil olabilirim. Çok severek kullanıyoruz


Oioi Sarı Gri Silikon Püre Meyve Sebze Emziği

Bebeğinizi katı gıdalara başlatmanın ve tattırmanın en iyi yolu!

Meyve ve sebzeler için uygunYok
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

Bebeğinizi katı gıdalara alıştırmak ve sebze, meyveleri tattırmak istiyorsanız eğer Oioi püre emziği doğru tercih olacaktır. Altı ay üzeri tüm bebeklerde kullanıma uygun olarak tasarlanmış emzik, içine koyacağınız birçok yiyeceği bebeğinizin tadabilmesini sağlar. Aynı zamanda soğutulmuş ve dondurulmuş yiyecekler ile diş etlerini sakinleştir, yeni çıkmaya başlayan dişlerin ağrısını azaltabilirsiniz.

CinsiyetUnisex
Ay6+

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Ürün mükemmel kalite akıyor en uygun satıcıydı yanındaki minik hediye için teşekkürler

👤 E** B**: Sorunsuz ulaştı elime çok sağlam ve güzel bir püre emziği. Kızım için aldım daha kullanmadık.


Nuk Baby Rose

Yumuşak ve kavisli yapısı ile bebeğinizin damak ve diş gelişimine katkıda bulunur.

Uzun süreli kullanımYok
Kutu ile beraber geliyor
Kauçuk uç

Ürün Detayı

Nuk Baby Rose emzik, yumuşak ve kavisli yapısı ile bebeğinizin dilinin daha serbest hareket etmesini sağlayarak emme reflekslerinin gelişmesine yardımcı oluyor. Özel hava kanalları sayesinde ortodontik şeklini korur ve bebeklerde oluşabilecek diş çarpıklığının önüne geçerek güvenli kullanım imkanı salar.

CinsiyetKız
Boy0-6 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Kutusu ile birlikte gelmesi çok çok iyi. Kutusu ile birlikte mikrodalgaya da girebiliyor. Kızım emecek gibi sabırla uğraşıyorum

👤 N** M** : Hem kendi bebeğime hem görümcemin bebeğine hediye olarak aldım ben çok memnun kaldım eminim o da memnun kalıcaktır


Oioi Ikili Emzik

Kalitesi ile uzun süreli kullanım gerçekleştirebilecek ve bebeklerinizin rahatlamasını sağlayacaktır.

ErgonomikYok
Dayanıklı tasarım
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Oioi ikili emzik, anne memesine yakın benzerliği sayesinde bebeğinizin emziğe alışmasına yardımcı olur. Yenidoğan bebeklerin kullanımına uygun olarak tasarlanmış emzik, parmak emme alışkanınlığını önler ve bebeğin emme reflekslerinin gelişmesini sağlar.

Anneler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünün, gövde kısmı aynı zamanda diş ve damak kaşıyıcı olarak da kullanılabilmektedir. Oldukça işlevsel olarak emzik sayesinde bebekler rahat, anneler huzurlu.

CinsiyetUnisex
Ay0-18 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: uzun zamandır istediğim bir emzikti indirimde görünce hemen aldım çok güzel çok beğendim bebeğim de zor da olsa emmeye başladı

👤 A** K**: Ürün gerçekten çok güzel fakat biraz büyük ve ağır bebeğim ağzında tutmakta zorlanıyor.fakat hiç tereddüt etmeden emziği kabullendi ayrıca yanında gönderdiğiniz hediye için çok teşekkürler


Philips Ultra Air Emzik

Ortodontik ve BPA içermeyen emzik, bebeğinizin diş ve damak gelişimine destek oluyor.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeFiyat
Konforlu kullanım
2’li şekilde satılması

Ürün Detayı

Philips Avent emzik, 2’li şekilde satılarak uzun süreli kullanım imkanı sağlamaktadır. 6-18 ay bebeklere uygun olması ile o aylarda hızla gelişen damak ve diş gelişimlerine katkıda bulunmaktadır.

Hijyenik ve taşıma koalylığı saplaması adına çanta ile beraberinde gönderilemektedir. Bu sayede ister sıcak su ister mikrodalga yardımı ile kolay bir şekilde sterilize edebilirsiniz.

CinsiyetErkek
Ay6-18 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Çok guzeldi tesekkur ederim 24 saat dolmadan urun elimdeydi

👤 B** E** : Mükemmel tam İstediğim gibi, Avent kalitesi


Chicco Physio Comfort Silikon Emzik

0-6 ay arasında çocuğunuza maksimum konfor sağlıyor.

DayanıklıYok
Uzun süreli kullanım
Kaliteli

Ürün Detayı

Chicco Physio Comfort silikon emzik, bebeğinizin ihtiyacı olan maksimum konforu sağlıyor ve anne memesine benzerliği ile ilk kullanımdan itibaren bebeklerinizin alışmasını sağlıyor. 0 ila 6 ay arasındaki tüm bebeklerin kullanımına uygun olan ürün, açılı şekli ile dile ve damağa yaptığı baskıyı eşit olarak dağıtarak, gelişimlerine katkıda bulunuyor

CinsiyetUnisex
Ay0-6 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Ürünüm gercekten cok guzel hediyeniz icinde cok tesekkür ederim

👤 M** A** : Bebeğim rahatlikla kullaniyor tesekkürler.


Babysoft Komple Silikon Prematüre Emzik

Doğal malzemelerden üretilen emzik son derece doğaldır.

Kaliteli malzemeYok
Sağlıklı ve doğal
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

Babysoft silikon emzik, bebeğinizin sağlığını düşünerek özenle hazırlanmıştır. LSR sıvı silikondan elde edilen ürün, bebeğinizin emme reflekslerinin gelişmesine ve damak gelişimlerine katkıda bulunmaktadır.

İlk kullanımdan itibaren alışabilecekleri şekilde tasarlanan emzik ile bebeklerin uykuya dalma süreleri kısalmakta ve annelerin konforu artmaktadır.

CinsiyetUnisex
Boy6-12 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Biz çok beğendik 2 tane aldık bebeğim direk tuttu çünkü başka emzik denemeye gerek yok hem uygun hem yumuşak.

👤 E** A**: Çok kullanışlı.


Chicco Physio Soft Kauçuk Emzik

Gündüz ve gece boyunca ideal kullanım sunarak, bebeklerinizin rahat etmesini sağlıyor.

Gece ve gündüz kullanıma uygunFiyat
Kauçuk uç
Hava akışı sağlar

Ürün Detayı

Chicco Physıo Soft kauçuk emzik, kauçuk ve silikon maddelerinden elde edilmiştir ve bebekler tarafından hızlı bir şekilde benimsenmektedir. Yumuşak ucu emme sırasında bebeklere konfor sağlar ve aynı zamanda havalandırma delikleri sayesinde salya birikimini önleyerek bebeklere rahat bir emme deneyimi yaşatır.

CinsiyetUnisex
Ay6-12 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Emzik çok güzel indirimden aldım fakat emzik tutmayan bebeklere ne yaparsan yap tutmadığını anladım

👤 Z** E** : Muhteşem bir ürün çok memnunuz


Mamajoo Silikon Ortodontik İkili Emzik

Bebeklerin diş ve damak gelişimine uygun şekilde tasarlanmıştır.

Kaliteli ve dayanıklıYok
Güvenli kullanım imkanı

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Mamajoo silikon ortodontik emzik, bebeğinizin diş ve damak gelişimine uygun şekilde tasarlanmıştır ve herhangi bir zarar vermeden güvenli kullanım imkanı sunar. Hem gece hem de gündüz kullanılmaya uygun olan emzikler, ideal bir yumuşaklığa sahiptir. Aynı zamanda üründe bulunan hava delikleri salya birikimini önleyerek, bebeğinizin rahat bir şekilde nefes alabilmesini sağlamaktadır.

CinsiyetUnisex
Boy6+

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürün çok kullanışlı, oldukça da kaliteli ve şık.
 
👤 B** A**: Çok başarılı, kaskı içine koyuyuorm hem de çizilmiyor ve zarar görmüyor.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi emzik markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi emzik markaları arasında; Phillips, Bibs, Oioi, Nuk, Chicco, Babysoft, Mamajoo bebeklerinin çene gelişimine ve emme reflekslerine katkıda bulunacak ve rahat uyumalarına yardımcı olma özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen emzikler arasında yer alıyor.

Neden emzik verilmeli?

Emzikler, bebeklerin içgüdüsel olarak bilerek doğdukları emme refleksinin gelişmesini sağlıyor. Aynı zamanda emzikler bebekleri sakinleştirerek daha çabuk uykuya dalmalarında da bebeklere yardımcı oluyor.

Bebek uyuduktan sonra emzik çıkartılmalı mı?

Bebeğiniz sakinleşip uykuya daldıktan sonra emziği ağzınızdan çıkartmanız, bebeğinizin uyku sırasında daha rahat nefes alabilmesini sağlayacaktır. Bu yüzden bebekler uyuduktan sonra emziklerini çıkartmalısınız..

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın