Tavsiye Edilen En İyi 10 Vücut Peeling’i

Vücudumuza hepimiz gerekli bakımları yaptığımızı düşünüyoruz, peki sizce vücudumuzdaki ölü derileri ne kadar temizleyebiliyoruz? Mevsim değişiklerinden, sürdüğümüz kremler gibi birçok nedenden dolayı gözeneklerimizin içinde kirler birikiyor ve vücudumuzun kendini yenileme döneminde ölü deriye sahip oluyoruz. İşte bu zamanlarda kirden ve ölü derilerden vücudumuzu arındırmak için de peeling’lerden yardım alıyoruz.

Peelingler içerisindeki ince yapılı taneler sayesinde vücudumuzda herhangi bir tahrişe neden olmadan ölü derileri uzaklaştırıyor ve gözeneklerin içerisinde birikmiş olan kirleri temizliyor. Tabi ki tek yararı bunlar da değil, aynı zamanda vücuttaki kuruluk, bacaklardaki batıklar ve vücut çatlakları gibi birçok probleme de iyi gelerek daha sağlıklı bir vücut görünümüne sahip olmamızı sağlıyorlar.

Sıra ModelEbatSYblog Puanı
1The Body Shop Shea250 ml10/9.9
2Sinoz Purfying250 ml10/9.9
3Yves Rocher Gommage150 ml10/9.8
4Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine375 gr10/9.9
5Nuxe Reve De Miel Deliciously 175 ml10/9.8
6Smoothly Kayısılı Scrub800 gr10/9.7
7Procsin Body Boom190 ml10/9.8
8Ostwint Strawberry300 ml10/9.7
9Caudalie Gommage Divin150 gr10/9.8
10Bee Beauty Kahveli200 ml10/9.8
Vücut Peeling Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Vücut Peeling Markası

Daha canlı, sağlıklı ve pürüzsüz bir vücuda sahip olabilmeniz için sizlere birbirinden güzel kokulara sahip olan en iyi 10 vücut peeling markasını listeledim.

İşte 2024 yılı için en iyi vücut peeling markaları…

THE BODY SHOP Shea Vücut Peeling

Gerçek shea yağının nemlendirme özelliği ile cildiniz pürüzsüz ve yumuşak oluyor.

Güzel kokuOrtalama fiyat
Ebat
Tüm ciltlere uygun
%100 vegan

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan THE BODY SHOP vücut peeling’i, shea yağının kokusu vücudunuzu sarıp sarmalıyor. İlk kullanımdan itibaren vücudunuzu ölü derilerden arındırarak, sağlıkla ışıldayan, pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olabiliyorsunuz. Üstelik shea yağının nemlendirme özelliği sayesinde duştan sonra nemlendirici krem bile sürmenize gerek kalmadan nemli bir vücuda kavuşabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat250 ml
İçerikShea yağı
EtkiNemlendirme

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Bu urunu 2. kullanisim ve cokk seviyorum. Peeling etkisi, ciltte biraktigi yumusaklik, nemlendirmesi ve kokusu muthis. Ben vucudumdaki minik sivilceler icin almistim ve baya is gordu. Keske fiyati bu kadar pahali olmasa, indirimdeyken yakalasaniz daha iyi.

👤 E** B**: Kuru ve pütürlü bir cildim var, bu ürünü alırkende cok bi ümidim yoktu açıkcası ama ilk kullanımda bile harika etki yarattı. Cok az dusta aldım elime ve harika hıs bırakmadı duruladım çıktım. Sonra bir baktım ki dus sonrası bir yumuşaklık bir pürüzsüzlük. Kesinlikle tavsıye edıyorum indirimde stok yapılacak ürün zaten ml anlayacagınız üzere gayet buyuk


Sinoz Vücut Peelingi 

Aktif içerikleri ile cildinizi hiç olmadığı kadar canlı yapıyor.

KalıcıYok
Güzel koku
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Sinoz vücut peeling’i, ilk kullanımdan itibaren vücudunuzu yumuşacık ve pürüzsüz yapıyor. İçinde bulunan çay ağacı yağı ile sırtta oluşan pütürleri geçirirken, hindistan cevizi ve salatalık çekirdeği yağı ile cildinizde kuruluk oluşmasını önleyerek derinlemesine nemlendiriyor.

Ürün Özellikleri

Ebat250 ml
İçerikÇay Ağacı Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Salatalık Çekirdeği Yağını Deniz Tuzu

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : arkadaşlar benim cildim aşırı kuru nemlendirir sürsem bile ertesi gün tekrar aynı oluyor. ürün elime dün geldi ve bugün denedim bayıldım bayıldım cildi aşırı pürüzsüz, nemli ve yumuşacık yapıyor kesinlikle alıp stok yapmalik

👤 Z** B**: Çok güzel ilk kullanımda yumuşacık yapıyor cildi ve kokusu gerçekten çok güzel, aldığınıza pişman olmayacağınız bir ürün. Ayrıca gönderdiğiniz hediyeler içinde teşekkür ederim.


Yves Rocher Vücut Peelingi

%100 bitkisel tanecikleri ile cildi tahriş etmez ve hassasiyet yaratmaz.

Kolay kullanımYok
%100 bitkisel tanecikler
Seyahatlere uygun

Ürün Detayı

Yves Rocher vücut peelingi, özellikle cildi kuru olanların sıklıkla tercih ettiği peeling markalarından biri olmayı başarıyor. %100 bitkisel tanecikler ve ultra yoğun kremsi dokusu ile cildinizi hem tahriş etmiyor hem de derinlemesine nemlendirerek yumuşatıyor. Bu sayede ölü derilerinizden kurtulurken aynı zamanda vücudunuza gerekli nem takviyesini de yapmış oluyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat150 ml
İçerik%100 bitkisel tanicikler

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Öncelikle kokusu Harika gayet şişesi büyük uzun süre gidiyor. Duşta kullanıyorum düzneli bir şekilde ve cildi yumuşacık yapıyor kesinlikle tavsiye ederim pürüzsüz bir hal alıyor

👤 E** B**: Tek kullanımda pütür pütür kollarımı yumuşacık yaptı neden daha önce kullanmadım ki dedirtti. Bayıldım kesinlikle öneriyorum…


Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine Vücut Peeling

İri tanecikli olması sebebi ile cildinizde mikro çiziklere neden olmuyor.

Uzun süreli kullanımFiyat
Meyveli koku

Ürün Detayı

Bomb Cosmetics, iri taneleri ile cildinizde çiziklere ve kızarıklığa yol açmadan peeling yapabilmenizi sağlıyor. İçerisindeki badem, greyfurt, mandalina yağlı peeling kremi sayesinde ölü derilerden kurtuluyor, cildinize derinlemesine nem bakımı yapabiliyorsunuz. Bu sayede daha nemli ve parlak bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat375 gr
EtkiNemlendirici
İçerikBadem, greyfurt ve mandalina yağı özlü peeling

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Greyfurtlu olanı kadar yağlı bir yapıya sahip değil gibi bu yüzden kuru ciltler için o daha başarılı bir ürün gibi geldi bana. Yine de yapısı gayet hoş kokusu da fena değil, henüz hiç indirimde göremedim indirim olsa daha iyi olur.

👤 N** M** : boyutu çok iyi baya büyük kolay bitmez kokusu da çok hoş kokusu vücutta kalıyor bir süre tanecikleri çok sert değil iadeal güzel peeling etkisi var banyodan çıkınca bile kokusu banyoya yayılıp kalıyor paketlenmesine bayıldım hızlı kargo ve hediyeniz için teşekkürler


Nuxe Besleyici Vücut Peelingi

Kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır.

EbatYok
Uzun süreli kullanım
Yumuşaklık sağlar

Ürün Detayı

Nuxe besleyici vücut peeling’i hassas ve kuru ciltlerin tümüne etki ederek, kızarıklık ve tahrişe neden olmadan ölü derilerden cildi temizler. İçerisindeki bal, altın şeker kristalleri, pirinç unu, shea ve 3 bitkisel yağ ile cildinize ihtiyacınız olan nemi sağlar. Üstelik cildinizin uzun süre pürüzsüz ve yumuşak kalmasına da yardıcı olur.

Ürün Özellikleri

Ebat175 ml
İçerik Bal, şeker kristalleri, pirinç, hodan ve argan yağı içereni shea yağı
EtkiNemlendirici

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: 1 aydır kullanıyorum, cildimi hem nemlendirdi hem de pürüzsüzleştirdi. Kokusuyla da aşk yaşıyorum resmen

👤 A** K**: Yumuşak ve nemli bir cilt için kullanılır tüm gün nemli kalıyor.


Smoothly Kayısı Aromalı Peeling

Bacaklarınızda batık görünümünü azaltırken epilasyon, ağda ve jilet gibi işlemlerin bıraktığı tahrişi azaltıyor.

KaliteliYok
Ebat

Ürün Detayı

Kayısı kokusunu sevenleri ilke önce kokusu ile büyülemeyi başaracak olan Smoothly peeling, nemli yapısı sayesinde cildinizi kurutmayacaktır. Üstelik bacaklarınızdaki batıklardan, epilasyon, ağda ve jilet gibi işlemlerden dolayı oluşan tahrişleri de önleyerek pürüzsüz bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olmaktadır.

Ürün Özellikleri

Ebat800 gr
İçerikKayısılı

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Alırken tereddüt etmiştim ama ürüne bayıldımm. ilk kullanımda bile o yumuşaklığı hissedebiliyorsunuz. Çok güzel kokuyor ve gerçekten boyut olarak verilen parayı sonuna kadar hak ediyor, 1 günde elime ulaştı hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.

👤 B** E** : Ürün çok güzel yorumlara bakarak almıştım. Gerçekten çok güzel kokuyor ve büyük bir ürün. Diğerleri küçük boyken bu 800 gr ve aynı fiyata. Gelir gelmez denedim hemen kuru cildimi nemlendirdi. Hediye içinde ayrıca teşekkür ederim.


BODY BOOM El Ayak Vücut Peelingi

Doğal yağlı içeriği ile cildinize istediğiniz nemi ve pürüzsüzlüğü sağlıyor.

Uzun süreli kullanımYok
Kaliteli

Ürün Detayı

Yağ bazlı yapıya sahip olan BODY BOOM vücut peelingi, içeriğindeki doğal tuzdan elde edilen tanecikleri ile cildinizde herhangi bir tahrişe sebep olmuyor. Üstelik ilk kullanımdan itibaren cildinizi yumuşatıyor ve ölü derilerden temizliyor.

İçerisindeki jojoba, avokado, kayısı çekirdeği, üzüm çekirdeği, portakal ve nar çekirdeği yağları ile cildinizde doğal bir nem bariyeri oluşturarak pürüzsüz ve parlak bir cildi sizlere sunuyor.

Ürün Özellikleri

Ebat190 ml
İçerikShea butter, Hindistan cevizi, Jojoba , Avokado, Kayısı çekirdeği, Üzüm çekirdeği, Portakal ve Nar çekirdeği yağı

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Duştan çıkmadan kullanıp duruluyorum vücudum çok güzel nemleniyor. Normalde aşırı kuru Bi cildim var en iyi bu geliyor 2. Kutum bu çok memnunum.

👤 M** A** :2 tane kendime 2 tane kuzenime almıstım keske 10 tane fln alsaymışım ama yok boyle guzel Bı peeling dha yok yani bayıldımmm bebek gibi yapıyo cildi ilk kullanımda etkisi gunlerce kalıyor procsın efsanesi der susarım alın aldırın stoklayın favori ürünlerim arasında yerini aldı.


Ostwint Peeling Gel 

Hava şartlarından dolayı cilt çatlaklarının yumuşamasına ve ilerlemesini önleyerek, sağlıklı bir cilt görünümü sağlıyor.

KaliteliYok
Tüm cilt tipleri

Ürün Detayı

Ostwint peeling, ciltteki ölü derilerden kurtulmanıza, vücutta oluşan sivilce ve siyah noktaların azalmasını sağlamakta yardımcı oluyor. Paraben içermeyen formülü ile tüm ciltlerin kullanımına uygun oluyor. Nemlendirici etkisi olmasa da vücudunuzu pürüzsüz yaparak, yağı dengelemeyi başarıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat300 ml
İçerikÇilekli

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: ürünü beğendim, baya büyük kutu kolayca bitmez. ama fazla tanecikli yüzünüze falan sürmeyin bence. cilt için de kibar davranmak gerekir o sekilde bile yumuşak yapıyor. kokusu kalıcı değil.

👤 E** A**: harika ötesi bişey yemin ederim şiddetle tavsiye ederim. ilk kullanımda bile harika bir yumuşaklık veriyo cilde ben yüzüme de kullandım süper kokuyooo. çok hızlı da ulaştı elime kargolama da çok güzeldi bayıldım.


Caudalie Yoğun Nemlendirici Vücut Peelingi

Cildiniz hiç olmadığı kadar yumuşak ve pürüzsüz yapıyor.

KaliteliYok
Etkili

Ürün Detayı

Caudalie peeling, kahverengi şeker ile cildinizde hafif soyucu etkiye sahip peeling yapıyor. Fakat cildinizde asla tahrişe ve alerjiye sebebiyet vermiyor.

İçerisinde dört farkı bitkisel yağ bulunuyor; üzüm çekirdeği, argan, susam ve amber çiçeği yağı ile cildinizi derinlemesine nemlendirirken, cildin kendi onarımına katkıda bulunur. Böylelikle daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ebat150 gr
İçerikÜzüm çekirdeği yağı, argan yağı, susam yağı, amber çiçeği yağı 

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Bu ürünlerden keseleme etkisi beklememek gerek. Orta derecede peeling etkisi ve sonrasında yumuşaklık veriyor, kokusu hafif, güzel.

👤 Z** E** : Düzenli kullanıldığında gerçekten farkı göreceksiniz


Bee Beauty Kahveli Jel Vücut Peeling

Kahve ve kil tanecikleri ile cildinizi ölü derilden arındırıyor.

EbatYok
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Bee Beauty peeling, içeriğindeki kahve ve kil ile cildinizi ölü derilerden arındırırken, kan akışını hızlandırıyor. Böylelikle cilt kendini daha hızlı bir şekilde yenileyebiliyor ve istenilen pürüzsüzlüğün elde edilmesi sağlanıyor.

Ürün Özellikleri

Ebat200 ml
İçerikKave ve kil

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Gelir gelmez kullandım yumuşacık yaptı cildimi beğendim fiyat performans ürünü bence.
 
👤 B** A**: Çok beğendim vücudumu çok yumuşak yaptı nemli gibi kuru cilde sahibim ayrica


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi vücut peeling markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi vücut peeling markaları arasında; The Body Shop, Sinoz, Yves Rocher, Bomb Cosmetics, Nuxe, Smoothly, Body Boom, Ostwint, Caudalie, Bee Beauty ölü derilerden arındırma, gözenekleri temizleme, kuruluğu önleme ve batıkları giderme özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen vücut peeling’leri arasında yer alıyor.

Vücut peeling’i jiletten önce mi yapılır?

Vücut peeling’ini dilerseniz jiletten önce dilerseniz de sonrasında kullanabilirsiniz. Tıraştan önce yapılması durumunda ölü deri hücrelerini temizleyecektir, tıraştan sonra ise jilet yanığını önlemekte ve cildi yatıştırıp nemlendirmenize yardımcı olacaktır.

Vücut peeling’i nasıl uygulanır?

Vücut peeling’ini uygularken kesinlikle bastırmamaya özen göstermelisiniz. Partiküllü yapıya sahip olan peeling’leri dairesel hareketler ile vücudunuzda istediğiniz noktaya uygulayarak kan akışını hızlandırabilir ve cildinizi ölü derilerden arındırabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın