En İyi 10 Ayak Peelingi Tavsiyesi | 2024

Ayaklarımız vücudumuzun tüm yükünü taşıyor ve zamanla kuruluk, çatlak gibi problemlerle karşılaşabiliyoruz. Bu gibi problemler ayaklarımızın altındaki tabakanın zarar görmesine ve daha fazla incelmesine neden olabiliyor. Bu sebeple de birçok problemle karşılaşabiliyoruz. İşte burada ayak peelingleri devreye giriyor. Ayak peelingleri, çatlamış ve kurumuş deri parçalarını yani ölü derileri nazikçe ayaklarımızdan uzaklaştırıyor. Böylelikle daha yumuşak ve pürüzsüz ayaklara sahip olabiliyoruz.

SıraAyak PeelingiFormPuan
1THE BODY SHOP PeppermintTanecikli peeling10/9.9
2Yves Rocher Doğal Ponza Taşlı PeelingTanecikli peeling10/ 9.8
3BODY BOOM El Ayak Vücut PeelingTanecikli peeling10/ 9.8
4Mjcare Miracle Foot Peeling Pack Çorap maske10/ 9.8
5Smoothly Sakız AromalıTanecikli peeling10/ 9.7
6Farmasi Dr. C. Tuna Yenileyici PeelingTanecikli peeling10/ 9.9
7Missha Soyulabilen Ayak Peeling MaskesiÇorap maske10/ 9.8
8Eva Lucria El Ve Ayak Peelingi Tanecikli peeling10/ 9.7
9Skinfood Mint SparklingÇorap peeling10/ 9.9
10Mixup Collagen PeelingTanecikli peeling10/ 9.8
En İyi Ayak Peeling Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Ayak Peelingi Detaylı İncelemesi

Ayaklarınızın pürüzsüz ve ölü derilerden arınmasına yardımcı olacak birbirinden kaliteli en iyi 10 ayak peelingini sizler için derledik ve listeledik.

İşte en iyi ayak peelingi önerileri:

THE BODY SHOP Peppermint Arındırıcı Ayak Peelingi

En İyi Yanı
%100 vegan
Pürüzsüzleştirir ve arındırır
Ferhatlıcı nane kokulu

Ürün Özellikleri

  • Form: Tanecikli
  • Ebat: 100 ml

THE BODY SHOP Peppermint ayak peelingi, kullanıcıların favorilerinden olmayı başarıp her daim popülerliğini koruyor. Tanecikli yapısı ayaklarınızdaki ölü derileri nazik bir şekilde temizleyerek, ayak tabanlarınızı büyük oranda yumuşatıyor. Üstelik The Body Shop içerisindeki nane yağı sayesinde cildinizi de ferahlatarak, ayak tabanlarınızın rahatlamasını sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: Ayağımdaki yumuşaklık , bıraktığı güzel ferahlık hissi son derece muazzam.

👤 E** B**: Ferahlık hissettırıyor aynı zamanda yumuşacık yapıyor.


Yves Rocher Doğal Ponza Taşlı Ayak Peelingi

En İyi Yanı
%94 doğal içerikli
Bitkisel içerik
Ayak derisindeki kalınlaşmış deriyi azaltma

Ürün Özellikleri

  • Form: Tanecikli peeling
  • Ebat: 75 ml

Yves Rocher Doğal Ponza Taşlı ayak peelingi, %94 oranındaki doğal ve bitkisel içeriği ile sevenleriyle buluşuyor. Tanecikli yapısı sayesinde cildi tahriş etmeden kalınlaşmış tabakayı inceltiyor ve topuk derisini yumuşatıyor. Üstelik içerisindeki lavanta sayesinde rahatlatıcı etkisi, kayısı çekirdeği tozu ve ponza taşı ile benzersiz bir bakım sunarak, ölü derilerden arınmış ayaklara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Topuklarım çok çatlamıştı bi mucize yaratmadı ama yinede yumuşattı memnun kaldım.Düzenli kullanımda etkisini göreceğim belli.Paketleme sağlam ve kargo da çok hızlıydı teşekkürler

👤 Ö** C**: İlk kullanımda etkisini gösterdi ayaklarım pamuk gibi oldu. Peelingi topuklarıma sürüp iyice ovalıyorum yıkadıktan sonra kremleyip çorap giyiyorum. Pamuk gibi olıyor tavsiye ederim


BODY BOOM El Ayak Vücut Peelingi

En İyi Yanı
Tüm vücut için kullanılabilir
Cildin beslenmesine yardımcı
Nemlendirme etkili

Ürün Özellikleri

  • Form: Tanecikli peeling
  • Ebat: 250 ml

Yağ bazlı yapıya sahip BODY BOOM peeling, tüm vücudunuz için kullanabileceğin şekilde özel yağlardan elde edilmiştir. İdeal büyüklükteki partikülleri ile ayaklarınızı ölü derilerden arındırıyor. Üstelik içerisindeki shea, hindistan cevizi, jojoba, avokado, kayısı ve üzüm çekirdeği yağları sayesinde kurumuş cildi derinlemesine nemlendiriyor. Böylelikle cildin kendini toparlamasına, pürüzsüzleşmesine ve yumuşamasına yardımcı oluyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 E** S***: 2-3 kavanoz alarak stokladım duştan sonra hatta duşta kullanıyorum bayağı iyi yapıyor çok ciddi derecede yumuşatıyor.

👤 C** D**: Üründe henüz 1 tane bile yorum yokken satın aldım ve hemen denedim almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur umarım, verdiği his yumuşaklık ve parlaklık harika tabi 1 seferde batıklardan kurtulmak mümkün değil ama denediğim en güzel vücut peelingi diyebilirim tebrikler Procsin ben ilk seferde çok memnun kaldım eminim düzenli kullanımda güzel sonuçlar alıcam.


Mjcare Miracle Foot Peeling Pack 

En İyi Yanı
Ölü deri giderici
Cilt besleyici
Koruyucu

Ürün Özellikleri

  • Form: Maske
  • Adet: 1 çift maske

En sert ayak derilerini dahi soyarak ayaklarda bebeksi yumuşaklık yaratan Mjcare Miracle Foot Peeling Pack, son zamanların hızla popülerleşen ürünü olmayı başarıyor. Çorap şeklinde olan yapısı kolay kullanım imkanı sunuyor ve ayağınıza giyerek yaklaşık 1.5 saat beklettikten sonra ayaklarınızı duruluyorsunuz. 3 ila 6 gün arasında ayak tabanlarınızdaki ölü derileri yavaş yavaş soyarak temizliyor. Bir hafta sonra da ölü derilden arınmış ayaklarınızda yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğü hissedebiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: Gerçekten dedikleri kadar varmış. Benim 5 gün ayaklarım soyulmaya başladı ve birkaç gün devam etti. Soyulma işlemi tamamen bittiğinde ise gayet güzel ve yumuşacık oldu.

👤 M** A**: Gerçekten çok başarılı 3-4 gün sonra yavaştan soyulmaya başlıyor ve bebek teni gibi yumuşacık oluyor tekrar indirime girmesini bekliyorum stoklayacağım.


Smoothly Sakız Aromalı El Ayak Bakım Peeling 

En İyi Yanı
Harika koku
Uzun süreli kullanım

Ürün Özellikleri

  • Form: Tanecikli peeling
  • Ebat: 200 ml

Smoothly ayak peelingi, 200 ml’lik hacmi ile uzun süreli kullanım sağlıyor ve ayaklarınızda istediğiniz yumuşaklığı elde edebilmenize yardımcı oluyor. Tanecikli yapıya sahip olan ürün, ölü deri, kir, kuruluk gibi problemleri ilk kullanımdan itibaren gidererek istediğiniz sağlıklı el ve ayaklara sahip olmanızı sağlıyor. Üstelik sakız kokusu ile de birçok kullanıcıyı çocukluğuna götürdüğü de gözden kaçmıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Marayı kullanmadim ama bu gercekten cok guzel cok etkili ellerimi yumusacik yapti kokusu cok tatlı. Paketlemesi de çok iyiydi hint yağı hediye olarak gönderilmiş teşekkür ederim çok memnun kaldım.

👤 E** B**: Arkadaşımda görüp aldım çok güzel çok beğendim.


Farmasi Dr. C. Tuna El Ve Ayak Peelingi

En İyi Yani
Cildi yumuşatır
Temizler ve ölü derilden arındırır
Cildin yenilenme sürecine katkıda bulunur

Ürün Özellikleri

  • Form: Tanecikli peeling
  • Ebat: 250 ml

Farmasi Dr. C. Tuna ayak peelingi, yoğun oranda deniz tuzu içermesi sayesinde ilk kullanımdan itibaren cildi yumuşatıyor. Deniz tuzunun temizleme, arındırma ve onarım sürecini hızlandırma özellikleri peelingle birleşince el ve ayaklarınızda harikalar yaratabiliyorsunuz. Böylelikle sertleşmiş ve çatlamış deriden, yumuşak ve pürüzsüz deriye geçiş yapabiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G**: Ürünü anneme aldım çok beğendi.

👤 A** Ç**: Çok başarılı, ilk kullanımda bile yumuşacık yaptı valla helal olsun, güzel ürün.


Missha Ayak Peeling Maskesi 

En İyi Yanı
30 dakikada yumuşak ayaklar
Pürüzsüzlük
Kaliteli içerik

Ürün Özellikleri

  • Form: Maske
  • Adet: 1 çift maske

Çorap şeklinde tasarlanmış Missha ayak maskesi, giyilerek ayakta 30 dakika kadar bekletiliyor. Daha sonrasında ise yaklaşık 4 ila 6 gün içerisinde ayaklarınızın soyularak yeni deriyle buluşmasını sağlıyor. Üstelik içerisindeki AHA, BHA, kolajen ve 9 çeşit bitki özü ile ayaklarınızdaki derinin yenilenmesine ve onarılmasına yardımcı olarak çatlak ve kuruluk gibi problemleri ortadan kaldırıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Harika… Topuk çatlaklarıma kadar söküp attı…

👤 E** B**: Her indirimde stokluyorum 1 hafta-10 gün arayla 2 kere kullanıp atıyorum banyodan sonra kullanmanızı öneririm.


Eva Lucria El Ve Ayak Peelingi

En İyi Yanı
Doğal içerik
Vegan
Ayaklardaki sertleşmiş deriyi giderme

Ürün Özellikleri

  • Form: Tanecikli peeling
  • Ebat: 150 ml

Eva Lucria peeling, hem el hem de ayaklarınızda kullanabileceğiniz şekilde doğal içeriklerden elde edilmiştir. İçerisindeki doğal tuz, mineral ve özel yağlar sayesinde ayak ve el kısmınızda oluşan sert bölgeleri anında giderip yumuşaklık kazandırmaktadır. Aynı zamanda ölü derilerden arınmış cildinizi nemlendirerek, yeniden çatlak ve kuruluk gibi problemlerle karşılaşmanızı engellemektedir.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: El ayak peelingi efsane pamuk gibi yapıyor… Vegan olması ayrıca harika.

👤 E** B**: Kesinlikle 5 yıldızdan daha fazlası.Çok güzel.


Skinfood Mint Sparkling Ayak Peeling Çorabı

En İyi Yanı
Çorap maske
Ölü derileri soyma
Yumuşaklık kazandırma

Ürün Özellikleri

  • Form: Çorap maske
  • Adet: 1 çift maske

Skinfood Mint Sparkling ayak peeling çorabı, çorap şeklindeki tasarımı sayesinde zahmetsiz kullanım imkanı sunuyor ve ayaklarınızdaki ölü derileri soyarak yok ediyor. İlk kullanımdan itibaren etkisini görebileceğiniz maske sayesinde istediğiniz yumuşaklığa, pürüzsüzlüğe haftalar boyunca sahip olabiliyorsunuz. Bu özellikleri sayesinde de kullanıcıların favori ayak maskelerinden biri olmayı başarıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: Çok güzel kokusu var.

👤 T** S****: Önceden de birkaç kez kullandığım bir ürün. Gerçekten çok başarılı. 5 gün sonra soyulmaya başlıyor ve aşırı yumuşak yapıyor. Yanında gönderilen ufak hediye için de ayrıca teşekkür ederim.


Mixup ! El Ayak Peeling 

En İyi Yanı
el ve ayakta kullanılabilir
Kolajen içerir
Çok donanımlı

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 200 gr
  • Form: Tanecikli peeling

Mixup el ayak peelingi, listemizin son sırasındaki yerini alıyor ve kullanıcılarının beğenisini her daim kazanmayı başarıyor. Mixup, içerdiği kolajen sayesinde cilt üzerindeki ölü derileri derinlemesine temizliyor ve E vitamini sayesinde ciltteki nem seviyesini düzenliyor. Böylelikle hem ölü derilerden ve çatlaklardan hem de hızla kuruyan el ve ayaklardan hızlı bir şekilde kurtulabiliyor, yerini yumuşaklığını geri kazanmış bir cilde bırakabiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Güzel baya işe yarıyor.

👤 E** B**: Harika bir ürün, hep kulanıyorum indirime girince hemen aldım.


Ayak peelingi alırken nelere dikkat edilmeli?

Ayaklarınızdaki ölü deriyi gidermek için sizlere birbirinden güzel en iyi 10 ayak peelingini listeledik. Şimdi de sırada ayak peelingi seçerken ne gibi özellikleri göz önünde bulundurmanız ve nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında bilgi vereceğiz.

İçerik

Ayak peelingi alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta içeriği oluyor. Eğer ki ayaklarınız çok kuru ise nemlendirici etkili ayak peelinglerine yönelmenizi öneriyoruz. Bu sayede hem ölü deriyi temizleyecek hem de ayaklarınızın ihtiyacı olan nemi sağlayabileceksiniz.

Kullanım

Ayak peelinglerini ürün üzerindeki kullanım talimatlarını okuyarak uygulamanız ve nasıl uygulamak istiyorsanız o şekilde tercih etmelisiniz. Ayak peelingleri kendi aralarında maske ve tanecikli peeling olarak ikiye ayrılıyor. Sizin için hangisinin kullanımı daha rahat olacak ve isteklerinizi karşılayacaksa o ürünleri tercih etmelisiniz.

Güvendiğiniz markaları tercih edin

Ayak peelingi alırken güvendiğiniz markaları tercih etmeye özen gösterin. Bu sayede ürünlerin kalitesinden ve etki edip etmeyeceklerinden emin bir şekilde kullanım gerçekleştirebilirsiniz.


2024’ün tavsiye edilen en iyi ayak peelingi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ayak peeling markaları arasında The Body Shop, Yves Rocher, Body Boom, Mjcare, Smoothly, Farmasi, Missha, Eva Lucria, Skinfood, Mixup maske ve tanecikli yapıları, ölü derileri giderme, nem verme özellikleriyle sıklıkla tercih edilen ayak peelingleri arasında yer alıyor.

Ayak maskesini ne kadar bekletmeliyim?

Ayak maskesini ne kadar bekleteceğinizden emin olamıyorsanız, arka kısmında yer alan ”kullanım talimatlarını” okuyun. Eğer ki kullanım talimatlarında bir süre belirtilmemişse 20 ila 30 dakika arası bekleyerek kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Ayak peelingleri haftada kaç kere yapılır?

Ayak peelinglerini haftada 2 ya da 3 defa kullanabilirsiniz. Maske veya tanecikli peeling olarak kullanıcılarla buluşan ayak peelinglerinin arka kısmında ne kadar sıklıkla kullanıldığını yazan bilgiye göz atmanızda doğru kullanım için faydalı olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Yorum yapın